Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Έχουμε εξελίξεις στην πολύ σημαντική αυτή υπόθεση.  :grin:  :coffee:

[youtube=700,500]t5VUDN3DtGk[/youtube]

Όταν είσαι πουτάνα για ένα πράγμα πρέπει να προσέχεις, για να μην γκαστρωθείς.
Όταν είσαι πούστης για ένα πράγμα πρέπει να προσέχεις, για να μην κολλήσεις ειτς.
Η Γρηγορία όχι μονάχα είναι λούγκρα αλλά είναι και πρόεδρος και εκπρόσωπος των εν Ελλάδι λούγκρων.
Επιπρόσθετα είναι και "ακτιβιστής" κατά του ειτς και κόλλησε ο ίδιος
[size=20pt]ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!![/size]
Πολύ καλά έκανε συνεπώς και μας το είπε για να ξέρουμε να μην ψηφίσουμε έναν άχρηστο, που δεν μπορεί να λύσει
ούτε τα στοιχειωδέστερα των προβλημάτων.
Αν είχε λίγη αξιοπρέπεια, οξύμωρο καθότι κύναιδος, θα το καταλάβαινε και ο ίδιος και θα ντρεπότανε να θέσει υποψηφιότητα για το οποιοδήποτε δημόσια αξίωμα ευθύνης.
....Ακόμα και έτσι βέβαια είναι προτιμότερος από τα καθεστωτικά σκουλήκια που είναι
στην χαμηλότερη βαθμίδα ανθρώπινης ύπαρξης (βεβαια αυτός είναι ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ αλλά τέσπα).

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Περί Ελληνικής καπότας. Ο τύπος αυτός πουλάει πλέον χονδρική στους επαγγελματίες του χώρου.

14lsyad.jpg

Ιορδάνης Κανονίδης

Πηγή: ough.gr

Να τις αγοράζετε φίλε μου εσείς που χρησιμοποιείται, γιατί εγώ έχω φορέσει 4-5 φορές στη ζωή μου μόνο, μπας και βοηθήσετε και καμιά Ελληνική βιοτεχνία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε μαλακα, εσυ που εισαι και εγγραμματος (τουλαχιστον ετσι πιστευα), ποσο λογαριαζεις ενα ποσοστο 0,5% ή 1% με βεβαιο φορεα?

Μηδαμινο ή μεγαλο?

Και αν ειναι μεγαλο, ΠΟΣΟ μεγαλο. 1/3.000?
1/8.000?
1/.10.000?

Ισως και πολυ παραπανω (σσ παρακατω).

Αν αυτο το θεωρεις "ρισκο", ΟΚ.
Εγω ειμαι ο μαλακας κι εσυ ο "συνετος".

Πρεπει να λαβεις υποψη - το λεω ετσι μπακαλικα φυσικα- και το τι αφορα η πιθανοτητα . Εφοσον η πιθανοτητα αφορα ΑΝΙΑΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ασθενεια δηλαδη βεβαιο θανατο με την αναλογη ποιοτητα ζωης εωσοτου ο θανατος επελθει, το 05%-1 % ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ!
Το βεβαιο φορεα φυσικα ειναι θεωρητικο. Γιατι στην πραξη εσυ εκεινη την ωρα δεν εχεις τα μεσα να επαληθευσεις στην περιπτωση που αποφασισεις να κανεις σεξ χωρις προφυλαξη κατα ποσο ο/η παρτενερ ειναι φορεας η οχι. Αρα πρεπει να λειτουργεις ετσι και αλλιως ωσαν ο παρτενερ να μπορουσε να ειναι φορεας.  

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Τώρα πλέον που είπε ότι ειναι οροθετικός...
θα πάρει ψήφους ; Δεν νομίζω .....
Τη συμπόνοια του κόσμου
θα έχει ,όχι την ψήφο του
.
Σημειωτέον, είπε ότι παίρνει φάρμακα .
Μπορεί να μην έχει εκδηλώσεις της νόσου ,δλδ διάρροιες -πυρετό
ευκαιριακές λοιμώξεις κτλ ,αλλά μπορεί να βρίσκεται στο στάδιο
που τα κύτταρα CD4 να έχουν αρχίσει να μειώνονται σημαντικά .
Μακάρι να σταθεροποιηθεί ,όπως ο Ματζικ Τζόνσον που πια δεν ανιχνεύεται
ο ιός στο σώμα του !

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Να τις αγοράζετε φίλε μου εσείς που χρησιμοποιείται, γιατί εγώ έχω φορέσει 4-5 φορές στη ζωή μου μόνο, μπας και βοηθήσετε και καμιά Ελληνική βιοτεχνία.

Δεν παίζουμε Ρώσικη ρουλέτα τύπε!
ΠΟΙΗΣΗ

[tt]Σόλων Σόλων!
Θέλεις ψώλον;
Τον θες μισόν ή όλον;

Τι μισόν τι όλον!
Βάλτον όλον.[/tt]

:S

Συνημμένα

• ΡωσικήΡουλέτα.jpg
    ΡωσικήΡουλέτα.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 21

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μακάρι να σταθεροποιηθεί ,όπως ο Ματζικ Τζόνσον που πια δεν ανιχνεύεται
ο ιός στο σώμα του !
Μια ώρα αρχύτερα να πάει ο πούστης , οι καρκινοπαθείς , οι νεφροπαθείς και τόσοι άλλοι αργοσβήνουν κάθε μέρα για να έχει τζάμπα φάρμακα ο γελοίος

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Πρεπει να λαβεις υποψη - το λεω ετσι μπακαλικα φυσικα- και το τι αφορα η πιθανοτητα . Εφοσον η πιθανοτητα αφορα ΑΝΙΑΤΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ασθενεια δηλαδη βεβαιο θανατο με την αναλογη ποιοτητα ζωης εωσοτου ο θανατος επελθει, το 05%-1 % ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ!
Το βεβαιο φορεα φυσικα ειναι θεωρητικο. Γιατι στην πραξη εσυ εκεινη την ωρα δεν εχεις τα μεσα να επαληθευσεις στην περιπτωση που αποφασισεις να κανεις σεξ χωρις προφυλαξη κατα ποσο ο/η παρτενερ ειναι φορεας η οχι. Αρα πρεπει να λειτουργεις ετσι και αλλιως ωσαν ο παρτενερ να μπορουσε να ειναι φορεας.  

1) Εγραψα πριν στην τυχη καποια κλασματα. Μετα που εκανα εναν προχειρο υπολογισμο στο μυαλο μου, αποδειχθηκαν ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ συντηρητικα. Στην πραξη μιλαμε για 1 στο μισο εκατομμυριο  :rockon:

2) Εγω δεν θα κατσω να γραψω τα ιδια με τον παλιατσο του σαιτ, που εχει φορεσει καποτα "4-5 φορες στη ζωη του" (ενω δηλωνει πως εχει γαμησει πουτανες, στριπτιτζουδες και βιζιτες οπου Γης...)
Εγω φοραω καποτα ΠΑΝΤΑ.

3) Ηδη διευκρινισα, σε προηγουμενο ποστ μου, οτι ΠΡΕΠΕΙ να φοραμε καποτα, ανεξαρτητως ποσοστων

4) Τα ποσοστα, ομως, ειναι ποσοστα. Οταν τα ερμηνευουμε λαθος, δεν προαγουμε τη ΓΝΩΣΗ αλλα την αγνοια και το σκοταδισμο!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
θέλω να διευκρινήσω κάτι για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις,

αυτό που έγραψα (και το έχουν εκφράσει και αρκετοί άλλοι)
δεν πρέπει να εκληφθεί ώς δόγμα , αλλά ως υπόθεση
το θέμα είναι ότι, ποιός μπορεί να αναιρέσει αποδεδειγμένα
αυτήν την υπόθεση, γιατί όσο δεν υπάρχει κανένας , σε μένα προσωπικά
δεν μπορεί να σβήσει την ορθότητά της ακόμα και αν δεν μπορώ να την
αποδείξω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686

Αν ένας άνδρας κάνει ΜΙΑ ΦΟΡΑ σεξ  ΚΟΛΠΙΚΟ (όχι πρωκτικό ) χωρίς καπότα  ,
με μία γυναίκα που δεν έχει περίοδο ,ξερεις
ποιά είναι η πιθανότητα να γίνει φορέας του AIDS ?

Η πιθανότητα 05%-1 % αναφέρεται σε ΠΟΛΛΕΣ επαφές ,περισσότερες από 100 !

Βλ.

XLargeThumb.00002030-201402200-00000.CV.jpeg

και το MEDLINE

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Δεν παίζουμε Ρώσικη ρουλέτα τύπε!
ΠΟΙΗΣΗ

[tt]Σόλων Σόλων!
Θέλεις ψώλον;
Τον θες μισόν ή όλον;

Τι μισόν τι όλον!
Βάλτον όλον.[/tt]

:S

Ο ορισμός του κύναιδου. Αυτός που σα τα σκυλιά διατυμπανίζει τις ανάγκες του δημόσια. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν την κωλότρυπά τους μνημονεύουν. Σιχάματα.

Τύπε εγώ το έχω πει. Να φοράτε όλοι για να είμαι ακόμα πιο σίγουρος εγώ :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Αν ένας άνδρας κάνει ΜΙΑ ΦΟΡΑ σεξ  ΚΟΛΠΙΚΟ (όχι πρωκτικό ) χωρίς καπότα  ,
με μία γυναίκα που δεν έχει περίοδο ,ξερεις
ποιά είναι η πιθανότητα να γίνει φορέας του AIDS ?

Η πιθανότητα 05%-1 % αναφέρεται σε ΠΟΛΛΕΣ επαφές ,περισσότερες από 100 !

πολλαπλές επαφές με γυναίκα φορέα του aids εννοείς ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
1) Εγραψα πριν στην τυχη καποια κλασματα. Μετα που εκανα εναν προχειρο υπολογισμο στο μυαλο μου, αποδειχθηκαν ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ συντηρητικα. Στην πραξη μιλαμε για 1 στο μισο εκατομμυριο  :rockon:

2) Εγω δεν θα κατσω να γραψω τα ιδια με τον παλιατσο του σαιτ, που εχει φορεσει καποτα "4-5 φορες στη ζωη του" (ενω δηλωνει πως εχει γαμησει πουτανες, στριπτιτζουδες και βιζιτες οπου Γης...)
Εγω φοραω καποτα ΠΑΝΤΑ.

3) Ηδη διευκρινισα, σε προηγουμενο ποστ μου, οτι ΠΡΕΠΕΙ να φοραμε καποτα, ανεξαρτητως ποσοστων

4) Τα ποσοστα, ομως, ειναι ποσοστα. Οταν τα ερμηνευουμε λαθος, δεν προαγουμε τη ΓΝΩΣΗ αλλα την αγνοια και το σκοταδισμο!

επειδη β αζεις στην εξισωση και την πιθανοτητα να ειναι ο αλλος φορεας. Οσο μικρα και να ειναι τα ποσοστα γενικα, στην πραξη ατομικα το ρισκο ειναι παρα πολυ μεγαλο. Πρεπει να κατανοησεις οτι δεν μιλαμε για την πιθανοτητα προκρισης του ΠΑΟΚ στο Γιουροπα αλλα για τη ΖΩΗ καποιου.
Το να αναφερεις ενα νουμερο η κλασμα γενικα και αφηρημενα δεν λεει κατι. Πρεπει αυτο για να εχει ενα αντικρυσμα σε πρακτικο επιπεδο στη ζωη ενος εκαστου να αντιστοιχει σε μια απτη πραγματικοτητα. Επομενως ειναι αλλο να ορισεις ενα ποσοστο η μια πιθανοτητα να συμβει κατι η οχι και να βγαλεις ενα κλασμα και ειναι διαφορετικο να αξιολογησεις αν αυτο ειναι μεγαλο η οχι. Αυτο εχει να κανει καταρχην σε τι αναφερομαστε. Και αν μιλαμε για την ιδια σου τη ζωη, υπαισερχονται υποκειμενικοι παραγοντες. Εχει να κανει με το κατα ποσο εσυ αξιολογεις τη ζωη σου και φυσικα με το ποιο ειναι το αντιτιμο που λαμβανεις για να παρεις αυτο το ρισκο.
Προσωπικα για να λαβω ως αντιτιμο ενα ακαποτο γαμησι δεν θα ανταλλαζα τη ζωη μου εστω και αν το ρισκο ηταν 1 / τρισεκατομμυριο. Τι να σου πω. Αλλος και φιφτυ/ φιφτυ να ηταν μπορει στα αρχιδια του να ελεγε τσιμεντο να γινει μια ζωη την εχουμε ας τη γλεντησουμε. Μπορει για αυτον στην δικη του κλιμακα ενα ακαποτο γαμησι να κοστιζει περισσοτερο απο χρυσαφι.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Κάποιο σκπουπίδι είχε και πάλι το θράσσος να με πιάσει το στόμα του ελπίζοντας να του δώσω αξία

Εγω φοραω καποτα ΠΑΝΤΑ.

Στριπτιτζούδες, βίζιτες, άντε πες και λόου προφιλ πορνοσταρ (καμία γνωστή εννοώ). Πάντα χωρίς λεφτά, πάντα ακάποτο. Μερικές δουλεύουν ακόμα στη Συγγρού, μην πηγαίνετε, θα κολλήσετε εθνικισμό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Στατιστικα με κολπικο σεξ ΜΕ ΦΟΡΕΑ του HIV εχεις 5 στις 10,000 πιθανοτητα να κολλησεις HIV ως αντρας, τις διπλασιες ως γυναικα.
Οχι wikipedia και μαλακιες, CDC ->
Το θεμα ειναι αν παιζεις με τα ποσοστα οταν το downside ειναι ανιατη εκφυλιστικη ασθενεια

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
πολλαπλές επαφές με γυναίκα φορέα του aids εννοείς ?

Ακριβώς .Ξερεις την πιθανότητα ;

Με βάση πολυκεντρικές μελέτες δημοσιευμένες στο MEDLINE
( που περιλαμβάνει και τα άρθρα του AIDS JOURNAL )
είναι για μια φορά, μικρότερη από 1 στις 2500 .
Κάποιοι αναφέρουν ότι είναι μικρότερη από 1 στις 5000.

Ο Μάκης Τσέλιος που ήταν ο γκόμενος του μακαρίτη τον Μπίλυ Μπο
που πέθανε από εητζ ,δεν κόλλησε .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Στατιστικα με κολπικο σεξ ΜΕ ΦΟΡΕΑ του HIV εχεις 5 στις 10,000 πιθανοτητα να κολλησεις HIV ως αντρας, τις διπλασιες ως γυναικα.
Το θεμα ειναι αν παιζεις με τα ποσοστα οταν το downside ειναι ανιατη εκφυλιστικη ασθενεια

Σε άλλα αρθρα στο Medline αναφέρετα για τον άνδρα πιθανότητα < 1 στις 5000 .

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φοράμε καπότα .
ΠΑΝΤΑ πρέπει να φοράμε καπότα .

Αν σπάσει όμως ,οι στατιστικές αυτές μας κάνουν να μην ...
πάθουμε σοκ από φόβο .

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Ρε φιλε, ειλικρινα, με τα δεδομενα που θετεις, γινεται σχεδον αστειο το ολο ζητημα "καποτα".
Δηλαδη, ειναι σαν να προφυλασσεσαι απο αιφνιδια πτωση γλαστρας στο κεφαλι σου.

Απ' την αλλη, εγω δεν θελω να κολλησω υπατιτιδες, κονδυλωματα και αλλα τοσα κερατα, γι' αυτο και γαμαω με καποτα.

ΥΓ Ο αλλος ο ΣΤΟΚΟΣ νομιζει πως τα παρταλια που του δωσανε του μουνι τους ακαποτα, φορουσαν προφυλακτικο με ολο τον υπολοιπο ελληνικο πληθυσμο, και κραταγαν την παρθενια τους για κεινον  :jerking:  :jerking:  :jerking:
Δηλαδη, δεν εχει συνειδητοποιησει οτι παιζει με εντελως διαφορετικα στατιστικα  :idiot:

Αν και, οπως εχω ηδη δηλωσει, δεν θεωρω οτι ισχυει οτοδηποτε απο οσα γραφει ο εν λογω. Προκειται για κατασκευασμενη περσονα, και μαλιστα προχειροδουλεια...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ευτυχώς που βρεθήκανε μερικά παιδιά να σας εξηγήσουν κάποια πράγματα, γιατί εγώ δεν έχω υπομονή στην ηλιθιότητα, πραγματικά προσγέρουν λειτούργημα.
Μακάρι να αγριέψουν πάλι λίγο τα πράματα γιατίο με αυτούς τους πουστοάντρες που έχουμε στις μέρες μας ούτε απ την οικονομική κρίση θα βγούμε ούτε από την υπογεννητικότητα.
Η γαμημένη η αριστερά έχει κάνει τεράστια ζημιά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ακριβώς .Ξερεις την πιθανότητα ;

Με βάση πολυκεντρικές μελέτες δημοσιευμένες στο MEDLINE
( που περιλαμβάνει και τα άρθρα του AIDS JOURNAL )
είναι για μια φορά, μικρότερη από 1 στις 2500 .
Κάποιοι αναφέρουν ότι είναι μικρότερη από 1 στις 5000.

Ο Μάκης Τσέλιος που ήταν ο γκόμενος του μακαρίτη τον Μπίλυ Μπο
που πέθανε από εητζ ,δεν κόλλησε .

το υποπτευόμουν ότι ήταν αμελητέα τα ποσοστά
ξερείς εγώ δεν διαβάζω τόσο στατιστικές μελέτες
γιατί είναι απρόσωπες.

αλλά απο την μικρή μου εμπειρία , aids έχω δει να έχουν :πούστηδες (κραγμένες περιπτώσεις) , τοξικομανείς , ανοσοκατεσταλμένοι ( χημειοθεραπεία ή λευχαιμίες/λεμφώματα κτλ κτλ) , και βαρέως πάσχοντες στην μεθ
και έρχονται τα ποσοστά που αναφέρεις και οι γνώμες κάποιων ανθρώπων που ενισχύουν όντως αυτήν την "υπόθεση",
μέχρι να βρεθεί κάποιος και να την αναιρέσει , μέχρι τότε προσωπικά δέχομαι την ορθότητά της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom