Νέα

Είναι 30 και είναι παρθένα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Υπερπροστατευτικοτητα των γονεων.....Η πιο συνηθισμενη περιπτωση...Δεν λεω να ειναι και τελειωs αδιαφοροι....αλλα οχι κι ετσι

Η "προστασία" είναι η δικαιολογία που προτάσσουν. Υπάρχει διαφορά. Έχω γνωρίσει υπεροπροστατευτικούς γονείς και συνήθως θέλουν το γιο ελεύθερο καβαλάρη και την κόρη να παντρευτεί σύντομα πλούσιο γαμπρό.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καποτε το κοιταζαν αυτο....Τωρα μαλλον θα φαινεται παραξενο
ελα ντε...
ποσο ανωμαλη  και ψυχικα ασταθης μπορει να ειναι καποια για να κανει παρθενοραφη ;και τι ακριβως θα πετυχει ;
το δευτερο αυτη το ξερει.στο πρωτο σχεδον...συμφωνω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η "προστασία" είναι η δικαιολογία που προτάσσουν. Υπάρχει διαφορά. Έχω γνωρίσει υπεροπροστατευτικούς γονείς και συνήθως θέλουν το γιο ελεύθερο καβαλάρη και την κόρη να παντρευτεί σύντομα πλούσιο γαμπρό.
Ναι βεβαια για τον κανακαρη θα θελανε να διακορευσει την κορη κανενοs εφοπλιστου......"Ε παιδια ειναι κι ειναι αυθορμητα , να τα σφαξουμε??"
Αν ειναι καμμια κουμποτρυπου/γαζωτρια...."Α την τσουλα που τον τυλιξε"  :grin: :grin:

Ε οσο για τιs κοπελεs ......."Κουβαλητηs με πολλα λεφτα ναναι κι αs ειναι οτι ναναι"  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Καμία σχέση..."η πούτσα" προέρχεται από το Σλαβικο "butsa" ή κάπως έτσι...
αραγε αληθευει αυτο?λενε οτι απο αυτη τη λεξη προερχεται η οποια σημαινει προεξοχη?λειπει και ο αλεξ που τα ξερει αυτα. :grin: :grin:
εχεις γνωρισει ποτε καποια που να εχει κανει τετοια μαλακια στην ζωη της;
οχι

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία τα λέτε παιδιά. Φιλοσοφικά, επιστημονικά, σχεδόν ποιητικά. Αλλά αν είχατε καμία τέτοια περίπτωση στο περιβάλλον σας, θα παίρνατε το μέρος του γονιού και όχι του παιδιού. Αυτή είναι η κοινωνία. Κι εγώ στο σόι μου έχω μεγάλους ποιητές.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
αραγε αληθευει αυτο?λενε οτι απο αυτη τη λεξη προερχεται η οποια σημαινει προεξοχη?λειπει και ο αλεξ που τα ξερει αυτα. :grin: :grin:οχι
νομιζω οτι ειναι ιταλικα και σημαινει ασχημη μυρωδια, βρωμα... :o

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
νομιζω οτι ειναι ιταλικα και σημαινει ασχημη μυρωδια, βρωμα... :o
no in italiano ci diciamo "brutto", e significa "ασχημος(ενδεχομενως και βρωμιαρης).οπως στον ποπαυ ο βρουτος αυτο σημαινει.ο προδοτης βρουτος στον οποιο πριν την δολοφονια του ειπε ο καισαρ(οχι ο καισαρης με τα κοσμηματα ουτε ο αποδυτηριακιας) "και εσυ τεκνο βρουτε?"

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
no in italiano ci diciamo "brutto", e significa "ασχημος(ενδεχομενως και βρωμιαρης).οπως στον ποπαυ ο βρουτος αυτο σημαινει.ο προδοτης βρουτος στον οποιο πριν την δολοφονια του ειπε ο καισαρ(οχι ο καισαρης με τα κοσμηματα ουτε ο αποδυτηριακιας) "και εσυ τεκνο βρουτε?"

Ειναι puzza και σημαινει βρωμα, αλλα παιζουν και αυτα ειδα

Το Λεξικό Μπαμπινιώτη θεωρεί την ετυμολογία αβέβαιη και αναφέρει δύο εκδοχές: εκ του αρχαίου πόσθη (το δέρμα που περιβάλει το πέος) ή εκ του σλαβικού butsa (εξόγκωμα, προεξοχή).

Το Λεξικό Τριανταφυλλίδη αντιθέτως εικάζει ότι ετυμολογείται εκ του Τουρκικού puç (σχισμή ανάμεσα στους γλουτούς) ή εκ του Ιταλικού puzza (βρόμα).

Δέον να σημειωθεί ότι στην εβραιογερμανική διάλεκτο Yiddish, ο πούτσος αποκαλείται putz (βλ. και putzinstitut) το οποίο πιθανώς να ετυμολογείται εκ του γερμανικού ρήματος butzen (στολίζω).

www.slang.gr/lemma/show/poutsos_poutsa_9691]http://www.slang.gr/lemma/show/poutsos_poutsa_9691[/url]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ειναι puzza και σημαινει βρωμα, αλλα παιζουν και αυτα ειδα

Το Λεξικό Μπαμπινιώτη θεωρεί την ετυμολογία αβέβαιη και αναφέρει δύο εκδοχές: εκ του αρχαίου πόσθη (το δέρμα που περιβάλει το πέος) ή εκ του σλαβικού butsa (εξόγκωμα, προεξοχή).

Το Λεξικό Τριανταφυλλίδη αντιθέτως εικάζει ότι ετυμολογείται εκ του Τουρκικού puç (σχισμή ανάμεσα στους γλουτούς) ή εκ του Ιταλικού puzza (βρόμα).

Δέον να σημειωθεί ότι στην εβραιογερμανική διάλεκτο Yiddish, ο πούτσος αποκαλείται putz (βλ. και putzinstitut) το οποίο πιθανώς να ετυμολογείται εκ του γερμανικού ρήματος butzen (στολίζω).

www.slang.gr/lemma/show/poutsos_poutsa_9691]http://www.slang.gr/lemma/show/poutsos_poutsa_9691[/url]
ναι ναι ακριβως.puzzare...εμεινα στο brutto που σημαινει ασχημος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοιτα να δεις τι μαθαίνει κανεις απο μια λέξη ........

Μωρε μπράβο......

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
αν θες να εισαι με αυτην πες της θελω να ειμαστε μαζι αλλα θελω και σεξ αν δεν κανουμε ασε που και που να πηγαινω με αλλες γυναικες μονο για σεξ

Ετσι και της πω κάτι τέτοιο θα μου φέρει την τσάντα στο κεφάλι. Τότε είναι που θα φύγει!!

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Ειχα ενα φιλο, που πριν χρονια, νομιζε οτι τα ειχε μια γκομενα και ηταν τρελα κολλημενος μαζι της και αυτη τον εκλανε για μια Γκομενα, γιατι απλα ηταν λεσβια και πολυ απλα τον ειχε στο περιμενε για να του τα τρωει..
Πρωτος του ειχψα πει οτι ηταν λεσβια, με τα του το ελεγαν ολοι, αφου λοιπον την αρραβωνιαστηκε (!!!) δυο φορες, τοτε το καταλαβε...
Οπως λεει και ο λαος μας, ποτε δεν ειναι αργα.. :jerking: :jerking: :jerking:.

Μη το πάμε εκεί το θέμα: Δεν μου έχει δείξει οτι είναι λεσβία. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις. Απλώς φοβάται εύκολα και φοβάται και τον πόνο. Τόσο απλά

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μια γυναικα ου στα 30 δεν εχει σεξουαλικη η αλλου ειδους σχεση με το αλλο φυλο ειναι καταλληλη για συζυγος και μανα;
Μεγάλε, αν θέλεις να ακούσεις και τη δική μου άποψη... Κατά πρώτο λόγο συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα της erinal. Και να σου πω επίσης για μια παρόμοια εμπειρία που είχε κολητός μου φίλος με μια καραβλαχάρα ελλ(ε)ηνίδα η οποία και καλά ήταν παρθένα γιατί ήθελε ο πρώτος της να είναι και ο γαμπρός της (ωστόσο ήταν κοινό μυστικό στην παρέα ότι 99,99999999& η τύπισα του τα φόραγε κάπου αλλού, αλλά δεν μπορούσαμε να του το πούμε γιανα μην τον "πληγώσουμε") και του τα έτρωγε - αυτά τα λίγα που έβγαζε το παληκάρι - κανονικότατα για 4 χρόνια!!! Εσύ φίλε μου πιστεύεις να τον αγάπησε ποτέ αυτή η κοπέλα το φίλο μου; Κατά τη γνώμη μου πάντα, η σεξουαλική επαφή δεν είναι μόνο για ικανοποίηση, αλλά είναι και ένα δείγμα εμπιστοσύνης του ενός ατόμου στον άλλο. Μπορείς να αγαπήσεις κάποιον αν δεν τον εμπιστεύεσαι; Ελπίζω να μην κούρασα... Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις να κάνεις!

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Δεν είπα οτι είναι μουνάρα ρε φίλε. Είπα οτι τρώγεται. Έχει ορισμένα περιττα κιλά στη κοιλιά και στα μπούτια και φοράει και κάτι γυαλιά που της χαλάνε το πρόσωπο. Παίρνει επιδιόρθωση δηλαδή που με απλές κινήσεις γίνεται πολύ όμορφη. Αλλά τις αλλαγές αυτές δεν τις κάνει για αδιευκρίνιστους λόγους.

Σκέψου μετά από 5 χρόνια με δύο κουτσούβελα, όταν θα έχει απλώσει κώλους και μπούτια, και θα σου λέει "έχω πονοκέφαλο, έχω διάβασμα" κ.λπ. μαλακίες. Τι θα κάνεις τότε; Θα ξενοπηδάς! Άστην λοιπόν από τώρα! Εσύ μαλάκας είσαι και μουνογλύφεις κι εκείνη θέλει να φοράς καπότα; Μυξοπαρθένα φαίνεται και σε δουλεύει ψιλό γαζί! Η μόρφωση που λές δεν είναι το παν. Μακάρι νά 'τανε λιγότερο μορφωμένη και με πιό ανοιχτό μυαλό (και πόδια). Εκτός αν σου καλύπτει δικά σου σύνδρομα (μαμάς, θείας, παλίάς γκόμενας) και δεν το ομολογείς.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Για να την πληρωσεις με το ιδιο νομισμα,βαλε ενα κομματι ναυλον πανω στο μουνι της και αρχισε να το γλυφεις.
Μετα ρωτα την αν της αρεσε,σιγουρα θα σου πει οχι και μετα πες της οτι ετσι νιωθεις κ συ οταν σε πιπωνει με καποτα...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε το οτι ειναι παρθενα δεν ειναι κακο,οτι παιρνει πιπα με καποτα ομως ειναι ανηκουστο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τυπε το οτι ειναι παρθενα δεν ειναι κακο,οτι παιρνει πιπα με καποτα ομως ειναι ανηκουστο
Ε ναι!!!Ουτε σε μπουρδελο δεν το κανουν!!!Δε μου χει τυχει να μου κανουν πιπα με καποτα εκτος απο μια φορα που γαμησα μια γκομενα απο ενα μασατζιδικο,χωρις λεφτα,απλα επειδη με γουσταρε,και πηδηχτηκαμε εκτος μαγαζιου.Εκεινη λογω του οτι ειναι του επαγγελματος μου εκανε πιπα με καποτα...
Αλλιως,ποτε ξανα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom