Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Ωραίος ο saul.  :thumbsup:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
rigormortis πραγματικά. Φιλοσοφείς μετά μαλακίας σε θέμα που και δε γνωρίζεις και δε σηκώνει και πολλές αμπελοφιλοσοφίες.

ενώ εσύ αντισθένη απο πού το ξέρεις?
ακόμα και τα επίσημα στατιστικά αναιρούν την θέση της μόλυνσης του άντρα απο γυναίκα μέσω ετεροφυλόφιλης επαφής.

Εισαι χαζος ρε φιλε. Οι στατιστικες του cdc των Αμερικανων βγαινουν πρωτες πρωτες στο γουγλη. Εσυ γιατι δεν εκανες "ερευνα" πριν ερθεις να μας πεις τις επικινδυνες μαλακιες σου?

οι στατιστικές του cdc αποδεικνύουν αυτό που λέμε
άρα μην έχεις αμφιβολίες περι του ποιός είναι ο χαζός που λέει μαλακίες

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να συζητάμε μονίμως για ήδη απαντημένα ερωτήματα - που ακομα και μη ειδικός μπορεί εύκολα να απαντήσει γκουκλάροντας ...

Οι πιθανότητες μετάδοσης ανά 10.000 συμβάντα έκθεσης υπάρχουν εδώ
Ειδικά για το ζήτημα του "γαμάω ακάποτα κώλο ή μουνί, τι πιθανότητες έχω να κολλήσω?" ... οι αμερικάνοι αρμόδιοι απαντάνε "6,5 στα 10.000 (για κώλο) και 5 στα 10.000 (για μουνί), αντιστοίχως" ... επισημαίνοντας ότι η χρήση καπότας μειώνει αυτό το ρίσκο κατά 80%.

Απο εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. Στο κάτω-κάτω υπάρχουν μαλάκες που οδηγούν μηχανές χωρίς κράνος για να μην χαλάσει το μαλλί και όμοιοι τους μαλάκες που δεν φοράνε ζώνη ασφαλείας στο αμάξι γιατί τους στενεύει ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ενώ εσύ αντισθένη απο πού το ξέρεις?
ακόμα και τα επίσημα στατιστικά αναιρούν την θέση της μόλυνσης του άντρα απο γυναίκα μέσω ετεροφυλόφιλης επαφής.

Μα σοβαρολογεις η σου ξεφευγουν?  :think:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Να βάζετε προφυλακτικό.Νομίζω είναι το μόνο που πρέπει να γραφτεί.

Επισκέπτης
Φυσικά και βάζουμε πάντα προφυλακτικό και φυσικά αν τύχει και σπάσει δεν πάμε ποτέ να κάνουμε εξέταση.  :sunglasses:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Και εγω είμαι ΠΑΟΚ που είναι και χειροτερο  :rolleyes:  Τι να πω εγω που είμαι σε χειροτερη μοιρα από αυτή τη Λουγκρα? Να εισαι ότι εισαι και δικαιωμα σου και στον κωλο σου βαλε ότι θελεις. Αλλα γιατι πρεπει ο άλλος να ξερει τι είμαι και γιατι είμαι και πως είμαι? Ημαρτον ρε πουστη μου. Σε λιγο εμεις οι λιγοι που απομείναμε πλεον θα ντρεπόμαστε να πουμε ότι ειμαστε στρειτ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
θέλω να κάνω και άλλη μια ερώτηση:

εσείς όλοι που ξαφνιάζεστε , χλευάζετε , αντιδράτε τέλοσπάντων
πως έχετε συγκροτήσει την γνώμη που έχετε ?

προσωπική σκέψη/έρευνα?
ή
υιοθέτηση κοινής στερεοτυπίας άνευ σκέψης ?

δλδ η ορθότητα μιας θέσης είναι ανάλογη του βαθμού συναίνεσης των πολλών
ποια σκεψη ρε αστοιχειωτο υποκειμενο;;;

θεωρεις οτι οι αμπελοφιλοσοφιες που γραφεις ξυνοντας τα παπαρια σου ειναι σε θεση να αμφισβητησουν συμπερασματα
που εχουν βγει μετα απο δεκαετιες ερευνας για τον επιδημιολογικο χαρακτηρα της λοιμωξης απο HIV;

μεινε στο φιλοσοφειν περι πυρφορισμου,και ασε θεματα που ειναι dead serious.
αμα πιστευεις πραγματικα τις εγκληματικες μαλακιες που γραφεις,πραξε αναλογα στην προσωπικη σου ζωη..
κριμα θα ναι να παρεις στο λαιμο σου εστω και εναν ανθρωπο που ετυχε να διαβασει το θρεντ.

(η παραθεση ειναι απολυτως τυχαια..
το ποστ αφροα ολα τα ζωντανα που διατυμπανιζουν οτι ο HIV ειναι για τα πρεζακια και τους πουστηδες)

Επισκέπτης
ποια σκεψη ρε αστοιχειωτο υποκειμενο;;;

θεωρεις οτι οι αμπελοφιλοσοφιες που γραφεις ξυνοντας τα παπαρια σου ειναι σε θεση να αμφισβητησουν συμπερασματα
που εχουν βγει μετα απο δεκαετιες ερευνας για τον επιδημιολογικο χαρακτηρα της λοιμωξης απο HIV;

μεινε στο φιλοσοφειν περι πυρφορισμου,και ασε θεματα που ειναι dead serious.
αμα πιστευεις πραγματικα τις εγκληματικες μαλακιες που γραφεις,πραξε αναλογα στην προσωπικη σου ζωη..
κριμα θα ναι να παρεις στο λαιμο σου εστω και εναν ανθρωπο που ετυχε να διαβασει το θρεντ.

(η παραθεση ειναι απολυτως τυχαια..
το ποστ αφροα ολα τα ζωντανα που διατυμπανιζουν οτι ο HIV ειναι για τα πρεζακια και τους πουστηδες)

Ρε ανόητε εδώ βγάλαμε ολόκληρα γραφήματα και επιστημονικές αποδείξεις. Πόσο στόκοι μπορεί να είναι κάποιοι και να τρομοκρατούν συνεχώς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να κάνουν σεξ?  :headbang:  

Είπαμε: βάζουμε πάντα προφυλακτικό αλλά αν σπάσει δεν πάμε ποτέ να κάνουμε εξετάσεις γιατί είναι πρακτικά αδύνατο από ένα σπάσιμο καπότας να κολλήσεις. Όποιος αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει είναι ανόητος! Τέλος.  :rockon:

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ανόητε εδώ βγάλαμε ολόκληρα γραφήματα και επιστημονικές αποδείξεις. Πόσο στόκοι μπορεί να είναι κάποιοι και να τρομοκρατούν συνεχώς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να κάνουν σεξ?  :headbang:  

Είπαμε: βάζουμε πάντα προφυλακτικό αλλά αν σπάσει δεν πάμε ποτέ να κάνουμε εξετάσεις γιατί είναι πρακτικά αδύνατο από ένα σπάσιμο καπότας να κολλήσεις. Όποιος αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει είναι ανόητος! Τέλος.  :rockon:

στα πόσα σπασίματα καπότας πρέπει να αρχίσει κάποιος να ανησυχεί ??  :jerking:

Επισκέπτης
στα πόσα σπασίματα καπότας πρέπει να αρχίσει κάποιος να ανησυχεί ??  :jerking:

Σε κανένα. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να σπάσει μια καπότα?  :uglystupid:  Αν λοιπόν σου σπάσει μια καπότα και 2 και 3 και 5 φορές το χρόνο (σπάνιο) δεν πας για εξέταση!  :sunglasses:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλή η μαλακία σας για την ηλικία σας... Μόνο που δεν σχολίασε κανείς το συγκεκριμένο πίνακα. Τι βλέπουμε λοιπόν? Ότι η κατηγορία "White Heterosexual Men" απουσιάζει πλήρως. Αny comments?  :2funny:

Σημείωση για τους άσχετους: "MSM" σημαίνει "Men who have Sex with Men".  :-*

Δώστε βάση και στην υποσημείωση του πίνακα. Λέει συγκεκριμένα: "Υποκατηγορίες πληθυσμού που αντιπροσωπεύουν 2% ή λιγότερο του συνόλου της επιδημίας στις ΗΠΑ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν τον πίνακα". Άντε γεια.  :-*

οι στατιστικές του cdc αποδεικνύουν αυτό που λέμε
άρα μην έχεις αμφιβολίες περι του ποιός είναι ο χαζός που λέει μαλακίες

Ρε καθυστερημενοι τι επιμενετε? Ειναι λιγοτερο απο 2%. Ε και? Τους ετεροφυλοφιλους μαυρους δεν τους βλεπετε? Αναλογα με το χρωμα κολλαει? Ή μηπως κολλαει καλυτερα σε μαυρους ετεροφυλοφιλους απ'οτι σε λευκους? Ή μηπως το εχει ριξει ο θεος για να εξαφανισει τους μαυρους (το δειχνει και ο πινακας, οι περισσοτεροι μαυροι ειναι στον πινακα...) Καθυστερημενοι.  :headbang:

Ρε διαγραφτε τους τα μηνυματα των κωλοζωων. Αν ημουν μοντ θα ειχατε φαει μπαν για παντα απο οτιδηποτε εχει σχεση με υγεια.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Οπως επισης αν η κοπελα εχει ψηλο ιικο φορτιο οι πιθανοτητες να κολησει κανεις αυξανοντε κατακορυφα και συνηθος αυτο γινετε σε ατομα που δεν ξερουν οτι εχουν μολυνθει και δεν περνουν φαρμακα.Ειναι παρα πολυ ευκολο να μην ξερεις οτι εχεις μολυνθει οχι μονο γιατι για να βιωσεις συμπτωματα της αρρψστιας αυτης πρεπει να περασουν τουλαχιστον 4-5 χρονια αλλα και γιατι ακομα και τα τεστ δεν δειχνουν θετικο αποτελεσμα πριν 1,1μισι μηνα τουλαχιστον!
Τελικα ειναι μετα απο εναμιση μηνα ή 15 μερες ειναι αρκετες για να ανιχνευθει ο ιος οπως λεει στην παρακατω σελιδα?
www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/test]http://www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/test[/url]

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απλά τα πράγματα την πούτσα μας προσέχουμε που την βάζουμε. Χρησιμοποιούμε καπότα για να μαστε σίγουροι. Επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε καπότα με πουτάνες και γκόμενες που δεν γνωρίζουμε τι καπνό φουμάρουν. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Ο έξυπνος και εγκρατής κερδίζει. Ο ελαφρόμυαλος κασκαντέρ καταλήγει με ένα "καβλί" στον κώλο και μετά κλαίει τη ζωή του, αλλά είναι πλέον αργά!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και με τι κριτηρια αποφασιζεις να μην βαλεις καποτα με τη γκομενα?

Το σωστότερο για μένα είναι να είστε για κάποιο καιρό με την γκόμενα και να ξέρεις ότι δεν πηδιέται αβέρτα και με άλλους. Να υπάρχει αποκλειστικότητα στη σχέση σας όσο είστε μαζί και για απόλυτη σιγουριά να έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε ότι όντως είστε και οι 2 υγιείς!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Το σωστότερο για μένα είναι να είστε για κάποιο καιρό με την γκόμενα και να ξέρεις ότι δεν πηδιέται αβέρτα και με άλλους. Να υπάρχει αποκλειστικότητα στη σχέση σας όσο είστε μαζί και για απόλυτη σιγουριά να έχετε κάνει εξετάσεις να δείτε ότι όντως είστε και οι 2 υγιείς!
Η απολυτη σιγουρια ερχεται μονο με εξετασεις. Και παω στοιχημα οτι κανενας δε βαζει τη γκομενα του να κανει. Εχω τρομαξει με αυτα που βλεπω εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom