Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266

Cerebellum

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φιλιόμασταν και επί 4-5 ώρες συνεχώς (με μικρά διαλείμματα).

Δεν εισαι 15 χρονών !!!

Πες της μια μαλακία οτι δεν εισαι σιγουρος αν θες καποια μονιμη σχεση σε αυτη την φαση της ζωης σου και ισως να μην ειναι δικαιο να εισαι εσύ ο 1ος της και δες πως θα αντιδρασει.

ΥΓ ειναι σίγουρα παρθενα ???

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Δεν εισαι 15 χρονών !!!

Πες της μια μαλακία οτι δεν εισαι σιγουρος αν θες καποια μονιμη σχεση σε αυτη την φαση της ζωης σου και ισως να μην ειναι δικαιο να εισαι εσύ ο 1ος της και δες πως θα αντιδρασει.

ΥΓ ειναι σίγουρα παρθενα ???
απο κωλο ναι......ελλεηνιδα δεν ειναι;θα το δινει μετα τον γαμο

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?
πες της να γινει μελος να γραφει στο θρεντ μου

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Σίγουρα θα ξέρει περισσότερα από σένα. Είναι πολύ καλή στην ποίηση!! Αλλά τι να της πω της .. παρθένας? Γράψου στο "σεξ και μπουρδελοκαταστάσεις" ? Θα μου πει... με αυτά ασχολείσαι?

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Τουλαχιστον στον Παιζει??
Κατι ειναι και αυτο.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Αυτό φοβάμαι.. μη μου βγει τίποτα άλλο από αυτό που γνώρισα εξ αρχής.

δυστυχώς καλά κάνεις και το φοβάσαι... και οι πιθανότητες είναι υπέρ αυτού... να τον αρπάζει δεξιά και αριστερά...

οι στατιστικές λένε... ότι αν μια πιτσιρίκα από τα 16 μέχρι τα 22-23 έχει φάει πούτσες από εδώ μέχρι Βλαδιβοστόκ... όταν θα παντρευτεί θα είναι η ποιο πιστή σύζυγος... Έχει γαμηθεί ανελέητα... είδε πόσα καυλιά είδε... απέκτησε τις εμπειρίες της... έζησε όπως γούσταρε και ήρθε η ώρα να αράξει με την οικογένεια της...

το ακριβώς αντίθετο... από παρθενοπιπίτσες και περιπτώσεις σαν τη δικιά σου... στα 35-45 γίνονται οι μεγαλύτερες παρτουζιάρες και ψωλοαρπάχτρες γιατί πολύ απλά δεν έχουν εμπειρίες... είδαν τη γλύκα και θέλουν να ζήσουν... με τη λογική αν δεν τα κάνω τώρα..πότε θα τα κάνω... και φυσικά το μυαλό 35-45 είναι ποιο απελευθερωμένο από ένα μυαλό 16-23!!!

γιαυτό επαναλαμβάνω... αν το αποφασίσεις... ο θεός μαζί σου...  :priest:

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
γιαυτό επαναλαμβάνω... αν το αποφασίσεις... ο θεός μαζί σου...  :priest:

Το ξέρω.. το να είσαι παρθένα στα 30 δεν είναι φυσιολογικό, διαφορετικά σου βγαίνουν απωθημένα. Ούτε άντρα δεν είχε φιλήσει στο στόμα, και όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά το στόμα μου πονούσε 2 μέρες. Άσε που από το πολύ πάθος έβγαλε κάτι σημάδια στο στόμα και έτρεχε στους γιατρούς...

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Σίγουρα θα ξέρει περισσότερα από σένα. Είναι πολύ καλή στην ποίηση!! Αλλά τι να της πω της .. παρθένας? Γράψου στο "σεξ και μπουρδελοκαταστάσεις" ? Θα μου πει... με αυτά ασχολείσαι?
ε αφου δεν μου καθεσαι πες της

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γυναικα η οποια μετραει εμφανισιακως και δεν γαμηθει μεχρι τα 30 σημαινει οτι θα παντρευτει και μετα θα γαμηθει.
Αυτο επρεπε να το ξερεις  και να την εχεις στειλει προ πολλου και οχι να καθεσαι και να την περιμενεις.
Αν σε ενδιαφερει να την παντρευτεις περιμενε την αφου τα συζητησεις χωρις να περιμενεις σα το χαχα ποτε θα της γκαβλωσει να σου κατσει.
Αν δεν θελεις παντριες στειλτην.
Εξαιρεση σε αυτα που λεω ειναι να ηταν καμια υπερβαρη χοντρη παλια και γι αυτο να μην ειχε κανει σεξ,και να αδυνατισε τωρα,οποτε θα ταν καλη περιπτωση αλλα απιθανο μου φενεται

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ την μόνη πάρθενα για την οποία είχε γίνει ντόρος θυμάμαι ήταν...του Φοιρού ή χτένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Και μη μου αρχίσετε τα "ωραία" ... "σιγά μην είναι" "από πίσω μπαίνουν τραίνα".. και άλλα τέτοια! Λοιπόν... Είναι 30 μορφωμένη (παραμορφωμένη θα λεγα), ψηλή για γυναίκα, γυμνασμένη, με τουρλωτό πίσω σύστημα, με γυαλιά έντονου χρώματος που της χαλάει το πρόσωπο (αν τα βγάλει βελτιώνεται πολύ), στήθος με καλή ρώγα, νινάκι αξύριστο που δέχεται δάκτυλο μόνο στο κοκοράκι (όχι διείσδυση), δεχεται γλώσσα αλλά δεν ανταποδίδει. Εσωτερικά είναι εγωίστρια εγωίστρια εγωίστρια, ρομαντική και της αρέσει η ποίηση. Τι κάνουμε? Είμαι σε δύσκολη καμπή. Το προχωράω ή το κόβω το σχοινί?

αν τον ακουμπήσεις σε άλλη θα την πειράξει ?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16

το προχωράς εννοείται

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Γυναικα η οποια μετραει εμφανισιακως και δεν γαμηθει μεχρι τα 30 σημαινει οτι θα παντρευτει και μετα θα γαμηθει.
Αυτο επρεπε να το ξερεις  και να την εχεις στειλει προ πολλου και οχι να καθεσαι και να την περιμενεις.
Αν σε ενδιαφερει να την παντρευτεις περιμενε την αφου τα συζητησεις χωρις να περιμενεις σα το χαχα ποτε θα της γκαβλωσει να σου κατσει.
Αν δεν θελεις παντριες στειλτην.
Εξαιρεση σε αυτα που λεω ειναι να ηταν καμια υπερβαρη χοντρη παλια και γι αυτο να μην ειχε κανει σεξ,και να αδυνατισε τωρα,οποτε θα ταν καλη περιπτωση αλλα απιθανο μου φενεται
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom