Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τελικά το πρόβλημα ποιό ακριβώς είναι? Γιατί έχω ελαφρώς μπερδευτεί ...

Το ότι είναι πούστης?
Το ότι είναι οροθετικός?
Το ότι ανακοίνωσε στην συγκεκριμένη συγκυρία ότι είναι οροθετικός?
Το ότι υπήρξε συνεργαζόμενος με τους ΠΑΣΟΚους?
Το ότι υποστηρίζει "αντεθνικές" θέσεις?

230 εκ. δώρο στο Μέγαρο Μουσικής, Επικείμενο κανόνι στην Χαλυβουργική, Κανόνι στην Ελληνική Χαλυβουργία, Μαγειρέματα στο Κυπριακό ... και τα μίντια ασχολούνται με την κωλοτρυπίδα του Βαλιανάτου, τα ταξιδάκια του Γεωργιάδη και τις ψαλμωδίες του Σαμαρά ...

Τελικά ο κωλοέλληνας δεν αλλάζει μυαλά.

Επισκέπτης
Επειδή βαριέμαι να απαντάω... Μέσες-άκρες: Το 90% όσων κολλάνε HIV είναι πρεζάκια και παθητικοί άντρες. Το υπόλοιπο 10% είναι γυναίκες που τον παίρνουν από πίσω.  :-*

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Είναι πίσω από κάθε σαπίλα, από το να ήταν σύμβουλος του Γαπ μέχρι και υποστηρικτής του ουράνιου τόξου. Από το να καταγγέλει την Ελλάδα για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωματων εως την αναγνωριση τουρκικης μειονοτητας και την αποποινικοποιηση των ναρκωτικων. Ελπιζω να τον κόλλησε λαθρομεταναστης

Ρε τύπε κάποια από αυτά που υποστηρίζει είναι σωστά, να συμφωνήσω πως πολλά είναι λάθος (αν όντως ισχύουν!).
Όμως δεν του αντιπαρατέθηκες για τις θέσεις του! Του ευχήθηκες να "ψοφήσει" επειδή είναι "πούστης".
Προφανώς αν ήταν στρέητ οι ίδιες πολιτικές τους θέσεις δεν θα είχαν τόση απαξία! ;)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.036
Πόντοι
96
Εσυ ψαξτο καλυτερα.Τις ιδιες μαλακιες ελεγε καποτε και ενας στο θρεντ της ταυλανδης
και κολησε υπατιτιδα βου καποια στιγμη.Προσεχετε.

πες τα ρε φίλε , γιατί ο κάθε ανίδεος νομίζει ότι τα ξέρει όλα και κάνει και τον καθηγητή στους άλλους !!!!!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.036
Πόντοι
96
"Ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως στην Ελλάδα τα περιστατικά με HIV λοίμωξη έχουν αυξηθεί σημαντικά μετά το 2010.

Ο Κωνσταντίνος Κουλαξής από το Σύλλογο Οροθετικών «Θετική Φωνή» αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως η γενιά των σημερινών 35άριδων, λόγω της εκτενής καμπάνιας των προηγούμενων δεκαετιών ενημερώθηκε εγκαίρως και έβαλε στη σεξουαλική ζωή του το προφυλακτικό.Σνομπάρουν το προφυλακτικό οι νεότεροι.

«Μείωση στη χρήση προφυλακτικού παρατηρείται στα νεότερα παιδιά, αφενός λόγω της απουσίας πληροφόρησης από την Πολιτεία και αφετέρου λόγω ενός επικίνδυνου εφησυχασμού, που ίσως προέκυψε από το γεγονός πως τα νέα φάρμακα έδωσαν καλύτερη ποιότητα ζωής και οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα», τονίζει ο κ. Κουλαξής και επισημαίνει την ανάγκη χρήσης προφυλακτικών για την προστασία και από τα υπόλοιπα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα οποία μπορεί να τα κολλήσει κανείς πιο εύκολα από το HIV."

.......

" Προβληματισμός από τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ για την εξάπλωση του AIDS τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα. "

Επισκέπτης
εχω ακουσει οτι μερικοι συνήθως τοξικομανείς κολάνε επιτηδες για να πέρνουν το επιδομα οροθετικών που είναι γυρω στα 700 ευρω τον μήνα γιαυτο αυξήθηκαν τα κρούσματα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εχω ακουσει οτι μερικοι συνήθως τοξικομανείς κολάνε επιτηδες για να πέρνουν το επιδομα οροθετικών που είναι γυρω στα 700 ευρω τον μήνα γιαυτο αυξήθηκαν τα κρούσματα
παίζει ναι.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
βασικα ουτε με ενδιαφερει...ας προσεχε τι εβαζε στον κωλο του...

Επισκέπτης
πες τα ρε φίλε , γιατί ο κάθε ανίδεος νομίζει ότι τα ξέρει όλα και κάνει και τον καθηγητή στους άλλους !!!!!

Eίναι πολύ άσχημο να τρομοκρατείς τον κόσμο. Κάποιοι ευαίσθητοι άνθρωποι αποφεύγουν τελείως το σεξ επειδή κάτι ηλίθιοι σαν εσάς τους τρομοκρατούν.  :uglystupid:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.036
Πόντοι
96
Eίναι πολύ άσχημο να τρομοκρατείς τον κόσμο. Κάποιοι ευαίσθητοι άνθρωποι αποφεύγουν τελείως το σεξ επειδή κάτι ηλίθιοι σαν εσάς τους τρομοκρατούν.  :uglystupid:

κάπως έτσι σκεφτόταν και ο Βαλλιανάτος.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εντάξει, είχε μαζέψει κάρμα από τότε που πότιζε κουμπιά τα πιτσιρίκια ως "διοργανωτής" ρέιβ πάρτι.

είπε τώρα και το αμίμητο: δικαίωμα του καθενός να κουβαλάει μικροποσότητα ναρκωτικών (αρκεί να τα προμηθεύονται από εμένα).

μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα στο θέμα του δημάρχου

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.036
Πόντοι
96

υπάρχουν όμως και οι εφυείς , σαν κι εσένα , που τούς ενθαρρύνουν και έτσι η ζημιά μετριάζεται.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
εντάξει, είχε μαζέψει κάρμα από τότε που πότιζε κουμπιά τα πιτσιρίκια ως "διοργανωτής" ρέιβ πάρτι.

είπε τώρα και το αμίμητο: δικαίωμα του καθενός να κουβαλάει μικροποσότητα ναρκωτικών (αρκεί να τα προμηθεύονται από εμένα).

μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα στο θέμα του δημάρχου
:jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Αν είναι προεκλογικό είναι απλά άθλιο σαν "κόλπο".

Αν είναι αλήθεια ας πρόσεχε.Σκληρό αλλά αληθινό. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τελικά το πρόβλημα ποιό ακριβώς είναι? Γιατί έχω ελαφρώς μπερδευτεί ...

Το ότι είναι πούστης?
Το ότι είναι οροθετικός?
Το ότι ανακοίνωσε στην συγκεκριμένη συγκυρία ότι είναι οροθετικός?
Το ότι υπήρξε συνεργαζόμενος με τους ΠΑΣΟΚους?
Το ότι υποστηρίζει "αντεθνικές" θέσεις?

230 εκ. δώρο στο Μέγαρο Μουσικής, Επικείμενο κανόνι στην Χαλυβουργική, Κανόνι στην Ελληνική Χαλυβουργία, Μαγειρέματα στο Κυπριακό ... και τα μίντια ασχολούνται με την κωλοτρυπίδα του Βαλιανάτου, τα ταξιδάκια του Γεωργιάδη και τις ψαλμωδίες του Σαμαρά ...

Τελικά ο κωλοέλληνας δεν αλλάζει μυαλά.

ας εχει οτι θελει ο ανθρωπος και μακαρι ναναι μπλοφα ολο αυτο και ναναι καλα στη υγεια του. Απλα... για να παμε και στην ταμπακιερα προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει τι προσον ακριβως εχει ωστε να παρει την ψηφο μου για το δημο. Εντελως αδιαφορος και στερουμενος προσοντων με τελειως αδειο βιογραφικο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Εδώ που τα λέμε πάντως η πρόταση "Υπερασπίζομαι [...] το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!!" είναι ψιλοκενή περιεχομένου. Δηλαδή τώρα ο κάθε οροθετικός δεν έχει το δικαίωμα να το λέει ή να μην το λέει;

Επισκέπτης
ας εχει οτι θελει ο ανθρωπος και μακαρι ναναι μπλοφα ολο αυτο και ναναι καλα στη υγεια του. Απλα... για να παμε και στην ταμπακιερα προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει τι προσον ακριβως εχει ωστε να παρει την ψηφο μου για το δημο. Εντελως αδιαφορος και στερουμενος προσοντων με τελειως αδειο βιογραφικο.

Το ότι δεν θα έβλεπες ποτέ ξανά σφραγισμένους οίκους ανοχής είναι λίγο?  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom