You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είδατε βυζί η Καλομοίρα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα motormount
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 721
- Εμφανίσεις 341K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Καλά ρε σεις... αυτή ήταν γύρω στα 17-18 (αν δεν κάνω λάθος) όταν βγήκε στο Big Brother ή ξέρω γω πως το λέγαν. Ένα συνηθισμένο πιπίνι και μάλιστα τίποτα το φοβερό. Έχετε περάσει έξω από σχολεία τελευταία? Εγώ περνάω από 2-3 κάθε πρωί που πάω στην δουλειά μου... και κολάζομαι λες και είμαι ο Ντιτρού ρε σεις!!! Υπάρχουν μάλιστα κάτι 17άρικα που τα περνάς για 25άρες! Πολύ πρόοδος!
Τι να μας πει η Καλομοίρα λοιπόν... απλά είναι "γατούλα" και πουλάει! Κι έτσι την προωθούν οι παραγωγοί των ΜΜΕ. Κατά άλλα... δείτε τις photos 4-5 posts πιο κάτω και πείτε μου τι το ΤΡΟΜΕΡΟ πια βλέπετε!!! Κι όπως είπε κι ένας συνάδελφος, αν την πετύχαινα σε "σπίτι" της Ιάσωνος για 15 ευρώ, δεν νομίζω να έμπαινα... στην Φυλής του 20άρικου σίγουρα δεν θα έμπαινα!
Τι να μας πει η Καλομοίρα λοιπόν... απλά είναι "γατούλα" και πουλάει! Κι έτσι την προωθούν οι παραγωγοί των ΜΜΕ. Κατά άλλα... δείτε τις photos 4-5 posts πιο κάτω και πείτε μου τι το ΤΡΟΜΕΡΟ πια βλέπετε!!! Κι όπως είπε κι ένας συνάδελφος, αν την πετύχαινα σε "σπίτι" της Ιάσωνος για 15 ευρώ, δεν νομίζω να έμπαινα... στην Φυλής του 20άρικου σίγουρα δεν θα έμπαινα!
Επισκέπτης
Μην περνασ εξω απο τα σχολεια μη σε αποπλανησουν τα πιπινια!
Περνάω σφαίρα και με παροπίδες!!!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Και εγω τα ιδιαΠερνάω σφαίρα και με παροπίδες!!!!
Sorry, αλλά την βρήκα τυχαία και έχει κάτι που θυμίζει (λίγο) από το εν λόγω πορνίδιο την Καλομοίρα...
Αυτή είναι η Κα-υ-λομοίρα !!!
ΜΑΚΑΡΙ να της έμοιαζε η ελληνοαμερικανιδούλα...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Άστον ρε πάτερ....τέτοια φωτό που έβαλε από το μωρό,αξίζει και ένα λάθος.....αμέσως να τον φάς τον άνθρωπο....χεχεχεχεχεχεlambros κανε εναν κοπο και αλλαξε τους χαρακτηρες στο μηνυμα σου, καθως απαγορευεται η μονιμη χρηση κεφαλαιων καθως και μονιμη χρηση bold χαρακτηρων..
http://[URL unfurl="true"]www.kalomiranetwork.com/vhs/02/MpalamoutiasmaStinThalassa-UnexpectedCapture-Mikonos-Foto-011a.jpg[/img[/URL]]
[URL=http://[URL unfurl="true"]www.kalomiranetwork.com/vhs/02/MpalamoutiasmaStinThalassa-UnexpectedCapture-Mikonos-Foto-011.jpg[/URL]] [color=blue][b]> [/b][/color] [/URL]
[URL=http://[URL unfurl="true"]www.kalomiranetwork.com/vhs/02/MpalamoutiasmaStinThalassa-UnexpectedCapture-Mikonos-Foto-011.jpg[/URL]] [color=blue][b]> [/b][/color] [/URL]
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν καταλαβαινω το ζορι σου..τι εκανε ο τραγόπαπας?
εσβυσε ολο το ποστ?
τους εδωσαν μια εξουσια και μας το παιζουν μαγκες οι αχρηστοι?
παίδες έχετε υπόψιν σας βιντεάκι το οποίο εμφανίζει την καλομοίρα να παίρνει πίπα σε γκόμενο και μετέπειτα να κάνει sex μαζί του? μιλάμε για καλομοίρα πριν να έλθει και γίνει γνωστή στην ελλάδα..
όχι τίποτα άλλο διότι προσφάτως έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω βιντεάκι (περίπου 4min) και θα ήθελα την άποψη αυτών που το έχουν δει για την γνησιότητα του
η κοπέλα πάντως που "πρωταγωνιστεί" μοιάζει πολύ της καλομοίρας όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε εκφράσεις του προσώπου πχ
όχι τίποτα άλλο διότι προσφάτως έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω βιντεάκι (περίπου 4min) και θα ήθελα την άποψη αυτών που το έχουν δει για την γνησιότητα του
η κοπέλα πάντως που "πρωταγωνιστεί" μοιάζει πολύ της καλομοίρας όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε εκφράσεις του προσώπου πχ
Επισκέπτης
Αυτό αξίζει να το ανεβάσεις ακόμα και αν δεν είναι η ίδια ...παίδες έχετε υπόψιν σας βιντεάκι το οποίο εμφανίζει την καλομοίρα να παίρνει πίπα σε γκόμενο και μετέπειτα να κάνει sex μαζί του? μιλάμε για καλομοίρα πριν να έλθει και γίνει γνωστή στην ελλάδα..
Προσωπικά πρώτη φορά το ακούω αλλά δεν είναι και αδύνατο . Άνοιξε το δρόμο η Pamela...
παίδες έχετε υπόψιν σας βιντεάκι το οποίο εμφανίζει την καλομοίρα να παίρνει πίπα σε γκόμενο και μετέπειτα να κάνει sex μαζί του? μιλάμε για καλομοίρα πριν να έλθει και γίνει γνωστή στην ελλάδα..
Ακομα να ανεβει το βιντεο?????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 102