δεν ειναι πιστευω θεμα φιλαργυριας ειδικα στην προκειμενη περιπτωση αλλα αναγκης. οσο φιλοχρηματη και αν ειναι καποια επουδενι δεν θα το εκανε αυτο μονο για τα χρηματα. ας μην εχουμε την ψευδαισθηση οτι οι πασης φυσεως εκδιδομενες το γουσταρουν αυτο που κανουν. και ειδικα οταν ειναι σε αυτην την κατασταση την οποια καλως ή κακως εμεις οι αντρες δε μπορουμε να αντιληφθουμε σε ολο της το ευρος
Μπα φίλοξενούμενε δεν ηθικολογώ. Καμία τέτοια πρόθεση.....
Ούτε έχω ψευδαίσθηση οτι οι εκδιδόμενες γουστάρουν απαραίτητα αυτό που κάνουν.....και ειδικά αν ο πελάτης είναι κανάς βρωμίλος, γύφτος, άπλυτος, χλεμπονιάρης, αποκρουστικός κτλ....
Όσοι πάμε στα μπουρδέλλα δεν είμαστε κατά ανάγκη οι χάλιες και οι άσχημοι.....άρα ναι μπορεί να μην το γουστάρουν, αλλά το βλέπουν πάντα και απαραίτητα σαν αγγαρεία; Δε νομίζω.....
Προσωπικά είμαι πολύ εμφανίσιμος. Και στις διάφορες "επισκέψεις" έχω δει πολλούς συναγωνιστές οι οποίοι είναι μια χαρά παιδιά από εμφάνιση.
Δηλαδή μια γυναίκα που ένας ωραίος άντρας την πληρώνει για να πάει μαζί της κάνει και καταναγκαστικό έργο; Μην τρελλαθούμε κιόλας.....Χωρίς να φανεί δείγμα έπαρσης οι περισσότερες κοπέλλες μου λένε ότι είμαι πολύ όμορφος και δείχνουν να περνανε καλά....Κόλπο της δουλειάς; Ίσως.....
Όχι όμως ότι περνάνε και το μαρτύριο του Σίσυφου (τουλάχιστον για εμένα μιλώ.....)
Εμείς οι άντρες δε μπορούμε να αντιληφθούμε αυτή την κατάσταση; Αυτό είναι σχετικό.....εγώ ρε φίλε δεν θα πήγαινα με μια γυναίκα που δεν θα μου άρεσε για τα χρήματα.....
Από την άλλη αν ήταν όμορφη, σιγά μην είχε ανάγκη να πληρώσει.....αυτά γίνονται μόνο σε κάτι μαλάκίες ταινίες στυλ Richard Gere, όπου ο τύπος υποδυόταν το ζιγκολό και πήδαγε κάτι απίστευτες μουνάρες.....(η μουνάρα που μπορούσε να έχει όποιον θέλει πλήρωνε κιόλας!!!!!)
Θα ήταν γελοίο άλλωστε από τη μία να καταδικάζω την επιλογή των γυναικών αυτών , τον ηθικό τους ξεπεσμό, την φιλαργυρία τους κτλ κτλ, και έπειτα να μπαίνω στο site και να διαβάζω κριτικές για τα μπουρδέλλα για να επιλέξω το καλύτερο..... Ο ορισμός της υποκρισίας σωστά;
Απλά όλα έχουν κάποιο όριο.....καταρχήν μια γυναίκα τους πρώτους μήνες της κύησης είναι επικίνδυνο να κάνει έρωτα γιατί κάποια τα σπέρματικά υγρά μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και αποβολή.....ή μην αναλύσουμε τι αρρώστειες ελλοχεύουν από τους εκατοντάδες πελάτες που θα πάρει.....όλα αυτά δεν τα σκέφτηκε η "κυρία";;;;;
Και έπειτα ακόμα και αν αγνοήσουμε τους προφανείς κινδύνους υγείας.....υπάρχει καθαρά και το ανθρώπινο κομμάτι.....έχεις ένα δώρο Θεού, φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί.....το ελάχιστο που πρέπει να κάνεις είναι λίγο κράττει, αποχή για να την προστασία του μωρού.....
Και ποιος σου λέει ότι ο τρόπος ζωής , ή το άγχος της εκείνη την περίοδο (λόγω της εργασίας της) δεν θα επηρεάσει έστω και έμμεσα την εξέλιξη του παιδιού;
Όλα έχουν ένα όριο.....