manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Όσο η γυναίκα μου πηγαινοερχοταν στην κουζίνα αυτα τα κτήνη την επερναν μάτι και έλεγαν προστυχιες για αυτήν. Έλεγαν ότι αποκλείεται να την ικανοποιω και μαλακιες.ο λιγουρης ο Νώντας έλεγε - πω ρε τι κωλάρα ειν αυτή που έχει η καυλα. - και είδες πως την τουρλωνει κάθε φορά που μαζευει απ το τραπέζι; μας το στήνει απροκάλυπτα. - ωρε φίλε κοίτα βυζάρες που έχει. Και πως φάνηκαν τώρα που εσκηψε να αφήσει το πιατο. - καλά τις βυζάρες της της είχε σε κοινή θέα όλη την ώρα. Ειδικά όταν ήμασταν στο τραπέζι και τρώγαμε όλοι μας προσεφερε πλουσιο θέαμα. - τι πεπονακια έχει η καριόλα! Λεσ να ναι αληθινά;- δεν ξέρω αν δεν τα πιασουμε πως θα μάθουμε. - αληθινά είναι. Αφού σας είπα τα χω πιασει τόσες φορές. Και τα πεπονια είναι σπεσιαλ και η κωλάρα της θεσπεσια. Και γελασαν οι τρεις τους. - ρε συ φαίνεται ότι ψοφαει για πουτσο. Σίγουρα θα τον έχει κάνει τάρανδο τον Μανο. - δεν κανονίζεις ρε Κώστα να την παρουμε και μεις την ξαδερφη. Μας έχει τρελάνει στην καυλα. - άνετα. - δηλαδή αν της πω να έρθει αυριο σπιτι μου θα έρθει. - και γιατί όχι σημερα;- σημερα; - ναι. Τι λέτε ψήνεστε να την παρουμε παρτουζα οι τρεις μας σήμερα; - μας δουλευεις ρε μαλακα; - καθόλου αφου το είδατε με τα μάτια σας πως ψοφαει για πουτσο. - ναι αλλά θα κάτσει ρε να την ξεσκιζουν τρεις μαζί ;πως ξέρουμε ότι κάνει παρτουζες . - ρε αφου τρελενετε για μεγάλες ψωλες λες να την πηραξει που αντί για 1 θα φάει τρεις ; - και που θα την παρουμε στο δωμάτιο σου; - και γιατί όχι εδώ; -εδώ; ποτε ρε; - τώρα. Τρελαθηκες ρε ο κερατάς της ειναι ακομα ξυπνιος. - σε λίγο θα παει για υπνο. Εχω μια ιδέα περιμενετε. Ο Κώστας πηγε μέσα στο δωμάτιο του μάλλον και μετά στην κουζίνα που ηταν η γυναίκα μου. Εκεί δεν είχε κάμερες. Μετά από λίγο γυρισε και έκατσε μαζί με τους άλλους δυο. - τι έγινε ρε; - θα δείτε τωρα. Η γυναίκα μου μετά από λίγο βγήκε απ την κουζίνα είχε ένα μικρό ηλεκτρικό σκουπακι. Το έβαλε μπρος έσκυψε κάτω και άρχισε να καθαρίζει το πατωμα. Στην αρχή καθάριζε μπροστά τους με τα στήθη της να φαίνονται κι άλλο έτσι όπως έσκυβε. Μετά τους γυρισε πλατη και συνεχίζει να καθαρίζει θέλοντας και μη ο κωλο της τουρλωνωντανε. Τα λιγουρια τους έτρεχαν τα σάλια ενώ έκαναν νοήματα και χειρονομίες μετάξυ τους. Ενώ το παχυδερμο ο Νώντας της ειπε- βρε κουκλα μου θα πιαστει η μέση σου έτσι γιατί δε γονατιζεις να καθαρίσεις κανονικά. - έχεις δίκιο βρε Νώντα. Αυτή γονάτισε έπεσε στα τέσσερα και καθάριζε έτσι. Σε μια δόση όπως ήταν στα τέσσερα φάνηκε το στρινγκ της λίγο πανω απ το παντελονι . Τα λιγουρια άρχισαν να χαιδευουουν τα παντελονια τους. Σε δευτερόλεπτα είχαν όλοι παρατησει το φαγητό. Ενώ ο Κώστας τράβηξε το τραπέζι πιο κοντά στον καναπέ. Η γυναίκα μου τεντώνεται το σώμα της να φτάσει κάτω απ την τραπεζαρία που τρώγαμε πριν μαζευοντας τα ψίχουλα με το σκουπακι. Όταν τελείωσε σηκώθηκε τότε ο Κώστας της είπε - ε κουκλα μου δεν έρχεσαι να σκουπισεις και να καθαρίσεις λίγο και κατω απ αυτό το τραπέζι; - μα τρώτε ακομα. - όχι τελειώσαμε μπορείς να καθαρίσεις. Τότε η γυναίκα μου πλησιασε το τραπέζι που κάθονταν τα λιγουρια. Έσκυψε και μπήκε από κάτω αρχίζοντας να καθαρίζει. Σε μια φάση μπήκε όλοι από κάτω απ το τραπέζι. Και το σκουπακι σταμάτησε να δουλευει. - πω πω δε το πιστευω