Νέα

Ειμαι 41 χρονων και ειμαι ακομα παρθενος......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george35g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Με λένε  Γιώργο  και είμαι  41  χρονών. Δε μπορώ να πω  ότι εμφανισιακά είμαι  χάλια  αλλά  μέχρι όσες προσπαθείς  και να  έκανα  δεν μπόρεσα να κάνω  μια σχέση
Όλες  σχεδόν τις  φορές  ενώ  έδειχνα  διαφέρον  από το δικό μου μέρος  τελικά  αυτές  με βλέπαμε μόνο  φιλικά   Και ενώ  πιστέψω   ότι  ήμουν  πολύ  κάλος  μαζί τους 
Έχω  πλέον απελπιστεί και  δε χαίρω  τη να  κάνω  !!
Σημείωση  το παρουσιαστικό μου  με  δειπνεί  τουλάχιστον  10 χρόνια μικρότερος
Και  συνήθως δεν λέω   την πραγματική μου  ηλικία  …
Αγαπητε Γεωργιε προτείνω πριν πας με γυναίκα να προτιμήσεις τον φιλτατο Λίλα ωστε να σου διδάξει τα μυστικα του σεξ. Μην ακους κανέναν αλλο.Για την περιπτωση σου μονο ο Λιλακος ειναι ο καταλληλότερος για σενα!!!!!!!!!!
;) ;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αγαπητε Γεωργιε προτείνω πριν πας με γυναίκα να προτιμήσεις τον φιλτατο Λίλα ωστε να σου διδάξει τα μυστικα του σεξ. Μην ακους κανέναν αλλο.Για την περιπτωση σου μονο ο Λιλακος ειναι ο καταλληλότερος για σενα!!!!!!!!!!
;) ;)
Ευγε!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Θα εχει και δυο σε ενα, αν πινει κιολας ο τυπος...
Δηλαδη, το  "jonny" θα τον βαλει ο λιλακος πρωτα να το πιει πριν το χρησιμοποιησει ως ειθισται, μονο μην τον μυησει και στο ταπωμα τον μικρο και του αρεσουν τα μπουκαλακια και ξεπαρθενιαστει απο την αναποδη...

Επισκέπτης
δημητρη παλι ανοιξες θεμα με κλωνο ρε παιχτη;τι θα γινει ; :grin: :grin: :grin:

Κλώνος είναι 1000%,αλλά δεν είναι του Δημήτρη προφανώς......υποπτεύομαι ότι είναι άλλου μέλους,που με το κανονικό του νικ,κρατάει σοβαρό προφίλ.....και κάνει που και που κανά άλλο προφίλ για να σπάσει πλάκα,για να μη χαλάσει το κανονικό του..... :s&m_1:

Πάει το μυαλό σου σε κάποιον; :think:

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το λεπόν , έχομε και λέμε :

1) στη περίπτωση που μας δουλεύεις γιατί μάλλον περί αυτού πρόκεται , βγάλε μας από την αγωνία και πες μας ότι κάνεις πλάκα..άν όντως περνάς τέτοιο "δράμα" θα συμμετείχες στη κουβέντα και θα έλεγες κάτι..εσύ έχεις πει απλά 2-3 προτάσεις σε 2-3 μνμ

2) στη περίπτωση που δεν μας δουλεύεις τότε κάτι δεν έκανες σωστά τα προηγούμενα χρόνια της ζωής σου..κι εγώ στις σχέσεις είχα ένα θέμα αλλά παρθένος είναι μια προιστορική λέξη..όπως είπαν και συναγωνιστές πρέπει να ήσουν σπιτι-δουλειά-εκκλησία-σπίτι..βγές λοιπόν από το καβούκι σου , καμάκωσε , φλέρταρε κάνε κάτι αν θέλεις να προσεγγίσεις καμιά γκόμενα..απ' την άλλη άσε τη :jerking: και πήγαινε σε κανα γλομπόσπιτο να  :knockinb:

αυτάαααα με κάθε επιφύλαξη πάντα γιατί πολύ μπερδεμένα μας τα λες  :think:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κλώνος είναι 1000%,αλλά δεν είναι του Δημήτρη προφανώς......υποπτεύομαι ότι είναι άλλου μέλους,που με το κανονικό του νικ,κρατάει σοβαρό προφίλ.....και κάνει που και που κανά άλλο προφίλ για να σπάσει πλάκα,για να μη χαλάσει το κανονικό του..... :s&m_1:
Τι σημαίνει σοβαρό προφίλ; :think: :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Πάει το μυαλό σου σε κάποιον; :think:
αφου ειναι σαραντα χρονων πρεπει να ειναι ή ο αλεξ71 ή ο στρειτ ή ο αλτεκ..... :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Λέει ότι είναι 40αρης εδώ......αλλά στην πραγματικότητα είναι μάλλον καμιά 75αρια..... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
καλα ο αλτεκ ειναι και γεννημενος το 1921....εξου και το 21 στο νικ του.....ειναι απο τα πιο αρχαια μελη :sunglasses:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
γιατι εισαι παρθενος δεν τα ριχνεις στις γυναικες ....ριξτα ρε μαλακα

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
στο ένα προφίλ είσαι σοβαρός επιστημονας και στο άλλο είσαι εγκληματίας ή καραγκιόζης ή βλαμμένος ή και καμμένος :)
Στο ένα αναλύει το Κυπριακό και στο άλλο ανοίγει νήμα έχω να γαμήσω 14 μήνες μανάρι μου; :2funny: :2funny:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Στην περίπτωση που το θέμα δεν είναι πλάκα από κάποιο που δεν έχει τι να κάνει , όπως και άλλες φορές έχει γίνει για να γίνει τζέρτζελο το θέμα είναι σοβαρό.
Αν κάποιος είναι ευαίσθητος , συνεσταλμένος , δεν παρλάρει, δεν έχει πολλά λεφτά αλλά ένα μικρό ή μεσαίο εισόδημα, δεν έχει στενούς συγγενείς (αδέλφια κτλπ) ή κολλητούς , δουλεύει πολύ σαν υπάλληλος ή εργάτης ή κάτι άλλο , τότε , όπως είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι Ελλη(εϊ)νίδες που είναι συνεχώς με τον υπολογιστή στο χέρι,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις στο ράφι(και αν δεν ασχολείσαι με τον αγοαραίο έρωτα να μείνεις και παρθένος).
Θα πρότεινα στον φίλο να μην πάει στα κλασικά μπουρδέλα γιατί βιάζονται , αλλά σε στούντιο ή μασάζ κατά προτίμηση σε ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο και να περάσει καλά χωρίς άγχος . Αφού ξεμπουκώσει καμιά δεκαριά φορές , να προσπαθήσει να κάνει φίλους , να βγαίνει έξω και να προβάλει μια εικόνα ανοικτοχέρη και άνετου στις κοπέλες ώστε να αρχίσει να κάνει κάτι. ;) 

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στην περίπτωση που το θέμα δεν είναι πλάκα από κάποιο που δεν έχει τι να κάνει , όπως και άλλες φορές έχει γίνει για να γίνει τζέρτζελο το θέμα είναι σοβαρό.
Αν κάποιος είναι ευαίσθητος , συνεσταλμένος , δεν παρλάρει, δεν έχει πολλά λεφτά αλλά ένα μικρό ή μεσαίο εισόδημα, δεν έχει στενούς συγγενείς (αδέλφια κτλπ) ή κολλητούς , δουλεύει πολύ σαν υπάλληλος ή εργάτης ή κάτι άλλο , τότε , όπως είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι Ελλη(εϊ)νίδες που είναι συνεχώς με τον υπολογιστή στο χέρι,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις στο ράφι(και αν δεν ασχολείσαι με τον αγοαραίο έρωτα να μείνεις και παρθένος).
Θα πρότεινα στον φίλο να μην πάει στα κλασικά μπουρδέλα γιατί βιάζονται , αλλά σε στούντιο ή μασάζ κατά προτίμηση σε ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο και να περάσει καλά χωρίς άγχος . Αφού ξεμπουκώσει καμιά δεκαριά φορές , να προσπαθήσει να κάνει φίλους , να βγαίνει έξω και να προβάλει μια εικόνα ανοικτοχέρη και άνετου στις κοπέλες ώστε να αρχίσει να κάνει κάτι. ;) 

Δυστηχώς έχεις δίκιο..κι εγώ πιο πάνω κατι παρόμοιο είπα στο πιο χιουμοριστικό..αλλά η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη..έχω μια ενσταση στο περι ανοιχτοχέρη και αυτό γιατί αν τα οικονομικά είναι στενά μαμησέ τα..αλλά το οικονομικό (έστω και στα δύσκολά του) δεν θα έπρεπε να μας αποστασιοποιεί στο να κάνουμε φιλίες ή να παμε σε γλομπόσπιτα ή να κάνουμε σχέσεις και να βγάζουμε τα μάτια μας..μεγάλη κουβέντα ανοιξαμε από το πουθενά..

:think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δυστηχώς έχεις δίκιο..κι εγώ πιο πάνω κατι παρόμοιο είπα στο πιο χιουμοριστικό..αλλά η πραγματικότητα είναι πιο δύσκολη..έχω μια ενσταση στο περι ανοιχτοχέρη και αυτό γιατί αν τα οικονομικά είναι στενά μαμησέ τα..αλλά το οικονομικό (έστω και στα δύσκολά του) δεν θα έπρεπε να μας αποστασιοποιεί στο να κάνουμε φιλίες ή να παμε σε γλομπόσπιτα ή να κάνουμε σχέσεις και να βγάζουμε τα μάτια μας..μεγάλη κουβέντα ανοιξαμε από το πουθενά..

:think:

ρε μαγκες... ο τυπος ανοιξε το θρεντ για πλακα. Ξεκοληστε.
Και στην τελικη και σπιτι-δουλεια-δουλεια-σπιτι να εισαι φιλους θα χεις
τι διαολο.... ε ολο και καποιος θα χει καμια γνωστη... καμια ξαδερφη...
εκτος και αν ειστε και εσεις μαλακες και εχετε μπλεξει με μιζερους
απλα αλλαξτε τις παρεες σας. Ο όμοιος τον όμοιο λενε... και συνηθως οταν εισαι μιζερος
εχεις την ταση να μπλεκεις με μιζερους γιατι δηθεν σε καταλαβαινουν... παπαριες
καντε παρεα με καναν πιο ανοικτο τυπο μπας και διορθωσετε το ελαττωμα της μιζεριας.

Οταν κανεις παρεα με καποιους που μοιραζονται τα ιδια ελαττωματα με σενα απλα ενισχυεις οτι ακριβως σε κραταει πισω.

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απλα αλλαξτε τις παρεες σας. Ο όμοιος τον όμοιο λενε... και συνηθως οταν εισαι μιζερος
καντε παρεα με καναν πιο ανοικτο τυπο μπας και διορθωσετε το ελαττωμα της μιζεριας.

Οταν κανεις παρεα με καποιους που μοιραζονται τα ιδια ελαττωματα με σενα απλα ενισχυεις οτι ακριβως σε κραταει πισω.

άρχοντα boldemort εγώ μίλησα γενικά..ναι καταλαβαινω , είμαι συγκαταβατικός αλλά το να μιζεριάζουμε στο θέμα το παραπάνω δεν συμφωνώ..εγώ το μόνο θέμα που είχα κάποτε είναι πως να φτάσω στο να κάνω κάποια σχέση και ένα άλλο θέμα το οποίο ανήκει στο θέμα υγείας και το συζητάω στο θρεντ εκεί..τίποτε παραπάνω ή παρακάτω..

απιτά....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470

συμφωνώ τύπε...δηλαδή δεν σκέφτηκε ποτέ να πάει να δει άσπρη μέρα με μια επαγγελματία, με ένα εσκορτ...με οποιαδήποτε...εμείς που έχουμε σχεδόν τα μισά του χρονια το μυαλό μας είναι πιο εύστροφο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Νται μαδερφακερς  :birdman:

Stories