Νέα

Είδηση(;) ΣΟΚ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το 'να είσαι προσεκτικός' δεν ήταν απειλή, απλά συμβουλή για τον τρόπο ανάγνωσης...

Με ενοχλεί το στυλ σου, γιατί είναι το στυλ της 'διωκώμενης Αριστεράς' του χώρου των διανοουμένων, την οποία την έχω φάει στη μάπα πολύ περισσότερα χρόνια απ' ό,τι νομίζεις. Το πρόβλημα αυτού του σύνδρομου είναι ότι, επειδή νιώθεις πιο 'ήρωας' διωκώμενος, πασχίζεις αν δεν έχεις πραγματικά κάποιον να σε καταδιώκει, να φτιάχνεις κάποιον 'διώκτη' μόνος σου. Προκαλείς κάποιους να σε 'καταδιώκουν', μόνο και μόνο για να έχει κάποιο περιεχόμενο η καθημερινότητά σου μέσα από ένα τέτοιο παιγνίδι.

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, προφανώς, είναι ότι τελικά οι 'νικητές' στην αντιπαράθεση του καπιταλισμού με το μόρφωμα που αποκλήθηκε 'υπαρκτός σοσιαλισμός' είναι περισσότερο κολλημμένοι με το κλίμα του Ψυχρού Πολέμου απ'ότι εμείς, οι 'χαμένοι'. Αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις προφανώς γιατί μετά η ζωή σου θα αδειάσει. Ζεις από τον πολιτικό χολιγκανισμό των αμφιθεάτρων και των 'light αριστερών'.

Θεωρώ ότι δεν είσαι παρά η 'αριστερή' εκδοχή των εμφυλιοπολεμικών απόνερων, που προσδίδουν απλά μια δυσάρεστη οσμή στη ζωή αυτής της χώρας. Δε θα ασχολιόμουν μαζί σου, αν με την εν γένει παρουσία σου δεν έκανες να μοιάζουν αποκρουστικές απόψεις που συμμερίζομαι και υποστηρίζω. Με ενοχλεί η διαβολή των πιστεύω μου, και γι' αυτό θεωρώ την συμβολή σου σε αυτές της 'συζητήσεις' απλά μιαρή. Εύχομαι να έχω την ευτυχία να μπήξω κάποια στιγμή ένα καρφί στο φέρετρο της 'Αριστεράς' που πρεσβεύεις...

b_banks80

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οκ σεβομαι την επιλογη σου να μην ερθεις στο τσατ δεν πειραζει τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι αυτα που εχεις στο παντελονι σου εαν εχεις και δεν εισαι ευνουχος οτι ειναι διακομσητικα.Καλο σου βραδυ

Επισκέπτης
Το 'να είσαι προσεκτικός' δεν ήταν απειλή, απλά συμβουλή για τον τρόπο ανάγνωσης...

Με ενοχλεί το στυλ σου, γιατί είναι το στυλ της 'διωκώμενης Αριστεράς' του χώρου των διανοουμένων, την οποία την έχω φάει στη μάπα πολύ περισσότερα χρόνια απ' ό,τι νομίζεις. Το πρόβλημα αυτού του σύνδρομου είναι ότι, επειδή νιώθεις πιο 'ήρωας' διωκώμενος, πασχίζεις αν δεν έχεις πραγματικά κάποιον να σε καταδιώκει, να φτιάχνεις κάποιον 'διώκτη' μόνος σου. Προκαλείς κάποιους να σε 'καταδιώκουν', μόνο και μόνο για να έχει κάποιο περιεχόμενο η καθημερινότητά σου μέσα από ένα τέτοιο παιγνίδι.

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, προφανώς, είναι ότι τελικά οι 'νικητές' στην αντιπαράθεση του καπιταλισμού με το μόρφωμα που αποκλήθηκε 'υπαρκτός σοσιαλισμός' είναι περισσότερο κολλημμένοι με το κλίμα του Ψυχρού Πολέμου απ'ότι εμείς, οι 'χαμένοι'. Αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις προφανώς γιατί μετά η ζωή σου θα αδειάσει. Ζεις από τον πολιτικό χολιγκανισμό των αμφιθεάτρων και των 'light αριστερών'.

Θεωρώ ότι δεν είσαι παρά η 'αριστερή' εκδοχή των εμφυλιοπολεμικών απόνερων, που προσδίδουν απλά μια δυσάρεστη οσμή στη ζωή αυτής της χώρας. Δε θα ασχολιόμουν μαζί σου, αν με την εν γένει παρουσία σου δεν έκανες να μοιάζουν αποκρουστικές απόψεις που συμμερίζομαι και υποστηρίζω. Με ενοχλεί η διαβολή των πιστεύω μου, και γι' αυτό θεωρώ την συμβολή σου σε αυτές της 'συζητήσεις' απλά μιαρή. Εύχομαι να έχω την ευτυχία να μπήξω κάποια στιγμή ένα καρφί στο φέρετρο της 'Αριστεράς' που πρεσβεύεις...

Γεια σου ρε Βέλτσο της Αριστεράς και της προόδου, που δεν είσαι φυσικά καθόλου ξερόλας!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ρε συ μπανκς μην απογοητεύεσαι. Πήγαινε μέχρι το κοτέτσι και θα τον βρεις..

b_banks80

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Kαλα θα ταν να ειναι κοτα...Αλλα μαλλον για συκια τον κοβω

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ο sxsitegr μας θύμισε το ακόλουθο στο θρεντ για τα Ίμια.

An ad hominem argument, also known as argumentum ad hominem (Latin, literally argument against the person), personal attack or you-too argument, involves replying to an argument or assertion by attacking the person presenting the argument or assertion rather than the argument itself. It is a logical fallacy.

Το αστείο studian, είναι ότι οι κανόνες της λογικής επιχειρηματολογίας στην διαλεκτική, όπως διατυπώθηκαν από τον Αριστοτέλη (η ένδυση με ορολογία έγινε από τους ρωμαίους, εξού και τα λατινικά και εν μέρει από τους άγγλους), ισχύουν σχεδόν απαράλλακτοι ακόμα και σήμερα (ή κατά τα λεγόμενα του Kant, οι κανόνες της λογικής που διατύπωσε ο έλληνας φιλόσοφος αγγίζουν το τέλειο). Ωστόσο, ακόμα και 2300 χρόνια μετά, δεν μπορούν να τύχουν εφαρμογής, στον τόπο που τους γέννησε.

Είναι πολύ εύκολο, να υποπέσεις σε λογικά σφάλματα, ειδικά όταν μπορούν να σε βγάλουν από μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ή να σου δώσουν το πλεονέκτημα των εντυπώσεων. Και πολύ δύσκολο να τις διακρίνεις.

Κοινωνίες που δίνουν βάση στην λογική επιχειρηματολογία (δες πχ. την ρωμαϊκή και την αγγλική, απ' όπου πηγάζει και η ορολογία), πάνε μπροστά. Γιατί η συζήτηση γίνεται με λογικό έλεγχο που οδηγει σε ουσιαστικά επιχειρήματα, και όχι εις αγράν εντυπώσεων. ʼλλες κοινωνίες προτιμούν το θεαθήναι.

Ομοίως και ιδεολογίες.

Αν ενδιαφέρεσαι για όλο το πακέτο, δες www.nizkor.org/features/fallacies/index.html#index]εδώ[/url].

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Το αστείο studian, είναι ότι οι κανόνες της λογικής επιχειρηματολογίας στην διαλεκτική, όπως διατυπώθηκαν από τον Αριστοτέλη (η ένδυση με ορολογία έγινε από τους ρωμαίους, εξού και τα λατινικά και εν μέρει από τους άγγλους), ισχύουν σχεδόν απαράλλακτοι ακόμα και σήμερα (ή κατά τα λεγόμενα του Kant, οι κανόνες της λογικής που διατύπωσε ο έλληνας φιλόσοφος αγγίζουν το τέλειο).

Στη Ρητορική Τέχνη αναφέρεσαι προφανώς φίλε sxsitegr, έτσι δεν είναι;

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
ʼκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει
λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί, κι η μάνα το ζηλεύει.
Τα μάτια η πείνα εμαύρισε, στα μάτια η μάνα μνέει,
κι ένας ΜΑΛΑΚΑΣ παρακεί εκάθεται και κλαίει :

"Έρμο τουφέκι δουλερό, τι θές εσύ στο χέρι;
το ότι είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ,
κι ο ΕΑΜίτης (ακόμα) το ξέρει"

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Legal reasoning and political argumentation. Τι μου θυμίζεις sx!! Κλειστό σεμινάριο στο Λονδίνο πριν 16 χρόνια!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για να είμαστε δίκαιοι παλιά που είχαν λεφτά διοργάνωναν σεμινάρια και τους έστελναν και στην σοσιαλιστική πατρίδα για εκπαίδευση. Βέβαια το διανοητικό και επιστημονικό εύρος των σεμιναρίων ήταν πολύ περιορισμένο. Περιοριζόταν σε μια λέξη: Μαρξισμός-Λενινισμός (προφέρεται ως μια λέξη) Νομίζω είναι προφανές.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Λογική επιχειρηματολογία.
Η ρητορική αφορά την παρουσίαση.

Ναι, το ξέρω. Οπότε αναφέρσαι στα Λογικά έργα του (Σοφιστικοί Έλεγχοι, Αναλυτικά πρότερα κλπ.)...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.867
Πόντοι
216

Πες τα χρυσοστομε!Ο τυπος παλευει να μαζεψει οσο το δυνατον περισσοτερος "διωκτες" μπορει ωστε να μπορει μετα να κανει τον "φιλελευθερο αγωνιστη" μονος του!
Με φασιστικο τροπο πλεον παλευει να επιβαλλει τις οποιες ασυναρτησιες πεταει,πηγαινει πισω σε ασχετα θεματα και βομβαρδιζει το φορουμ με παπαριες με σκοπο να ψαρεψει κοσμο.
Πολυ αμφιβαλλω αν αυτος ο ανθρωπος εχει καποια αξιοπρεπη κοινωνικη ζωη και θεση με αυτα τα μυαλα.Μαλλον για καμμενο χαρτι τον κοβω...

Επισκέπτης
Πες τα χρυσοστομε!Ο τυπος παλευει να μαζεψει οσο το δυνατον περισσοτερος "διωκτες" μπορει ωστε να μπορει μετα να κανει τον "φιλελευθερο αγωνιστη" μονος του!
Με φασιστικο τροπο πλεον παλευει να επιβαλλει τις οποιες ασυναρτησιες πεταει,πηγαινει πισω σε ασχετα θεματα και βομβαρδιζει το φορουμ με παπαριες με σκοπο να ψαρεψει κοσμο.
Πολυ αμφιβαλλω αν αυτος ο ανθρωπος εχει καποια αξιοπρεπη κοινωνικη ζωη και θεση με αυτα τα μυαλα.Μαλλον για καμμενο χαρτι τον κοβω...

Με δικά σου λόγια δεν ξέρεις να τα πεις, ούτε να σταθείς στην κουβέντα. Αλλά μόλις βγει ο άλλος ο παπάρας και πει κάτι, αμέσως τσουπ εσύ, σαν πορδή. Και απο πότε με ξέρεις ρε αρχίδι που θα με πεις και καμμένο; Σε κουβέντα μαζί μου δεν σε θυμαμαι να στάθηκες, στις τρεις το πρωί κάνεις εκ του ασφαλούς το μάγκα; ʼιντε, μαλακομπούκωμα!

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αποψε επειδη ακουστηκαν πολλα περι διαφορων ειδων χλωριδας και πανιδας ,επειδη απο τα πολλα αρχιδια που βαρια βαρια πεσανε στο τραπεζι της συζητησης βρωμισε ο σκληρος μου πουτσιλα και επειδη το να προκαλεις καποιον να μπει σε ενα chat για να αποδειξεις οτι πραγματι εισαι τσαμπα μαγκας ειναι λιγο υπερβολικο.Αποφασισα εγω και οι συντροφοι μου <παροτι δεδηλωμενος πασηφιστης> (οχι οι διαδυκτιακοι οι κανονικοι με τα μαδερια,ξερετε αυτοι που οταν εμφανιζονται κρυβεστε στα δοκιμαστηρια γυναικειων καταστηματων) στο επομενο πανεκπαιδευτικο να μην γυρισουμε προς το συνταγμα τελειωνοντας αλλα να παμε να πιουμε ενα προκλητικο καφε στη πλατεια ξερετε ποια πλατεια λεω λαμογια μελη του fan club του Λαλιωτη την καλη, τη ΡΩΖ του Χ"Φωτιου και του κλεφτη του Ψωμιαδη που ληστεψε την ΑΕΚαρα μας και η αστικη δικαιοσυνη τον εχει εξω σαν φυματικο για να μην μιλησει για το τι δουλειες εκανε στην 7ετια.Οποιος λοιπον αρχιδατος θελει, που ξερει να βριζει και να προκαλει μονο μετα απο ιδρωμενη μαλακια με βρωμικο σωβρακο πισω απο εναν Η/Υ ας ερθει να κουβεντιασουμε εμεις θα ειμαστε κομπλε κρανη μαδερακια βερνικομενα τα παντα σας περιμενουμε μαγκες.Καλη ανταμωση.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
"Σε κουβέντα μαζί μου δεν σε θυμάμαι να στάθηκες..."
Ουσιαστικά όλοι σχεδόν όσοι παίρνουν μέρος σε συζητήσεις σε forum, επιδιώκουν -στην καλύτερη περίπτωση;- να ικανοποιήσουν αυτήν την ανάγκη .... αυτοεπιβεβαίωσης "εν οιονεί απομονώσει" βέβαια!...
Αλλά αυτό εδώ πάει για βιβλίο Guiness!!! Ti Αριστοτέλης και διαλεκτικές που έβγαλαν και τους Άγγλους ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ρασιοναλιστές, τι "άντε γαμήσου μαλακομπούκωμα", τι argumentum ad hominem και logical breakdown, τι κράνη και μαδέρια και (μακεδονικές!;!) φάλαγγες και λεγεώνες και ... ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ (!!!!!....) και άλλα ηχηρά παρόμοια και να γελάσει κάθε πικραμένος..... Το μόνο που λείπει είναι να ξεκινήσει κάποιος μια συζήτηση για την ιστορική αναγκαιότητα της Εικονομαχίας (προσωπικά θεωρώ ότι το "παιγνίδι" πια είχε χαθεί...) και την ενδεχόμενη (...) διαχρονική σημασία της...
Μπορεί να πρόκειται για απωθημένη ερωτική επιθυμία, ίσως να είναι κάτι άλλο αλλά οπωσδήποτε σκέφτομαι πόσο δίκηο είχε όποιος είπε πρώτος ότι "Και οι Θεοί ηττώνται όταν τα βάλουν με τη ( την ανθρώπινη ή και τη δική τους;!;) βλακεία." Και φθάνουμε στο τραγικό δίλημμα: ενώ είναι φανερά αδύνατη -με τέτοια χάλια- η λαϊκή αυτοκυβέρνηση, πώς να στηριχθείς στο Μεγάλο Άνδρα που μπορεί να σου ξαναβγει ψυχωτική μεγαλοφυία και τι να περιμένεις  από τον -έτσι και αλλιώς- αργό καπιταλισμό όταν μάλιστα δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε Siemens ούτε General Electric!... Τι να γίνει, όπως είπε και ο Καστοριάδης η Ιστορία είναι η Δημιουργία του Τραγικού ... και μάνα ΚΑΙ  κόρη της ΜΑΛΑΚΙΑΣ...
Αν προσέξει κανείς έχουμε έναν αρσενικό (τον καλό!) στην παραπάνω πρόταση, ένα παιδί και ουδέτερο και πέντε θηλυκά αμφίβολων αποχρώσεων... Αποδεικνύεται ότι οι κοπέλλες που εκδίδονται δεν επιτελούν ΘΕΤΙΚΟ έργο, απλά βοηθούν την Ιστορία να παραμείνει σε ...  κομψά και πολιτισμένα πλαίσια... Καλημέρα.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ti Αριστοτέλης και διαλεκτικές που έβγαλαν και τους Άγγλους ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ρασιοναλιστές,

Κρατάω αυτό, γιατί τα υπόλοιπα δεν με αφορούν άμεσα.

Προσωπικά σταμάτησα σε μια ιστορική παράθεση κάποιων βασικών στοιχείων λογικής επιχειρηματολογίας και στην εν γένει συστηματοποίηση τους. Δεν είχα σκοπό και δεν προέβην σε θεωρητικοποίηση τους, πόσο μάλλον να αναφερθώ στον ρασιοναλισμό.

Ενώ λοιπόν μπορώ να καταλάβω την αποσπασματικά επικριτική σου στάση (το κάνω και εγώ συχνά), δεν κατανοώ προς τι η προέκταση των λεγομένων μου.

Επ' ευκαιρία, μιας και εσύ (αυτό)προβάλεσαι σαν έμπειρος χειριστής της σχετικής θεματολογίας, πως κρίνεις (με σαφή τρόπο) την επιχειρηματολογία του hrys (το πρώτον), και της σύγχρονης ελληνικής αριστεράς;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
"Σε κουβέντα μαζί μου δεν σε θυμάμαι να στάθηκες..."
Ουσιαστικά όλοι σχεδόν όσοι παίρνουν μέρος σε συζητήσεις σε forum, επιδιώκουν -στην καλύτερη περίπτωση;- να ικανοποιήσουν αυτήν την ανάγκη .... αυτοεπιβεβαίωσης "εν οιονεί απομονώσει" βέβαια!...
Αλλά αυτό εδώ πάει για βιβλίο Guiness!!! Ti Αριστοτέλης και διαλεκτικές που έβγαλαν και τους Άγγλους ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ρασιοναλιστές, τι "άντε γαμήσου μαλακομπούκωμα", τι argumentum ad hominem και logical breakdown, τι κράνη και μαδέρια και (μακεδονικές!;!) φάλαγγες και λεγεώνες και ... ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ (!!!!!....) και άλλα ηχηρά παρόμοια και να γελάσει κάθε πικραμένος..... Το μόνο που λείπει είναι να ξεκινήσει κάποιος μια συζήτηση για την ιστορική αναγκαιότητα της Εικονομαχίας (προσωπικά θεωρώ ότι το "παιγνίδι" πια είχε χαθεί...) και την ενδεχόμενη (...) διαχρονική σημασία της...
Μπορεί να πρόκειται για απωθημένη ερωτική επιθυμία, ίσως να είναι κάτι άλλο αλλά οπωσδήποτε σκέφτομαι πόσο δίκηο είχε όποιος είπε πρώτος ότι "Και οι Θεοί ηττώνται όταν τα βάλουν με τη ( την ανθρώπινη ή και τη δική τους;!;) βλακεία." Και φθάνουμε στο τραγικό δίλημμα: ενώ είναι φανερά αδύνατη -με τέτοια χάλια- η λαϊκή αυτοκυβέρνηση, πώς να στηριχθείς στο Μεγάλο Άνδρα που μπορεί να σου ξαναβγει ψυχωτική μεγαλοφυία και τι να περιμένεις  από τον -έτσι και αλλιώς- αργό καπιταλισμό όταν μάλιστα δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε Siemens ούτε General Electric!... Τι να γίνει, όπως είπε και ο Καστοριάδης η Ιστορία είναι η Δημιουργία του Τραγικού ... και μάνα ΚΑΙ  κόρη της ΜΑΛΑΚΙΑΣ...
Αν προσέξει κανείς έχουμε έναν αρσενικό (τον καλό!) στην παραπάνω πρόταση, ένα παιδί και ουδέτερο και πέντε θηλυκά αμφίβολων αποχρώσεων... Αποδεικνύεται ότι οι κοπέλλες που εκδίδονται δεν επιτελούν ΘΕΤΙΚΟ έργο, απλά βοηθούν την Ιστορία να παραμείνει σε ...  κομψά και πολιτισμένα πλαίσια... Καλημέρα.

Υπάρχει ένα πολύ καλό βιβλιαράκι  του Harry G. Frankfurt: On bullshit. Το παρπάνω απόσπασμα μου το θύμησε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.867
Πόντοι
216
Γιατι να σταθω σε κουβεντα ανουσια με κολλημενο τυπο?Εχεις φαει τετοιο φλασακι που καθεσαι και εκτοξευεις κυριολεκτικα ο,τι σου ερθει με σκοπο να σου δωσουν σημασια αλλοι.Θελεις παντα να εχεις αυτο που λεμε "την τελευταια κουβεντα"σε ολα,επειδη εισαι καργα κομπλεξικος και δεν μπορεις να κοιμηθεις αμα "στην εχουνε πει" και συνεχιζεις να γραφεις σαν τρελος σε ο,τι σου λεει ο καθενας.
Πιστευω οτι εχεις πολλα αποθημενα επειδη μαλλον εχεις στερηθει υλικα αγαθα που αλλοι εχουν και χαιρονται(κλασσικη περιπτωση κολλημενου αριστερου-συνδρομο κατωτεροτητας) και τα βγαζεις εδω σε ολον τον κοσμο.
Αποτελεσμα?εχεις γινει σουργελο,πιθανοτατα κοπανιεσαι καθε φορα που βλεπεις νεα δημοσιευση στο φορουν και γινεσαι κοκκινος.Αν εσυ δεν εισαι για τα "παρατραγουδα" της Αννιτας,τοτε πραγματικα εισαι για ιδρυμα.
Το να λεει καποιος την αποψη του(οπως ολοι εδω μεσα) δεν ειναι οτι "πουλας μαγκια",και ειναι πολυ φασιστικο αυτο που λες.Μαχεσαι το καθε τι που βρισκεται εμποδιο στο να επιβαλλεις ο,τι μαλακεια λες.
Μου δινεις την εντυπωση κομπλεξικου ατομου που δεν δεχεται κιολας τις επιπτωσεις αυτων που λεει και κανει,και κλαιγεσαι σαν μικρο παιδι.
Και οταν εχεις ξεμεινει απο επιχειρηματα,απλα βριζεις επειδη ειναι το μονο που σου εχει μεινει.
Η χρειαζεσαι διακοπες,η δεν εχεις τιποτα να χαρεις στην ζωη σου και απλα τρωγεσαι με τα ρουχα σου.Κακομοιρης της κακιας ωρας εισαι φιλε,εκτος απο καμμενο χαρτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom