Νέα

Eίναι επικίνδυνο το γλειφοκώλι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα megasakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τωρα εσεις οι δυο ειναι αναγκη να γυρνατε απο thread σε thread και να γραφετε τις μαλακιες σας?  να απαντατε ο ενας στον αλλον συνεχως με ηλιθια μερικες φορες μηνυματα?Ανοιξτε ενα νεο thread και γραψτε εκει τα αστεια σας.
ενταξει γελασαμε με αυτα που γραφετε αλλα εχετε αρχιζει και γινοσαστε κουραστικοι ρε παιδια.ελεος
γιατι εμισ να μι μαθουμε για γλιφοκολι
ρε σι καλα λει το μορακι ελα απο δο
ρε σι καλα λει το μορακι ελα απο δο

το ηερατε ρε γλιφοκολιαστεσ οτι τα καβουρια τρονε κακαδια και ινε καλι καθαριστεσ με αρχιγουσ τισ καμπαλεσεσ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωραιο το γλυφοκωλι αλλα να το κανετε μονο με ατομα που ξερετε εμπιστευεστε και εχετε δει ιατρικες εξετασεις τους.....οπως και το γλυφομουνι.....πως μπροει να ειστε τοσο ανευθυνοι?  :think: :think: :think: (κυριως για τους αλλους οχι τοσο για τον εαυτο σας)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα εσεις οι δυο ειναι αναγκη να γυρνατε απο thread σε thread και να γραφετε τις μαλακιες σας?  να απαντατε ο ενας στον αλλον συνεχως με ηλιθια μερικες φορες μηνυματα?Ανοιξτε ενα νεο thread και γραψτε εκει τα αστεια σας.
ενταξει γελασαμε με αυτα που γραφετε αλλα εχετε αρχιζει και γινοσαστε κουραστικοι ρε παιδια.ελεος
Αμα προσπαθησεις να δεις πισω απο τα γραφομενα των παιδιων ,
ισως και να καταλαβεις τι λενε καλο μου!
Περαν της πλακας,εχει και καποια νοηματα  ;) ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ωραιο το γλυφοκωλι αλλα να το κανετε μονο με ατομα που ξερετε εμπιστευεστε και εχετε δει ιατρικες εξετασεις τους.....οπως και το γλυφομουνι.....πως μπροει να ειστε τοσο ανευθυνοι?  :think: :think: :think: (κυριως για τους αλλους οχι τοσο για τον εαυτο σας)
πρεπι να χισ μαζι σου και το μικροβιολογικο εργαστιρι καθε φορα που ξεκινασ να γλιφισ
εχι δικιο το πεδι εμισ ιμαστε βρομοκολι και δε κανι να σιμετεχουμε στο γλιφοκολομενου

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ε τοτε να σας χαρισω απο ενα κλυσμα βρε... :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Betadine βοθριτο μου.......και κανα κλυσμα δεν κανει κακο βασικα :2funny:
ε οταν εχεις τετοιες αξιωσεις τελος παντων καλο ειναι να εισαι και παστρικος ανθρωπος :P :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
λες να βαλο ξιδι στισ μελισες αντι να παρο φαρμακο
το ξιδι ινε κ ικολογικο

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

ρε συ κριστι....δεν λεω.... μπορει να εχει νοημα κρυφο..... και να βγει και καποιο πολυ σοβαρο νοημα απο αυτα που γραφουν τα παιδια... δε λεω οχι.. αλλα δεν μπορω να σπαω το κεφαλι μου συνεχεια για να βγαζω νοηματα..και ειναι και πολυ κουραστικο ρε γαμωτο να προσπαθεις να διαβασεις ετσι οπως γραφουν τα παιδια(εννοειται πως και δεν ειναι ανορθογραφοι)
και μην κοροιδευομαστε... για πλακα τα γραφουν τα πιο πολλα
και απλα ειπα οτι δεν ειναι αναγκη να κανουν χαβαλε σε ολα τα thread..
εχει γινει πολυ κουραστικο αυτο
thats all

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
λες να βαλο ξιδι στισ μελισες αντι να παρο φαρμακο
το ξιδι ινε κ ικολογικο

εγω με το ξιδι παντως καθαριζω τα τζαμια, το ψυγειο μεσα-εξω, το πατωμα.....ειναι πολυχρηστικο....μπορει να κανει και για τετοιες δουλειες....και τα εντερακια αλλωστε σε ξιδι τα βαζεις πριν τα μαγειρεψεις :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ε τοτε να σας χαρισω απο ενα κλυσμα βρε... :2funny: :2funny:
με σαπουνακι κια λαδακι η νερο πιεστικο
Betadine βοθριτο μου.......και κανα κλυσμα δεν κανει κακο βασικα :2funny:
ε οταν εχεις τετοιες αξιωσεις τελος παντων καλο ειναι να εισαι και παστρικος ανθρωπος :P :P
δε ιμε παστρικοσ εγο,τον παστορα τον εχι στι εκλισια που εγο δε πατο σε εκλισια
εγω με το ξιδι παντως καθαριζω τα τζαμια, το ψυγειο μεσα-εξω, το πατωμα.....ειναι πολυχρηστικο....μπορει να κανει και για τετοιες δουλειες....και τα εντερακια αλλωστε σε ξιδι τα βαζεις :2funny:
στο κοκορετσι
ρε συ κριστι....δεν λεω.... μπορει να εχει νοημα κρυφο..... και να βγει και καποιο πολυ σοβαρο νοημα απο αυτα που γραφουν τα παιδια... δε λεω οχι.. αλλα δεν μπορω να σπαω το κεφαλι μου συνεχεια για να βγαζω νοηματα..και ειναι και πολυ κουραστικο ρε γαμωτο να προσπαθεις να διαβασεις ετσι οπως γραφουν τα παιδια(εννοειται πως και δεν ειναι ανορθογραφοι)
thats all
εχισ δικιο φιλε το θεμα ινε πιοτικο και δε πρεπι να σιμετρεχουνε η απιτοτικι μπιφτιδεσ

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
thats all
Για το σπαμαρισμα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου! ;)
(σορυ λατρεμενα μου παιδακια  :-*)
Με τον καιρο αμα προσεξεις τα περισσοτερα που γραφουνε,θα καταλαβεις τι εννοω!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
εγω με το ξιδι παντως καθαριζω τα τζαμια, το ψυγειο μεσα-εξω, το πατωμα.....ειναι πολυχρηστικο....μπορει να κανει και για τετοιες δουλειες....και τα εντερακια αλλωστε σε ξιδι τα βαζεις πριν τα μαγειρεψεις :2funny:
εχι πιαση ζιζανια το μελισι στο πατο γι αυτο

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
πρεπι να χισ μαζι σου και το μικροβιολογικο εργαστιρι καθε φορα που ξεκινασ να γλιφισεχι δικιο το πεδι εμισ ιμαστε βρομοκολι και δε κανι να σιμετεχουμε στο γλιφοκολομενου

να συμετεχεις ρε φιλε...εννοειται... αλλα δεν εινα αναγκη με 100 αστεια posts....κανε το χαβαλε σου αλλα με μετρο..γραψε 2-3 εξυπνα μηνυματακια να γελασοθμε και να μη γινεσαι κουραστικος. μια ερωτηση εκανε ενα παιδι που βοβηθηκε.... και τη μοναδικη σωστη απαντηση την εδωσε ο φιλος που εγραψε τι ειναι επικινδυνο και τι οχι

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
με σαπουνακι κια λαδακι η νερο πιεστικοδε ιμε παστρικοσ εγο
Μπορεις να δοκιμασεις και το normal saline 0,9% 
Σε συσκευασια του ενος λιτρου για την καθαριοτητα της περιοχης !

:2funny:      :2funny:      :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
με σαπουνακι κια λαδακι η νερο πιεστικοδε ιμε παστρικοσ εγο,τον παστορα τον εχι στι εκλισια που εγο δε πατο σε εκλισιαστο κοκορετσιεχισ δικιο φιλε το θεμα ινε πιοτικο και δε πρεπι να σιμετρεχουνε η απιτοτικι μπιφτιδεσ

ουτε quote δε μπορω να σε κανω ετσι οπως γραφεις......χαχαχαχα
δεν ξερω που ξεκιναει και που τελειωνει η λεξη......εισαι το ακρως αντιθετο του συμφορουμιτη μπακαλη εσυ.... :P :P

τες παν ναι για το κοκορετσι μιαλγα και γω.......εγω πλυνειιιιιιιιιιι κι αν εχω πλυνει.....χαχαχαχα

γιαυτο να κανετε κλυσμα με ξιδι πριν ασχοληθειτε με το σπορ....και να βαζετε και τις αγαπημενες σας να κανουν το ιδιο :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εχι πιαση ζιζανια το μελισι στο πατο γι αυτο

πωπω εισαι σιχαμενος :P

τη μελιγκρα, το δακο και τη μουχριτσα να φοβασαι...(οχι μουνιτσα...με ΧΡΡΡΡ)

παιδια με το πιεστικο ηρεμα ε? μην εχουμε ατυχηματα.....α και να προσεχετε παντα το ΡΗ στα σαπουνακια ετσι??? :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μπορεις να δοκιμασεις και το normal saline 0,9% 
Σε συσκευασια του ενος λιτρου για την καθαριοτητα της περιοχης !

:2funny:      :2funny:      :2funny:
τοτενεσ καλιτερασ να παο στο κερατσινι που νε και κοντα,να γιομισο ενα διλιτρο κοκακολα και να το βεντουζαρο στο πατο

σαλινε ινε το αλατισ ετσι?????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Λατρεμενοι μου φιλοι χαιρετω παω να παρω χρωματα
να τελειωσο το βαψιμο..................................

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λατρεμενοι μου φιλοι χαιρετω παω να παρω χρωματα
να τελειωσο το βαψιμο..................................

να παρεις πλαστικο χρωμα....καθαριζει ευκολα απο τις βρωμιες και δε λεκιαζει :cheesy:

καλο βαψιμο!!!! πολυ ωραιο χομπυ!!! εγκρινω :)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
να παρεις πλαστικο χρωμα....καθαριζει ευκολα απο τις βρωμιες και δε λεκιαζει :cheesy:

καλο βαψιμο!!!! πολυ ωραιο χομπυ!!! εγκρινω :)
το μαθε στιν καλον τεχνον

παντοσ κλισμα με μελι αντι γα νερο να δοκιμασσο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom