Νέα

Εγώ Ταρζάν..εσύ Τζέιν τώρα γδύσου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το sexual role playing ;

• Γουστάρω...

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Βαριέμαι..Βουρ στο πατσά

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παίζετε το γιατρό με τη σύντροφο ??? Κάνετε κέφι να παίζετε διάφορους ρόλους που κεντρίζουν τη φαντασία??

Και να δεν το έχετε κάνει ακόμα...θα γουστάρατε..

[youtube=425,350]sSrtSZBYiuU[/video]

Αν το έχετε πράξει ήδη και κάνετε κέφι ...ρίξτε και καμιά  περιγραφή...έτσι για να περνούμε ιδέες.. :grin:

Ολα να τα σκουπίσεις ευλογημένη...  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• maidservant2-r.jpg
    maidservant2-r.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 23

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φίλε να σου πω την αλήθεια μια φαντασίωση μου δεν χορταίνω παρόλο που την έχω κάνει με την κοπέλα μου πολλές φορές...
Να φοράεί ποδοσφαιρικές φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, με στρινγκ και ψιλοτάκουνα (γόβες ή μπότες ψηλές)...
Είμαι και βαμένος γαύρος και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου την δίνει!!!

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε να σου πω την αλήθεια μια φαντασίωση μου δεν χορταίνω παρόλο που την έχω κάνει με την κοπέλα μου πολλές φορές...
Να φοράεί ποδοσφαιρικές φανέλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, με στρινγκ και ψιλοτάκουνα (γόβες ή μπότες ψηλές)...
Σωστος ο παίχτης... :rockon: :rockon:

κατι τέτοιο φαντάζομαι.. :grin:

Συνημμένα

• soccersexy.jpg
    soccersexy.jpg
    206,4 KB · Εμφανίσεις: 28

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Περίπου...Με λιγοτερα ρούχα...
Βγάλε το σορτσάκι και βάλε στριγκάκι μόνο...Επίσης αφαίρεσε τις κάλτσες...
Καλύτερα δεν είναι?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σωστος ο παίχτης... :rockon: :rockon:

κατι τέτοιο φαντάζομαι.. :grin:
Μηπως το εχεις και σε πρασινο?
Εγω παντος θελω την γυναικα ντυμενη με στολη υπηρετριας να σκουπιζει τι σπιτι να φτιαχνει παστιτσιο και εγω καθησμενος στον καναπε να παιζω το metal of honor στο playstation 3 και να μην με ενοχληση καθολου παρα μονο οταν θα ειναι ετοιμο το παστιτσιο.
Αυτη ειναι φαντασιωση. :boobies:

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αν και κοινότοπη..η ιδέα της πρόστυχης υπηρέτριας και του μεγιστάνα.... :grin: με εξιτάρει..να γεμίσω όλο το χώρο με σκουπίδια και για κανένα μισάωρο να λιώσει στο σκύψιμο....  :rockon: :rockon: :rockon:

τώρα θα δει τη έχει να πάθει..  :grin:

Συνημμένα

• mmmmm.jpg
    mmmmm.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μηπως το εχεις και σε πρασινο?
Εγω παντος θελω την γυναικα ντυμενη με στολη υπηρετριας να σκουπιζει τι σπιτι να φτιαχνει παστιτσιο και εγω καθησμενος στον καναπε να παιζω το metal of honor στο playstation 3 και να μην με ενοχληση καθολου παρα μονο οταν θα ειναι ετοιμο το παστιτσιο.
Αυτη ειναι φαντασιωση. :boobies:
Μπαγασα..σε πρόλαβα :grin:..

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Αμα είχα και εγώ τέτοια υπηρέτρια θα είχα και εγώ αυτή την φαντασίωση!!
Και δεν θα περίμενα να μου φτιάξει όχι παστίτσιο ούτε καφε!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αν και κοινότοπη..η ιδέα της πρόστυχης υπηρέτριας και του μεγιστάνα.... :grin: με εξιτάρει..να γεμίσω όλο το χώρο με σκουπίδια και για κανένα μισάωρο να λιώσει στο σκύψιμο....  :rockon: :rockon: :rockon:

τώρα θα δει τη έχει να πάθει..  :grin:
Αν την εχεις μιση ωρα σκημενη βλεπω να παθαινει λουμπαγκο. :grin:
Το νου σου στον ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ77. :2funny:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εχω πραγματοποιησει κι εγω αυτη τη φαντασιωση. Μονο που η κοπελα φορουσε φανελλα του Ολυμπιακου. Επαιζε το ρολο μιας φτηνης πορνης του λιμανιου.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Mr drambuie με πόνεσε αυτό που είπες...Εχε χαρη που είναι φαντασίωση αλλιώς θα πληγονόμουνα!!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Mr drambuie με πόνεσε αυτό που είπες...Εχε χαρη που είναι φαντασίωση αλλιώς θα πληγονόμουνα!!!
Δεν το εγραψα για να δημιουργησω ενταση. Εξαλλου φιλε ZTOD, η καυλα σε αυτον τον κοσμο ειναι ενα απο τα λιγα πραγματα που μπορουμε ολοι να ειμαστε ισοι.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Πλάκα έκανα φίλε...Δεν δημιούργησες καμία ένταση...αλλωστε και εγώ μπορεί να ξεσπάω σε μια από τις ομάδες σου!respect!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
γαμώ τις φαντασιώσεις και τα role playings θα ήταν να είσαι εσύ ένας άνθρωπος που πάει σπίτι του και ησυχάζει και η σύζυγος, μία διακριτική ήσυχη γυναίκα που σέβεται την κούραση που κουβαλάει το κορμί σου και τις σκοτούρες που κρύβει η ψυχή σου και δε σου σπάει τ' αρχίδια.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
γαμώ τις φαντασιώσεις και τα role playings θα ήταν να είσαι εσύ ένας άνθρωπος που πάει σπίτι του και ησυχάζει και η σύζυγος, μία διακριτική ήσυχη γυναίκα που σέβεται την κούραση που κουβαλάει το κορμί σου και τις σκοτούρες που κρύβει η ψυχή σου και δε σου σπάει τ' αρχίδια.

Αυτή είναι μία φαντασίωση στην φαντασία σου...  ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
929
Πόντοι
96

Εγω παιζω το ρόλο ενος ανθρωπου που θέλει να βγει εστω μια μερα απο το Π/Σ/Κ και αυτη τον ρόλο της κουρασμένης!!!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16

:grin: Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Συνήθως ανεβάζουν στροφές με την ηλικία και αν αρχίζεις να το παίζεις κουρασμένος και πηγμένος θα αρχίσει να γράφει γράμματα σε περιοδικά ότι την παραμελείς στις συναισθηματικές και σωματικές της αναζητήσεις. Δείχνε τουλάχιστον ότι ακούς με ενδιαφέρον αυτά που σου λέει  :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom