Νέα

Είναι χαμένα λεφτά τα κωλόμπαρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...και απο την άλλη όλα ψευδαίσθηση δεν είναι ?  :think:
όποιος τη βρίσκει έτσι , ας πάει , το θέμα είναι να γουστάρει αυτό που κάνει  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
...και απο την άλλη όλα ψευδαίσθηση δεν είναι ?  :think:
όποιος τη βρίσκει έτσι , ας πάει , το θέμα είναι να γουστάρει αυτό που κάνει  :hi:
Η καλλιέργεια της ψευδαίσθησης που γράφω πσραπάνω  μπορεί υπο προυποθεσεις ( αν βρει δηλαδή εδαφος σε επιπεδο μυαλου και ψυχής) να γονιμοποιησει τη φαντασία και να προκαλεσει τη δημιουργία.Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί μεγάλοι της τέχνης διήγαν "βιον έκλυτον".

Συνήθως βέβαια οι περισσοτεροι καταλήγουμε να γονιμοποιουμε μόνο τις πουτάνες. :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και για να το πάμε ακόμα παραπέρα,αν θεωρήσεις τον εαυτό σου έναν εξωτερικό παρατηρητή των πάντων,και αποβάλλεις οποιοδήποτε συναίσθημα,θα δεις ότι όλα τα πράγματα είναι α-νόητα,και κατόπιν γίνεσαι τρόφιμος του Δρομοκαΐτειου...
Σωστος. Για αυτό και γραφω πριν οτι ο ανθρωπος ωφείλει να καλλιεργεί τις ψευδσισθησεις του αν θέλει να φαίνεται ότι η ζωή του εχει νοημα.

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Την ώρα που είσαι ΜΕΣΑ στο μπαρ το απολαμβάνεις, και με το παραπάνω μάλιστα. Μετά νιώθεις χάλια και κυρίως την άλλη μέρα το πρωί που θα ξυπνήσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι είσαι και πάλι μόνος... Αυτό που δεν καταλαβαίνετε εσείς που είστε έξω απ' το παιχνίδι των κωλόμπαρων είναι ότι την ώρα που είσαι μέσα στο μπαρ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ξεχνάς προς στιγμήν πως το αίσθημα που αγοράζεις είναι "στημένο" και ψεύτικο, μην πάτε να το ερμηνεύσετε με όρους λογικής. Αυτά από έναν παλιό που πλέον τα 'χει σχεδόν κόψει γιατί τα κωλόμπαρα είναι σαν την πρέζα, μακράν ό,τι πιο καταστροφικό και εθιστικό έχει να επιδείξει ο χώρος του αγοραίου έρωτα με τη γενική έννοια.

Απόλυτα σεβαστό το αναγραφόμενο σου ! Απλά εάν παρατηρήσεις ο ίδιος πορέυεσαι με βάση τη λογική και πολύ σωστά πράττεις!διαφορετικά θα έπρεπε να είχαμε υιοθετήσει τον νόμο της ζούγκλας κατά μία έννοια.Ο πειρασμός της εμπειρίας και μόνο είναι τεράστιος αλλά και το αντίτιμο έχει το ίδιο και μεγαλύτερο βάρος!
Κατά εμού μια πράξη μη λογική  με εμφανή αποτελέσματα εκ των προτέρων (κατ' επανάληψη) είναι ανούσια κι έγκειται στην αντίληψη και στην νοημοσύνη του εκάστοτε ατόμου που την εκετελεί! Άλλωστε το δείς εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού!
Δεν θέλω να θιχτεί κανείς, και οι απόψεις μου πάντα εκπροσωπούν αποκλειστικά το άτομο μου και ουδείς άλλον!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936
..καλες ειναι και οι μπαρες...!Πλεον τα νυχτοκαματα τους εχουν πεσει δραματικα,τα ποτα καθε βραδυ μετριουνται στα δαχτυλα των χεριων και πολλες κοπελες εχουν αρχισει να τρεφονται αποκλειστικα με τα φυστικια και τα αγγουροκαροτα οπως και στις παλιες καλες εποχες που γαμουσες με ενα καλσον και μια μασκαρα απο το Χοντο στη Ομονοια!Σχεδον ολες ψαχνουν για το σπονσορακο-καλο παιδι που θα δεχτει να πληρωσει ενα νοικι καθ'οτι πλεον αγαπητοι σναγωνιστες δεν την βγαζουν οι κοπελες,ενω ειναι πλεον κοινο μυστικο οτι σε πολλα καταστηματα του ειδους οι τσιμπουκοδρομιες εχουν ξαναρχισει!Απλα προσοχη ποσα ξοδευουμε και για ποιο λογο στις εν λογο κορασιδες και μεγαλοκοπελες ωστε να μας σεβονται και να φοβουνται μην μας χασουν ωστε και εμεις να κανουμε αυτο που θελουμε μαζι τους :pipa3: :pipa3: :pipa3: :erection:

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
..καλες ειναι και οι μπαρες...!Πλεον τα νυχτοκαματα τους εχουν πεσει δραματικα,τα ποτα καθε βραδυ μετριουνται στα δαχτυλα των χεριων και πολλες κοπελες εχουν αρχισει να τρεφονται αποκλειστικα με τα φυστικια και τα αγγουροκαροτα οπως και στις παλιες καλες εποχες που γαμουσες με ενα καλσον και μια μασκαρα απο το Χοντο στη Ομονοια!Σχεδον ολες ψαχνουν για το σπονσορακο-καλο παιδι που θα δεχτει να πληρωσει ενα νοικι καθ'οτι πλεον αγαπητοι σναγωνιστες δεν την βγαζουν οι κοπελες,ενω ειναι πλεον κοινο μυστικο οτι σε πολλα καταστηματα του ειδους οι τσιμπουκοδρομιες εχουν ξαναρχισει!Απλα προσοχη ποσα ξοδευουμε και για ποιο λογο στις εν λογο κορασιδες και μεγαλοκοπελες ωστε να μας σεβονται και να φοβουνται μην μας χασουν ωστε και εμεις να κανουμε αυτο που θελουμε μαζι τους :pipa3: :pipa3: :pipa3: :erection:
Κατ αρχην συμφωνω και επαυξανω.
Απ την αλλη"πεταμενα" λεφτα δε θεωρησα ποτε οτι ξοδεψα σε πουτανες,βιζιτουδες κωλομπαρουδες κτλ οσο πολλα και αν ηταν!Γιατι κυριως ηταν ενα τιμιο deal!(οσο μπορει αυτο να ειναι)! Εχω κλαψει χρημα που χω ξοδεψει σε σχεσεις ,γαμο,διαζυγιο κτλ που ξοδευτηκε αναιτια, χωρις αναγνωριση και χωρις παντα ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα-αντικρισμα!
Τωρα οσο αφορα στα κωλομπαρα,ειναι γνωστο οτι δεν πας εκει για να γαμησεις,πας για το χαβα...πινεις το ποτακι σου,βλεπεις λιγο show,λες καμια μαλακια με καποια ωραια παρουσια,μπαλαμουτιαζεις και λιγο και thats all!Τωρα αν θες κατι παραπανω,παιζει αλλα σε αλλες τιμες ,οποτε συγκρινοντας με υπηρεσιες studio υστερουν.Εγω προσωπικα ,επειδη δε γουσταρω να φευγω καβλωμενος με κανα δυο πριβε τη βγαζω με φραππεδια ή με τριψιμο-χυσιμο στην κωλαρα τους(με το εργαλειο εξω εννοειται...)
Αυτα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936
Κατ αρχην συμφωνω και επαυξανω.
Απ την αλλη"πεταμενα" λεφτα δε θεωρησα ποτε οτι ξοδεψα σε πουτανες,βιζιτουδες κωλομπαρουδες κτλ οσο πολλα και αν ηταν!Γιατι κυριως ηταν ενα τιμιο deal!(οσο μπορει αυτο να ειναι)! Εχω κλαψει χρημα που χω ξοδεψει σε σχεσεις ,γαμο,διαζυγιο κτλ που ξοδευτηκε αναιτια, χωρις αναγνωριση και χωρις παντα ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα-αντικρισμα!
Τωρα οσο αφορα στα κωλομπαρα,ειναι γνωστο οτι δεν πας εκει για να γαμησεις,πας για το χαβα...πινεις το ποτακι σου,βλεπεις λιγο show,λες καμια μαλακια με καποια ωραια παρουσια,μπαλαμουτιαζεις και λιγο και thats all!Τωρα αν θες κατι παραπανω,παιζει αλλα σε αλλες τιμες ,οποτε συγκρινοντας με υπηρεσιες studio υστερουν.Εγω προσωπικα ,επειδη δε γουσταρω να φευγω καβλωμενος με κανα δυο πριβε τη βγαζω με φραππεδια ή με τριψιμο-χυσιμο στην κωλαρα τους(με το εργαλειο εξω εννοειται...)
Αυτα.

....γιατι να παραμεινουμε απλα σε κοινωνικοτητες!Γαμιουνται που γαμιουνται,ας γαμησουμε και εμεις!Προτιμο να με φωναζουνε σκυλο μαυρο οι νταλαβερτζουδες παρα καλο παιδι!Ειμαι καλο παιδι βασικα αλλα αφου ανοιξουν τα ποδια και με μελωσουν τα κοριτσακια!
Η χαρη εχει αντιχαρη λεει η παροιμια και καλως η κακως τα κωλομπαρα ειναι ενας πολυχωρος δουνε λαβειν!Ας κανουμε λοιπον το καλυτερο ντηλ για μας λοιπον!

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
τα κωλομπαρα ειναι ενας πολυχωρος δουνε λαβειν!Ας κανουμε λοιπον το καλυτερο ντηλ για μας λοιπον!

Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχουν αυτές οπότε για καλό (ντηλ) δεν τίθεται λόγος ..... δούναι ? ναι δεν αντιλέγω αλλά για να (λαβείν) θα το χρυσοπληρώσεις και στο τέλος αναρωτιέσαι αν αξίζει τελικά!Υπάρχει και αλλού με πολύ πολύ λιγότερα (δούναι) και το προτέρημα να διαλέγεις !
Φίλη μου καλή όταν μου είπε το ποσό που δαπανήθηκε (ποτά,φαγητό,μεταφορές ξενοδοχεία κτλ)  σε σύνολο μέχρι την πρώτη σωματική επαφή ..έμεινα άναυδος !! μετά μπαίνεις σε μόνιμη ταρίφα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της και στις απαιτήσεις της!  και δεν αγόραζε καλύτερα ένα μηχανάκι ? .... δικαίωμα του καθενός φυσικά δεν αντιλέγω δικά του είναι και όπως επιθυμεί τα καταναλώνει !

(προσωπική μου πάντα άποψη .. καλές οι ψευδαισθήσεις αλλά η πραγματικότητα ακόμη καλύτερη )

dim_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στα κολόμπαρα μπορείς να φας πολλά λεφτα χωρίς να το καταλάβεις
και χωρίς να εισπραξεις τίποτα μετά απο ένα χρόνο αποχή
δεν μου έχουν λήψει καθόλου προσοχή μάγκες..

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αν το κάνεις επείδη γουστάρεις δεν είναι χαμένα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
μονο για γελιο και χαβαλε μια φορα στα δυο χρονια! Μπουρδελα και παλι μπουρδελα!!

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
ειναι σαν να ρωτας τον ετοιμοθανατο...''παραδεισο η' κολαση
προτιμας''???.... ΟΧΙ, τα κωλομπαρα δεν αξιζουν απο καθε αποψη.
Ειδικοτερα για εναν νεο, γιατι, χωρις ναναι απολυτο αυτο
που γραφω, οτι παει αυτος που εχει την αναγκη απο το πρωτο κιολας ποτο,
χωρις αλλη προσπαθεια προσεγγισης, να βρεθει με γυναικεια παρεα για να
πει καμια μαλακια, τον πονο του γενικοτερα, αντε να πιασει και λιγο ποδι.
Υπαρχει μια κατηγορια ανδρων, συνηθως απο την μεση ηλικια και πανω, γενικα
μιλοντας ετσι?, που τα κωλομπαρα των εξυπηρετουν!!!! ενταξει απο την αλλη αμα
εχεις χρηματα....johnnie walker & καλα κερασματα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
αν το κάνεις επείδη γουστάρεις δεν είναι χαμένα.

Αυτό το προφανές που είπες πολύ εύστοχα με μόλις μία πρόταση πολλοί αδυνατούν να το καταλάβουν, δυστυχώς... Θεωρούν πως ντε και καλά πρέπει όλοι να καβλώνουμε με ό,τι καβλώνουν αυτοί. Συγγνώμη παίδες, αλλά κι εγώ τα τελευταία χρόνια σε στούντιο, μπουρδέλα και πιάτσες συχνάζω περισσότερο και στα κωλόμπαρα κάνω μόνο guest εμφανίσεις όταν είμαι άνετος οικονομικά, αλλά επειδή έχω περάσει από περίοδο τρελής εξάρτησης απ' αυτά καταλαβαίνω απολύτως όσους συνεχίζουν να τα ακολουθούν πιστά. Και φυσικά δεν έχω μετανιώσει ούτε για ένα ευρώ που λέει ο λόγος απ' όσα έχω δώσει στα κωλόμπαρα, ίσα - ίσα αν κληρονομούσα τώρα μια περιουσία μεγάλο κομμάτι της στα κωλόμπαρα θα το σπαταλούσα.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Παίδες, κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν δίνεις λεφτά για κάτι οικειοθελώς δεν μπορεί να είναι χαμένα. Αν για αυτόν που τα δίνει ήταν χαμένα δεν θα τα έδινε. Αν πάλι τα δώσει 2-3 φορές κ δεν ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα, τότε πολύ απλά δεν θα τα ξαναδώσει στο μέλλον.

Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα που θέτει το thread είναι απολύτως υποκειμενική. Την απάντηση ο καθένας θα την ανακαλύψει αν τα δώσει 2-3 φορές και καταλάβει αν αυτός προσωπικά κερδίζει κάτι (αίσθημα ικανοποίησης/whatever) από την συγκεκριμένη δαπάνη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παίδες, κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν δίνεις λεφτά για κάτι οικειοθελώς δεν μπορεί να είναι χαμένα. Αν για αυτόν που τα δίνει ήταν χαμένα δεν θα τα έδινε. Αν πάλι τα δώσει 2-3 φορές κ δεν ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα, τότε πολύ απλά δεν θα τα ξαναδώσει στο μέλλον.

Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα που θέτει το thread είναι απολύτως υποκειμενική. Την απάντηση ο καθένας θα την ανακαλύψει αν τα δώσει 2-3 φορές και καταλάβει αν αυτός προσωπικά κερδίζει κάτι (αίσθημα ικανοποίησης/whatever) από την συγκεκριμένη δαπάνη.

Α γεια σου, δε θα μπορούσες να θέσεις το θέμα πιο σωστά.

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Σέβομαι όλες τις απόψεις απλά προσπαθώ να πιάσω την λογική και δεν μπορώ γιατί πράξεις χωρίς λογικό υπόβαθρο είναι ανόητες σύμφωνα με την λογική  ...την λογική του να πληρώνω για κάτι (ψεύτικο) το οποίο θα βρώ αλλού σε καλύτερη τιμή και με περισσότερα οφέλη για μένα και σε πολύ καλύτερη κατάσταση να το θέσω έτσι και έτσι είναι!
Εκτός και αν είμαι παράλογος ή πάσχω από παράκρουση?Υπάρχει και ο μαζοχισμός βέβαια στον άνθρωπο που δεν το παραβλέπω !

Φιλικά πάντα φίλτατοι .... στα ίδια σκατά είμαστε ολοι χωμένοι .... τουλάχιστον με τις λιγότερες απώλειες για μας!  :hi:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Σέβομαι όλες τις απόψεις απλά προσπαθώ να πιάσω την λογική και δεν μπορώ γιατί πράξεις χωρίς λογικό υπόβαθρο είναι ανόητες σύμφωνα με την λογική  ...την λογική του να πληρώνω για κάτι (ψεύτικο) το οποίο θα βρώ αλλού σε καλύτερη τιμή και με περισσότερα οφέλη για μένα και σε πολύ καλύτερη κατάσταση να το θέσω έτσι και έτσι είναι!
Εκτός και αν είμαι παράλογος ή πάσχω από παράκρουση?Υπάρχει και ο μαζοχισμός βέβαια στον άνθρωπο που δεν το παραβλέπω !

Φιλικά πάντα φίλτατοι .... στα ίδια σκατά είμαστε ολοι χωμένοι .... τουλάχιστον με τις λιγότερες απώλειες για μας!  :hi:

Αν και το ζήτημα των κωλόμπαρων είναι πολύ σύνθετο (εμπεριέχει και το μαζοχισμό που ανέφερες, και την αυτοκαταστροφή και πολλά άλλα), θα στο θέσω απλά και σίγουρα θα το καταλάβεις: Στο site αυτό υπάρχουν πολλοί τύποι οι οποίοι βλέπουν τη γυναίκα μόνο σαν κρέας που θέλουν να το καρφώσουν, ή και έτσι να μην τη βλέπουν τους απασχολεί μόνο το sex, κοινώς πού θα χώσουν την πούτσα τους αδιαφορώντας έστω και για υποτυπώδη αισθήματα, συναισθηματικό δέσιμο, καβλάντα, φλερτ κ.τ.λπ. Δηλαδή δε χαλιούνται καθόλου να σκάνε το 20άρικό τους ή το 50άρικό τους ή δεν ξέρω εγώ ποιο άλλο ποσό, να μπαίνουν στο δωμάτιο του στούντιο/μπουρδέλου/ξενοδοχείου με την κοπέλα, να κάνουν τη δουλειά τους, να χύνουν και όλα καλά. Τα παιδιά που πάνε στα κωλόμπαρα δεν αρκούνται σ' αυτό, ούτε τους συγκινεί: Κατ' αρχάς δεν έχουν απαραίτητα στο μυαλό τους το sex, δεν πάνε δηλαδή στο κωλόμπαρο με σκοπό σώνει και καλά να γαμήσουν. Επιπλέον, η διαδικασία του να ακουμπάς το χαρτονόμισμα, να μπαίνεις σ' ένα δωμάτιο που έχουν μπει κι άλλοι πριν από 'σένα και να τον σπρώχνουν τους φαίνεται ξενερωτική. Αναζητούν την καβλάντα, τη βρίσκουν με το παιχνίδι της διεκδίκησης στο κωλόμπαρο, με τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις με την κοπέλα και με την ιδέα ότι μπορεί αυτοί και μόνο, σε αντίθεση με όλους τους άλλους πελάτες, να καταφέρουν να γοητεύσουν αληθινά την κοπέλα και να την καταφέρουν να τη βγάλουν έξω από το κωλόμπαρο - ενώ δε συνηθίζεται - και άμα λάχει να γαμήσουν κιόλας, αλλά να 'χουν τη χαρά ότι το κατάφεραν με το σπαθί τους γιατί τους γούσταρε κι αυτή. Και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό: Αναζητούν ΨΕΥΔΟΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, δηλαδή την ψευδαίσθηση ότι είναι σε ένα μπαρ με μια γυναίκα που τους γουστάρει (κάτι που στην πραγματικότητα και στο 95% των περιπτώσεων δεν ισχύει) και τη χαλβαδιάζουν, καβλάντα και πάλι καβλάντα. Κάτι το οποίο συνήθως τα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι ικανά να το κάνουν με μια γυναίκα στον πραγματικό κόσμο. Κατάλαβες τώρα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίος Womanaholic  :thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Ε μα τί να πω ρε φίλε, μου φαίνεται τρομερό ότι για ορισμένους θεωρείται τόσο αυτονόητο το να αναζητάς από μία γυναίκα μόνο την επί χρήμασι σεξουαλική επαφή. Αμφιβάλλω αν ένιωσαν ποτέ την ανάγκη να έχουν αισθήματα - έστω και ψεύτικα για μια γυναίκα - ή αν έχουν μείνει κιόλας αισθήματα μέσα τους. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο φίλο που έκανε το σχόλιο, γενικά μιλάω γιατί βλέπω και κάτι άλλους εδώ μέσα που κάνουν πολύ άκομψα και περιφρονητικά σχόλια για τους φίλους των κωλόμπαρων.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ε μα τί να πω ρε φίλε, μου φαίνεται τρομερό ότι για ορισμένους θεωρείται τόσο αυτονόητο το να αναζητάς από μία γυναίκα μόνο την επί χρήμασι σεξουαλική επαφή. Αμφιβάλλω αν ένιωσαν ποτέ την ανάγκη να έχουν αισθήματα - έστω και ψεύτικα για μια γυναίκα - ή αν έχουν μείνει κιόλας αισθήματα μέσα τους. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο φίλο που έκανε το σχόλιο, γενικά μιλάω γιατί βλέπω και κάτι άλλους εδώ μέσα που κάνουν πολύ άκομψα και περιφρονητικά σχόλια για τους φίλους των κωλόμπαρων.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
βαλε και μερικες φορες που πραγματικα "κερδιζεις"....αλλη καυλα και πολυ πιο δυσκολο απο το να τον βαζεις απλα καπου....
χοντρο παιχνιδι και δυσκολο .... ο καθε ενας οπως γουσταρει παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom