Ειμαι νεος στο forum, αλλα εχω μια σχετικη εμπειρια στο θεμα, μετα από επίσκεψη σε 7-8 μαγαζια μερικες δεκαδες φορες, στην επαρχια. Τα παντα μπορουν να συμβουν. Αλλες φορες εχω κλαψει τα λεφτα μου και αλλες ημουνα ευτυχισμενος για πολυ καιρο. Μερικες συμβουλες: 1)Δειχνουμε απο την αρχη τι θελουμε και δεν κωλωνουμε να ζηταμε πολλα. Αν στο πρωτο ποτο η ανταποκριση ειναι χαλια (π.χ. ενα ψιλομπαλαμουτι στο μπουτακι, ενω εχουμε κανει σαφες οτι θελουμε να βαλουμε καπου βαθεια το δαχτυλο) δεν κερνας δευτερο. Αλλαζεις κοπελα ή μαγαζι. 2)Σχεδον ολα τα μ..νια δινουν κινητο. Την αλλη μερα τηλεφωνεις και κλεινεις ραντεβου, με αμοιβη σχεδον παντα. Μπορει να το σηκωσει η ίδια ή συνηθως θα το σηκωσει νταβατζης ή θα σε παρει μετα απο λιγο νταβατζης. Σε μια περιπτωση η γκομενα μου εδωσε τηλ. η ιδια χωρις να το ζητησω για να κλεισουμε ραντεβου για παραλια με το φιλο μου και μια φιλη της. Και σε αυτη την περιπτωση, συνηθως (επαναλαμβανω συνηθως - οχι παντα), εαν η κατασταση φτασει σε πηδημα, κάτι πρεπει να δωσεις. 3)Ποτε δεν δινουμε κινητο. Αν δωσουμε να μην ειναι αυτο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινη μας ζωη, αλλα το παρανομο κρυφο καρτοκινητο. Μια φορα εκανα το λαθος και ακολουθησε μετα από δυο μερες τηλεφωνο στις 4.30 το πρωι. Ευτυχως ημουν μονος σε επαγγελαμτικο ταξιδι, γιατι θα εκλεινε το σπιτι μου (γαμω τις τυχες). 4)Η καλυτερη ωρα για επισκεψη στο ιδρυμα ειναι πολυ αργα. Οι γκομενες ειναι συνηθως λιωμα και θελουν να μαζεψουν τα τελευταια χαρτζιλικια. Το προβλημα ειναι οτι τετοια ωρα μαλλον θα εισαι κι εσυ ψιλοχαλια. Αρα κινδυνος να ακουμπας ασυστολα λεφτα, χωρις να καταλαβαινεις. Μια φορα ομως γκομενα στις 6.00 μου εκανε απο μονη της προταση να παω σπιτι της για παρτουζιτσα με φιλη της. Εκανα εξηγηση οτι δεν υπηρχε σαλιο και παρεξηγημενη μου ειπε ότι δεν μιλησε για λεφτα. Ευτυχως δεν δοκιμασα, πρωτον γιατι με οσό μυαλο μου ειχε μεινει μου φανηκε επικινδυνο, δευτερον στην πραξη κατι θα ζητουσε να ακουμπησω και τριτον την τελευταια στιγμη ειχα ενα τρελο hang over και δεν μπορουσα ουτε σπιτι να παω. 5)Το κωλομπαρο ειναι εξαρτηση. Στην αρχη πηγαινα μια φορα το διμηνο και τελικα κατεληξα να θελω να παω δυο φορες τη βδομαδα. Το σπορ ειναι ακριβο, οπότε προσοχη μην κολησεις, μπορεις να καταστραφεις σε χρονο μηδεν. 6)Γενικως προσοχη, εγκρατεια και καλη διασκεδαση σε ολους.