Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το ότι δεν θα έβλεπες ποτέ ξανά σφραγισμένους οίκους ανοχής είναι λίγο?  :sunglasses:

ναι ειδαμε και τον προοδευτικο μπουταρη στη θεσσαλονικη. Υποψιαζομαι δε οτι οι μεγαλυτεροι εχθροι των οικων ανοχης ειναι οι gay και οι φεμινιστριες. Χωρις να θελω με αυτο να πω οτι το δικο του προσωπικο γουστο στο σεξ ντε και καλα θα επηρεασει την οποια πολιτικη του αν τελικα βγει δημαρχος.

Επισκέπτης
Εδώ που τα λέμε πάντως η πρόταση "Υπερασπίζομαι [...] το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!!" είναι ψιλοκενή περιεχομένου. Δηλαδή τώρα ο κάθε οροθετικός δεν έχει το δικαίωμα να το λέει ή να μην το λέει;
το υπερισπιζομαι μαλλον το χρησιμοποιει ως εμπρακτη υποστηριξη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
ας εχει οτι θελει ο ανθρωπος και μακαρι ναναι μπλοφα ολο αυτο και ναναι καλα στη υγεια του. Απλα... για να παμε και στην ταμπακιερα προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει τι προσον ακριβως εχει ωστε να παρει την ψηφο μου για το δημο. Εντελως αδιαφορος και στερουμενος προσοντων με τελειως αδειο βιογραφικο.
καλα αυτο δεν λεει και πολλα, γιατι κι αλλοι που εχουν αποδεικνυονται πολυ λιγοι στη πραξη  ;)

Επισκέπτης
ναι ειδαμε και τον προοδευτικο μπουταρη στη θεσσαλονικη. Υποψιαζομαι δε οτι οι μεγαλυτεροι εχθροι των οικων ανοχης ειναι οι gay και οι φεμινιστριες. Χωρις να θελω με αυτο να πω οτι το δικο του προσωπικο γουστο στο σεξ ντε και καλα θα επηρεασει την οποια πολιτικη του αν τελικα βγει δημαρχος.

Όχι ρε, τι σχέση έχει ο Μπουτάρης? Ο Βαλλιανάτος είναι πόρνος λέμε. Εδώ είχε καλέσει την πρόεδρο κάποτε στην εκπομπή του και την υπερασπιζόταν απόλυτα σε αυτά που έλεγε.  :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εδώ που τα λέμε πάντως η πρόταση "Υπερασπίζομαι [...] το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!!" είναι ψιλοκενή περιεχομένου. Δηλαδή τώρα ο κάθε οροθετικός δεν έχει το δικαίωμα να το λέει ή να μην το λέει;

μάλλον εννοεί ότι δέχεται αυτούς που το λένε αλλά και εκείνους που το κρατάνε κρυφό, ε και; βασικά με αφορμή για να δηλώσει την δική του κατάσταση μοιάζει περισσότερο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μ' αρέσει ο εποικοδομητικός διάλογος.

είπε και άλλα κενά πάντως,
παραθέτω από την κενή διαθήκη
Δεν είπε μόνο αυτά πάντως

...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!
Με άλλες του αναρτήσεις ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί το χρίσμα.

-"Kατεβαίνω στις εκλογές της Αθήνας γιατί με ενδιαφέρει η ζωή των κατοίκων της. Με ενδιαφέρει να περνάνε καλά. Γνωρίζω την πόλη, και νομίζω πως στο πλαίσιο των προβλέψεων του Καλλικράτη έχω καλύτερες προτάσεις απ αυτές των αντιπάλων μου σε όσα δεν συμφωνούμε".

-"Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να λατρεύει το θεό που γουστάρει αν δεν παραβιάζει τα Ευρωπαικά ανθρώπινα δικαιώματα!!! Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να μη θρησκεύεται και να είναι άθεος αφού σέβεται τα ίδια δικαιώματα!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!".

-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε μετανάστη να ζητήσει νομιμοποίηση στη χώρα μου σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, και αν το πετύχει να μείνει αν όχι να φύγει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".

-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να κατέχει μικροποσότητα "ναρκωτικών", που θα ορίσει το κράτος, για προσωπική χρήση. Και το δικαίωμα κάθε δημότη που δε γουστάρει τα "ναρκωτικά", να μην έχει. Τέλος! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".
κλωτσά σταρχίδια του κατεστημένου, λες και τώρα απαγορεύεται να είσαι αδερφή κουίρ μαύρος πούστης κ.ο.κ.
έχει καλύτερες προτάσεις αλλα τις κρατάει μυστικές,
υποστηρίζει την ανεξιθρησκία, λες και το σύνταγμα δεν την στηρίζει,
υπερασπίζεται το δικαίωμα να διώξουν τους παράνομους μετανάστες αφού αυτοί δεν νομιμοποιηθούν από το κράτος,
υπερασπίζεται το δικαίωμα κάποιος να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών που θα ορίσει το κράτος, μέγιστη δήλωση, δηλαδή θα σεβαστεί το σύνταγμα/τους νόμους.
όλο νόημα είναι ο τύπος.
το μόνο καινούριο είναι ότι είναι άρρωστος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τα υπογραμμισμένα είναι δικά σου "συμπεράσματα" γι αυτό και η  :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το ότι δεν θα έβλεπες ποτέ ξανά σφραγισμένους οίκους ανοχής είναι λίγο?  :sunglasses:
η πλειοψηφία των δημοτών σε μια πόλη γράφει σταρχίδια τους σε τι τρύπα και ποια τρύπα θα βάζεις το πουλί σου.

και αν τα κλείσουν τα μπουρδέλα, θα χαθεί η πορνεία;
η πορνεία θρέφεται από την κοινωνία γιατί είναι κομμάτι της κοινωνίας.
αν κλείσουν αυτά τα κωλοχανεία έτσι όπως είναι σήμερα, αύριο μεθαύριο μπορεί να σου ανοίξουν κανένα της προκοπής να πηδάς και εσύ σαν ευρωπαίος με αποδείξεις και πουτάνες με εξετάσεις και χαρτιά.

Επισκέπτης
η πλειοψηφία των δημοτών σε μια πόλη γράφει σταρχίδια τους σε τι τρύπα και ποια τρύπα θα βάζεις το πουλί σου.

και αν τα κλείσουν τα μπουρδέλα, θα χαθεί η πορνεία;
η πορνεία θρέφεται από την κοινωνία γιατί είναι κομμάτι της κοινωνίας.
αν κλείσουν αυτά τα κωλοχανεία έτσι όπως είναι σήμερα, αύριο μεθαύριο μπορεί να σου ανοίξουν κανένα της προκοπής να πηδάς και εσύ σαν ευρωπαίος με αποδείξεις και πουτάνες με εξετάσεις και χαρτιά.
τι να τις κανει τις εξετασεις και τα χαρτια;;; δεν γαμαει κωλο σου λεει :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αλλο να λέει μαλακίες(που λέει κάποιες σίγουρα) για να κερδίσει δημοσιότητα(γιατί είναι ψωνάρα)κι αλλο όλα τα υπόλοιπα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
oι μεγαλοστομες δηλωσεις και διακυρηξεις τους μαραναν ολους. Στην Αθηνα ας κανουν πρωτα τα στοιχειωδη. Δηλαδη κατ αρχην να μη γινονται σπαταλες και ρεμουλες στο δημο.
Δευτερον να φτιαξουν καμια λακουβα στους δρομους. Και οχι να τσακονωνται οχι ο δημος ειναι οχι η περιφερεια οχι το ΥΠΕΧΩΔΕ. Να ξεβουλωσουν κανα φρεατιο, να καθαρισουν τους δρομους τις πλατειες τα παρκα και τις νησιδες.
Να φτιαξουν καμια πινακιδα και να κλαδεψουν κανα δεντρο. Να επισκευασουν καμια καμμενη λαμπα. Να βγαζουν τα απορριματοφορα σε ωρες χωρις κινηση και οχι απογευματιατικα οταν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια. Να ρυθμισουν καπως πιο ορθολογικα τις κατευθυνσεις των δρομων αν θα ειναι διπλης η μονης και προς τα που.
Μετα κοιταζουμε τα αλλα τα πιο εξωτικα. Δεν ακουσα εναν υποψηφιο να τα αναφερει ολα αυτα

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

n5j4vr.jpg

:pipa2:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Απο τοτε που αρχισε η κριση μας εχουν γαμησει απο τον κωλο ακαποτα (τους αντρες). Φαινεται και στο διαγραμμα.

εντιτ: Απο το 2008 εως το 2011 ανεβηκαν κατα 40% οι οροθετικοι αντρες? Τι εγινε ωρε παλικαρια? Τον παιρνουμε τον παιρνουμε? :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom