Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Μαλακες μπατσοι, και θα πηγαινα Κοζανη σε λιγο καιρο.
Σκατα στα μουτρα σας.
Σκατα στα μουτρα σας.
θεος!!!!ξεροχισα πραγματικα με το κιμενο σου παικτι μου!!!!ευγε σκιστι μου ευγε!!!!respect!!!Το πραγματικά ανήθικο μπουρδέλο στην Ελλάδα είναι η αστυνομία !
Είναι τελείως διακοσμητικοί και ενίοτε επιβλαβείς.
Δεν είναι ικανοί να εξιχνιάσουν ούτε ένα έγκλημα σε κανένα μέρος της Ελλάδας.
Όταν τους φωνάζεις για άμεσο βοήθεια δεν έρχονται ΠΟΤΕ στην ώρα τους και έχουν το θράσος να στο λένε στα μούτρα όταν τους τηλεφωνείς.
Τις ταυτότητες τους είπαμε να κάνουνε και τα έχουν κάνει μπουρδέλο οι ξεφτίλες (κυριολεκτικά τρίτος κόσμος, τουλάχιστον σε Αθήνα –Θεσσαλονίκη).
Το μόνο που είναι ικανοί να κάνουν είναι να ταλαιπωρούνε τις κοπέλες που συνήθως εκδίδονται οικιοθελώς, (για να τραβήξουν καμιά μαλακία στο σπίτι τους από αυτά που είδαν), ή να κόβουν κλίσεις για να σακατεύουν τους ήδη σακάτιδες μισθούς του μέσου Έλληνα.
Ξεφτίλες !!!!
Η ΕΛ.ΑΣ φροντίζει για την ασφάλεια όλων μας... Ξέρετε πόσους γλύτωσε απο αφροδίσια νοσήματα ;;; εεε ;;;
edit: και δεν ειμαι διαολοπαπας.. διαόλου καλτσα....
Προσεχε μην τις συλλαβουν και αυτες και μας χαλασεις τα μπονους της επαρχιας!!!Eνίοτε δε και των μπαμπάδων και γιαγιάδων και λοιπών στενών συγγενών
...Το μουνι σερνει Καραβι
φίλε δεν λες καλύτερα στόλους ολόκληρους..χεχεχεχε
Η νέα κυβερνηση θα κανει κατι και για εσάς σε.....βάθος τετραετίας!!!καλα ρε πουστη μου ολο στην επαρχεια για εμας εδω δεν εχει τιποτα