thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Καλά τα έλεγε η Παπαγιαννίδου τύπε. Έγραφε και εδώ μέσα αλλά τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
Καλά τα έλεγε η Παπαγιαννίδου τύπε. Έγραφε και εδώ μέσα αλλά τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
ας εχει οτι θελει ο ανθρωπος και μακαρι ναναι μπλοφα ολο αυτο και ναναι καλα στη υγεια του. Απλα... για να παμε και στην ταμπακιερα προσωπικα τουλαχιστον δεν εχω καταλαβει τι προσον ακριβως εχει ωστε να παρει την ψηφο μου για το δημο. Εντελως αδιαφορος και στερουμενος προσοντων με τελειως αδειο βιογραφικο.
Γιατι πολυ απλα ο κινδυνος ΔΕΝ ειναι ασημαντος.έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, ο κίνδυνος εμφανίζεται φαινομενικά ασήμαντος, αλλά γιατί τότε γίνεται όλη αυτή η συζήτηση ( παγκόσμια εννοώ, όχι εδώ) και γιατί οι έχοντες την ευθύνη της ενημέρωσης επιμένουν τόσο πολύ στο προφυλακτικό ?
ο θάνατός της , τι ακριβώς αναιρεί ?
ή τι αποδεικνύει ?
έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, ο κίνδυνος εμφανίζεται φαινομενικά ασήμαντος, αλλά γιατί τότε γίνεται όλη αυτή η συζήτηση ( παγκόσμια εννοώ, όχι εδώ) και γιατί οι έχοντες την ευθύνη της ενημέρωσης επιμένουν τόσο πολύ στο προφυλακτικό ?
Αυτη δεν ελεγε οτι aids δεν υπαρχει?Ακολούθησε όλα τα στάδια της ασθένειας. Μόλυνση-φορέας-Εκδήλωση Ευκαιριακών λοιμόξεων-Διάγνωση Aids-Καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος και τέλος θάνατος.
Πορεία που ακολουθούν αργά ή γρήγορα οι περισσότεροι οροθετικοί αν και έχουν γίνει τεράστια βήματα ώστε πλέον να μην χαρακτηρίζεται ως θανατηφόρος ασθένεια αλλά ως μακροχρόνια σοβαρή ασθένεια.
για αυτό έχουμε και την αύξηση των περιστατικών τελευταίως λόγω του δεν βαριέσαι.
:S
Εγω θελω να μου πουν, οι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ του σαιτ, για να μην πω οι παλιατσοι και προσβαλλω τους παλιατσους, για ποιον λογο σε καποια κρατη της Αφρικης, που δεν χρησιμοποιειται προφυλακτικο, το ποσοστό ειτζ φτανει στο 40% του πληθυσμου.Ίσως γιατί ο πλανήτης έχει ~7 δις πληθυσμό ... με το ~60% να βρίσκεται σε σεξουαλικά ενεργή ηλικία ... υπολόγισε το πόσες ζωές αντιστοιχούν στο ταπεινό 0,001% ...
Κλασικο παραδειγμα το πόσο μπορει η απελπισια να κανει ακομη και εναν μορφωμενο ανθρωπο να μην μπορει να δει την πραγματικοτητα.
έτσι όπως παρουσιάζεται το θέμα, ο κίνδυνος εμφανίζεται φαινομενικά ασήμαντος, αλλά γιατί τότε γίνεται όλη αυτή η συζήτηση ( παγκόσμια εννοώ, όχι εδώ) και γιατί οι έχοντες την ευθύνη της ενημέρωσης επιμένουν τόσο πολύ στο προφυλακτικό ?
Εγω θελω να μου πουν, οι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ του σαιτ, για να μην πω οι παλιατσοι και προσβαλλω τους παλιατσους, για ποιον λογο σε καποια κρατη της Αφρικης, που δεν χρησιμοποιειται προφυλακτικο, το ποσοστό ειτζ φτανει στο 40% του πληθυσμου.
Ε?
Ε?
Ε?
Από το 0,00001% εγινε ρε αστειοι?
Ενταξει. Θα βγει ο Κασιδιαρης απο την πρωτη κυριακη με 60%. ΟΚ?Οπως τα ποσοστά του Καμίνη τριπλάσια ας πούμε.
Εγω θελω να μου πουν, οι ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ του σαιτ, για να μην πω οι παλιατσοι και προσβαλλω τους παλιατσους, για ποιον λογο σε καποια κρατη της Αφρικης, που δεν χρησιμοποιειται προφυλακτικο, το ποσοστό ειτζ φτανει στο 40% του πληθυσμου.
Ε?
Ε?
Ε?
Από το 0,00001% εγινε ρε αστειοι?
Αααααααααααααααααα μαλιστα.Κανεις μεγαλο λαθος να μπλεκεις αυτες τις χωρες στη συζητηση.
Εκει γαμιουνται ΟΛΟΙ χωρις καποτες (πραγμα που λειτουργει πολλαπλασιαστικα και ΟΧΙ γραμμικα...), δεν κανει ΚΑΝΕΙΣ εξετασεις, δεν κανει ΚΑΝΕΙΣ θεραπεια, γεννανε παιδια με ειτζ...
Μιλαμε, οι τυποι δεν εχουν δρομους, ρευμα και δομικα υλικα για σπιτια (τουβλα, τσιμεντο κλπ). Με το ειτζ θα ασχοληθουν??
Ενταξει. Θα βγει ο Κασιδιαρης απο την πρωτη κυριακη με 60%. ΟΚ?
Αντε μπραβο.
Ενταξει. Θα βγει ο Κασιδιαρης απο την πρωτη κυριακη με 60%. ΟΚ?
Αντε μπραβο.
Αααααααααααααααααα μαλιστα.
ΑΡΑ?????
Αν αρχισουμε να γαμιομαστε ολοι χωρις καποτες, τοτε θα φτασουμε 40% του πληθυσμου να εχει ειτζ σε λιγα χρονια.
Ευχαριστω για την επιβεβαιωση.
Κινουμαστε σε ενα σαιτ, που κυκλοφορουν ανθρωποι που πιστευουν οτι ειτζ δεν υπαρχει, κι αν υπαρχει δεν κολλαει σχεδον με τιποτα, και οτι δημαρχος θα βγει ο Κασιδιαρης.ετσι μπραβο..πες του ναι και με χαμόγελο καταπώς ορμήνεψε ο ψυχιατρος
Συγκεντρωσου. Δεν ειπα οτι το ειπες εσυ. Οταν ομως εδω μεσα καποιοι λενε σοβαρα σοβαρα οτι η κανονικη κολπικη επαφη εχει 0,00001% πιθανοτητα να κολλησεις κανοντας σεξ με οροθετικο ατομο, τι συμπερασμα βγαινει?Μα εγω ΔΕΝ ειπα να μη φοραμε καποτες!
Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον