Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Ειναι κατορθωμα να κανεις εσυ οτι δεν μπορεσε κανεις, ειναι γυναικα για τον εναν και τον μοναδικο και οχι για ολους
Ξαναδιαβασε το .... δεν το καταλαβες τι σου γραφω......Μπορεί και να είναι παλαιών αρχών αλλά όταν λές να κάνω υπομονή τι εννοείς? να κάνω ο,τι μου λέει? Γιατί δεν είμαι και τόσο υπάκουος. Πολλές φορές κάνω το αντίθετο μόνο και μόνο επειδή με διατάζουν να κάνω κάτι.
Βρε τα θελετε και τα λετε η σας ξεφευγουν????Ειναι κατορθωμα να κανεις εσυ οτι δεν μπορεσε κανεις, ειναι γυναικα για τον εναν και τον μοναδικο και οχι για ολους
Ειναι κατορθωμα να κανεις εσυ οτι δεν μπορεσε κανεις, ειναι γυναικα για τον εναν και τον μοναδικο και οχι για ολους
Δεν χρειαζεται να το δει ετσι φιλε.... το θεωρω λαθος !!!!!!Ειναι κατορθωμα να κανεις εσυ οτι δεν μπορεσε κανεις, ειναι γυναικα για τον εναν και τον μοναδικο και οχι για ολους
Εεεε το καθε κυμα βρισκει καποιον βραχο να σκασει πανω τουτο θέμα είναι οτι έχει πολλά απωθημένα και μπορεί να ξεσπάσει πάνω μου
Οταν λες απωθημενα ?το θέμα είναι οτι έχει πολλά απωθημένα και μπορεί να ξεσπάσει πάνω μου
Δεν χρειαζεται να το δει ετσι φιλε.... το θεωρω λαθος !!!!!!
Ισως να εχει φοβιες η να το κραταει για την πρωτη νυχτα του γαμου .....
Δεν ειναι απιθανο αυτο !!!!!!
Ειναι πολυ ομορφο αν το καλοσκεφτει κανεις και δειχνει αρχες !!!!!!!!!
Αποψη μου αυτο και δεν χρειαζεται να το συμμεριστει κανενας
το θέμα είναι οτι έχει πολλά απωθημένα και μπορεί να ξεσπάσει πάνω μου
RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!Πήδα τη ρε!
Θα κολλήσει και άσχημα !
Θα σε ξεζουμίσει , γιατί θα θέλει να πηδηχθεί και για τα προηγούμενα 10 χρόνια.
Και μην ακούς τι λένε εδώ μέσα ...
είναι πολλοί που κρίνουν με βάση μπαρόβιες και καριόλες κωλόμπαρων.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ , ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΝΤΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΡ,
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ .
ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ 30 , ΣΤΑ 25 ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
Σε όσες έχουν μόρφωση άνω του ... συνηθισμένου ,
ισχύει στα 30 , αυτό που ισχύει στη μάζα στα 25.
Μη μασάς.
Τοτε κερδισε την εμπιστοσυνη της σιγα σιγα και ορμαΔεν μου έχει αναφέρει οτι το κρατάει για την 1η νύχτα του γάμου. Απλώς οτι δεν είναι ακόμη έτοιμη.
Οχι βεβαια ..... δεν ειπα οτι συνδεεται ...Επίσης πολλοί συνδέουν το ήθος με την παρθενιά. Δηλαδή όσες είναι παρθένες είναι και ηθικές? Δηλαδή οι άλλες είναι ανήθικες? Δε νομίζω.
Πήδα τη ρε!
Θα κολλήσει και άσχημα !
Θα σε ξεζουμίσει , γιατί θα θέλει να πηδηχθεί και για τα προηγούμενα 10 χρόνια.
Και μην ακούς τι λένε εδώ μέσα ...
είναι πολλοί που κρίνουν με βάση μπαρόβιες και καριόλες κωλόμπαρων.
ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ , ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΝΤΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΡ,
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ .
ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ 30 , ΣΤΑ 25 ΧΑΛΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
Σε όσες έχουν μόρφωση άνω του ... συνηθισμένου ,
ισχύει στα 30 , αυτό που ισχύει στη μάζα στα 25.
Μη μασάς.
eπειδή λές προικισμένος μήπως ..φοβάτε η κοπέλα ......ap΄o αυτό που έχει δεί ?Επίσης πολλοί συνδέουν το ήθος με την παρθενιά. Δηλαδή όσες είναι παρθένες είναι και ηθικές? Δηλαδή οι άλλες είναι ανήθικες? Δε νομίζω.
Ενας εξυπνος ανδρας θα βρει τροπο να τους ξεκοψει μερικα πραγματα .....Αυτές είναι στατιστικές... Το θέμα με τις μορφωμένες είναι οτι το παίζουν ξερόλες και σου κάνουν μετά την ζωή μαύρη