ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
1. Ο MrFregoli γράφει πως η πλειοψηφία των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες...
2. Δεν μας διευκρινίζει ποιο είναι αυτό το ποσοστό της πλειοψηφίας. Αν έβαζε το επίθετο "μεγαλύτερη" μπροστά θα είχαμε μία τάξη μεγέθους ( θα λέγαμε τότε πως το 80% των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες κατά τον Φρεγκόλι)
3. Παίρνουμε αυθαίρετα την ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ και το θεώρημά της για να θεωρήσουμε τι σημαίνει η λέξη ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
4. Αρα λοιπόν κατά τον ΦΡΕΓΚΟΛΙ το 62,18 % των μελών του ΜΠΟΥ είναι μαλάκες, εφόσον το ποσοστό δεν καθορίζεται ακριβώς από τον λέκτορα της φράσης.
5. Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ είναι κι αυτός μέλος του ΜΠΟΥ.
Αρα κατά τα λεγόμενα του ιδίου είναι και αυτός κατά 62,18% μαλάκας βάσει ποσοστών.
Παίρνουμε λοιπόν αυτό το ποσοστό ως βάση που αφορά τον ιδιο.
6. Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ έχει μόλις 13 μηνύματα, πράγμα που συνεπάγεται πως δεν πολυμπαίνει στο ΜΠΟΥ ή έχει μικρή παρουσία. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ενδογενείς παράγοντες (μικρό ενδιαφέρον για τις πουτάνες λόγω έλλειψης χρημάτων, οπότε η μαλακία πάει σύννεφο και η μανούλα γκρινιάζει κάθε πρωί που βλέπει λερωμένα τα σεντόνια
)
Μπορέι να οφείλεται και σε εξωγενείς παράγοντες (έλλειψη χρόνου λόγω τεραστίου άγχους από πίεση στη δουλειά του να τα καταφέρει τους στόχους και να μην τη χάσει), οπότε και πάλι
καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα. Αγχωτικό σεξ και τις περισσότερες φορές να καταλήγει σε μια ανακουφιστική μαλακία προκειμένου να ηρεμήσει.
Η θεώρηση του 6ου σημείου μας ανεβάζει λίγο το ποσοστό της μαλακίας του ΦΡΕΓΚΌΛΙ.
Θεωρώ πως ένα αξιοπρεπές ποσοστό της μαλακίας του θα πρέπει να πάει λίγο υψηλότερα. Η αναβάθμιση πρέπει να γίνει στο 78% ενδεχομένως και νομίζω ως συμφωνουν άπαντες.
7. Το γεγονος και μόνο πως κατηγορει την πλειοψηφία των μελών για μαλακία, δείχνει πόσο μαλάκας είναι ο ίδιος.
128.000 μέλη να αποκαλούνται μαλάκες.... Ωσαν συνήγορος όλων αυτών των μελών θέλω να αντιδράσω σε αυτήν την πρωτοφανή επίθεση.
Νομίζω πως συμφωνούμε όλοι πως μόνο γι αυτό πρέπει να του δώσουμε ένα ποσοστό ακόμη 5 - 7% μαλακίας.
Πάμε στο 83% χαλαρά.
Βαριέμαι να γράψω άλλα επιχειρήματα.
Ποσοτικοποιώ το αποτέλεσμα για να έχουμε όλοι πλήρη εικόνα.
Ο ΦΡΕΓΚΟΛΙ στις 100 φορές που θα κάνει σεξ, τις 83 θα τον παίξει.
Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνηση.