Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Ρε ανόητε εδώ βγάλαμε ολόκληρα γραφήματα και επιστημονικές αποδείξεις. Πόσο στόκοι μπορεί να είναι κάποιοι και να τρομοκρατούν συνεχώς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να κάνουν σεξ?  :headbang:  

Είπαμε: βάζουμε πάντα προφυλακτικό αλλά αν σπάσει δεν πάμε ποτέ να κάνουμε εξετάσεις γιατί είναι πρακτικά αδύνατο από ένα σπάσιμο καπότας να κολλήσεις. Όποιος αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει είναι ανόητος! Τέλος.  :rockon:

Εκτός αν είσαι φοβερά τυχερός και πιάσεις το Joker. Υπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται ο νόμος των μεγάλων αριθμών... Αν γαμιέσαι/γαμάς ακάποτα με τρέλα και κορδέλα όπως είχε συνήθειο η πουστροκοινότητα τότε κάποια στιγμή θα σου κάτσει η στραβή (Οι στατιστικές λένε ότι τα μέλη του αδελφάτου του Μανχάταν και του Σαν Φρανσισκό (βλ Γουρχόλ κοκ)που ξεκληρίστικαν αλλάζανε γαμιά κάθε μέρα σχεδόν). Επίσης σημαντικό είναι να προσθέσουμε ότι κάποια από τα άλλα αφροδίσια (κονδυλώματα, έρπης κοκ) αυξάνουν πολλαπλασιαστικά την πιθανότητα  μετάδοσης.

Γενικά πάντα για να έχουμε ήσυχο το κεφαλάκι μας, με κοπέλα (άντε παρτενερ για τα δροσερά αγόρια) που δεν ξέρουμε καλά και δεν έχουμε ανταλλάξει πρόσφατες εξετάσεις, δεν κάνουμε τίποτα ακάποτα. Και μην μου πει κανένας για μπουμπούκια του γάλακτος ή μαλακίες γιατί ξέρω ιστορίες από επαρχία για αγρίους -τυπικό παράδειγμα 16χρονό είχε κολλήσει στοματικά κονδυλώματα και πρέπει να είχε κολλήσει τουλάχιστον 5-6 συμμαθητές της. Οπότε σαν τις αλυσίδες στα χιόνια δεν είναι καμιά ντροπή να φοράμε το σκουφάκι μας.

Όσον αφορά την Βαλιαννάτου λούγκρα γενήθηκε, ειτζιασμένη πουστάρα θα πεθάνει.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.796
Παιδες δεν εχω το κουραγιο να διαβασω 25 σελιδες.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο Βαλλιανατος εζησε μια πολυ εντονη ζωη. Απειρα γαμησια, τοτε ειδικα κανεις δεν ενδιαφεροταν πολυ για προφυλαξη συνεπως κατεληξε να εχει AIDS. Πολλες κυβερνησεις στο παρελθον προσπαθησανε να απομονωσουν τους gay που ειχανε AIDS θεωρωντας το θεια τιμωρια και οχι ασθενεια (Thatcher, R. Reagan). Ειναι παντελως χαζο να υπαρχει thread για την δηλωση του Βαλλιανατου. Εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο. Δεν το λεω υποτιμητικα, απλα δεν ανεβηκε στην υποληψη μου ουτε επεσε. Απλα στενοχωρηθηκα που βασανιζεται στην καθημερινοτητα του απο τα απειρα προβληματα που σου δημιουργει αυτη η ασθενεια.

Δεν καταλαβαινω προς τη η συζητηση. Προφυλακτικο παντα, εξετασεις αιματος για ΣΜΝ ανα τακτα χρονικα διαστηματα και ειμαστε κομπλε. Δεν λεω οτι ετσι εξαλειφεται η περιπτωση να κολλησεις κατι αλλα ετσι τουλαχιστον μπορεις να το αντιμετωπισεις καλυτερα. Αν δεν 8ες να κολλησεις τιποτα ποτε, κανε αποχη και κλειδωσου σε ενα ασπρο αποστειρωμενο δωματιο.

Αυτα απο μενα

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ο Βαλλιανάτος ήταν από τους πιό καλά ενημερωμένος σχετικά με το θέμα του HIV. Οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται τις εκπομπές του στην τηλεόραση και τα άρθρα στις εφημερίδες. Ειδικά τότε με την ασθένεια του Billy Bo έδινε οδηγίες και συμβουλές...όχι συμβουλές τύπου Παναγιωτίδου.

Του κάναν όμως τον κώλο χωνί μάλλον εκεί στα Rave party που οργάνωνε ο ένας μετά τον άλλον οι κωλομπαράδες και οι μπινέδες. Ίσως και λόγω των ουσιών να μην καταλάβαινε τι έκανε. Αδυναμίες είναι αυτές.
Ενδιαφέρον θα είχε το πως και πού κόλλησε.

Συνημμένα

• ravebabie.jpg
    ravebabie.jpg
    198,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Επισκέπτης
ρε νομους για να γελαμε κανε οσους θες... Κοσμο μην παιρνεις στον λαιμο σου μονο και εσυ και οι αλλοι και κατά τα αλλα δεν κανεις και bungee jumping χωρις σκοινι στα παπαρια μας

Το ξαναλέω γιατί δεν έχεις καταλάβει. Εγώ λέω να φοράς πάντα προφυλακτικό. Αν όμως κάποιες φορές τύχει να σπάσει, ακόμα και φορέας να είναι η άλλη, είναι τελείως απίθανο ως πρακτικά αδύνατο να κολλήσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα καν για εξέταση. Αλλά - το ξαναλέω - εγώ δεν γαμάω ποτέ χωρίς καπότα, ούτε βέβαια όταν έχω γκόμενα!  :rockon:

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στην Ανίτα Πάνια τώρα. Αυτός που μας έδειχνε τον τρόπο προφύλσξες από τον HIV «φορτωμένος» τώρα.

:jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ξαναλέω γιατί δεν έχεις καταλάβει. Εγώ λέω να φοράς πάντα προφυλακτικό. Αν όμως κάποιες φορές τύχει να σπάσει, ακόμα και φορέας να είναι η άλλη, είναι τελείως απίθανο ως πρακτικά αδύνατο να κολλήσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα καν για εξέταση. Αλλά - το ξαναλέω - εγώ δεν γαμάω ποτέ χωρίς καπότα, ούτε βέβαια όταν έχω γκόμενα!  :rockon:

Tουλαχιστον σε αυτο εισαι σωστος.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
307
Πόντοι
26
Ενδιαφέρον θα είχε το πως και πού κόλλησε.

Η αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός

Για την αποκάλυψη ότι είναι οροθετικός δήλωσε: «Δεν γνωρίζω πως κόλλησα, ούτε με ενδιαφέρει. Δεν θεωρώ ότι, όποιος και αν ήταν, έκανε κάτι κακό διότι εκείνη την εποχή σίγουρα δεν ήξερε ότι είναι φορέας. Μέχρι το ’85 δεν υπήρχε θέμα προφυλακτικών.

Επισκέπτης
Αν όμως κάποιες φορές τύχει να σπάσει, ακόμα και φορέας να είναι η άλλη, είναι τελείως απίθανο ως πρακτικά αδύνατο να κολλήσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα καν για εξέταση.

Ποιός το λέει αυτό ;;;;;
Εγώ το 2005 που μου έσπασε καπότα με cg
και πήγα στο κέντρο aids στο Συγρού ,
μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις , από σπάσιμο προφυλακτικού.
Και για να μειωθούν οι πιθανότητες μου είχαν δώσει ένα κουτί combivir
που τα έπαιρνα επί 1 μήνα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Από τους πιο εμετικούς και αντιπαθείς ανθρώπους παγκοσμίως. Επαγγελματίας ομοφυλόφυλος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Από τους πιο εμετικούς και αντιπαθείς ανθρώπους παγκοσμίως. Επαγγελματίας ομοφυλόφυλος.

Αυτό το μουνόπανο με έδιωξε απ'τη φιλελεύθερη συμμαχία πέρσι! Δεν είναι μόνο αδερφή αλλά και κακιά αδερφή και πρεζόνι !! Να πάει να ψωφήσει ο σκατόψυχος,στ'αρχίδια μας...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο Περλικός ήταν πιο σοβαρός;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Για τα πανηγύρια ήταν όλοι.  :grin: Τους έκανα τρόλινγκ στο ερουστερ (μέχρι που το έκλεισε ο Δρ Χ).

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αυτό το μουνόπανο με έδιωξε απ'τη φιλελεύθερη συμμαχία πέρσι! Δεν είναι μόνο αδερφή αλλά και κακιά αδερφή και πρεζόνι !! Να πάει να ψωφήσει ο σκατόψυχος,στ'αρχίδια μας...
Για θυμισέ μας περι τινος πρόκειται η φιλελεύθερη συμμαχία; :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Για θυμισέ μας περι τινος πρόκειται η φιλελεύθερη συμμαχία; :think:
Η φιλελευθερη συμμαχια, οπως κατι αλλα τυπου δημιουργια ξανα, δραση κλπ κλπ, δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η σνομπίστικη υψηλη κριτικη διαφορων δεξιων, που ψειριζουν την μαιμου και τους φταινε ολα, οπως της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες, και δεν ψηφιζουν ΝΔ για κατι απιθανους λογους, αδιαφορωντας εαν με τη σταση τους στηριζουν συριζαιους και χρυσαυγιτες να γινονται μαγκες. Σε καλυψα?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η φιλελευθερη συμμαχια, οπως κατι αλλα τυπου δημιουργια ξανα, δραση κλπ κλπ, δεν ειναι τιποτα αλλο παρα η σνομπίστικη υψηλη κριτικη διαφορων δεξιων, που ψειριζουν την μαιμου και τους φταινε ολα, οπως της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες, και δεν ψηφιζουν ΝΔ για κατι απιθανους λογους, αδιαφορωντας εαν με τη σταση τους στηριζουν συριζαιους και χρυσαυγιτες να γινονται μαγκες. Σε καλυψα?

Εγώ είμαι νεοφιλελεύθερος φίλε μου,γιατί να ψηφίσω Ν.Δ. όπου αυτές οι ιδέες είναι υπο διογμό ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εγώ είμαι νεοφιλελεύθερος φίλε μου,γιατί να ψηφίσω Ν.Δ. όπου αυτές οι ιδέες είναι υπο διογμό ??
Και ιδού η επιβεβαιωση.
Καποτε οταν υπηρχε ΠΑΣΟΚ ψηφιζανε ολοι τον Ανδρεα, εκατο διαφορετικες τασεις, για να μην βγαινει η Δεξια.
Αλλά εμεις στη Δεξια ειμαστε αλλη κλαση, θελουμε υψηλη κριτικη για τις "υπο διωγμον" ιδεες του...νεοφιλελευθερισμου.
Δεν σοβαρευεστε καποτε λεω γω.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και ιδού η επιβεβαιωση.
Καποτε οταν υπηρχε ΠΑΣΟΚ ψηφιζανε ολοι τον Ανδρεα, εκατο διαφορετικες τασεις, για να μην βγαινει η Δεξια.
Αλλά εμεις στη Δεξια ειμαστε αλλη κλαση, θελουμε υψηλη κριτικη για τις "υπο διωγμον" ιδεες του...νεοφιλελευθερισμου.
Δεν σοβαρευεστε καποτε λεω γω.

Εντάξει εσείς ψήφιζετε Σαμαράδες,Στουρνάρες,Παυλόπουλους και άλλες τρίχες και αν η Ελλάδα εκσυγχρονιστεί ποτέ γράψτε μου...Άλλωστε κάτι τέτοιοι έφαγαν και το Μητσοτάκη κάποτε !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εντάξει εσείς ψήφιζετε Σαμαράδες,Στουρνάρες,Παυλόπουλους και άλλες τρίχες και αν η Ελλάδα εκσυγχρονιστεί ποτέ γράψτε μου...Άλλωστε κάτι τέτοιοι έφαγαν και το Μητσοτάκη κάποτε !
Κατι λογικες σαν και τη δικη σου ειχαν το ΠΑΣΟΚ 25 χρονια στην κυβερνηση.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κατι λογικες σαν και τη δικη σου ειχαν το ΠΑΣΟΚ 25 χρονια στην κυβερνηση.

Σύντροφε,μην τα λες αυτά γιατί ο φίλος σου ο Σαμαράς ουσιαστικά μας έφερε ΠΑΣΟΚ για 6 χρόνια,άσε που και ο Καραμανλής ο χοντρός που βγήκε για 5 χρόνια δεν ήταν λιγότερο καταστροφικός για τον τόπο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom