lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
Νται μαδερφακερς
Νται μαδερφακερς
Μην σου κάνει εντύπωση!ρε μαγκες... ο τυπος ανοιξε το θρεντ για πλακα. Ξεκοληστε.
Και στην τελικη και σπιτι-δουλεια-δουλεια-σπιτι να εισαι φιλους θα χεις
τι διαολο.... ε ολο και καποιος θα χει καμια γνωστη... καμια ξαδερφη...
εκτος και αν ειστε και εσεις μαλακες και εχετε μπλεξει με μιζερους
απλα αλλαξτε τις παρεες σας. Ο όμοιος τον όμοιο λενε... και συνηθως οταν εισαι μιζερος
εχεις την ταση να μπλεκεις με μιζερους γιατι δηθεν σε καταλαβαινουν... παπαριες
καντε παρεα με καναν πιο ανοικτο τυπο μπας και διορθωσετε το ελαττωμα της μιζεριας.
Οταν κανεις παρεα με καποιους που μοιραζονται τα ιδια ελαττωματα με σενα απλα ενισχυεις οτι ακριβως σε κραταει πισω.
ΣεμνάΝται μαδερφακερς
Πολλοί κολλάνε να πάνε με επαγγελματία γιατί φοβούνται ότι θα τους σνομπάρουν και θα τους κοροιδεύουν.συμφωνώ τύπε...δηλαδή δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει να δει άσπρη μέρα με μια επαγγελματία, με ένα εσκορτ...με οποιαδήποτε...εμείς που έχουμε σχεδόν τα μισά του χρονια το μυαλό μας είναι πιο εύστροφο...
Αν δεν λέει ψέματα, πρέπει από κάπου να αρχίσει έστω και μεγάλος.Πρέπει να ξεκινήσει έστω και τώρα και ας κακοπέσει.Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα βγαίναμε από το σπίτι μας γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μας κτυπήσει αμάξι. ;)
Είσαι σίγουρος γι' αυτό που είπες τώρα τύπε;Και που πας και τις παρθένες ετων 41!
Εκεί να δεις τι γίνεται............
Είσαι σίγουρος γι' αυτό που είπες τώρα τύπε;
Ναι. Μάλλον μπέρδεψε τα πλήκτρα.παρθενες ετων 41 λιγο δυσκολο, 14 θα ηθελε να γραψει, αλλα κι αυτες δυσευρετες ειναι
Το 1ο μου ποστ και επεσα πανω σου. Δηλαδή τι εχουν οι παρθένες που ειναι στα 41?Και που πας και τις παρθένες ετων 41!
Εκεί να δεις τι γίνεται............
Το 1ο μου ποστ και επεσα πανω σου. Δηλαδή τι εχουν οι παρθένες που ειναι στα 41?
Σωωωωωωώπα.Το 1ο μου ποστ και επεσα πανω σου.
32 ειμαι. Πειράζει?Ελενα εισαι 41 ετων παρθενα?
παρθενα;αυτο το αγνοεις32 ειμαι. Πειράζει?
Την παρθενια μου την φυλαω για την 1η νυχτα του γαμου μου!!!!!!!!παρθενα;αυτο το αγνοεις
Έχω ένα φίλο που είναι 44 - νομίζω σου έρχεται κουτί. Αν γυρίσετε βιντεάκι αμοιβαίο ξεπαρθένιασμα live, θα χεστείτε στο τάληρο.32 ειμαι. Πειράζει?
καθολου.....αλλα απο που εισαι παρθενα δεν μας ειπεςΤην παρθενια μου την φυλαω για την 1η νυχτα του γαμου μου!!!!!!!!
Είναι κακο?
Στα 44 παρθενος?Έχω ένα φίλο που είναι 44 - νομίζω σου έρχεται κουτί. Αν γυρίσετε βιντεάκι αμοιβαίο ξεπαρθένιασμα live, θα χεστείτε στο τάληρο.