Νέα

Ειναι ανωμαλια να θες μονο να γαμας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μαγκες καλημερα και καλη εβδομαδα. Ειχα σημερα μια συζητηση με δυο φιλαρακια μου που με προβληματισε και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας:

Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε. Ξεκινησα απο μικρος να πηγαινω στα μπουρδελα (πρωτη φορα στα 15) και εμαθα απο νωρις να ευχαριστιεμαι το σεξ χωρις αισθηματα και μαλακιες. Στα 25 και βαλε χρονια της σταδιοδρομιας μου εχω γαμησει οπως καταλαβαινετε ενα σωρο μουνια, εκδιδομενα και μη. Μερικες ελαχιστες φορες μου ετυχε καποια γυναικα να μου αρεσει λιγο παραπανω, αλλα οταν εβλεπα οτι πηγαινα να ερωτευτω επαιρνα ενα καλο call girl και μου περναγε! Οι φιλοι μου που οι περισσοτεροι ειναι αισθηματιες ολο μου ελεγαν οτι καποτε θα την πατησω, και οτι δεν ειναι σωστο να μην εχω σχεση και μονο να γαμαω, και οτι πρεπει να βρω το αλλο μου μισο  :jerking:  οσο περνανε τα χρονια μου τα πρηζουν ολο και περισσοτερο. Σημερα με επρηξαν πολυ ασχημα και ειπαν οτι ειμαι ανωμαλος κι οτι λεει περνανε τα χρονια και θα μεινω στο ραφι, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη  :headbang:  και στην τελικη εγω δε θελω σχεση, θελω μονο σκετο γαμησι!

Εσεις τι πιστευετε ειναι οντως ανωμαλο να μη θελει καποιος αγαπουλες αλλα μονο να  :knockinb: ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οχι τυπε δεν ειναι.

ΓΙατι και τον νωντα τον ενδιαφερει

μονο να πηδαει.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Οχι τυπε δεν ειναι.

ΓΙατι συμφωνα με τον νωντα τον ενδιαφερει

μονο να πηδαει.

κι εγω ετσι πιστευω, αλλα με επρηξαν πολυ σημερα οι δικοι μου  :tickedoff:

και το κορυφαιο ειναι πως ο ενας απο τους 2 ειναι χωρισμενος  :headbang:  και μου λεει να παντρευτω  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΓΥρο γυρο ολοι αυτος μπιφτεκι!!!!

Θα ρθει και ο κοτομπιφτεκος σε λιγο να στα πει.

Περιμενε και Νωντα εντος ολιγου. Ειναι κορυφαιος.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ζητω η ανωμαλια :rockon:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

και το κορυφαιο ειναι πως ο ενας απο τους 2 ειναι χωρισμενος  :headbang:  και μου λεει να παντρευτω  :uglystupid:

Ο ενας απο τους δυο ειναι χωρισμενος ενω ο αλλος δεν ειναι????    :think:

Με μπερδεψες ρε μαναρι..... 

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Σε βρίσκω ΓΑ ΜΑ ΤΟ.
Εχεις πιάσει το νόημα.
Κι εγώ έτσι σκέφτομαι και πράττω.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Καταγραφήες3ες3ες3.JPG
    Καταγραφήες3ες3ες3.JPG
    65 KB · Εμφανίσεις: 21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μαγκες καλημερα και καλη εβδομαδα. Ειχα σημερα μια συζητηση με δυο φιλαρακια μου που με προβληματισε και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας:

Ειμαι 41 χρονων και δεν εχω κανει ποτε σχεση με γυναικα. Οταν ομως λεμε ποτε εννοουμε ποτε. Ξεκινησα απο μικρος να πηγαινω στα μπουρδελα (πρωτη φορα στα 15) και εμαθα απο νωρις να ευχαριστιεμαι το σεξ χωρις αισθηματα και μαλακιες. Στα 25 και βαλε χρονια της σταδιοδρομιας μου εχω γαμησει οπως καταλαβαινετε ενα σωρο μουνια, εκδιδομενα και μη. Μερικες ελαχιστες φορες μου ετυχε καποια γυναικα να μου αρεσει λιγο παραπανω, αλλα οταν εβλεπα οτι πηγαινα να ερωτευτω επαιρνα ενα καλο call girl και μου περναγε! Οι φιλοι μου που οι περισσοτεροι ειναι αισθηματιες ολο μου ελεγαν οτι καποτε θα την πατησω, και οτι δεν ειναι σωστο να μην εχω σχεση και μονο να γαμαω, και οτι πρεπει να βρω το αλλο μου μισο  :jerking:  οσο περνανε τα χρονια μου τα πρηζουν ολο και περισσοτερο. Σημερα με επρηξαν πολυ ασχημα και ειπαν οτι ειμαι ανωμαλος κι οτι λεει περνανε τα χρονια και θα μεινω στο ραφι, λες και ειμαι καμια γεροντοκορη  :headbang:  και στην τελικη εγω δε θελω σχεση, θελω μονο σκετο γαμησι!

Εσεις τι πιστευετε ειναι οντως ανωμαλο να μη θελει καποιος αγαπουλες αλλα μονο να  :knockinb: ?
οχι ρε δεν εισαι ανωμαλος μαλακας εισαι. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ο καθενας λεει τα δικα του και εμενα ενας φιλος που
ολη μερα ειναι με την γκομενα μου λεει πως πρεπει να βρω και εγω
καποια. Και οτι ειναι υπερβολη λεει να μην εχεις και να ασχολεισαι ολο
με ον υπολογιστη ή να πηγαινεις πουτανες.

Ξεχασε βεβαια να αναφερει οτι ειναι και υπερβολη να ειναι συνεχεια με την γκομενα  :P
για αυτο σου λεω..... κοιτα στη τελικη τι ευχαριστει εσενα και ασε τους αλλους.

OP
OP
O

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Ο ενας απο τους δυο ειναι χωρισμενος ενω ο αλλος δεν ειναι????    :think:

Με μπερδεψες ρε μαναρι.....   

ο ενας ειναι παντρεμενος και δεν εχει (ακομα) χωρισει, ο αλλος χωρισε αφου εμαθε οτι η δικια του τον ειχε κανει ταρανδο

οχι ρε δεν εισαι ανωμαλος μαλακας εισαι. :grin:

γιατι ρε φιλε, για πες το σκεπτικο σου

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
44
Πόντοι
246
:think:Φιλαρακο,γεια! Εδω,θα ακουσεις,πολλες,γνωμες! Εγω,θα σου πω!Καλλα κανεις! Γιατη,οι παντρεμενοι,που γαμανε?Δεν πανε στα Μπουρδελα,νομιζης? Και,ακομα,δεν εκβιαζης καμια.Η γκομενες,το παιζουνε,κιολας,και μεχρη να γαμησης,θα σου φανε,τα αντερα σου! Μονο,μια συνβουλη!Μην περιμενης,ΑΙΣΘΗΜΑ! απο της κοπελες,αυτες!Την δουλεια τους κανουν μονο!Γαμα,και μην ακους τους,φιλους σου!Ας,ψαξουν το κουτελο τους!! :rockon: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom