θεμα χωρις αρχη κ τελος!!!
Βασικα χαμενα λεφτα ειναι αυτα που θα κλαις την αλλη μερα, η λεφτα που τα χες για ποιο σημαντικο σκοπο και τα εφαγες(Δεη,οδοντιατρο,ντυσιμο)κ.α...
Αν πας οπουδηποτε με σκοπο να χαλασεις οσα ΑΡΧΙΚΑ ηθελες εισαι οκ..ειτε ειναι μπουρδελο ειτε στριπ ειτε μπαρ.Χ
Αυτα τα 3 ειναι διφορετικα π.χ στο στριπ ξερεις οτι δεν θα γαμησεις ΟΠΟΙΑ θες,στο στουντιο απλα πληρωνεις κ το βαζεις.
Απο κωλομπαρα δεν εχω εμπειρια,5-6 φορες ολες κ αυτα με παρεα αν εξαιρεσω μια περιπτωση που δεν ξαναπηγα ολες οι αλλες "αρπαχτικα"-
Πολλοι πανε για διαφορους λογους...χωρισμος,μοναξια να αισθανθουν οτι μετρανε κτλ.
θεωρω ακυρο να την λεει ο στουντιακιας στον κολομπαρα κ αυτος στον στριπ θαμωνα...ΠΑΙΔΙΚΟ.
φολα μπορεις να θας παντου....ακυρο πηδημα,κερασματα...κτλ...
χαμενα λεφτα ειναι κ το ταξιδι με μια γκομενα(ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ)...δωρα κτλ...
εξαιρουνται αυτοι που το κανουν συνειδητα...χωρις να τρωνε το παραμυθι.
και στο φιναλε λογικη δεν υπαρχει στο τι θελει ο καθενας...
-απλο παραδειγμα...ο χιου γκραντ ειχε την μουναρα αγγλιδα μοντελο κ γαμησε την μαυρη των 100$...που οι πιο πολλοι εδω δεν θα διναν ουτε 20$...."
τις πιο πολλες φορες που χω παει στριπ....απο 1997 δεν εχω ξοδεψει ποτε πανω απο 50-70 ευρω..
μερικες φορες 150ε, μετρημενες στα δαχτυλα...
ποτε δεν το μετανιωσα γιατι ξοδεψα οσα ηθελα.
εκτος απο 2,3 φορες που χα πιει τα κερατα μου κ 3,5 φορες πηγα 100+
κ παλι επομενη μερα ειπα οκ δεν πειραζει..η μ@@ της στιγμης..
μονη φορα που αισθανθηκα κοροιδο ηταν οταν ηξερα μια(την ειχα
),
μου φαγε 120ε σε 30 λεπτα...
ημουν με 1,2 ποτα οποτε ξενερωτος μου φανηκε σαν τρελη αρπαχτη...πολλοι μπορει να θεωρησουν το ποσο αστειο αλλα δεν ηταν τα λεφτα...το θεμα-
και οσοι το παιζουν ξερολες..
ποσοι αραγε τις καλες εποχες πηραν αμαξι για γκομενοπαγιδα...με αποτελεμα μισος η 2/3 μισθου να πανε στην δοση...χωρια το καθηκον του σωφερ..
συμπερασμα αν κανεις συνειδητα αυτο που θες χωρις να στερεις τα φραγκα απο το μπατζετ σου ειναι μια χαρα.
+++βασικο να μην παραμυθιαζεις τον εαυτο σου...
σε ολα αυτα στριπ,μπαρ...μπουρδελα μην ξεχνας εισαι ΠΕΛΑΤΗΣ...
τι να πουνε κ τα θυματα που πεταγαν πανερια λουλουδια κατα ριπας καποτε στα μπουζουκια...
στην τελικη οποιος θελει να σου φαει λεφτα απο το πορτοφολι=εχθρος...
κ ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται..