life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πανω απο 13......Δηλαδη 24ρε σεις, μή λετε τεοιες μαλακιες ούτε γι αστεία..
Και το 24 πανω απο 13 ειναι
Πανω απο 13......Δηλαδη 24ρε σεις, μή λετε τεοιες μαλακιες ούτε γι αστεία..
και τι εγινε ? μαζι μου θα τα παρω?50αρη και ένα πιπίνι θα σου κάτσει μέχρι να στα φάει όλα.
σιγα μωρε κι εσυ..
κι εγω τα πινω, αλλα δεν μου την πεφτεις..
Πεστα Χρυσοστομεκαι τι εγινε ? μαζι μου θα τα παρω?
οπως ΗΔΗ καταλαβες σε προλαβε ενα πι μι..ασε μας ρε μπαρμπαγιωργο,αφου σε εχω δει να βαζεις κωλοδαχτυλο και να σου γυριζουν πισω...
γιατι λες ψεμματα?
και ελεγα οτι μονο ο iblis θα καταλαβαινε. iblis που εισαι ρε? ενταξει δεν ειχε και μεγαλεs απαιτησειs. 3-4 φορεs τον μηνα, αλλα γουσταρε πηδημα διαρκειαs( 30-40 λεπτα την φορα)....Aλλα ξερω γιατι τα λεs αυτα.....θελειs να σου δωσουμε αλλοθι, που εδιωξεs την μιλφαρα για νασαι διαθεσιμοs για καμμια μικρη ε????
Προστυχε, συναδελφε
Δεν νομιζω οτι σε πειραζε τοσο το 30λεπτο-40λεπτο.....Εξαλλου το φυσιολογικο μαs ειναι τοσο.....μεχρι να γινει η αποσταξη!!!!και ελεγα οτι μονο ο iblis θα καταλαβαινε. iblis που εισαι ρε? ενταξει δεν ειχε και μεγαλεs απαιτησειs. 3-4 φορεs τον μηνα, αλλα γουσταρε πηδημα διαρκειαs( 30-40 λεπτα την φορα)
........Πανω απο 13 ειναι στα πλαισια
πηγαμε σε ενα hotel και το μονο που καταφερε ηταν να κανει πιπα με καταπωση.
δεν πηγαμε μονο για πιπα. εκει κατεληξε αναγκαστικα γιατι ξενερωσα. αν και απο σωματακι ηταν πολυ καλο. αλλα εχω μαθει να βλεπω baby-face kai βυζακια τρυφερα. ενταξει μια δοκιμη ηταν. δεν μου παει φαινεται. παει περασε.καλα ρε συ αφου ηταν να κανει μονο πιπα γιατι πηγατε σε hotel?? στο του του δεν μπορουσε να γινει και με τα λεφτα που θα γλιτωνες απο το hotel θα πηγαινες σε ενα μπουρδελακι και θα επαιρνες και ενα πιπινακι....
Ρε milf και ξερό ψωμί... ....
Να γαμας την μανα και να γλυφης την κορηΠιπινια και αγιος ο θεος και ας λενε.Το φρεσκο ειναι φρεσκο...
Γιωργη ενα-ενα τα μωρα....... Εσυ θελειs να "ξεπαστρεψειs" την οικογενεια με την μια....Να γαμας την μανα και να γλυφης την κορη
Ε οχι και ξεπαστρεμα για δες εδωΓιωργη ενα-ενα τα μωρα....... Εσυ θελειs να "ξεπαστρεψειs" την οικογενεια με την μια....