Νέα

Είδα φως και μπήκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο σάιτ... Ποιος εγώ!! Ο "είναι να μαλακία να πληρώσεις για να γαμήσεις", ο "τρία τέσσερα πιπίνια στην καβάτζα πάντα"... Κι όμως! Κάνοντας σταθερή σχέση μετά από πολύ καιρό, ανακάλυψα ότι τα πιπίνια δεν είναι και τόσο εύκολο να τα κρατάς στην καβάτζα όταν έχεις σχέση. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκ φύσεως θέλω και κάποια ποικιλία στον πεϊκό μου κόσμο με έφεραν εδώ. Ψάχνοντας στο ίντερνετ για κανά καλό μαμήσι, έπεσα πάνω στο μπουρδέλα.κομ... Διάβασα λίγο κριτικές, έκανα δυο τρεις επισκέψεις σε στουντιάκια και μου φανήκατε καλά παιδιά, οπότε λέω ας κάνω και μια εγγραφή. Άσε που δε με χαλάσανε κιόλας οι επισκέψεις μου, άρα με βλέπω να γίνομαι συναγωνιστής στον ευγενή αγώνα σας. Μόνο χθες το βράδυ, πρωί μάλλον, συνέβη κάτι περίεργο. Γύρναγα μόνος σπίτι κατά τις πεντέμισι, οπότε πήρα τηλ την γνωστή σας Πόπη και πετυχαίνω την επίσης γνωστή σας Τζέννιφερ. Μου είπε σε μια ωρίτσα θα είμαι εκεί... Μέχρι τις εφτά και κάτι δεν είχε έρθει και έπεσα για ύπνο στεγνός... Περίεργο... Συμβαίνει συχνά να σε στήνει το cg?? Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς δεν το ανέβασα το ποστ για να μου απαντήσετε σ' αυτό, αλλά για να με καλωσορίσετε στην παρέα σας!! Αυτά...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ναι έχει γίνει μερικές φορές αυτό και με την πόππη και με τον μισέλ.Με διάφορες δικαιολογίες.Υπάρχει σχετικό thread και με τα 2 γραφεία.Έκει θα ενημερωθείς πλήρως.ΑΑΑ και καλως ήρθες.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκο, εγώ το είδα μόνο τώρα....και απαντάω τώρα:

Welcome aboard....και καλή συνέχεια.
Μην παραξενεύεσαι, την ώρα που το έβαλες μάλον δεν το είδε σχεδόν κανείς.

Κατόπιν...σκεπάστηκε από τα άλλα πόστ και χάθηκε.
Καλά ταξιδάκια στα μονοπάτια αναζήτησης κολασμένων πεορουφήχτρων κορασίδων....ξεβρακοκέφαλων πορνηδίων...που θα τα τιμωρήσεις με το πυρωμένο ραβδί σου !....που θα ΄λεγε και ο Pitislistis !!!!

Επισκέπτης
Ευχαριστώ παιδιά, καλώς σας βρήκα... Για τη Τζέννιφερ δεν πειράζει, την επόμενη φορά ελπίζω να μου ανταποδώσει το στήσιμο εις διπλούν  :cool2: Για τις κολασμένες πεορουφήχτρες κορασίδες (γαμάτο) ένα έχω να πω... Ήρθα!!  :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
robilson καλως ηρθες στην μπουρδελοπαρεα μας....!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
και οικονομία στο ρεύμα...μπαίνεις κλάτς-βγαίνεις κλάτς τον διακόπτη :2funny:  καλώς ήλθες στο μπουρδ...εεεε..σάιτ μας και καλό μουνί στο πέος σου..... :cheesy:

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Καλώς ήρθες και καλες τσάρκες. Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατι πίστευες οτι ειναι μλκια να πληρώνεις για να γαμάς?

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Στο σάιτ... Ποιος εγώ!! Ο "είναι να μαλακία να πληρώσεις για να γαμήσεις", ο "τρία τέσσερα πιπίνια στην καβάτζα πάντα"... Κι όμως! Κάνοντας σταθερή σχέση μετά από πολύ καιρό, ανακάλυψα ότι τα πιπίνια δεν είναι και τόσο εύκολο να τα κρατάς στην καβάτζα όταν έχεις σχέση. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκ φύσεως θέλω και κάποια ποικιλία στον πεϊκό μου κόσμο με έφεραν εδώ.
+ 1000  καλωσορισες φιλε,μια απ' τα ιδια και εγω και αρκετοι αλλοι φανταζομαι.μονοδρομος τα κοριτσια επι πληρωμη λογο σχεσης  :police:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καλώς ήρθες και καλες τσάρκες. Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατι πίστευες οτι ειναι μλκια να πληρώνεις για να γαμάς?
τον καταλαβαινω απολυτα τον συναγωνιστη.οταν εχεις σχεση που οδευει προς την κρεμαλα  :uglystupid: για να μην καεις πληρωνεις.απο γυναικες αρκετες και καλες αλλα πλεον τις αποφευγουμε γιατι ζητανε πολλα.ουτε εγω πιστευα οτι θα πληρωνα γυναικα..αλλα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μεγαλη βουκα φαε
μεγαλη κουβεντα μην λες...!

Επισκέπτης

Ξέρω, ξέρω... Την έχω κάνει την κουβέντα και με φίλους. Απλά ήταν η ιδέα... Ότι είμαι νέος, ωραίος, με καμάκι πάντα κάτι θα βγει, οπότε ένιωθα λίγο σαν να "ρίχνω" τη μούρη μου. Δηλαδή ας πούμε, "δεν είμαι ρε λιγούρι, περνάει η μπογιά μου, ΝΑ κάνουν τα μουνάκια"! Όμως... Έτσι κι αλλιώς με τα μουνάκια που κάνουν ΝΑ, να γαμήσεις θέλεις στο κάτω κάτω. Όσο ήμουνα ελεύθερος ήθελα και να κυκλοφορώ με ωραία γκομενάκια, να πηγαίνω τις βολτίτσες μου και να περνάω καλά, πάντα με την εξήγηση ότι δεν κάνω σοβαρή και σταθερή σχέση, περνάμε όμως καλά. Τώρα όμως όντως μόνο να γαμήσω θέλω. Εφόσον έχω σταθερή σχέση, σημαίνει ότι η συγκεκριμένη με καλύπτει σε όλους τους τομείς. Δε θέλω να κυκλοφορήσω κανένα άλλο μουνί, δε θέλω να περάσω καλά με καμμία άλλη. Απλά έχω μια αδυναμία όπως είπα και στο αρχικό μήνυμα στην ποικιλία στον πεϊκό μου κόσμο. Μονόδρομος λοιπόν τα δηλωμένα πορνίδια, μόνο έτσι δεν καίγεσαι στα σίγουρα, ακόμα και κάποια που θα φανεί ότι δε ζητάει τίποτα, στο μέλλον δεν ξέρεις... Εφόσον άλλαξαν τα δεδομένα, άλλαξαν και οι κανόνες του παιχνιδιού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom