Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τελικα ειναι μετα απο εναμιση μηνα ή 15 μερες ειναι αρκετες για να ανιχνευθει ο ιος οπως λεει στην παρακατω σελιδα?
www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/test]http://www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/test[/url]

εξαρταται απο το τεστ, τα "απλα" τεστ που ψαχνουν αντισωματα θελουν 1-2 μηνες (γιατι τοσο θελει ο μεσος οργανισμος για να παραξει αντισωματα)  αλλα αυτο εξαρταται φυσικα απο τον ανθρωπο, τα τεστ που ψαχνουν αντιγονα οπως αυτο στο λινκ σου θελουν 2 βδομαδες και τα PCR DNA τεστ που ουσιαστικα βρισκουν τον ιδιο τον ιο λενε οτι το ανιχνευουν σε 10 μερες απο τη μολυνση

Επισκέπτης
Ρε καθυστερημενοι τι επιμενετε? Ειναι λιγοτερο απο 2%. Ε και? Τους ετεροφυλοφιλους μαυρους δεν τους βλεπετε? Αναλογα με το χρωμα κολλαει? Ή μηπως κολλαει καλυτερα σε μαυρους ετεροφυλοφιλους απ'οτι σε λευκους? Ή μηπως το εχει ριξει ο θεος για να εξαφανισει τους μαυρους (το δειχνει και ο πινακας, οι περισσοτεροι μαυροι ειναι στον πινακα...) Καθυστερημενοι.  :headbang:

Ρε διαγραφτε τους τα μηνυματα των κωλοζωων. Αν ημουν μοντ θα ειχατε φαει μπαν για παντα απο οτιδηποτε εχει σχεση με υγεια.

Βρε μαλάκα μιλάς με έναν άνθρωπο που γαμάει πάντα με καπότα. Εγώ είμαι εδώ για να δώσω τα φώτα μου στους μοναχικούς τύπους που δεν έχουν γκόμενα. Για τα λαμόγια που έχουν γκόμενα και πάνε παράλληλα με πουτάνες δεν μου καίγεται καρφί. Ξέρεις πόσοι μοναχικοί τύποι υπάρχουν που δεν πάνε με πουτάνες επειδή κάτι μαλάκες σαν εσένα τους τρομοκρατούν? Σε αυτούς τους μοναχικούς τύπους λοιπόν απευθύνομαι και τους λέω ότι αν γαμάνε σε μπουρδέλα δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να κολλήσουν AIDS.  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Βλέπω τα βουτυρόπαιδα του Τσίπρα κάνουν πάρτυ και πάλι στο νήμα

http://images.watchit.gr/?h=706&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/IOUNIOS/17-06/tsipras6.jpg[/img[/URL]]

Σιγά ρε γατάκια που πιάσατε και θεωρητική συζήτηση περί καπότας αφού όλοι ξέρουμε ότι μόνο στα μπουρδέλα ξεχαρμανιάζετε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

http://images.watchit.gr/?h=706&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/IOUNIOS/17-06/tsipras6.jpg[/img[/URL]]

Σιγά ρε γατάκια που πιάσατε και θεωρητική συζήτηση περί καπότας αφού όλοι ξέρουμε ότι μόνο στα μπουρδέλα ξεχαρμανιάζετε
[/quote]αφηνουμε τις πλατειες και τα παρκα με τους πακιστανους εραστες για να τους γαματε εσεις

με την οπισθεν μαν

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.030
Πόντοι
96
Βρε μαλάκα μιλάς με έναν άνθρωπο που γαμάει πάντα με καπότα. Εγώ είμαι εδώ για να δώσω τα φώτα μου στους μοναχικούς τύπους που δεν έχουν γκόμενα. Για τα λαμόγια που έχουν γκόμενα και πάνε παράλληλα με πουτάνες δεν μου καίγεται καρφί. Ξέρεις πόσοι μοναχικοί τύποι υπάρχουν που δεν πάνε με πουτάνες επειδή κάτι μαλάκες σαν εσένα τους τρομοκρατούν? Σε αυτούς τους μοναχικούς τύπους λοιπόν απευθύνομαι και τους λέω ότι αν γαμάνε σε μπουρδέλα δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να κολλήσουν AIDS.  :rockon:

κάνεις κοινωνική προσφορά με λίγα λόγια ....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.970
Πόντοι
25.467
ρε νομους για να γελαμε κανε οσους θες... Κοσμο μην παιρνεις στον λαιμο σου μονο και εσυ και οι αλλοι και κατά τα αλλα δεν κανεις και bungee jumping χωρις σκοινι στα παπαρια μας

Πιπέρι!  :)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Φιλε ως γνωστων στην Ελλαδα ο καθενας γραφει οτι μαλακια θελει και δεν φοβαται για τις συνεπειες.Αυτο που ισχυει για τα τεστ αυτα ειναι οτι μπορουν να πιασουν ενα θετικο αποτελεσμα απο 15 μερες και μετα απο την εκθεση σου στον ιο.Το ποσοστο ακριβειας του τεστ ομως στις 15 μερες δεν ειναι και πολυ μεγαλο,που σημαινει οτι μπορει καπιους να τους πιασει αλλα ενα αρνητικο στις 15 μερες δεν λεει παρα πολλα πραγματα.Σε ολο τον κοσμο ισχυει οτι το τεστ βρισκει το 95% των μολυνσεων στις 6 με 8 ευδομαδες και σχεδον το 99% των ανθρωπων θα εχουν βγει θετικοι μεχρι τους 3 μηνες.Οι 3 μηνες θεωρουντε τελικο αποτελεσμα και αν εισαι αρνητικος τοτε εχεις καθαρισει ευτιχως.

Δηλαδή με άλλα λόγια μας λες ότι όταν υπάρχει λιγότερο από 1% πιθανότητα να είσαι θετικός για κάθε πρακτική χρήση θεωρήσε υπεράνω υποψίας.
Αν λοιπόν γαμήσεις μια βέβαιη φορέα μία φορά και έχεις 0.05% πιθανότητα να έχεις κολλήσει δηλαδή 20 φορές μικρότερη πρέπει να κάνεις τεστ ναί ή όχι;
και η πιθανότητα αυτής της τάξης γενικά είναι μικρή ή μεγάλη.
Να προσθέσω ότι όταν δούλευα στο μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο παγκοσμίως.... είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε προ δημοσίευση στα 3 σίγμα δηλαδή στο 99,7%....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Τσάτσος ήταν ο Αλέξης και πήγε Ναυτικό ?

[/quote]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δηλαδή με άλλα λόγια μας λες ότι όταν υπάρχει λιγότερο από 1% πιθανότητα να είσαι θετικός για κάθε πρακτική χρήση θεωρήσε υπεράνω υποψίας.
Αν λοιπόν γαμήσεις μια βέβαιη φορέα μία φορά και έχεις 0.05% πιθανότητα να έχεις κολλήσει δηλαδή 20 φορές μικρότερη πρέπει να κάνεις τεστ ναί ή όχι;
και η πιθανότητα αυτής της τάξης γενικά είναι μικρή ή μεγάλη.
Να προσθέσω ότι όταν δούλευα στο μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο παγκοσμίως.... είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε προ δημοσίευση στα 3 σίγμα δηλαδή στο 99,7%....

Εγω δεν λεω ουτε μπορω να κρινω ποιος θα εξεταστει και ποιος οχι.Δεν ειμαι γιατρος απλα εχω ψαξει πολυ τις πληρωφοριες που κυκλοφωρουν στο ιντερνετ και ειπα να τις μοιραστω εδω γιατι προφανως ολους μας αφορα αυτο το θεμα.Αφου δουλευες σε ερευνητικο κεντρο θα ξερεις οτι στην επιστημη δεν υπαρχει πρακτικα το 100%.Οποτε οταν σου λενε οτι στους 3 μηνες το 99% των φυσιολογικων ανθροπων εχει αναπτιξει αντισωματα για το τεστ το λενε γιατι μπορει καπου καποτε να βρεθει ο πρωτος στα χρονικα που λογο μιας διαταραχης να μην το κανει.Φαντασου την μυνηση που θα φαει ο οργανισμος και μονο απο αυτο.Αλλα παρολα αυτα σου λενε οτι υπαρχουν περιπτωσεις οπως καρκινοπαθεις που κανουν χημειοθεραπια,ανοσοκατεσταλμενοι οργανισμοι πχ απο μεταμοσχευση η απο εκ γενετης ανοσοεπαρκεια η ακομα ακομα και εξασθενημενοι οργανισμοι απο πολυχρονη και διαρκης χρηση δυνατων ναρκωτικων,οπου μπορει το τεστ να τους πιασει μετα τους 3 μηνες.Αν ειναι ομως καπιος σε αυτες τις κατηγωριες το ξερει ειδη και δεν υπαρχει απορια περι αυτου.
Οσο για το ποσοστο που ανεφερες για την εξεταση,οι αιτεριες και οι οργανισμοι που εγγρινουν αυτα τα τεστ πρεπει και ειναι πολυ συντηρητικοι με τα ''παραθυρα εξετασης".Εγω αποτι εχω διαβασει στην πραξη και στην καθημερηνωτητα οπως τα περιγραφουν ανθρωποι που βλεπουν καθε μερα 100αδες εξετασεις ειναι οτι στους 6 με 8 μηνες το 99% των φυσιολογικων ανθρωπων ειναι ειναι θετικοι αν εχουν μολυνθει και στους 3 μηνες ειναι 100% αλλα οπως σου ειπα πριν,ποτε δεν προκειτε να δεις το 100% απο εναν οργανισμο υγειας γιατι στα παντα υπαρχουν και οι εξερεσεις.Αυτο ομως δεν λεει και πολλα γιατι με την ιδια λογικη μπορει καποιος να ειναι η εξερεση που λεει οτι ανθρωποι πεθαινουν απο αδεσποτους κεραυνους...δε θα ξαναβγεις απο το σπιτι?

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ρητορικό ήταν το ερώτημα φίλε μου, σε ευχαριστώ πάντως που ακόμα και εν αγνοία σου με επιβεβαίωσες και πάλι σε παραπάνω από 1 επίπεδο.
Προφανώς σου πήγε το σκατό στην κάλτσα και τα έμαθες όλα απέξω  :grin:
Φυσικά όπως είπες, όλα τα ποσοστά έχουν δικλείδα ασφαλείας, για το λόγο που πολύ σωστά ανέφερες.
Όταν λοιπόν σου λένε 0.05% που σε στατιστική  δια ερωτηματολογίου, όπως αυτή για ειτς, είναι πέραν κάθε επιστημονικής σοβαρότητας
και συνήθως έχει την έννοια (unconfirmed, most plausible cause), είναι σα να λένε -επίσημα χείλη- ΟΚ αν προκύψει ένα περιστατικό στη βιβλιογραφία και επιμένει
εμείς έχουμε λάβει τα μέτρα μας και δε θα μας τρέχετε στα δικαστήρια...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τελικα ειναι μετα απο εναμιση μηνα ή 15 μερες ειναι αρκετες για να ανιχνευθει ο ιος οπως λεει στην παρακατω σελιδα?
www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/test]http://www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/test[/url]

Φιλε ως γνωστων στην Ελλαδα ο καθενας γραφει οτι μαλακια θελει και δεν φοβαται για τις συνεπειες.Αυτο που ισχυει για τα τεστ αυτα ειναι οτι μπορουν να πιασουν ενα θετικο αποτελεσμα απο 15 μερες και μετα απο την εκθεση σου στον ιο.Το ποσοστο ακριβειας του τεστ ομως στις 15 μερες δεν ειναι και πολυ μεγαλο,που σημαινει οτι μπορει καπιους να τους πιασει αλλα ενα αρνητικο στις 15 μερες δεν λεει παρα πολλα πραγματα.Σε ολο τον κοσμο ισχυει οτι το τεστ βρισκει το 95% των μολυνσεων στις 6 με 8 ευδομαδες και σχεδον το 99% των ανθρωπων θα εχουν βγει θετικοι μεχρι τους 3 μηνες.Οι 3 μηνες θεωρουντε τελικο αποτελεσμα και αν εισαι αρνητικος τοτε εχεις καθαρισει ευτιχως.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ρητορικό ήταν το ερώτημα φίλε μου, σε ευχαριστώ πάντως που ακόμα και εν αγνοία σου με επιβεβαίωσες και πάλι σε παραπάνω από 1 επίπεδο.
Προφανώς σου πήγε το σκατό στην κάλτσα και τα έμαθες όλα απέξω  :grin:
Φυσικά όπως είπες, όλα τα ποσοστά έχουν δικλείδα ασφαλείας, για το λόγο που πολύ σωστά ανέφερες.
Όταν λοιπόν σου λένε 0.05% που σε στατιστική  δια ερωτηματολογίου, όπως αυτή για ειτς, είναι πέραν κάθε επιστημονικής σοβαρότητας
και συνήθως έχει την έννοια (unconfirmed, most plausible cause), είναι σα να λένε -επίσημα χείλη- ΟΚ αν προκύψει ένα περιστατικό στη βιβλιογραφία και επιμένει
εμείς έχουμε λάβει τα μέτρα μας και δε θα μας τρέχετε στα δικαστήρια...

Η προθεση μου ηταν απλα να ενημερωσω. Φυσικα μου πηγε το σκατο στην καλτσα! Σε ποιον δεν θα πηγενε? Εκτος απο πληρωφοριες στο ιντερνετ αν τις θεωρεις δηλαδη απροσωπες και μακρινες μπορεις να πας στο κεελπνο και να παρεις πιο face to face πληροφωριες.Παντος για την ενημερωση σου υπαρχουν παρα πολλες επιστημονικα καταγεγραμενες περιπτωσεις αντρων που κολησαν hiv με κολπικο σεξ.Το 0,05% δεν ειναι περαν καθε επιστημονικης σοβαροτητας γιατι αν ηταν οι ανθρωποι δεν θα κολαγαν hiv με το σεξ.Το πρωκτικο δεν απεχει και πολυ,ειναι 0,01% και ειναι κοινως αποδεκτο οτι το πρωκτικο σεξ ειναι πολυ επικυνδινη πρακτικη για να κολησεις hiv.Αρα νομιζεις οτι αθτο το 4 στις χιλιες κανει τη διαφορα και ενω με το πρωκτικο κολλας με το κολπικο ειναι αστειο? Παντος  νομιζω οτι οσο αστειο και να το θεωρεις δεν θα πηγαινες με μια κοπελα αν ηξερες οτι ειναι φορεας του hiv,με προφυλαξη η χωρις.Οπως ειπα και στο πρωτο ποστ,τα ποσοστα δεν ειναι μιρκα,αν τα ποσοστα ηταν σε νουμερα οπως 20% θα ειχε πεθανει ο μισος πλυθησμος της γης απο το hiv.Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει αλλα πιστευω οτι δεν υπαρχει μια ψυχη σε αυτον τον κοσμο που να μην κολησε hiv και να μην μετανιωσε την ''χαλαρωτητα'' του σε τετεια θεματα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Συγνωμη,διορθονω,δεν ειναι 0,01% ειναι 0,1% αν δεν κανω λαθος το πρωκτικο και αυτο παιζει πανω κατω αναλογα με πολλους παραγοντες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom