You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγώ και η κοπέλα μου ψάχνουμε γυναίκα για τριο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anonuser
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
Αμφίφυλος είναι αυτός που του αρέσει το σεξ και με τα δύο φύλα. Στα αγγλικά bisexual.
Tελικά πόσο έξω έπεσα ... ό νούς μου πήγε στή σημαία ......merrsi ;)
Συνημμένα
anubis_here
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φυλε εαν θες ντυνομαι εγω γυναικα βαζω και μια περουκα και ειμαστε κομπλε και οπως ειπε και καποιος αλλος φυλος εγω θα κανω λεσβιακο με την γυναικα σου και εσυ θα τον πεζεις!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι τυπε?στο σαιτ υπαρχουν πολλες ελλεεινιδες απελευθερωμενες,χειραφετημενεςΡε φίλε , με το συμπάθειο ζητάς μη εκδιδόμενη αμφίφυλη κοπέλλα σε ιστοσελίδα για αγοραίο έρωτα ;
Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο!
μπορει να βρει καμια
Μια φιλική συμβουλή από έναν παλαιότερο:
Άμα πραγματικά ψάχνεις τρίτη για το κρεβάτι σας (και η γυναίκα σου βλέπεται!!), πήγαινε σε ένα μπαρ στου Ψυρρή, ή ακόμη σε καμία παραλία σε κανένα νησάκι, θα βρείτε στο τάκα τάκα
Άμα τώρα σε καβλώνουν αυτά που σου γράφουν οι συναγωνιστές (που για μένα αυτό είναι το case), ε συνέχισε να ποστάρεις εδώ, αλλά βάλε και καμιά φώτο (έστω κ χωρίς πρόσωπο).....
Άμα πραγματικά ψάχνεις τρίτη για το κρεβάτι σας (και η γυναίκα σου βλέπεται!!), πήγαινε σε ένα μπαρ στου Ψυρρή, ή ακόμη σε καμία παραλία σε κανένα νησάκι, θα βρείτε στο τάκα τάκα
Άμα τώρα σε καβλώνουν αυτά που σου γράφουν οι συναγωνιστές (που για μένα αυτό είναι το case), ε συνέχισε να ποστάρεις εδώ, αλλά βάλε και καμιά φώτο (έστω κ χωρίς πρόσωπο).....
Αμφίφυλος είναι αυτός που του αρέσει το σεξ και με τα δύο φύλα. Στα αγγλικά bisexual.
Να γίνω λίγο σπαστικός...αυτό είναι αμφιφιλόφυλος. Αμφίφυλος είναι αυτός που έχει και τα 2 φύλα, ο ερμαφρόδιτος.
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Λοιπόν εγώ θα σου συστήσω κοπέλα, όχι επαγγελματία, που γουστάρει και τις παρτούζες και τα λεσβιακά (σοβαρολογώ!), αλλά αν τελικά "κάτσει η φάση" θα πάρω κι εγώ μέρος!
Το βρίσκω fair enough.
Το να τις θέλεις μόνος σου και τις δύο πολύ εγωιστικό μου ακούγεται.
Ωπ ήμουν ο πρώτος που του έκανε την πρόταση μην μου κλέβεις τη σειρά
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Λογικα θα εχει παρει πανω απο 100 pm απο τις απελευθερωμενες κοπελες του site
....και τους γκόμενούς τους!
40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Εννοείς αυτή τη βλέμυ, βλήμα, βίλμα πως διάολο λέγεται ή την άλλη με τη γάτα του Αρκά;Λογικα θα εχει παρει πανω απο 100 pm απο τις απελευθερωμενες κοπελες του site
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Εννοείς αυτή τη βλέμυ, βλήμα, βίλμα πως διάολο λέγεται ή την άλλη με τη γάτα του Αρκά;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Ναι βρε γιατι;επειδη ειναι 24 ωρες το 24ωρο σε ενα site που μιλανε για ψωλες και χυσιματα;Εννοείς αυτή τη βλέμυ, βλήμα, βίλμα πως διάολο λέγεται ή την άλλη με τη γάτα του Αρκά;
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Ναι βρε γιατι;επειδη ειναι 24 ωρες το 24ωρο σε ενα site που μιλανε για ψωλες και χυσιματα;
Όχι ρε...για εγκυκλοπαιδικούς λόγους μπαίνουν στο site....
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε ναι,φυσιολογικοτατοΝαι βρε γιατι;επειδη ειναι 24 ωρες το 24ωρο σε ενα site που μιλανε για ψωλες και χυσιματα;
diamantidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όχι ρε...για εγκυκλοπαιδικούς λόγους μπαίνουν στο site....
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Ποτε να προλαβουμε ? 4 ειμαστε ολες κ ολες με 2πλα κ 3πλα προφιλ !
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δουλευουν σε στατιστικη υπηρεσια;Όχι ρε...για εγκυκλοπαιδικούς λόγους μπαίνουν στο site....
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Μόνο Ελλεεινίδες θα έμπαιναν σε τέτοιο site. Δε νομίζω δηλ σε αντίστοιχα boards στη Γερμανία πχ να μπαίνουν γυναίκες μέσα και να το κωλοβαράνε 24/7.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K