Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.246
Πόντοι
5.595
Μακρια.....
Δεν νομιζω να θελεις να την παντρευτεις...  μονο για γαμησι την 8ελεις...
και αυτο δεν προκειται να γινει..
Τσαμπα που περιμενεις...

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
για βαλε μια φωτογραφια της για να το εξετασουμε και οπτικα το θεμα....
γιατι εδω ειμαστε φυσιογνωμιστες...του κωλου

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Προτεινω να μπει σε γυαλα στο μουσειο ειναι ειδος προς εξαφανιση  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?

Τυπε γνωρισε την στον Τατσοπουλο πρωτα. Αν εγκρινει, προχωρα  :rockon:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?

Να ξέρεις όσες 30αρες δεν έχουν να δώσουν πρίκα σήμερα  κάνουν παρθενοραφές και καλά σου δίνουν την παρθενία τους... μη ψαρώνεις.. ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν θες να μονο να πηδηξεις το ξεκοβεις
Αν σε ενδιαφερει η κοπελα πραγματικα κανεις υπομονη

Ειναι καθαρα θεμα του τι ακριβως θελεις απο αυτη και πως νιωθεις

Υγ. παντως ειναι ξενερα να μην δεχεται τιποτα πανω αυτα που λες !!!!!!!

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Εγω στην θεση σου θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να ειμαι ο πρωτος ειναι ομορφο να δαμασεις αυτο το ατιθασο αλογο

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σουταρε την ρε την ελεεινιδα την αγαμητη που καθεσαι ξαι σου πρηζονται τ αρχιδια.Μην εισαι μουνικακας

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Εγω στην θεση σου θα εκανα τα αδυνατα δυνατα να ειμαι ο πρωτος ειναι ομορφο να δαμασεις αυτο το ατιθασο αλογο

Καλά.... έγραψες...αν της το πω αυτό με το "ατίθασο άλογο" θα πεθάνει από τα γέλια!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε αυτό αναφέρομαι
Θα ειναι παλαιων αρχων φιλε......

Αν σου φαιρεται οκ σε ολα τα υπολοιπα και ειναι ενταξει απεναντι σου εκτιμησε το καλυτερα
Ειναι εξαιρετικα σπανιο να βρεις τετοια κοπελα σημερα .....

Αν νιωθεις κατι πραγματικο γιαυτην κανε υπομονη ..... πιστευω οτι αξιζει !!!!!!

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν κάνει  :pipa2: παρά μόνο με καπότα

Ε εντάξει. Σκέψου ότι σε κάθε πίπα με καπότα που σου κάνει γλιτώνεις ένα 20αρικο στη Φυλής. Έχει δωρεάν πίπες ο άνθρωπος και κλαίγεται. Αυτή η αχαριστία θα σας φάει.

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Αν νιωθεις κατι πραγματικο γιαυτην κανε υπομονη ..... πιστευω οτι αξιζει !!!!!!

Μπορεί και να είναι παλαιών αρχών αλλά όταν λές να κάνω υπομονή τι εννοείς? να κάνω ο,τι μου λέει? Γιατί δεν είμαι και τόσο υπάκουος. Πολλές φορές κάνω το αντίθετο μόνο και μόνο επειδή με διατάζουν να κάνω κάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom