Νέα

Είχα γκόμενα milf και την χώρισα γιατί γουστάρω πιπίνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
να σαs πω τον πονο μου ? μονο εδω μεσα θα με καταλαβουν  :grin:.  σαs αρεσει ,δεν σαs αρεσει θα το διαβασετε.  ξερετε πωs ειναι τα μικρα. ομορφα προσωπακια, baby face, βυζακια που κοιτουν τον ουρανο, μηδεν κοιλια, επιδερμιδεs, ομορφα μουνοχειλα κλπ κλπ.   που λετε λογω των μικρων, εδιωξα μια γκομενα που παρα την ηλικια τηs ( 42αρα) ειχε ενα σωμα πιπινιου, kai ντυνοταν ,οπωs ντυνονται σημερα τα γκομενακια.  αλλα ξενερωνα με το βυζι τηs( πεσμενο)  και με το λαιμο τηs( 45 ετων γαρ).  και τηs  ειχα πει οτι παω και πληρωνω στα μασαζ. και το δεχθηκε, δεν ειχε προβλημα. θα με μοιραζοταν. :grin:  πηγαμε σε ενα hotel και το μονο που καταφερε ηταν να κανει πιπα με καταπωση. για πειτε μου την γνωμη σαs. ολα δεκτα( μαλακιεs - ξεμαλακιεs :2funny:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επειδη αυτο με την καταποση μ αρεσε δως μου με πμ το κινητο της αμα κατεβω αθηνα να την συναντησω αφου εσυ την εδιωξες.... :grin: :grin:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
αναθεμα και αν καταλαβα το θεμα του αρχοντα...

αν μπορει κανενας να το κανει λιανα!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μπαγασα........ξυνειs πληγεs τωρα.........Αλλα οπωs βασανιζομαι εγω, ετσι θα βασανισω κι εσενα.......Να , για να μαθειs :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
επειδη αυτο με την καταποση μ αρεσε δως μου με πμ το κινητο της αμα κατεβω αθηνα να την συναντησω αφου εσυ την εδιωξες.... :grin: :grin:
σιγα μωρε κι εσυ..

κι εγω τα πινω, αλλα δεν μου την πεφτεις..

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
50αρη και ένα πιπίνι θα σου κάτσει μέχρι να στα φάει όλα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
....Aλλα ξερω γιατι τα λεs αυτα.....θελειs να σου δωσουμε αλλοθι, που εδιωξεs την μιλφαρα για νασαι διαθεσιμοs για καμμια μικρη  ε????
Προστυχε, συναδελφε :grin: :grin:

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Μπαγασα........ξυνειs πληγεs τωρα.........Αλλα οπωs βασανιζομαι εγω, ετσι θα βασανισω κι εσενα.......Να , για να μαθειs :grin: :grin:
εσυ το επιασεs  to θεμα life. αλλα αυτο που εβαλεs  στην φωτο ειναι και ανηλικο ρε συ.  εγω λεω για ηλικιεs  20-24 ετων.  καποιοs  αλλοs ειπε ,ποιο ειναι το θεμα μου?  απλα αυτο μου ετυχε, και το ειπα  ρε παιδια.  εξ αλλου μια οικογενεια ειμαστε.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
εσυ το επιασεs  to θεμα life. αλλα αυτο που εβαλεs  στην φωτο ειναι και ανηλικο ρε συ.  εγω λεω για ηλικιεs  20-24 ετων.  καποιοs  αλλοs ειπε ,ποιο ειναι το θεμα μου?  απλα αυτο μου ετυχε, και το ειπα  ρε παιδια.  εξ αλλου μια οικογενεια ειμαστε.

Μην  κοιταs που ειναι μικρη στο ματι......
Στον  καναπε  ειναι μεγαλη........Πανω απο 13  ειναι στα πλαισια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μπαμπα..... :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ Σ ΩΡΑΙΟΣ....προχωρα με το πιπινι....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
........Πανω απο 13  ειναι στα πλαισια
ρε σεις, μή λετε τεοιες μαλακιες ούτε γι αστεία..

edit: και δεν το λεω για μας τους λιγους ''γνωστους'' εδω μεσα, το λεω γιατι η ανεγκεφαλιά ορισμενων δεν εχει όρια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom