Νέα

Είδατε βυζί η Καλομοίρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα motormount
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 726
  • Εμφανίσεις 344K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ουτε γυναικα να ησουν τετοια ζηλεια .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τί ζήλια ρε παρτάλι.... :birdman:

Με είδες να λέω για την Παπαρίζουν τίποτα που είναι στην ίδια κατηγορία;;; :birdman:

Αλλά αυτή ναι έχει κ κορμί,έχει κ εμφάνιση,έχει κ προσόντα στο τραγούδι ανάλογα με αυτό που κάνει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν πέφτεις κ ανάσκελα με την ομορφιά της,τέλος δεν νομίζω ότι κάνει το μοντέλο για να κρίνουμε με βάση αυτό το κριτήριο.
Ειναι πολυ ομορφη παιχνιδιαρα και γλυκεια κοπελα ....

τι αλλο να ζητησει ενας ανδρας δηλαδη ?  :grin:

Επισκέπτης
Δεν πέφτεις κ ανάσκελα με την ομορφιά της,τέλος δεν νομίζω ότι κάνει το μοντέλο για να κρίνουμε με βάση αυτό το κριτήριο.
Ρε σύντροφε,μην το γαμούσες τότε.
Εγώ το γαμούσα με τρέλλα και ναι,έδινε κι ένα 500ρικάκι για πάρτη της,για να'χω να θυμάμαι κι ας δούλευα και μια βδομάδα τσάμπα στην τελική.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τί ζήλια ρε παρτάλι.... :birdman:

Με είδες να λέω για την Παπαρίζουν τίποτα που είναι στην ίδια κατηγορία;;; :birdman:

Αλλά αυτή ναι έχει κ κορμί,έχει κ εμφάνιση,έχει κ προσόντα στο τραγούδι ανάλογα με αυτό που κάνει.
Με ειπες και παρταλι ρε ?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειναι πολυ ομορφη παιχνιδιαρα και γλυκεια κοπελα ....

τι αλλο να ζητησει ενας ανδρας δηλαδη ?  :grin:
Κάνε της πρόταση Μήτσο,μην με εκνευρίζεις τώρα άντε. :birdman:
Να μιλάει μια φορά τη βδομάδα. :grin: :2funny:
Και τον μήνα αν γίνεται ακόμα καλύτερα...για να δούμε τώρα που γύρισε αν θα την ζωντανέψουν πάλι...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
H αλήθεια να λέγεται Παπατσουλάκι , μια υπερβολική εμπάθεια με το Καλομοιράκι την έχεις.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
H αλήθεια να λέγεται Παπατσουλάκι , μια υπερβολική εμπάθεια με το Καλομοιράκι την έχεις.
Δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω,αλλά όταν την έβλεπα στην tv στο ζάπινγκ μια ανακατοσούρα την είχα.

Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο με καμία άλλη,ούτε Κολέτσα,ούτε Βανδή,ούτε Κοκκίνου,ούτε Γαρμπή,ούτε καν Άντζελα Δημητρίου,με καμία.

Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω γιατί μου έχει καθίσει τόσο στραβά ετούτη.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω,αλλά όταν την έβλεπα στην tv στο ζάπινγκ μια ανακατοσούρα την είχα.

Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο με καμία άλλη,ούτε Κολέτσα,ούτε Βανδή,ούτε Κοκκίνου,ούτε Γαρμπή,ούτε καν Άντζελα Δημητρίου,με καμία.

Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω γιατί μου έχει καθίσει τόσο στραβά ετούτη.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Κουκλαρα και τσαχπινα θανατηφορος συνδιασμος  !!!!!!!!!

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Οι άλλες δεν πετάχτηκαν από την τούρτα του Σαββόπουλου  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι άλλες δεν πετάχτηκαν από την τούρτα του Σαββόπουλου  :2funny:
Πω πω τι σαι συ ρε...αμέσως το βρήκες,υποκλίνομαι.

respect-doll.jpg

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
μουνάρα η μικράν... :tits2: :kissass: