Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Eπιστροφή στο topic  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Σύντροφε,μην τα λες αυτά γιατί ο φίλος σου ο Σαμαράς ουσιαστικά μας έφερε ΠΑΣΟΚ για 6 χρόνια,άσε που και ο Καραμανλής ο χοντρός που βγήκε για 5 χρόνια δεν ήταν λιγότερο καταστροφικός για τον τόπο !
Μια χαρα με επιβεβαιωνεις, πηγαινε ψηφισε λοιπον σαχλαμαρες για να βγει ο Συριζα.
Και τωρα ας σταματησουμε να σπαμαρουμε.

Επισκέπτης
Η φιλελευθερη συμμαχια, οπως κατι αλλα τυπου δημιουργια ξανα, δραση κλπ κλπ, δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η σνομπίστικη υψηλη κριτικη διαφορων δεξιων, που ψειριζουν την μαιμου και τους φταινε ολα, οπως της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες, και δεν ψηφιζουν ΝΔ για κατι απιθανους λογους, αδιαφορωντας εαν με τη σταση τους στηριζουν συριζαιους και χρυσαυγιτες να γινονται μαγκες. Σε καλυψα?

Τι λες βρε άσχετε... Θα μπορούσε ποτέ να ψηφίζει ΝΔ κάποιος με τις παρακάτω ιδέες??? Ιδέα δεν έχεις από φιλελευθερισμό!  :uglystupid:

Η ΔΡΑΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ:

1.την άμεση επικύρωση της Σύμβασης – Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των εθνικών μειονοτήτων, την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει στις 22 Σεπτεμβρίου 1997, χωρίς διευκρινιστικές δηλώσεις ή επιφυλάξεις και την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με αυτήν και με τις άλλες σχετικές διεθνείς συμβάσεις.

2.Να περιληφθούν ερωτήματα για τον εθνοτικό, γλωσσικό και θρησκευτικό αυτοπροσδιορισμό στην επόμενη απογραφή, του 2011.

3.Τον απόλυτο συνταγματικό διαχωρισμό Εκκλησίας και κράτους, με ανεξαρτητοποίηση όλων των θρησκευτικών κοινοτήτων και την κατοχύρωση της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους.

4.Την απόδοση ιθαγένειας σε όλους τους ξένους μετανάστες γεννήθηκαν στη χώρα μας. Επίσης τη νομιμοποίηση όσων βρίσκονται και εργάζονται στην Ελλάδα για ικανό χρόνο και δεν έχουν καταδικαστεί σε ελληνικά ή ξένα δικαστήρια, καθώς και την παροχή σ’ αυτούς των ίδιων αστικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με τους Έλληνες πολίτες.

5.Νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

6.Αποποινικοποίηση της χρήσης και της εμπορίας όλων ανεξαιρέτως των τοξικοεξαρτητικών ουσιών.

7.Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τους αντιρρησίες συνείδησης, ώστε η εναλλακτική θητεία να μην έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.

8.Συμμόρφωση με κάθε διεθνή ή ευρωπαϊκή νομοθεσία που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και με τις θέσεις, παρατηρήσεις και συστάσεις προς την Ελλάδα των δύο ειδικευμένων οργάνων εμπειρογνωμόνων: α) του ΟΗΕ (Επιτροπή για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων – CERD)  και β) του Συμβουλίου της Ευρώπης (Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας – ECRI).

9.Απαλοιφή της ανάπτυξης εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης από τους σκοπούς της εκπαίδευσης (άρθρο 16, παρ. 2 Συντάγματος), του δικαιώματος σε δωρεάν παιδεία σε όλες τις βαθμίδες (άρθρο 16, παρ. 4 Συντάγματος), του κρατικού μονοπωλίου στην παιδεία, του άρθρου 106 του Συντάγματος για τις κρατικές επεμβάσεις στην οικονομία.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτά τα κόμματα δεν θέλαν ποτέ να μπουν στη βουλή.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε μαγκες ποιοι ειναι οι αλλοι πουστηδες υποψηφιοι προεδροι των οποιων τα ονοματα αποκαλυψε ο βαλιανατος??? Ψαχνω να τα βρω αλλα τιποτα! Σε ολες τις ειδησεις στο ιντερνετ λεει οτι απλα αποκαλυψε καποια ονοματα αλλα κρυβονται καλα τα πουσταρια!!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Επικοινωνιακά παιχνίδια είναι όλα αυτά!  :jerking: :jerking:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τουλαχιστον οφειλουμε να αναγνωρισουμε στον Βαλλιανατο οτι ηταν ο 1ος που μιλησε ανοιχτα για την ομοφυλοφυλια στην Ελλαδα καποιες δεκαετιες πριν οταν οι περισσοτεροι κοτευαν....(δεν ξερω αν τοτε ηταν για επικοινωνιακους λογους η αν κατεβαινε για δημαρχος...

ξερεις τον κουτοπονηρο ψευτοπατριωτη του γλυκου νερου...Ελληναρα...δεν τον πειραζαν τα λαμογια....αλλα οι γκευ τον πειραζαν.....

βεβαια καποιοι που τους εβριζαν ηταν ...κρυφες...αλλα ειπαμε.....)

ειχα καποια φιλαρακια εθνικαραδες του γλυκου νερου που μου τα χαν πρηξει για τους Τουρκους κ οταν ηρθε η ωρα για τη θητεια εριξαν ενα τηλεφωνο για βυσματακι κ παλευαν ολη μερα με το καλαμακι του φραπε τσην παραλια Θεσσαλονικης....

αλλα ακτα τα αλλα πατριωταρες....ουτε το καλσον τους μπορουσαν να σκισουν.....

ολοι για τη μαρμιτα ειναι......πολυ μπλα μπλα.....

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι νεοφιλελεύθερος φίλε μου,γιατί να ψηφίσω Ν.Δ. όπου αυτές οι ιδέες είναι υπο διογμό ??

Νροφιλελευθερισμος υπο την Μονεταριστικη εννοια δεν εφαρμοζεται πουθενα...

ουτε καν στις ΗΠΑ....
Κ εκει λεγανε οχι στην κρατικη παρεμβαση.....αλλα οταν καποιες τραπεζες χρεωκοπησαν ζητησαν βοηθεια εκατονταδων δισεκατομμυριων ευρω απο το κρατος κ τους απλους φορολογουμενους...

αφου ειναι εναντιον της κρατικης παρεμβασης γιατι ζητησαν βοηθεια?

μηπως οταν εχουν κερδη θελουν να τα κρατανε κ οταν εχουν ζημιες καλουνε αλλους να τους σωσουν...

η πλακα ειναι οτι οι μανατζερ που τις χρεωκοπησαν επαιρναν μπονους εκατομμυρια ευρω...ισως επειδη καταφεραν κ τις χρεωκοπησαν.....)

κ η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι συνεχισαν αν παιρνουν μπονους εκατομμριων κ αφου τις χρεωκοπησαν......

κ μιλαμε για 800 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.... απο χερια φτωχων ανθρωπων για να σωσουν μερικα πλουσια τομαρια....

αυτος ειναι ο Νεοφιλελευθερισμος που γουσταρουν καποιοι?να παιρνουν απο τους φτωχους για να τρωνε καποιοι αστακομακαροναδες κ να κοιμουνται σε πενταστερα καθε μερα?

δεν σου λεω Κομμουνισμο...ειναι αστειο στα χροναι μας να μιλαμε για αυτο......

αλλα κ ο Μονεταριστικος Νεοφιλελευθερισμος ειναι βαρβαρος γιατι 50-100 ατομα θα εχουν πιο πολυ πλουτο απο δισεκατομμυρια αλλους....

εγω προσωπικα πιστευω στον Κευνσιανο Καπιταλισμο..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Νροφιλελευθερισμος υπο την Μονεταριστικη εννοια δεν εφαρμοζεται πουθενα...

ουτε καν στις ΗΠΑ....
Κ εκει λεγανε οχι στην κρατικη παρεμβαση.....αλλα οταν καποιες τραπεζες χρεωκοπησαν ζητησαν βοηθεια εκατονταδων δισεκατομμυριων ευρω απο το κρατος κ τους απλους φορολογουμενους...

αφου ειναι εναντιον της κρατικης παρεμβασης γιατι ζητησαν βοηθεια?

μηπως οταν εχουν κερδη θελουν να τα κρατανε κ οταν εχουν ζημιες καλουνε αλλους να τους σωσουν...

η πλακα ειναι οτι οι μανατζερ που τις χρεωκοπησαν επαιρναν μπονους εκατομμυρια ευρω...ισως επειδη καταφεραν κ τις χρεωκοπησαν.....)

κ η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι συνεχισαν αν παιρνουν μπονους εκατομμριων κ αφου τις χρεωκοπησαν......

κ μιλαμε για 800 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.... απο χερια φτωχων ανθρωπων για να σωσουν μερικα πλουσια τομαρια....

αυτος ειναι ο Νεοφιλελευθερισμος που γουσταρουν καποιοι?να παιρνουν απο τους φτωχους για να τρωνε καποιοι αστακομακαροναδες κ να κοιμουνται σε πενταστερα καθε μερα?

δεν σου λεω Κομμουνισμο...ειναι αστειο στα χροναι μας να μιλαμε για αυτο......

αλλα κ ο Μονεταριστικος Νεοφιλελευθερισμος ειναι βαρβαρος γιατι 50-100 ατομα θα εχουν πιο πολυ πλουτο απο δισεκατομμυρια αλλους....

εγω προσωπικα πιστευω στον Κευνσιανο Καπιταλισμο..

αυτό κατάλαβες εσύ ότι κάναν στις ΗΠΑ, στην ΕΥρώπη και την Ελλάδα με τις τράπεζες ?? ότι σώσαν τους τραπεζίτες ???

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αυτό κατάλαβες εσύ ότι κάναν στις ΗΠΑ, στην ΕΥρώπη και την Ελλάδα με τις τράπεζες ?? ότι σώσαν τους τραπεζίτες ???

700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ πηγαν σε τραπεζες......Κ αλλα τοσα στην Ευρωπη....

εσυ τι καταλαβες?
οτι τις βοηθησαν για να μην καταρρευσουνε οι οικονομιες?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ πηγαν σε τραπεζες......Κ αλλα τοσα στην Ευρωπη....

εσυ τι καταλαβες?
οτι τις βοηθησαν για να μην καταρρευσουνε οι οικονομιες?

Για πες πως πηγαν για να μαθω και εγω. Τους δωσανε $700 δις χαρισμα ετσι για να μην πεσουν εξω?  :think:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
[size=20pt]«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος[/size]

Μέσα από το Facebook, ο γνωστός ακτιβιστής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού του AIDS
Ο γνωστός ακτιβιστής, πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με δήλωσή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», με αποτέλεσμα κάποιοι να την σχολιάσουν θετικά, υπήρχαν όμως και τα αρνητικά - καυστικά σχόλια.

«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Βαλλιανάτος.

Πηγή: Πρώτο θέμα 16_02_2014

:o

οξω βρωμιαρη αντε ψοφα να ξεβρομισει ο τοπος γεμισαμε αρρωστιαρηδες και τους πληρωνουμε κιολας τα κοπροσκυλα στο διαολο και ακομα παραπερα

Επισκέπτης
Η μαλακία είναι πως όλα τα ομοφοβικά αγράμματα γκάου γίδια θα διαβάζουν τα όσα λέει ο τύπος και θα σκέφτονται πως όλοι οι gay είμαστε φορείς.Οκ καλά ξηγιέται που το χώνει σα να λέει ότι πάει για καφέ αλλά στο μυαλό του γιδοβοσκού ενισχύει τα στερεότυπα για την γκέι κοινότητα.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τα στατιστικα στοιχεια αυτο δειχνουν, οτι οι περισσοτερες μολυνσεις HIV ειναι μεταξυ gay. Οχι οτι και οι ετροφυλικες σχεσεις δεν εχουν κινδυνο αλλα στην Ελλαδα ακομα ισχυει το πρωτο.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
οξω βρωμιαρη αντε ψοφα να ξεβρομισει ο τοπος γεμισαμε αρρωστιαρηδες και τους πληρωνουμε κιολας τα κοπροσκυλα στο διαολο και ακομα παραπερα
Δηλαδη να υποθεσω οτι δεν υποστηριζετε το δικαιωμα του καθενα "να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!!"?  :think: :o

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

κάτσε ρε φίλε ,
διαολοστέλνεις έναν άρρωστο άνθρωπο ?

και εγώ είμαι κυνικός , αλλά τέτοιες κουβέντες ούτε στον μεσαίωνα δεν λέγονταν για τους αρρώστους.

θέλεις να αρρωστήσεις και σύ απο οποιαδήποτε αιτία , να σου πεί ο γιατρός "όξω βρωμιάρη ψόφα" ?

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τελικά φσίνεται και σύμφωνα με αυτά που λέει ο ίδιος τον ιο τον άρπαξε πριν το 85. Ήταν από τους πρώτους οροθετικούς και την έχει σκαμπουλάρει μέχρι τώρα. Εκείνη την εποχή οροθετικός σήμαινε και 99% θάνατος.

:S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Τελικά φσίνεται και σύμφωνα με αυτά που λέει ο ίδιος τον ιο τον άρπαξε πριν το 85. Ήταν από τους πρώτους οροθετικούς και την έχει σκαμπουλάρει μέχρι τώρα. Εκείνη την εποχή οροθετικός σήμαινε και 99% θάνατος.

:S

τυπε πρεπει να ειναι πολυ κωλοφαρδος που ζει ακομα  :grin:

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Τους λόγους που αποφάσισε να γίνει συνοδός κυρίων[/size]
ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ένθετο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
Όπως τόνισε, στις αρχές της δεκαετίας του ’80 βρισκόταν για σπουδές στο Λονδίνο και παρότι σπούδαζε με υποτροφία, χρειαζόταν επιπλέον χρήματα, έτσι αποφάσισε να γίνει συνοδός κυρίων.
«Αυτό ήταν κάτι που δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα αλλά και από κ… Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει το σώμα τους, τους αρέσει το σεξ και καμιά φορά θέλουν να βγάζουν λεφτά. Αυτό για εμένα δεν ήταν ανάγκη , αλλά ένα ενδιαφέρον πείραμα, αντίθετο στις αστικές αρχές μου, αυτές που ήθελα να ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά.

Για την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός δήλωσε: «Δεν γνωρίζω πως κόλλησα, ούτε με ενδιαφέρει. Δεν θεωρώ ότι, όποιος και αν ήταν, έκανε κάτι κακό διότι εκείνη την εποχή σίγουρα δεν ήξερε ότι είναι φορέας. Μέχρι το ’85 δεν υπήρχε θέμα προφυλακτικών. Ήξερα ότι κάποιοι θα το πουν και μετά θα με κατηγορούσαν ότι το κρύβω. Καταστροφή. Είναι όμως κάτι που είχα πει και πριν από 12 χρόνια στην τηλεόραση και το ψιλολέω όταν βγαίνω στην TV ότι δηλαδή πρέπει να προσέχει κανείς το AIDS».
Για ακόμα μία φορά προκαλεί με τις δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, λέγοντας μάλιστα με πόσους άντρες έχει πάει: «Είναι λιγότεροι από 9.000» δήλωσε, εξηγώντας ότι σήμερα δεν είναι ερωτευμένος: «Είμαι πριν από τον επόμενο έρωτα. Έχασα τον άνθρωπό μου πριν από τρία χρόνια από καρδιακή νόσο».
«Γλύκανε λίγο το βλέμμα των ανθρώπων που με κοιτάζουν και κάποιοι ίσως να θύμωσαν. Δυσκολεύτηκαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, φίλοι ή συγγενείς μου, που ενδεχομένως, δέχονταν διάφορα ερωτήματα. Σήμερα κακά τα ψέματα ο οροθετικός είναι σαν ένα χρόνιο ασθενή», είπε όταν ρωτήθηκε αν άλλαξε η ζωή του μετά τις εξομολογήσεις του ότι είναι φορέας του AIDS.
Τέλος, ο κ.  Βαλλιανάτος πρόσθεσε πως είναι οροθετικός από το τέλος της δεκαετίας του ‘80 και γι αυτό «έβαζα προφυλακτικό. Σε άλλους το έλεγα και σε άλλους όχι, όμως δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ότι τον έθεσα σε κίνδυνο».
Πηγή:  internet

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom