Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Νταξ χειρότερα τα φανταζόμουν , Απλα το σεξ χωρις προφυλάξη "εγκυμονει" πολλους κινδυνους από αλλα  STD . Επίσης τα ποσοστα ειναι ανα συνευρεση και δεν καταλαβαινω τι σημαινει αυτο . Δηλαδη στις 100 φορες το ο.ο4% γινεται 0.4%????

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=194434.0;attach=545799;image[/img[/URL]]
Ασχετο αλλα γιατι εχει αλλο ποσοστο το female-male απα το male-female ????

Κατα τα αλλα ο Βαλλιανατος λάθος αφορμη διαλεξε για να μας πει τα νέα . Οταν κανεις τον εκπροσωπο τον ομοφυλόφυλων πρεπει να βγεις από την ντουλάπα και να ομολογησεις το προβλημα σου για να προβληματισεις την γκεη κοινότητα .
[/quote]
Το ποσοστο ειναι ανα συνευρεση για καινουργια γυναικα. Τωρα αν το κανεις πολλες φορες με την ιδια γυναικα, αν ειναι καθαρη κομπλε, αν ειναι φορεας δεν ξερω, μαλλον οπως τα λες... Πουτσα...

Επισης εχω διαβασει οτι και κατα το κολπικο σεξ (πολυ περισσοτερο στο πρωκτικο, αυτος ειναι ενας λογος που εχει και πολυ μεγαλυτερα ποσοστα) δημιουργονται μικροτραυματισμοι μεσα στον κολπο. Ε... Και ειναι πιο ευκολο να μπουν τα δικα σου σωματικα υγρα μεσα της, παρα τα δικα της μεσα σου, που δεν δημιουργουνται τοσοι μικροτραυματισμοι στο πεος σου. Ε? Λεω μαλακιες? Τα ιδια και για οταν τον δινεις (μικροτερες πιθανοτητες) ή τον παιρνεις (μεγαλυτερες) στο γκευ σεξ.

Επισκέπτης
Τα νουμερα της wiki ειναι σαφως ανεβασμενα σε σχεση με το πινακακι μου. Οποτε μπορω να υποθεσω (απο τον κωλο μου βγαλμενο αυτο) οτι οντως το πινακακι μου εννοει με τυχαια γυναικα που δεν ξερεις αν ειναι φορεας, γι'αυτο εχει τοσο χαμηλα ποσοστα.

Μη μας τρελαίνεις ρε τύπε. Τα ίδια ποσοστά γράφει το πινακάκι σου με το πινακάκι της wikipedia στο λινκ που σου έδωσα. Όσο για αυτά που λέει για την πορνεία σε χώρες με χαμηλό εισόδημα, αναφέρονται μάλλον στην υποσαχάρια Αφρική κι όχι στην Ευρώπη.  :idiot:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Παρακαλείται όπως, κάποιος γιατρός (όχι του κώλου όπως πχ ο γιαννέβαν,) να μας εξηγήσει γιατί οι πούστηδες είναι τίγκα στο ειτς.

Οι πουστηδες ρε φιλε τον παιρνουν και τον δινουν παντα και παντου ακαποτα σα λυσασμενοι! Επισης απο το γκωλον κολλαει λιγο πιο ευκολα! Να λοιπον γιατι το aids ειναι λιγο πιο διαδεδομενο στους πουστηδες αντρες!!
Προσοχη ομως!!! Αυτο δε σημαινει οτι αν γαμας μονο μουνακια εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να κολλησεις!! Δε ζουμε στη δεκαετια του 80 που σχεδον ολοι οι ειτζιαρηδες ηταν πουστηδες ή πρεζακια!! Γιαυτο το δινουμε καποτο και οχι ακαποτο!!!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:

Επισκέπτης
Γιατι οταν τον βαζεις εχεις μεγαλυτερο ποσοστο μολυνσης απο οταν τον παιρνεις (ως γυναικα)...

Ειλικρινα, η εικονα που ειχα στο μυαλο μου ηταν τελειως αντιθετη, αλλα anyway.

Η πιθανότητα μόλυνσης είναι πολύ μεγαλύτερη όταν κάποιος/κάποια τον παίρνει από τον κώλο ακάποτα, γιατί απλούστατα στον κώλο δημιουργούνται εύκολα πληγές και το μολυσμένο σπέρμα μένει για πολλή ώρα πάνω στις πληγές. Αυτό προφανώς δεν συμβαίνει με το μουνί, αφού το μουνί είναι φτιαγμένο για να γαμιέται και δεν κάνει εύκολα πληγές.  ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Μου εχει σπασει τ'αρχιδια το site δε φορτωνει μια. Βαρεθηκα. Θα εγραφα πολλα, αλλα περιληπτικα:

Συμφωνα με τις πιο αυστηρες πηγες της wiki το ακαποτο πρωκτικο (να δινεις) εχει πιθανοτητα 1.4-1.7% γενικα, το οποιο ανεβαινει στο 8.5% οταν υπαρχουν πληγες απο γονορροια, κονδυλωματα κλπ... Ξεστραβωθειτε, τα ποσοστα ειναι τεραστια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις οτι μιλαμε για επαφη με ΦΟΡΕΑ  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
Μου εχει σπασει τ'αρχιδια το site δε φορτωνει μια. Βαρεθηκα. Θα εγραφα πολλα, αλλα περιληπτικα:

Συμφωνα με τις πιο αυστηρες πηγες της wiki το ακαποτο πρωκτικο (να δινεις) εχει πιθανοτητα 1.4-1.7% γενικα, το οποιο ανεβαινει στο 8.5% οταν υπαρχουν πληγες απο γονορροια, κονδυλωματα κλπ... Ξεστραβωθειτε, τα ποσοστα ειναι τεραστια.

Λες μαλακίες τύπε. Τα ποσοστά είναι πάρα πολύ μικρά για τους ετεροφυλόφιλους άντρες.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Λες μαλακίες τύπε. Τα ποσοστά είναι πάρα πολύ μικρά για τους ετεροφυλόφιλους άντρες.

Αν θελουμε να μιλαμε σοβαρα, τα ποσοστα δεν υπαρχουν, για ετεροφυλοφιλους.

Υπαρχουν μονο στα χαρτια...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πρόοδος. Ακόμα και εσείς τα ζώα, οι υπάνθρωποι καλύτερα, ψυχανεμίζεστε σιγά σιγά ότι είναι πρακτικά αδύνατον να κολλήσεις από ετεροφυλοφιλικό γαμήσι.
Το ειτς είναι μία αρρώστια που έστειλε ο θεός για να τιμωρεί τους πούστηδες και τα πρεζάκια.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Πρόοδος. Ακόμα και εσείς τα ζώα, οι υπάνθρωποι καλύτερα, ψυχανεμίζεστε σιγά σιγά ότι είναι πρακτικά αδύνατον να κολλήσεις από ετεροφυλοφιλικό γαμήσι.
Το ειτς είναι μία αρρώστια που έστειλε ο θεός για να τιμωρεί τους πούστηδες και τα πρεζάκια.

"πι ειτς ντι"

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ε τοτε γιατι δεν κολλανε μονο αυτοι αλλα κολανε και γυναικες με αποτελεσμα να κολλανε και οι στρειτ αντρες; :think:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ε τοτε γιατι δεν κολλανε μονο αυτοι αλλα κολανε και γυναικες με αποτελεσμα να κολλανε και οι στρειτ αντρες; :think:

Γιατί η λέξη πρεζάκι είναι άκλιτο ηλίθιο τσουτσέκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom