Επισκέπτης
Στο σάιτ... Ποιος εγώ!! Ο "είναι να μαλακία να πληρώσεις για να γαμήσεις", ο "τρία τέσσερα πιπίνια στην καβάτζα πάντα"... Κι όμως! Κάνοντας σταθερή σχέση μετά από πολύ καιρό, ανακάλυψα ότι τα πιπίνια δεν είναι και τόσο εύκολο να τα κρατάς στην καβάτζα όταν έχεις σχέση. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι εκ φύσεως θέλω και κάποια ποικιλία στον πεϊκό μου κόσμο με έφεραν εδώ. Ψάχνοντας στο ίντερνετ για κανά καλό μαμήσι, έπεσα πάνω στο μπουρδέλα.κομ... Διάβασα λίγο κριτικές, έκανα δυο τρεις επισκέψεις σε στουντιάκια και μου φανήκατε καλά παιδιά, οπότε λέω ας κάνω και μια εγγραφή. Άσε που δε με χαλάσανε κιόλας οι επισκέψεις μου, άρα με βλέπω να γίνομαι συναγωνιστής στον ευγενή αγώνα σας. Μόνο χθες το βράδυ, πρωί μάλλον, συνέβη κάτι περίεργο. Γύρναγα μόνος σπίτι κατά τις πεντέμισι, οπότε πήρα τηλ την γνωστή σας Πόπη και πετυχαίνω την επίσης γνωστή σας Τζέννιφερ. Μου είπε σε μια ωρίτσα θα είμαι εκεί... Μέχρι τις εφτά και κάτι δεν είχε έρθει και έπεσα για ύπνο στεγνός... Περίεργο... Συμβαίνει συχνά να σε στήνει το cg?? Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς δεν το ανέβασα το ποστ για να μου απαντήσετε σ' αυτό, αλλά για να με καλωσορίσετε στην παρέα σας!! Αυτά...