observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Eπιστροφή στο topic
Μια χαρα με επιβεβαιωνεις, πηγαινε ψηφισε λοιπον σαχλαμαρες για να βγει ο Συριζα.Σύντροφε,μην τα λες αυτά γιατί ο φίλος σου ο Σαμαράς ουσιαστικά μας έφερε ΠΑΣΟΚ για 6 χρόνια,άσε που και ο Καραμανλής ο χοντρός που βγήκε για 5 χρόνια δεν ήταν λιγότερο καταστροφικός για τον τόπο !
Μια χαρα με επιβεβαιωνεις, πηγαινε ψηφισε λοιπον σαχλαμαρες για να βγει ο Συριζα.
Και τωρα ας σταματησουμε να σπαμαρουμε.
Η φιλελευθερη συμμαχια, οπως κατι αλλα τυπου δημιουργια ξανα, δραση κλπ κλπ, δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η σνομπίστικη υψηλη κριτικη διαφορων δεξιων, που ψειριζουν την μαιμου και τους φταινε ολα, οπως της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες, και δεν ψηφιζουν ΝΔ για κατι απιθανους λογους, αδιαφορωντας εαν με τη σταση τους στηριζουν συριζαιους και χρυσαυγιτες να γινονται μαγκες. Σε καλυψα?
Εγώ είμαι νεοφιλελεύθερος φίλε μου,γιατί να ψηφίσω Ν.Δ. όπου αυτές οι ιδέες είναι υπο διογμό ??
Νροφιλελευθερισμος υπο την Μονεταριστικη εννοια δεν εφαρμοζεται πουθενα...
ουτε καν στις ΗΠΑ....
Κ εκει λεγανε οχι στην κρατικη παρεμβαση.....αλλα οταν καποιες τραπεζες χρεωκοπησαν ζητησαν βοηθεια εκατονταδων δισεκατομμυριων ευρω απο το κρατος κ τους απλους φορολογουμενους...
αφου ειναι εναντιον της κρατικης παρεμβασης γιατι ζητησαν βοηθεια?
μηπως οταν εχουν κερδη θελουν να τα κρατανε κ οταν εχουν ζημιες καλουνε αλλους να τους σωσουν...
η πλακα ειναι οτι οι μανατζερ που τις χρεωκοπησαν επαιρναν μπονους εκατομμυρια ευρω...ισως επειδη καταφεραν κ τις χρεωκοπησαν.....)
κ η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι συνεχισαν αν παιρνουν μπονους εκατομμριων κ αφου τις χρεωκοπησαν......
κ μιλαμε για 800 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.... απο χερια φτωχων ανθρωπων για να σωσουν μερικα πλουσια τομαρια....
αυτος ειναι ο Νεοφιλελευθερισμος που γουσταρουν καποιοι?να παιρνουν απο τους φτωχους για να τρωνε καποιοι αστακομακαροναδες κ να κοιμουνται σε πενταστερα καθε μερα?
δεν σου λεω Κομμουνισμο...ειναι αστειο στα χροναι μας να μιλαμε για αυτο......
αλλα κ ο Μονεταριστικος Νεοφιλελευθερισμος ειναι βαρβαρος γιατι 50-100 ατομα θα εχουν πιο πολυ πλουτο απο δισεκατομμυρια αλλους....
εγω προσωπικα πιστευω στον Κευνσιανο Καπιταλισμο..
αυτό κατάλαβες εσύ ότι κάναν στις ΗΠΑ, στην ΕΥρώπη και την Ελλάδα με τις τράπεζες ?? ότι σώσαν τους τραπεζίτες ???
700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ πηγαν σε τραπεζες......Κ αλλα τοσα στην Ευρωπη....
εσυ τι καταλαβες?
οτι τις βοηθησαν για να μην καταρρευσουνε οι οικονομιες?
[size=20pt]«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος[/size]
Μέσα από το Facebook, ο γνωστός ακτιβιστής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού του AIDS
Ο γνωστός ακτιβιστής, πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με δήλωσή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός.
Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», με αποτέλεσμα κάποιοι να την σχολιάσουν θετικά, υπήρχαν όμως και τα αρνητικά - καυστικά σχόλια.
«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Βαλλιανάτος.
Πηγή: Πρώτο θέμα 16_02_2014
:o
Δηλαδη να υποθεσω οτι δεν υποστηριζετε το δικαιωμα του καθενα "να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!!"? :oοξω βρωμιαρη αντε ψοφα να ξεβρομισει ο τοπος γεμισαμε αρρωστιαρηδες και τους πληρωνουμε κιολας τα κοπροσκυλα στο διαολο και ακομα παραπερα
οξω βρωμιαρη αντε ψοφα να ξεβρομισει ο τοπος γεμισαμε αρρωστιαρηδες και τους πληρωνουμε κιολας τα κοπροσκυλα στο διαολο και ακομα παραπερα
Τελικά φσίνεται και σύμφωνα με αυτά που λέει ο ίδιος τον ιο τον άρπαξε πριν το 85. Ήταν από τους πρώτους οροθετικούς και την έχει σκαμπουλάρει μέχρι τώρα. Εκείνη την εποχή οροθετικός σήμαινε και 99% θάνατος.
:S