Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Mπορεί μικρή να έβλεπε τίποτα τέτοιο στον ύπνο της...

images

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Φιλε εαν η ιστορια σου ειναι αληθινη,νομιζω πως εχεις να κανεις με ενα βλημα.
Κατα την γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να της μιλησεις ανοιχτα,να της πεις οτι ειναι 30 χρονων και οτι πρεπει να σταματησει να φοβαται τον μυθο για το πουλακι τσιου και οτι πρεπει επιτελους να απελευθερωθει ερωτικα.
Τωρα εαν σου πει παλι μη και μη πες της να το βαλσαμωσει και να το βαλει σε μουσειο η να περιμενει το παλικαρι με το αλογο μεχρι να γερασει,αφου θα εχει πιασει πρωτα αραχνες το νινακι της.
Αν και κατι μου λεει στη ολη ιστορια πως ειναι κομματακι σπανιο να ειναι μουναρα και αγαμητη το 2013.
Εσυ εισαι σιγουρος μετα απο τοσες δακτυλοσκοπησεις που εχεις κανει οτι δεν ειναι κοφα???

Οσο για τις αράχνες στο νινάκι της πρέπει να πω τούτο: Όταν της έγλειψα για πρώτη φορά το νινάκι της μετά από λίγες ώρες της ήρθε περίοδος. Πανικοβλήθηκε, πήγε στο γιατρό, και της είπε οτι λόγω της συνουσίας η περίοδος της ήρθε πιο γρήγορα από το κανονικό.  

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
  Πίπες κάνεις τουλάχιστον;

Με σάλιο, με φτυσίματα και δίχως χέρια;

ΑΝ δεν κάνεις και πίπες είσαι κορίτσι για τον ανθοπώλη....
Προσπαθω τουλάχιστον!Για το αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη!
Ο ανθοπώλης ποιος είναι;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Την επόμενη φορά που θα την δεις πέταξέ τον έξω και άρχισε να ουρλίαζεις:

"Γιατί δεν μου κάθεσαι γαμώ το Χ@@@@ο σου!!
Δεν καταλαβαίνεις ότι πονάω;;;"
και μετά άρχισε να τον παίζεις μπροστά της

Ας ελπίσουμε ότι θα πιάσει.
Ένας φίλος που το δοκίμασε δεν ανέφερε επιτυχία βέβαια  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Οσο για τις αράχνες στο νινάκι της πρέπει να πω τούτο: Όταν της έγλειψα για πρώτη φορά το νινάκι της μετά από λίγες ώρες της ήρθε περίοδος. Πανικοβλήθηκε, πήγε στο γιατρό, και της είπε οτι λόγω της συνουσίας η περίοδος της ήρθε πιο γρήγορα από το κανονικό.  

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :headbang: :rolleyes:

πέστα όλα μαζί να σου δώσουμε μια σφαιρική aπαντηση    ......... ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :hammer:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Την επόμενη φορά που θα την δεις πέταξέ τον έξω και άρχισε να ουρλίαζεις:

"Γιατί δεν μου κάθεσαι γαμώ το Χ@@@@ο σου!!
Δεν καταλαβαίνεις ότι πονάω;;;"
και μετά άρχισε να τον παίζεις μπροστά της

Ας ελπίσουμε ότι θα πιάσει.
Ένας φίλος που το δοκίμασε δεν ανέφερε επιτυχία βέβαια  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό μου το χουν πει. Αλλά φυσικά δεν άρχισε ο τύπο ς να τον παίζει μπροστά μου. :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?

Ρε τύπε τι περιμένεις να ακούσεις εδω μέσα?

Αν την γουστάρεις προχωράς, ίσως να πρεπει να γίνεις ποιο επιθετικός και....  :fuck1:

Πρόσεξε τον χαρακτήρα της, βλέπω ότι τονίζεις το "εγωίστρια" ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom