Νέα

«Είμαι οροθετικός» αποκαλύπτει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Καλά τα έλεγε η Παπαγιαννίδου τύπε. Έγραφε και εδώ μέσα αλλά τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ας εχει οτι θελει ο ανθρωπος και μακαρι ναναι μπλοφα ολο αυτο και ναναι καλα στη υγεια του. Απλα... για να παμε και στην ταμπακιερα προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει τι προσον ακριβως εχει ωστε να παρει την ψηφο μου για το δημο. Εντελως αδιαφορος και στερουμενος προσοντων με τελειως αδειο βιογραφικο.

Δεν είναι μόνον αυτό ... Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος αποτελούσε - υποτίθεται - διαχρονικά την αιχμή του δόρατος της γκέι κοινότητας σε ζητήματα που αφορούσαν την ενημέρωση τόσο του συναφιού του όσο και του γενικού πληθυσμού για το aids ... που ο ίδιος κόλλησε όντας - υποτίθεται - ήδη ενημερωμένος ... και μιλάμε για μια αρρώστια που είναι πρακτικά αδύνατο να κολλήσει κανείς (ώς ενήλικας, στον δυτικό κόσμο) εάν παίρνει τις στοιχειώδεις προφυλάξεις ...

Τυπική περίπτωση να 'χαμε να λέγαμε παπαρολόγου δηλαδή ... ούτε το σκύλο μου δεν του δίνω να βγάλει βόλτα, όχι να τον ψηφίσω κιόλας ...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.034
Πόντοι
96
έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, ο κίνδυνος εμφανίζεται φαινομενικά  ασήμαντος, αλλά γιατί τότε γίνεται όλη αυτή η συζήτηση ( παγκόσμια εννοώ, όχι εδώ) και γιατί οι έχοντες την ευθύνη της ενημέρωσης επιμένουν τόσο πολύ στο προφυλακτικό ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, ο κίνδυνος εμφανίζεται φαινομενικά  ασήμαντος, αλλά γιατί τότε γίνεται όλη αυτή η συζήτηση ( παγκόσμια εννοώ, όχι εδώ) και γιατί οι έχοντες την ευθύνη της ενημέρωσης επιμένουν τόσο πολύ στο προφυλακτικό ?
Γιατι πολυ απλα ο κινδυνος ΔΕΝ ειναι ασημαντος.
Πώς να το κανουμε δηλαδη.

OP
OP
thourios

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
ο θάνατός της , τι ακριβώς αναιρεί ?
ή τι αποδεικνύει ?

Ακολούθησε όλα τα στάδια της ασθένειας. Μόλυνση-φορέας-Εκδήλωση Ευκαιριακών λοιμόξεων-Διάγνωση Aids-Καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος και τέλος θάνατος.
Πορεία που ακολουθούν αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι οροθετικοί αν και έχουν γίνει τεράστια βήματα ώστε πλέον να μην χαρακτηρίζεται ως θανατηφόρος ασθένεια αλλά ως μακροχρόνια σοβαρή ασθένεια.

Για αυτό έχουμε και την αύξηση των μολύνσεων τελευταίως λόγω.... του δεν βαριέσαι και ότι πάντα κολλάει ο άλλος και εγώ όχι.

:S

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, ο κίνδυνος εμφανίζεται φαινομενικά  ασήμαντος, αλλά γιατί τότε γίνεται όλη αυτή η συζήτηση ( παγκόσμια εννοώ, όχι εδώ) και γιατί οι έχοντες την ευθύνη της ενημέρωσης επιμένουν τόσο πολύ στο προφυλακτικό ?

Ίσως γιατί ο πλανήτης έχει ~7 δις πληθυσμό ... με το ~60% να βρίσκεται σε σεξουαλικά ενεργή ηλικία ... υπολόγισε το πόσες ζωές αντιστοιχούν στο ταπεινό 0,001% ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ακολούθησε όλα τα στάδια της ασθένειας. Μόλυνση-φορέας-Εκδήλωση Ευκαιριακών λοιμόξεων-Διάγνωση Aids-Καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος και τέλος θάνατος.
Πορεία που ακολουθούν αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι οροθετικοί αν και έχουν γίνει τεράστια βήματα ώστε πλέον να μην χαρακτηρίζεται ως θανατηφόρος ασθένεια αλλά ως μακροχρόνια σοβαρή ασθένεια.

για αυτό έχουμε και την αύξηση των περιστατικών τελευταίως λόγω του δεν βαριέσαι.

:S
Αυτη δεν ελεγε οτι aids δεν υπαρχει?
Και ειχε εκδωσει και ενα βιβλιο με τιτλο "δεν υπαρχει ειτζ" ή καπως ετσι?
Κλασικο παραδειγμα το πόσο μπορει η απελπισια του θανατου να κανει ακομη και εναν μορφωμενο ανθρωπο να μην μπορει να δει την πραγματικοτητα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ίσως γιατί ο πλανήτης έχει ~7 δις πληθυσμό ... με το ~60% να βρίσκεται σε σεξουαλικά ενεργή ηλικία ... υπολόγισε το πόσες ζωές αντιστοιχούν στο ταπεινό 0,001% ...
Εγω θελω να μου πουν, οι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ του σαιτ, για να μην πω οι παλιατσοι και προσβαλλω τους παλιατσους, για ποιον λογο σε καποια κρατη της Αφρικης, που δεν χρησιμοποιειται προφυλακτικο, το ποσοστό ειτζ φτανει στο 40% του πληθυσμου.
Ε?
Ε?
Ε?
Από το 0,00001% εγινε ρε αστειοι?

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κλασικο παραδειγμα το πόσο μπορει η απελπισια να κανει ακομη και εναν μορφωμενο ανθρωπο να μην μπορει να δει την πραγματικοτητα.

Οπως τα ποσοστά του Καμίνη τριπλάσια ας πούμε.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Για τον ίδιο λόγο που έδωσες κάμποσα εκατομμύρια ευρώ για κάποια εμβόλια της νόσου των πτηνών απ την οποία έχουν πεθάνει 10 άνθρωποι τα τελευταία χρόνια ενώ την ίδια στιγμή πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι από την κοινή γρίπη ετησίως.
Διότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη και είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις χρήμα σπέρνωντας τον φόβο παρά την αισιοδοξία, καλώς ήρθες στον καπιταλισμό.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εγω θελω να μου πουν, οι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ του σαιτ, για να μην πω οι παλιατσοι και προσβαλλω τους παλιατσους, για ποιον λογο σε καποια κρατη της Αφρικης, που δεν χρησιμοποιειται προφυλακτικο, το ποσοστό ειτζ φτανει στο 40% του πληθυσμου.
Ε?
Ε?
Ε?

Μην είσαι αφελής ρε ...

Αυτούς του ψεκάζουν στα πλαίσια μεγάλης κλίμακας βιολογικών πειραμάτων του Αμερικάνικου Πενταγώνου ...  :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Ε?
Ε?
Ε?

Κανεις μεγαλο λαθος να μπλεκεις αυτες τις χωρες στη συζητηση.

Εκει γαμιουνται ΟΛΟΙ χωρις καποτες (πραγμα που λειτουργει πολλαπλασιαστικα και ΟΧΙ γραμμικα...), δεν κανει ΚΑΝΕΙΣ εξετασεις, δεν κανει ΚΑΝΕΙΣ θεραπεια, γεννανε παιδια με ειτζ...  :headbang:

Μιλαμε, οι τυποι δεν εχουν δρομους, ρευμα και δομικα υλικα για σπιτια (τουβλα, τσιμεντο κλπ). Με το ειτζ θα ασχοληθουν??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Κανεις μεγαλο λαθος να μπλεκεις αυτες τις χωρες στη συζητηση.

Εκει γαμιουνται ΟΛΟΙ χωρις καποτες (πραγμα που λειτουργει πολλαπλασιαστικα και ΟΧΙ γραμμικα...), δεν κανει ΚΑΝΕΙΣ εξετασεις, δεν κανει ΚΑΝΕΙΣ θεραπεια, γεννανε παιδια με ειτζ...  :headbang:

Μιλαμε, οι τυποι δεν εχουν δρομους, ρευμα και δομικα υλικα για σπιτια (τουβλα, τσιμεντο κλπ). Με το ειτζ θα ασχοληθουν??
Αααααααααααααααααα μαλιστα.
ΑΡΑ?????
Αν αρχισουμε να γαμιομαστε ολοι χωρις καποτες, τοτε θα φτασουμε 40% του πληθυσμου να εχει ειτζ σε λιγα χρονια.
Ευχαριστω για την επιβεβαιωση.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Αααααααααααααααααα μαλιστα.
ΑΡΑ?????
Αν αρχισουμε να γαμιομαστε ολοι χωρις καποτες, τοτε θα φτασουμε 40% του πληθυσμου να εχει ειτζ σε λιγα χρονια.
Ευχαριστω για την επιβεβαιωση.

Μα εγω ΔΕΝ ειπα να μη φοραμε καποτες!

Μαλλον με  μπερδευεις με καποιον αλλον  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ετσι μπραβο..πες του ναι και  με χαμόγελο καταπώς ορμήνεψε ο ψυχιατρος
Κινουμαστε σε ενα σαιτ, που κυκλοφορουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ειτζ δεν υπαρχει, κι αν υπαρχει δεν κολλαει σχεδον με τιποτα, και οτι δημαρχος θα βγει ο Κασιδιαρης.
Μετα απο αιωνες, αυτα τα θρεντ θα αποτελουν αντικειμενα ψυχιατρικης ερευνας των κατοικων της Ελλαδας στις αρχες του 21ου αιωνα και καποια παιδια θα κανουν εργασιες, όπου θα προσπαθουν να εξηγησουν πώς γινοταν κατα τη διαρκεια της εποχης της πληροφοριας, να υπαρχει τοση τυφλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μα εγω ΔΕΝ ειπα να μη φοραμε καποτες!

Μαλλον με  μπερδευεις με καποιον αλλον  :grin:
Συγκεντρωσου. Δεν ειπα οτι το ειπες εσυ. Οταν ομως εδω μεσα καποιοι λενε σοβαρα σοβαρα οτι η κανονικη κολπικη επαφη εχει 0,00001% πιθανοτητα να κολλησεις κανοντας σεξ με οροθετικο ατομο, τι συμπερασμα βγαινει?
Μας βλεπουν και νεα παιδια, πολλα εκ των οποιων δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα.
Και θα πουν αυριο στη γκομενα "διαβασα στο μπου κομ οτι δεν κολλαει το ειτζ, ας το κανουμε ακαποτο".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom