Νέα

Eίδα την πρώην κοπέλα μου σε βίντεο στο ίντερνετ- τι να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα androusopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνηστές μου πριν ένα χρονο είχα σχέση για 1 1/2 χρόνο με μια κοπέλα που ήταν παντρεμέμνη αλλα ηταν ο έρωτας της ζωης μου! με αγαπουσε οπως έλεγε και την αγάπησα πολυ.
χωρίσαμε εδο και ένα χρονο και προσπάθησα να συνεχίσω την ζωή μου με πλήγωσε και μέχρι που ήμουν έτοιμος να στείλω ανώνυμα γραμμα στον άντρα της με φωτο και με ιστορίες. τελικά δεν μπόρεσα να το κάνω ως τώρα. πριν από κανά ένα μήνα είδα ένα βίντεο στο πορν που νομίζω πως ειναι αυτή να κάνει π... σε ένα άλλον. ως τώρα καμιά εποικοινωνία μαζί της από  την ημέρα που χωρίσαμε και κυρίως δεν θέλει αυτή.Δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι αυτη στο βίντεο αλλά μιάζει πολύ. αυτο με έχει κάνει χά λια γιατί επιβεβαιώνομαι από μέσα μου ότι αυτή μου έλεγε ψέμματα ότι με αγαπούσε και από την άλλη νιώθω λύπη μήπως το μάθει ο αντρασ της για το βίντεο και την χωρίσει επειδή ξέρω πως αυτό δεν το θέλει αυτή. Τι να κάνω συνάδελφοι να το σφυρίξω εγώ στον αντρα της και να πάρω την εκδικησή μου ή να την ειδοποίησω για το βιντεο?
μεσα απο αυτα τα λίγα προσπάθησα να σας εξηγήσω πως ειναι τα πράγματα
Τι να κάνω? :idiot:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
δωσε μας το λινκ να καταλαβουμε καλλιτερα.. :grin: :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Mην ασχοληθείς...
συνέχισε τη ζωή σου... ;)

Επισκέπτης
Δωσε μια το λινκ να καμαρωσουμε και εμεις το μωρο και μετα στειλτο και στον αντρα της να κανεις καλο χαβαλε για να μαθει να σου λεει μαλακιες περι αγαπης.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
μη το παρεξηγειτε το κοριτσι. βαζει ολη την αγαπη της στην πιπα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
συναγωνηστές μου πριν ένα χρονο είχα σχέση για 1 1/2 χρόνο με μια κοπέλα που ήταν παντρεμέμνη αλλα ηταν ο έρωτας της ζωης μου! με αγαπουσε οπως έλεγε και την αγάπησα πολυ.
χωρίσαμε εδο και ένα χρονο και προσπάθησα να συνεχίσω την ζωή μου με πλήγωσε και μέχρι που ήμουν έτοιμος να στείλω ανώνυμα γραμμα στον άντρα της με φωτο και με ιστορίες. τελικά δεν μπόρεσα να το κάνω ως τώρα. πριν από κανά ένα μήνα είδα ένα βίντεο στο πορν που νομίζω πως ειναι αυτή να κάνει π... σε ένα άλλον. ως τώρα καμιά εποικοινωνία μαζί της από  την ημέρα που χωρίσαμε και κυρίως δεν θέλει αυτή.Δεν είμαι 100% σίγουρος αν είναι αυτη στο βίντεο αλλά μιάζει πολύ. αυτο με έχει κάνει χά λια γιατί επιβεβαιώνομαι από μέσα μου ότι αυτή μου έλεγε ψέμματα ότι με αγαπούσε και από την άλλη νιώθω λύπη μήπως το μάθει ο αντρασ της για το βίντεο και την χωρίσει επειδή ξέρω πως αυτό δεν το θέλει αυτή. Τι να κάνω συνάδελφοι να το σφυρίξω εγώ στον αντρα της και να πάρω την εκδικησή μου ή να την ειδοποίησω για το βιντεο?
Τι να κάνω? :idiot:

Γιατι ασχολεισαι φιλε μου ακομη?προχωρα ευθεια,forward που λενε και οι εγγλεζοι..

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Η εκδίκηση δεν αρμόζει σε μεγάλους Άντρες. Εζησες οτι έζησες μαζί της, σε πληγωσε, προχώρα την ζωή σου!!!! Η Εκδίκηση είναι για τους αδύναμους! Τωρα καλο θα ήταν να ενημερωσεις την  ιδια για το βιντεο, γιατι μπορει να το ανεβασε καποιος τριτος μαλακας για να την εκδικηθει εν αγνοια της, οποτε οφειλεις να ενημερωσεις αυτην και οχι τον άντρα της! Εκει θα φανει και η ανωτερότητά σου ως άνθρωπος, όχι στην εκδικηση... Γνώμη μου....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φιλε συγνωμη για την παραθεση

είχα σχέση για 1 1/2 χρόνο με μια κοπέλα που ήταν παντρεμένη

Αλλα κι εσυ δεν εισαι ενταξει αφου ηξερες πως ηταν παντρεμενη ...
σε καποιον φορουσατε τα κερατα :tickedoff:

Εσενα πως θα σου φαινοταν μια αναλογη φαση οντας εσυ ο ΣΥΖΥΓΟΣ ??? :think:

Τεσπα δεν με νοιαζει ουτε θα ηθελα να μου τυχει ... :sunglasses:

Πιστευω πως θα ηταν πιο ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ να μην ασχοληθεις καθολου .... και να κοιταξεις μπρος

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Μη σε στεναχωρεί αγόρι μου. Και για να το παίξεις υπεράνω ειδοποίησέ την για το βίντεο. Χωρίς πολλά λόγια όμως...Να μην καταλάβει ότι μας πλήγωσε η τσούλα. Μετά φτύστην και πάμε για άλλα.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
συναγωνηστές μου πριν ένα χρονο είχα σχέση για 1 1/2 χρόνο με έναν άντρα που ήταν παντρεμέμνος αλλα ηταν ο έρωτας της ζωης μου! με αγαπουσε οπως έλεγε και τον αγάπησα πολυ.
χωρίσαμε εδο και ένα χρονο και προσπάθησα να συνεχίσω την ζωή μου με πλήγωσε και μέχρι που ήμουν έτοιμη να στείλω ανώνυμα γραμμα στη γυναίκα του με φωτο και με ιστορίες. τελικά δεν μπόρεσα να το κάνω ως τώρα. πριν από κανά ένα μήνα είδα ένα βίντεο στο πορν που νομίζω πως ειναι αυτός να κάνει γ... σε μία άλλη. ως τώρα καμιά εποικοινωνία μαζί του από  την ημέρα που χωρίσαμε και κυρίως δεν θέλει αυτός.Δεν είμαι 100% σίγουρη αν είναι αυτος στο βίντεο αλλά μιάζει πολύ. αυτο με έχει κάνει χάλια γιατί επιβεβαιώνομαι από μέσα μου ότι αυτός μου έλεγε ψέμματα ότι με αγαπούσε και από την άλλη νιώθω λύπη μήπως το μάθει η γυναίκα του για το βίντεο και τον χωρίσει επειδή ξέρω πως αυτό δεν το θέλει αυτός. Τι να κάνω συνάδελφοι να το σφυρίξω εγώ στη γυναίκα του και να πάρω την εκδικησή μου ή να τον ειδοποίησω για το βιντεο?
Τι να κάνω?  :uglystupid:

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε συγνωμη για την παραθεση

είχα σχέση για 1 1/2 χρόνο με μια κοπέλα που ήταν παντρεμένη

Αλλα κι εσυ δεν εισαι ενταξει αφου ηξερες πως ηταν παντρεμενη ...
σε καποιον φορουσατε τα κερατα :tickedoff:

Εσενα πως θα σου φαινοταν μια αναλογη φαση οντας εσυ ο ΣΥΖΥΓΟΣ ??? :think:

Τεσπα δεν με νοιαζει ουτε θα ηθελα να μου τυχει ... :sunglasses:

Πιστευω πως θα ηταν πιο ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ να μην ασχοληθεις καθολου .... και να κοιταξεις μπρος
για αυτο στην αρχή ήθελα να τα πω στον αντρα της γιατί κατάλαβα πως εινι ν σε κερατωνουν και αφου δεν με ήξερε ήθελα να του ανοιξω τα μάτια και από αντρική αλλυλεγγυη γιατι αυτή μου είχε πει τα χειροτερα για αυτον και όταν τελείωσε μαζί μου προσπάθησε όπως λέει να σώσει το γάμο της. η΄θελα να τον ξυπνήσω αυτον

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε μην ασχοληθεις καθολου αλλος θα πρεπει να βαραει το κεφαλη του εσυ προχωρα και μην κοιτας πισω.
Αν την πετυχεις πουθενα κατα τυχη δωστεις συνχαρητηρια για την κινηματογραφικη της επιτυχια.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
συναγωνηστές μου πριν ένα χρονο είχα σχέση για 1 1/2 χρόνο με έναν άντρα που ήταν παντρεμέμνος αλλα ηταν ο έρωτας της ζωης μου! με αγαπουσε οπως έλεγε και τον αγάπησα πολυ.
χωρίσαμε εδο και ένα χρονο και προσπάθησα να συνεχίσω την ζωή μου με πλήγωσε και μέχρι που ήμουν έτοιμη να στείλω ανώνυμα γραμμα στη γυναίκα του με φωτο και με ιστορίες. τελικά δεν μπόρεσα να το κάνω ως τώρα. πριν από κανά ένα μήνα είδα ένα βίντεο στο πορν που νομίζω πως ειναι αυτός να κάνει γ... σε μία άλλη. ως τώρα καμιά εποικοινωνία μαζί του από  την ημέρα που χωρίσαμε και κυρίως δεν θέλει αυτός.Δεν είμαι 100% σίγουρη αν είναι αυτος στο βίντεο αλλά μιάζει πολύ. αυτο με έχει κάνει χάλια γιατί επιβεβαιώνομαι από μέσα μου ότι αυτός μου έλεγε ψέμματα ότι με αγαπούσε και από την άλλη νιώθω λύπη μήπως το μάθει η γυναίκα του για το βίντεο και τον χωρίσει επειδή ξέρω πως αυτό δεν το θέλει αυτός. Τι να κάνω συνάδελφοι να το σφυρίξω εγώ στη γυναίκα του και να πάρω την εκδικησή μου ή να τον ειδοποίησω για το βιντεο?
Τι να κάνω?  :uglystupid:
Δεν πας να σε πηδήξει κανένας?????

Επισκέπτης
Μη σε στεναχωρεί αγόρι μου. Και για να το παίξεις υπεράνω ειδοποίησέ την για το βίντεο. Χωρίς πολλά λόγια όμως...Να μην καταλάβει ότι μας πλήγωσε η τσούλα. Μετά φτύστην και πάμε για άλλα.

Εστω εκτος απο το να την ειδοποιησει να τις υπενθιμισει ποσο τσουλα ειναι και ποσο ασημαντη ηταν για αυτον.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Η εκδίκηση δεν αρμόζει σε μεγάλους Άντρες. Εζησες οτι έζησες μαζί της, σε πληγωσε, προχώρα την ζωή σου!!!! Η Εκδίκηση είναι για τους αδύναμους! Τωρα καλο θα ήταν να ενημερωσεις την  ιδια για το βιντεο, γιατι μπορει να το ανεβασε καποιος τριτος μαλακας για να την εκδικηθει εν αγνοια της, οποτε οφειλεις να ενημερωσεις αυτην και οχι τον άντρα της! Εκει θα φανει και η ανωτερότητά σου ως άνθρωπος, όχι στην εκδικηση... Γνώμη μου....

και δικιά μου γνώμη επισης!η ζωή συνεχίζεται..

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος!!! Και μετά λέμε για τις Ελεεινίδες? ΠΟΙΟΣ φταίει παίδες?

OP
OP
androusopoulos

androusopoulos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος!!! Και μετά λέμε για τις Ελεεινίδες? ΠΟΙΟΣ φταίει παίδες?

να σε ενημερώσω πως έχει βουλγάρικη καταγωγή έγινε τώρα ελληνίδα με τον γάμο της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom