Νέα

Ειμαι 41 χρονων και ειμαι ακομα παρθενος......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george35g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ρε μαγκες... ο τυπος ανοιξε το θρεντ για πλακα. Ξεκοληστε.
Και στην τελικη και σπιτι-δουλεια-δουλεια-σπιτι να εισαι φιλους θα χεις
τι διαολο.... ε ολο και καποιος θα χει καμια γνωστη... καμια ξαδερφη...
εκτος και αν ειστε και εσεις μαλακες και εχετε μπλεξει με μιζερους
απλα αλλαξτε τις παρεες σας. Ο όμοιος τον όμοιο λενε... και συνηθως οταν εισαι μιζερος
εχεις την ταση να μπλεκεις με μιζερους γιατι δηθεν σε καταλαβαινουν... παπαριες
καντε παρεα με καναν πιο ανοικτο τυπο μπας και διορθωσετε το ελαττωμα της μιζεριας.

Οταν κανεις παρεα με καποιους που μοιραζονται τα ιδια ελαττωματα με σενα απλα ενισχυεις οτι ακριβως σε κραταει πισω.
Μην σου κάνει εντύπωση!
Εγώ ξέρω πολλούς σαν αυτόν που δεν το λένε και είναι δουλειά-σπίτι και το ανάποδο.
Απλώς αυτός βρήκε το θάρρος και ζητάει από κάπου να αρχίσει,αν δεν ξεκινήσεις το άθλημα από μικρός είναι δύσκολο μετά.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και που πας και τις παρθένες ετων 41!
Εκεί να δεις τι γίνεται............

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
συμφωνώ τύπε...δηλαδή δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει να δει άσπρη μέρα με μια επαγγελματία, με ένα εσκορτ...με οποιαδήποτε...εμείς που έχουμε σχεδόν τα μισά του χρονια το μυαλό μας είναι πιο εύστροφο...
Πολλοί κολλάνε να πάνε με επαγγελματία γιατί φοβούνται ότι θα τους σνομπάρουν και θα τους κοροιδεύουν.
Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα,και αν ρωτήσεις ιερόδουλες δεν θέλουν πρωτάρηδες σε αυτήν την ηληκία!
Προτιμάνε αντρες που ξέρουν τι θέλουνε και όχι φροντηστήριο,άλλωστε το απολαμβάνουν και λίγο.Ένας πρωτάρης είναι σκέτη δυστηχία....

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Αν δεν λέει ψέματα, πρέπει από κάπου να αρχίσει έστω και μεγάλος.Πρέπει να ξεκινήσει έστω και τώρα και ας κακοπέσει.Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα βγαίναμε από το σπίτι μας  γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μας κτυπήσει αμάξι. ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αν δεν λέει ψέματα, πρέπει από κάπου να αρχίσει έστω και μεγάλος.Πρέπει να ξεκινήσει έστω και τώρα και ας κακοπέσει.Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα βγαίναμε από το σπίτι μας  γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μας κτυπήσει αμάξι. ;)

Γιαυτο του λεμε ρε τυπε να πει στον Λιλα, κατευθειαν στα απατα, ετσι μονο θα μαθει κολυμπι  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom