Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cerebellum

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ε ναι!!!Ουτε σε μπουρδελο δεν το κανουν!!!Δε μου χει τυχει να μου κανουν πιπα με καποτα εκτος απο μια φορα που γαμησα μια γκομενα απο ενα μασατζιδικο,χωρις λεφτα,απλα επειδη με γουσταρε,και πηδηχτηκαμε εκτος μαγαζιου.Εκεινη λογω του οτι ειναι του επαγγελματος μου εκανε πιπα με καποτα...
Αλλιως,ποτε ξανα...

134480626924330.jpg

Μηπως και η "παρθενα" ειναι του επαγγέλματος και οταν λέω "δεν το εχω κανει ποτε" εννοει "δεν το εχω κάνει ποτέ τζάμπα"????

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλά ρε φίλε και μπήκες στο bou.com για να σου βρουν τη λύση?

η πλειοψηφια των οποίων ειναι μαλακες..

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

1.  Ο MrFregoli γράφει πως η πλειοψηφία των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες...
2.  Δεν μας διευκρινίζει ποιο είναι αυτό το ποσοστό της πλειοψηφίας. Αν έβαζε το επίθετο "μεγαλύτερη" μπροστά θα είχαμε μία τάξη μεγέθους ( θα λέγαμε τότε πως το 80% των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες κατά τον Φρεγκόλι)
3. Παίρνουμε αυθαίρετα την ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ και το θεώρημά της για να θεωρήσουμε τι σημαίνει η λέξη ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
4. Αρα λοιπόν κατά τον ΦΡΕΓΚΟΛΙ το 62,18 % των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες, εφόσον το ποσοστό δεν καθορίζεται ακριβώς από τον λέκτορα της φράσης.
5. Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ είναι κι αυτός μέλος του ΜΠΟΥ.
 Αρα κατά τα λεγόμενα του ιδίου είναι και αυτός κατά 62,18% μαλάκας βάσει ποσοστών.
 Παίρνουμε λοιπόν αυτό το ποσοστό ως βάση που αφορά τον ιδιο.

6. Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ έχει μόλις 13 μηνύματα, πράγμα που συνεπάγεται πως δεν πολυμπαίνει στο ΜΠΟΥ ή έχει μικρή παρουσία. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ενδογενείς παράγοντες (μικρό ενδιαφέρον για τις πουτάνες λόγω έλλειψης χρημάτων, οπότε η μαλακία πάει σύννεφο και η μανούλα γκρινιάζει κάθε πρωί που βλέπει λερωμένα τα σεντόνια  :grin:)
 Μπορέι να οφείλεται και σε εξωγενείς παράγοντες (έλλειψη χρόνου λόγω τεραστίου άγχους από πίεση στη δουλειά του να τα καταφέρει τους στόχους και να μην τη χάσει), οπότε και πάλι  
καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Αγχωτικό σεξ και τις περισσότερες φορές να καταλήγει σε μια ανακουφιστική μαλακία προκειμένου να ηρεμήσει.

Η θεώρηση του 6ου σημείου μας ανεβάζει λίγο το ποσοστό της μαλακίας του ΦΡΕΓΚΌΛΙ.
Θεωρώ πως ένα αξιοπρεπές ποσοστό της μαλακίας του θα πρέπει να πάει λίγο υψηλότερα. Η αναβάθμιση  πρέπει να γίνει στο 78% ενδεχομένως και νομίζω ως συμφωνουν άπαντες.

7. Το γεγονος και μόνο πως κατηγορει την πλειοψηφία των μελών για μαλακία, δείχνει πόσο μαλάκας είναι ο ίδιος.

128.000 μέλη να αποκαλούνται μαλάκες.... Ωσαν συνήγορος όλων αυτών των μελών θέλω να αντιδράσω σε αυτήν την πρωτοφανή επίθεση.

Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως μόνο γι αυτό πρέπει να του δώσουμε ένα ποσοστό ακόμη 5 - 7% μαλακίας.

Πάμε στο 83% χαλαρά.

Βαριέμαι να γράψω άλλα επιχειρήματα.

Ποσοτικοποιώ το αποτέλεσμα για να έχουμε όλοι πλήρη εικόνα.

Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ στις 100 φορές που θα κάνει σεξ, τις 83 θα τον παίξει.  :jerking: :jerking: :jerking:

Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνηση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αυθαίρετα τα νούμερα αλλά καλό το κείμενο!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

1.  Ο MrFregoli γράφει πως η πλειοψηφία των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες...
2.  Δεν μας διευκρινίζει ποιο είναι αυτό το ποσοστό της πλειοψηφίας. Αν έβαζε το επίθετο "μεγαλύτερη" μπροστά θα είχαμε μία τάξη μεγέθους ( θα λέγαμε τότε πως το 80% των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες κατά τον Φρεγκόλι)
3. Παίρνουμε αυθαίρετα την ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ και το θεώρημά της για να θεωρήσουμε τι σημαίνει η λέξη ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
4. Αρα λοιπόν κατά τον ΦΡΕΓΚΟΛΙ το 62,18 % των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες, εφόσον το ποσοστό δεν καθορίζεται ακριβώς από τον λέκτορα της φράσης.
5. Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ είναι κι αυτός μέλος του ΜΠΟΥ.
  Αρα κατά τα λεγόμενα του ιδίου είναι και αυτός κατά 62,18% μαλάκας βάσει ποσοστών.
  Παίρνουμε λοιπόν αυτό το ποσοστό ως βάση που αφορά τον ιδιο.

6. Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ έχει μόλις 13 μηνύματα, πράγμα που συνεπάγεται πως δεν πολυμπαίνει στο ΜΠΟΥ ή έχει μικρή παρουσία. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ενδογενείς παράγοντες (μικρό ενδιαφέρον για τις πουτάνες λόγω έλλειψης χρημάτων, οπότε η μαλακία πάει σύννεφο και η μανούλα γκρινιάζει κάθε πρωί που βλέπει λερωμένα τα σεντόνια  :grin:)
  Μπορέι να οφείλεται και σε εξωγενείς παράγοντες (έλλειψη χρόνου λόγω τεραστίου άγχους από πίεση στη δουλειά του να τα καταφέρει τους στόχους και να μην τη χάσει), οπότε και πάλι 
καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Αγχωτικό σεξ και τις περισσότερες φορές να καταλήγει σε μια ανακουφιστική μαλακία προκειμένου να ηρεμήσει.

Η θεώρηση του 6ου σημείου μας ανεβάζει λίγο το ποσοστό της μαλακίας του ΦΡΕΓΚΌΛΙ.
Θεωρώ πως ένα αξιοπρεπές ποσοστό της μαλακίας του θα πρέπει να πάει λίγο υψηλότερα. Η αναβάθμιση  πρέπει να γίνει στο 78% ενδεχομένως και νομίζω ως συμφωνουν άπαντες.

7. Το γεγονος και μόνο πως κατηγορει την πλειοψηφία των μελών για μαλακία, δείχνει πόσο μαλάκας είναι ο ίδιος.

128.000 μέλη να αποκαλούνται μαλάκες.... Ωσαν συνήγορος όλων αυτών των μελών θέλω να αντιδράσω σε αυτήν την πρωτοφανή επίθεση.

Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως μόνο γι αυτό πρέπει να του δώσουμε ένα ποσοστό ακόμη 5 - 7% μαλακίας.

Πάμε στο 83% χαλαρά.

Βαριέμαι να γράψω άλλα επιχειρήματα.

Ποσοτικοποιώ το αποτέλεσμα για να έχουμε όλοι πλήρη εικόνα.

Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ στις 100 φορές που θα κάνει σεξ, τις 83 θα τον παίξει.  :jerking: :jerking: :jerking:

Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνηση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγω λεω οτι στις 100 φορες που θα κανει σεξ,τις 99 θα τον παιξει και τη μια θα παει φυλης...
Γκομενα δυσκολο...

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

Εγώ λέω πως τόση ώρα που έκανες για να γράψεις αυτό το μακροσκελές - και ασυνάρτητο στην εξαγωγή συμπερασματων - κείμενo..δείχνει σαφώς βέβαια ποιος ασχολείται συνέχεια με το bourdela.com και είναι πραγματικά μοναχικός.
Απο χθες μέχρι σήμερα..εγω πιθανώς να έχω βγει με φίλους για καφέ, να έχω διαβάσει ένα βιβλιο, να έκανα σεξ 2 φορές με την γκομενα μου, ή να πηγα για ποτο με μια άλλη.
Κανείς δεν το ξέρει...

Δεν καθόμουν με τις ώρες στο site να αραδιάζω βλακείες και ποσταρίσματα για να γίνω "παλιος" και να αποκτήσω το σεβασμό διαδικτυακών μηδαμινοτήτων...

Αλλά νομίζω έχετε παρανοήσει τις προθέσεις μου.
Το bourdela.com δε με ενοχλεί ως site ...αλλιώς γιατί να γραφτώ?
Με ενοχλεί η ποιοτητα των μελών του, και η εκμετάλλευση της ευκαιρίας που δίνεται σε κάθε τυχάρπαστο να αποκτήσει υπόσταση - έστω διαδικτυακή - μέσα στη βλακεία του...σε ένα δημοφιλή διαδικτυακό τόπο.

Τώρα ποιος αυνανίζεται και ποιος όχι... αυτο φαίνεται απο την ώρα που περνάει κάποιος μπροστά απο τον υπολογιστη.
Μάλλον τα αυξημένα ποσταρίσματα (ειδικα αν η πλειοψηφία εξ αυτών είναι ανοησίες και ευφυολογήματα) δεν τιμουν κάποιον για τις πραγματικές σεξουαλικές του επιδόσεις..παρά μονο για αυτές τις "αυτο-ευχαρίστησης"... τόσες ώρες μπροστά στην οθόνη.

Και να είναι κάποιος μοναχικός..να το σεβαστώ... πως αυτή είναι μια σημαντική απασχόληση του. Η αναζήτηση συναισθηματικής επαφής, η κουβέντα, ο προβληματισμός...

Αλλα να είναι κάποιος ...που απαντά με φέρετρο σε κάποιον άλλον που εκφράζει αγωνιωδώς ερώτημα υγείας...ή να παραθέτει κείμενα σινδόνας σε κάποιον τρίτο, γράφοντας προσβολές και προσωπικά ευφυολογήματα δήθεν τεκμηριωμένα με αριθμούς... ε (συγνωμη κιολας απο τους θιγόμενους).... πρόκειται όντως για μαλάκα!

(αλήθεια ξέρεις ποιος χρησιμοποιεί τον όρο κείμενα-σινδόνας...μιας και είσαι παλιο μέλος του bourdela?)

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το bourdela.com δε με ενοχλεί ως site ...Με ενοχλεί η ποιοτητα των μελών του, και η εκμετάλλευση της ευκαιρίας που δίνεται σε κάθε τυχάρπαστο να αποκτήσει υπόσταση - έστω διαδικτυακή - μέσα στη βλακεία του...σε ένα δημοφιλή διαδικτυακό τόπο.

Και να είναι κάποιος μοναχικός..να το σεβαστώ... πως αυτή είναι μια σημαντική απασχόληση του.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί δεν απαντά κανείς τόση ώρα στον Mr Fregoli;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αλλα να είναι κάποιος ...που απαντά με φέρετρο σε κάποιον άλλον που εκφράζει αγωνιωδώς ερώτημα υγείας..

(

:tooth: :tooth: :tooth:

ρε μεγαλε ο απολυτο αρσενικο εχει γραφειο κηδειων

πως θα ζησει αυτος κ τα 12 παιδια του?

πως θα βγαλει το παντεσπανι του?

δεν ειναι ολοι δημοσιοι υπαλληλοι σαν κ εσενα

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν γουσταρετε γιατι δεν την κανετε ρε μαγκες? εδω το επιπεδο ειναι χαμηλο
Διαβαζετε πριν απαντατε. Δεν ειπαμε Καρτακης. Ανεφερθηκαμε οτι ΚΑΠΟΙΑ-ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ- μελη ειναι για τον π@τσο. Οποιοσ διαμαρτυρεται,μηπως αυτο σημαινει οτι ανηκει σε αυτην την κατηγορια? Διαβασε ολο το ποστ θα καταλαβεις περισσοτερα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Διαβαζετε πριν απαντατε. Δεν ειπαμε Καρτακης. Ανεφερθηκαμε οτι ΚΑΠΟΙΑ-ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ- μελη ειναι για τον π@τσο. Οποιοσ διαμαρτυρεται,μηπως αυτο σημαινει οτι ανηκει σε αυτην την κατηγορια? Διαβασε ολο το ποστ θα καταλαβεις περισσοτερα...
δεν το πηρα προσωπικα φιλε μην αγχωνεσε...αν τα περισσοτερα μελη ειναι για τον πουτσο (μην βαζεις @@@ σε αυτο που θες να πεις αυτο ειναι το σαιτ) καντηνε και μην κριτικαρεις γιατι οσο εισαι εδω εισαι κομματι του

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλο ρολο το περιβαλλον, εννοειται και κυριως οι θρησκειες...

Και κυρίως ο κομμουνισμός. Η θρησκεία που απορρίπτει κάθε ηθικό όριο ως αστικό κατάλοιπο και δίνει την ελευθερία στον κάθε ψυχοπαθή να κάνει τον εαυτό του Θεό.

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν το πηρα προσωπικα φιλε μην αγχωνεσε...αν τα περισσοτερα μελη ειναι για τον πουτσο (μην βαζεις @@@ σε αυτο που θες να πεις αυτο ειναι το σαιτ) καντηνε και μην κριτικαρεις γιατι οσο εισαι εδω εισαι κομματι του
Ναι αλλα δεν διαβασες τι ειπε ο φιλος: ''Το bourdela.com δε με ενοχλεί ως site ...Με ενοχλεί η ποιοτητα των μελών του, και η εκμετάλλευση της ευκαιρίας που δίνεται σε κάθε τυχάρπαστο να αποκτήσει υπόσταση - έστω διαδικτυακή - μέσα στη βλακεία του...σε ένα δημοφιλή διαδικτυακό τόπο.
Καταλαβες τωρα υποθετω? ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ -ΟΧΙ ΟΛΟΙ-...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι αλλα δεν διαβασες τι ειπε ο φιλος: ''Το bourdela.com δε με ενοχλεί ως site ...Με ενοχλεί η ποιοτητα των μελών του, και η εκμετάλλευση της ευκαιρίας που δίνεται σε κάθε τυχάρπαστο να αποκτήσει υπόσταση - έστω διαδικτυακή - μέσα στη βλακεία του...σε ένα δημοφιλή διαδικτυακό τόπο.
Καταλαβες τωρα υποθετω? ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ -ΟΧΙ ΟΛΟΙ-...

Ναι, μόνο εδώ γίνεται αυτό

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Παίδες... έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ από το θέμα!!! Έλεος... συγκεντρωθείτε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom