Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι λίγο ξενέρωτη γκόμενα . Έχει βγει το πόρισμα από τους συναγωνιστές σου!Δεν δίνω κώλο, δεν τα καταπίνω. δεν κάνω παρτούζες...

Ναι αλλά με πόσους έχεις πάει; Και γιατί συχνάζεις σε τέτοιο σάιτ; Δύσκολο να μην είσαι ξεκωλιάρα.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλά με πόσους έχεις πάει; Και γιατί συχνάζεις σε τέτοιο σάιτ; Δύσκολο να μην είσαι ξεκωλιάρα.
Μα γι αυτό το λόγο σας διαβάζω ρε παιδιά. Ιδιαίτερα τις κριτικές!Μπας και μάθω να κάνω καμιά καλή πίπα... :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μα γι αυτό το λόγο σας διαβάζω ρε παιδιά. Ιδιαίτερα τις κριτικές!Μπας και μάθω να κάνω καμιά καλή πίπα... :grin:
Μολις μαθεις να κανεις καμια καλη πιπα  στειλε μηνθμα θα σου πληρωσουμε και το πρωτο νερο στην καφετερια... :grin:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ναι σίγουρα!Από εσάς που γράφεται σε αυτό το νήμα θα ξέρω να μη περιμένω και πολλά! :cheesy:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Φίλε εχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να είναι λεσβία και να σε θέλει απλά για καμουφλάζ ??    :grin: :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
εδω γιατρε θελουμε την παρεμβαση του απολυτου για τσουλισει το θεμα :grin:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ο καθενας και η καθεμια  ειναι αυτο που του αρεσει να ειναι και οχι αυτο που θελουν οι αλλοι να ειναι

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?
Φιλε εαν η ιστορια σου ειναι αληθινη,νομιζω πως εχεις να κανεις με ενα βλημα.
Κατα την γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να της μιλησεις ανοιχτα,να της πεις οτι ειναι 30 χρονων και οτι πρεπει να σταματησει να φοβαται τον μυθο για το πουλακι τσιου και οτι πρεπει επιτελους να απελευθερωθει ερωτικα.
Τωρα εαν σου πει παλι μη και μη πες της να το βαλσαμωσει και να το βαλει σε μουσειο η να περιμενει το παλικαρι με το αλογο μεχρι να γερασει,αφου θα εχει πιασει πρωτα αραχνες το νινακι της.
Αν και κατι μου λεει στη ολη ιστορια πως ειναι κομματακι σπανιο να ειναι μουναρα και αγαμητη το 2013.
Εσυ εισαι σιγουρος μετα απο τοσες δακτυλοσκοπησεις που εχεις κανει οτι δεν ειναι κοφα???

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• sherlockholmes_wrong.jpg
    sherlockholmes_wrong.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
Φιλε εαν η ιστορια σου ειναι αληθινη,νομιζω πως εχεις να κανεις με ενα βλημα.
Κατα την γνωμη μου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να της μιλησεις ανοιχτα,να της πεις οτι ειναι 30 χρονων και οτι πρεπει να σταματησει να φοβαται τον μυθο για το πουλακι τσιου και οτι πρεπει επιτελους να απελευθερωθει ερωτικα.
Τωρα εαν σου πει παλι μη και μη πες της να το βαλσαμωσει και να το βαλει σε μουσειο η να περιμενει το παλικαρι με το αλογο μεχρι να γερασει,αφου θα εχει πιασει πρωτα αραχνες το νινακι της.
Αν και κατι μου λεει στη ολη ιστορια πως ειναι κομματακι σπανιο να ειναι μουναρα και αγαμητη το 2013.
Εσυ εισαι σιγουρος μετα απο τοσες δακτυλοσκοπησεις που εχεις κανει οτι δεν ειναι κοφα???

Δεν είπα οτι είναι μουνάρα ρε φίλε. Είπα οτι τρώγεται. Έχει ορισμένα περιττα κιλά στη κοιλιά και στα μπούτια και φοράει και κάτι γυαλιά που της χαλάνε το πρόσωπο. Παίρνει επιδιόρθωση δηλαδή που με απλές κινήσεις γίνεται πολύ όμορφη. Αλλά τις αλλαγές αυτές δεν τις κάνει για αδιευκρίνιστους λόγους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom