Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Προσπαθω τουλάχιστον!Για το αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη!
Ο ανθοπώλης ποιος είναι;

ΠΟΥΤΣΟΣ (432 - 378 π.Χ). Αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης που έγινε πασίγνωστος επειδή ήταν πολύ όμορφος κι όλα τα κορίτσια τον χάιδευαν και τον φιλούσαν. Όλες οι μανάδες τον θέλανε γαμπρό για τις κόρες τους. Αν κάποια κοπέλα ήταν πολύφερνη νύφη, όλοι έλεγαν "αυτή η κοπέλα είναι για τον Πούτσο!" εξ ου και η ομώνυμη φράση.

Δυστυχώς ο ανθοπώλης αυτός πέθανε νωρίς και τον πενθούσαν τρεις ολόκληρες μέρες.

ΑΠό κει βγήκε η φράση " Τρις τον πούτσο κλαίγανε!"

Λύθηκαν όλες οι απορίες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  ΠΟΥΤΣΟΣ (432 - 378 π.Χ). Αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης που έγινε πασίγνωστος επειδή ήταν πολύ όμορφος κι όλα τα κορίτσια τον χάιδευαν και τον φιλούσαν. Όλες οι μανάδες τον θέλανε γαμπρό για τις κόρες τους. Αν κάποια κοπέλα ήταν πολύφερνη νύφη, όλοι έλεγαν "αυτή η κοπέλα είναι για τον Πούτσο!" εξ ου και η ομώνυμη φράση.

Δυστυχώς ο ανθοπώλης αυτός πέθανε νωρίς και τον πενθούσαν τρεις ολόκληρες μέρες.

ΑΠό κει βγήκε η φράση " Τρις τον πούτσο κλαίγανε!"

Λύθηκαν όλες οι απορίες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?
μεθυσετινα μπας και τις το ρηξεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?
axe.gif

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

Καλά ρε φίλε και μπήκες στο bou.com για να σου βρουν τη λύση?

η πλειοψηφια των οποίων ειναι μαλακες..

eparxioti123

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αν θες να εισαι με αυτην πες της θελω να ειμαστε μαζι αλλα θελω και σεξ αν δεν κανουμε ασε που και που να πηγαινω με αλλες γυναικες μονο για σεξ

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Είναι απίστευτο πάντως το τι διαστάσεις έχει πάρει αυτό το θέμα, τη στιγμή που όταν ήμασταν 16 - 20 χρονών και δεν μας καθόταν κάποια και μας άρχιζε της χαζοπαρθενομυξοκλανιές .... απλά την προσπερνούσαμε και πηγαίναμε για άλλα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν μου έχει δείξει τέτοια δείγματα αν και μου έχει περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Από φιλιά και από πάθος πάντως (με μένα) καλά πάει. Φιλιόμασταν και επί 4-5 ώρες συνεχώς (με μικρά διαλείμματα).
Μεγαλε, μηπως εσυ εισαι 16-17?Για να  καθεσαι 4-5 ωρες με φιλακια, δε μου φαινεσαι και πολυ ωριμος...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δυστυχώς καλά κάνεις και το φοβάσαι... και οι πιθανότητες είναι υπέρ αυτού... να τον αρπάζει δεξιά και αριστερά...

οι στατιστικές λένε... ότι αν μια πιτσιρίκα από τα 16 μέχρι τα 22-23 έχει φάει πούτσες από εδώ μέχρι Βλαδιβοστόκ... όταν θα παντρευτεί θα είναι η ποιο πιστή σύζυγος... Έχει γαμηθεί ανελέητα... είδε πόσα καυλιά είδε... απέκτησε τις εμπειρίες της... έζησε όπως γούσταρε και ήρθε η ώρα να αράξει με την οικογένεια της...

το ακριβώς αντίθετο... από παρθενοπιπίτσες και περιπτώσεις σαν τη δικιά σου... στα 35-45 γίνονται οι μεγαλύτερες παρτουζιάρες και ψωλοαρπάχτρες γιατί πολύ απλά δεν έχουν εμπειρίες... είδαν τη γλύκα και θέλουν να ζήσουν... με τη λογική αν δεν τα κάνω τώρα..πότε θα τα κάνω... και φυσικά το μυαλό 35-45 είναι ποιο απελευθερωμένο από ένα μυαλό 16-23!!!

γιαυτό επαναλαμβάνω... αν το αποφασίσεις... ο θεός μαζί σου...  :priest:
+10000

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660

Και να υποθέσω ρε τύπε ότι εσύ με την μεγάλη σου εμπειρία των 23 μηνυμάτων ... το κατάλαβες αμέσως ότι όσοι είναι στο bourdela είναι μαλάκες .... Ο καθένας είναι ελεύθερος εδώ μέσα να εκφράσει τη γνώμη του και ειδικά τη στιγμή που ο άλλος το ζητάει ....

Κάτι τέτοιους εξυπνάκιδες σαν κι εσένα θα πρέπει αυτόματα να τους μπλοκάρει το σύστημα ....

Any way....  Ελλαδάρα με τους παντογνώστες σου

ΥΓ. Το site είναι και όχι bou.com   Εκτός και αν είσαι τόσο τεμπέλης και βαριέσαι να γράψεις 8 γράμματα παραπάνω.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Παράθεση από: Mr.Fregoli στις σήμερα στις 19:12

Γιατρός είσαι φίλε ή ασθενής  ;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε εχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να είναι λεσβία και να σε θέλει απλά για καμουφλάζ ??    :grin: :grin:
Ειχα ενα φιλο, που πριν χρονια, νομιζε οτι τα ειχε μια γκομενα και ηταν τρελα κολλημενος μαζι της και αυτη τον εκλανε για μια Γκομενα, γιατι απλα ηταν λεσβια και πολυ απλα τον ειχε στο περιμενε για να του τα τρωει..
Πρωτος του ειχψα πει οτι ηταν λεσβια, με τα του το ελεγαν ολοι, αφου λοιπον την αρραβωνιαστηκε (!!!) δυο φορες, τοτε το καταλαβε...
Οπως λεει και ο λαος μας, ποτε δεν ειναι αργα.. :jerking: :jerking: :jerking:.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Τυπε, δεν πας καλυτερα στη γυναικουλα σου να φας καμμια παντοφλα, να της τα σκας για το μανικιουρ και το πεντικιουρ και το χτενισμα, να τσισεις και να κοιμισεις τα παιδια?Τι δουλεια εχεις εδω μεσα?

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Ασε και ξέρω πως λειτουργεί η κλίκα σας εδω μεσα...
Το αν θα γράψω 13 ή 1033 ή 13333 μηνυματα δεν έχει καμια σημασία. Βλέπω και τα μέλη με εμπειρία εδω...πως φτάνουν ..και τι γράφουν..
Και υποδείξεις να κάνετε στα παιδια σας και στις γυναίκες σας ..όσοι υποδεικνύετε στους άλλους.

το θέμα είναι πως πολλοι μπαίνουν εδω μέσα και ρωτάνε πραγματικά τι να κάνουν σε προσωπικά ζητήματα και θέματα υγείας...οποτε οι περισσότεροι τους παίρνουν στο ψιλό ή γράφουν βλακείες...
αυτους θα έπρεπε να μπλοκάρει το σύστημα...όχι εμένα με τα 13 μηνυματα

αλλα σας ξέρω πολυ καλά...τι βρωμόσκυλα αργόσχολοι αγάμητοι είστε όλοι σχεδόν εδω μεσα

οποτε όταν βγει προϋπόθεση στα 13 μηνύματα να μη μιλας τότε το ξανασυζητάμε...

μεχρι τότε...αντε και  :knockinb:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Τυπε, δεν πας καλυτερα στη γυναικουλα σου να φας καμμια παντοφλα, να της τα σκας για το μανικιουρ και το πεντικιουρ και το χτενισμα, να τσισεις και να κοιμισεις τα παιδια?Τι δουλεια εχεις εδω μεσα?

Καλα ρε τύπε ζανγκόλι νταξ εγώ ειμαι νέο μέλος αλλά το να αποκαλείς μια κοινότητα ανθρώπων μαλακες πόσο κεφτες ρε μπαγάσα  μπορεί να είσαι;

Σεβασου τον κόσμο γιατί τον χαρακτηρίζεις απο την στιγμή που δεν το ξέρεις;

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Ασε και ξέρω πως λειτουργεί η κλίκα σας εδω μεσα...
Το αν θα γράψω 13 ή 1033 ή 13333 μηνυματα δεν έχει καμια σημασία. Βλέπω και τα μέλη με εμπειρία εδω...πως φτάνουν ..και τι γράφουν..
Και υποδείξεις να κάνετε στα παιδια σας και στις γυναίκες σας ..όσοι υποδεικνύετε στους άλλους.

το θέμα είναι πως πολλοι μπαίνουν εδω μέσα και ρωτάνε πραγματικά τι να κάνουν σε προσωπικά ζητήματα και θέματα υγείας...οποτε οι περισσότεροι τους παίρνουν στο ψιλό ή γράφουν βλακείες...
αυτους θα έπρεπε να μπλοκάρει το σύστημα...όχι εμένα με τα 13 μηνυματα

αλλα σας ξέρω πολυ καλά...τι βρωμόσκυλα αργόσχολοι αγάμητοι είστε όλοι σχεδόν εδω μεσα

οποτε όταν βγει προϋπόθεση στα 13 μηνύματα να μη μιλας τότε το ξανασυζητάμε...

μεχρι τότε...αντε και  :knockinb:

Από την αρχή φαινόσουν τι μεγάλη λούγκρα είσαι ....

Για να μην σχολιάσω την διαταραγμένη προσωπικότητά σου, που φαίνεται σαφώς στον γραφικό σου χαρακτήρα.

Όσο για την διαπίστωσή σου ότι τα μέλη του forum είναι βρωμόσκυλα, αργόσχολοι και αγάμητοι ... απλά επιβεβαιώνουν τα όσα πιστεύω για σένα και τα όσα θα σου σύρουν και υπόλοιποι (και μάλλον δεν θα είναι και τόσο ευγενικοί όπως εγώ)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Καλα ρε τύπε ζανγκόλι νταξ εγώ ειμαι νέο μέλος αλλά το να αποκαλείς μια κοινότητα ανθρώπων μαλακες πόσο κεφτες ρε μπαγάσα  μπορεί να είσαι;

Σεβασου τον κόσμο γιατί τον χαρακτηρίζεις απο την στιγμή που δεν το ξέρεις;
Ο αλλος ρε μεγαλε γιατι χαρακτηριζει μια ολοκληρη κοινοτητα ετσι οπως την χαρακτηρισε?Αν τον πειραζει κατι, απλα παταει το Χ στην καρτελα του browser και τελος!
Φυσικα και δε θα καθησω να σου αποδειξω το αν ειμαι και ποσο κεφτες ειμαι, οπως κξαι ο καθενας εδω μεσα, απλα μου αρεσει που βγαινουν καποιοι σαν "πορδες" και διαχεουν την μποχα τους στους αλλους...

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Πρώτα απ'όλα τους χαρακτηρισμούς εσείς τους βάζετε πρωτοι και όχι εγώ (λουγκρα, διαταραγμενη προσωπικότητα κλπ)

Δεύτερον...αν διαβάσει κανεις όλα τα μηνυματα κάτω απο το αρχικό ποστ...σαφώς και πρόκειται για μαλάκες...
Γιατί αν μπαίνει σοβαρά κάποιος εδω μεσα και ρωτάει κάτι και τον αρχίζουν στο δουλεμα οι υπολοιποι...τότε φαίνεται ποιος είναι διαταραγμένη προσωπικότητα...

Ελα και τα ξέρω..καποιοι συχνά πυκνά, κάτι παιδάκια δηλ, που ανοιγουν κάτι thread του τύπου "μου πηραν πίπα..μπηωπς έχω AIDS" και είναι όλα τα σεβάσμια μέλη απο κάτω και ανεβάζουν κάσες κλπ....

Και όσον αφορά τα νέα μέλη να τα σέβεστε όσο σέβεστε και τα παλιά που γράφουν 100 ποσταρίσματα την ημέρα με μαλακίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom