Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.654
- Πόντοι
- 3.575
Εναλλακτικα ανεβασε ενα πακετο ταινιων με την jasmine black να κατεβασω (για να κονομησεις το κατιτις σου) και ασε τα πολλα πολλασιγουρα ετσι;![]()
Εναλλακτικα ανεβασε ενα πακετο ταινιων με την jasmine black να κατεβασω (για να κονομησεις το κατιτις σου) και ασε τα πολλα πολλασιγουρα ετσι;![]()
Αγαπητε Γεωργιε προτείνω πριν πας με γυναίκα να προτιμήσεις τον φιλτατο Λίλα ωστε να σου διδάξει τα μυστικα του σεξ. Μην ακους κανέναν αλλο.Για την περιπτωση σου μονο ο Λιλακος ειναι ο καταλληλότερος για σενα!!!!!!!!!!Με λένε Γιώργο και είμαι 41 χρονών. Δε μπορώ να πω ότι εμφανισιακά είμαι χάλια αλλά μέχρι όσες προσπαθείς και να έκανα δεν μπόρεσα να κάνω μια σχέση
Όλες σχεδόν τις φορές ενώ έδειχνα διαφέρον από το δικό μου μέρος τελικά αυτές με βλέπαμε μόνο φιλικά Και ενώ πιστέψω ότι ήμουν πολύ κάλος μαζί τους
Έχω πλέον απελπιστεί και δε χαίρω τη να κάνω !!
Σημείωση το παρουσιαστικό μου με δειπνεί τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερος
Και συνήθως δεν λέω την πραγματική μου ηλικία …
Ευγε!!!Αγαπητε Γεωργιε προτείνω πριν πας με γυναίκα να προτιμήσεις τον φιλτατο Λίλα ωστε να σου διδάξει τα μυστικα του σεξ. Μην ακους κανέναν αλλο.Για την περιπτωση σου μονο ο Λιλακος ειναι ο καταλληλότερος για σενα!!!!!!!!!!
;) ;)
δημητρη παλι ανοιξες θεμα με κλωνο ρε παιχτη;τι θα γινει ;![]()
![]()
![]()
Τι σημαίνει σοβαρό προφίλ;Κλώνος είναι 1000%,αλλά δεν είναι του Δημήτρη προφανώς......υποπτεύομαι ότι είναι άλλου μέλους,που με το κανονικό του νικ,κρατάει σοβαρό προφίλ.....και κάνει που και που κανά άλλο προφίλ για να σπάσει πλάκα,για να μη χαλάσει το κανονικό του.....![]()
Τι σημαίνει σοβαρό προφίλ;![]()
![]()
αφου ειναι σαραντα χρονων πρεπει να ειναι ή ο αλεξ71 ή ο στρειτ ή ο αλτεκ.....Κλώνος είναι 1000%,αλλά δεν είναι του Δημήτρη προφανώς......υποπτεύομαι ότι είναι άλλου μέλους,που με το κανονικό του νικ,κρατάει σοβαρό προφίλ.....και κάνει που και που κανά άλλο προφίλ για να σπάσει πλάκα,για να μη χαλάσει το κανονικό του.....
Πάει το μυαλό σου σε κάποιον;![]()
αφου ειναι σαραντα χρονων πρεπει να ειναι ή ο αλεξ71 ή ο στρειτ ή ο αλτεκ.....![]()
![]()
![]()
καλα ο αλτεκ ειναι και γεννημενος το 1921....εξου και το 21 στο νικ του.....ειναι απο τα πιο αρχαια μεληΛέει ότι είναι 40αρης εδώ......αλλά στην πραγματικότητα είναι μάλλον καμιά 75αρια.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο ένα αναλύει το Κυπριακό και στο άλλο ανοίγει νήμα έχω να γαμήσω 14 μήνες μανάρι μου;στο ένα προφίλ είσαι σοβαρός επιστημονας και στο άλλο είσαι εγκληματίας ή καραγκιόζης ή βλαμμένος ή και καμμένος![]()
Στην περίπτωση που το θέμα δεν είναι πλάκα από κάποιο που δεν έχει τι να κάνει , όπως και άλλες φορές έχει γίνει για να γίνει τζέρτζελο το θέμα είναι σοβαρό.
Αν κάποιος είναι ευαίσθητος , συνεσταλμένος , δεν παρλάρει, δεν έχει πολλά λεφτά αλλά ένα μικρό ή μεσαίο εισόδημα, δεν έχει στενούς συγγενείς (αδέλφια κτλπ) ή κολλητούς , δουλεύει πολύ σαν υπάλληλος ή εργάτης ή κάτι άλλο , τότε , όπως είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι Ελλη(εϊ)νίδες που είναι συνεχώς με τον υπολογιστή στο χέρι,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις στο ράφι(και αν δεν ασχολείσαι με τον αγοαραίο έρωτα να μείνεις και παρθένος).
Θα πρότεινα στον φίλο να μην πάει στα κλασικά μπουρδέλα γιατί βιάζονται , αλλά σε στούντιο ή μασάζ κατά προτίμηση σε ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο και να περάσει καλά χωρίς άγχος . Αφού ξεμπουκώσει καμιά δεκαριά φορές , να προσπαθήσει να κάνει φίλους , να βγαίνει έξω και να προβάλει μια εικόνα ανοικτοχέρη και άνετου στις κοπέλες ώστε να αρχίσει να κάνει κάτι. ;)
Δεν εχω κλωνουςαφου ειναι σαραντα χρονων πρεπει να ειναι ή ο αλεξ71 ή ο στρειτ ή ο αλτεκ.....![]()
![]()
![]()
μοιαζουμε εμεις οι δυοΔεν εχω κλωνους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δυστηχώς έχεις δίκιο..κι εγώ πιο πάνω κατι παρόμοιο είπα στο πιο χιουμοριστικό..αλλά η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη..έχω μια ενσταση στο περι ανοιχτοχέρη και αυτό γιατί αν τα οικονομικά είναι στενά μαμησέ τα..αλλά το οικονομικό (έστω και στα δύσκολά του) δεν θα έπρεπε να μας αποστασιοποιεί στο να κάνουμε φιλίες ή να παμε σε γλομπόσπιτα ή να κάνουμε σχέσεις και να βγάζουμε τα μάτια μας..μεγάλη κουβέντα ανοιξαμε από το πουθενά..
![]()
ρε μαγκες... ο τυπος ανοιξε το θρεντ για πλακα. Ξεκοληστε.
Και στην τελικη και σπιτι-δουλεια-δουλεια-σπιτι να εισαι φιλους θα χεις
τι διαολο.... ε ολο και καποιος θα χει καμια γνωστη... καμια ξαδερφη...
εκτος και αν ειστε και εσεις μαλακες και εχετε μπλεξει με μιζερους
απλα αλλαξτε τις παρεες σας. Ο όμοιος τον όμοιο λενε... και συνηθως οταν εισαι μιζερος
εχεις την ταση να μπλεκεις με μιζερους γιατι δηθεν σε καταλαβαινουν... παπαριες
καντε παρεα με καναν πιο ανοικτο τυπο μπας και διορθωσετε το ελαττωμα της μιζεριας.
Οταν κανεις παρεα με καποιους που μοιραζονται τα ιδια ελαττωματα με σενα απλα ενισχυεις οτι ακριβως σε κραταει πισω.
συμφωνώ τύπε...δηλαδή δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει να δει άσπρη μέρα με μια επαγγελματία, με ένα εσκορτ...με οποιαδήποτε...εμείς που έχουμε σχεδόν τα μισά του χρονια το μυαλό μας είναι πιο εύστροφο...ρε μαγκες... ο τυπος ανοιξε το θρεντ για πλακα. Ξεκοληστε.
Και στην τελικη και σπιτι-δουλεια-δουλεια-σπιτι να εισαι φιλους θα χεις
τι διαολο.... ε ολο και καποιος θα χει καμια γνωστη... καμια ξαδερφη...
εκτος και αν ειστε και εσεις μαλακες και εχετε μπλεξει με μιζερους
απλα αλλαξτε τις παρεες σας. Ο όμοιος τον όμοιο λενε... και συνηθως οταν εισαι μιζερος
εχεις την ταση να μπλεκεις με μιζερους γιατι δηθεν σε καταλαβαινουν... παπαριες
καντε παρεα με καναν πιο ανοικτο τυπο μπας και διορθωσετε το ελαττωμα της μιζεριας.
Οταν κανεις παρεα με καποιους που μοιραζονται τα ιδια ελαττωματα με σενα απλα ενισχυεις οτι ακριβως σε κραταει πισω.