Νέα

Έγκυος πουτανάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Καλά έκανες φίλε, είμαστε άντρες όχι ζώα.....στα αρχίδια σου, για ένα 50€.....

Σεβάστηκες μια νέα ζωή που θα γεννιόταν, τι πιο ωραίο και ντόμπρο από αυτό;

Κάτι που δεν μπορώ να πω βέβαια για τη συγκεκριμένη "κυρία".....

Ο ορισμός του ζώου.....το καημένο το παιδάκι της λυπάμαι.....

Τόσο εθισμός στο χρήμα πια;
δεν ειναι πιστευω θεμα φιλαργυριας ειδικα στην προκειμενη περιπτωση αλλα αναγκης. οσο φιλοχρηματη και αν ειναι καποια επουδενι δεν θα το εκανε αυτο μονο για τα χρηματα. ας μην εχουμε την ψευδαισθηση οτι οι πασης φυσεως εκδιδομενες το γουσταρουν αυτο που κανουν. και ειδικα οταν ειναι σε αυτην την κατασταση την οποια καλως ή κακως εμεις οι αντρες δε μπορουμε να αντιληφθουμε σε ολο της το ευρος

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
δεν ειναι πιστευω θεμα φιλαργυριας ειδικα στην προκειμενη περιπτωση αλλα αναγκης. οσο φιλοχρηματη και αν ειναι καποια επουδενι δεν θα το εκανε αυτο μονο για τα χρηματα. ας μην εχουμε την ψευδαισθηση οτι οι πασης φυσεως εκδιδομενες το γουσταρουν αυτο που κανουν. και ειδικα οταν ειναι σε αυτην την κατασταση την οποια καλως ή κακως εμεις οι αντρες δε μπορουμε να αντιληφθουμε σε ολο της το ευρος
Μπα φίλοξενούμενε δεν ηθικολογώ. Καμία τέτοια πρόθεση.....

Ούτε έχω ψευδαίσθηση οτι οι εκδιδόμενες γουστάρουν απαραίτητα αυτό που κάνουν.....και ειδικά αν ο πελάτης είναι κανάς βρωμίλος, γύφτος, άπλυτος, χλεμπονιάρης, αποκρουστικός κτλ....

Όσοι πάμε στα μπουρδέλλα δεν είμαστε κατά ανάγκη οι χάλιες και οι άσχημοι.....άρα ναι μπορεί να μην το γουστάρουν, αλλά το βλέπουν πάντα και απαραίτητα σαν αγγαρεία; Δε νομίζω.....

Προσωπικά είμαι πολύ εμφανίσιμος. Και στις διάφορες "επισκέψεις" έχω δει πολλούς συναγωνιστές οι οποίοι είναι μια χαρά παιδιά από εμφάνιση.

Δηλαδή μια γυναίκα που ένας ωραίος άντρας την πληρώνει για να πάει μαζί της κάνει και καταναγκαστικό έργο; Μην τρελλαθούμε κιόλας.....Χωρίς να φανεί δείγμα έπαρσης οι περισσότερες κοπέλλες μου λένε ότι είμαι πολύ όμορφος και δείχνουν να περνανε καλά....Κόλπο της δουλειάς; Ίσως.....

Όχι όμως ότι περνάνε και το μαρτύριο του Σίσυφου (τουλάχιστον για εμένα μιλώ.....)

Εμείς οι άντρες δε μπορούμε να αντιληφθούμε αυτή την κατάσταση; Αυτό είναι σχετικό.....εγώ ρε φίλε δεν θα πήγαινα με μια γυναίκα που δεν θα μου άρεσε για τα χρήματα.....

Από την άλλη αν ήταν όμορφη, σιγά μην είχε ανάγκη να πληρώσει.....αυτά γίνονται μόνο σε κάτι μαλάκίες ταινίες στυλ Richard Gere, όπου ο τύπος υποδυόταν το ζιγκολό και πήδαγε κάτι απίστευτες μουνάρες.....(η μουνάρα που μπορούσε να έχει όποιον θέλει πλήρωνε κιόλας!!!!!)

Θα ήταν γελοίο άλλωστε από τη μία να καταδικάζω την επιλογή των γυναικών αυτών , τον ηθικό τους ξεπεσμό, την φιλαργυρία τους κτλ κτλ, και έπειτα να μπαίνω στο site και να διαβάζω κριτικές για τα μπουρδέλλα για να επιλέξω το καλύτερο..... Ο ορισμός της υποκρισίας σωστά;

Απλά όλα έχουν  κάποιο όριο.....καταρχήν μια γυναίκα τους πρώτους μήνες της κύησης είναι  επικίνδυνο να κάνει έρωτα γιατί κάποια τα σπέρματικά υγρά μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και αποβολή.....ή μην αναλύσουμε τι αρρώστειες ελλοχεύουν από τους εκατοντάδες πελάτες που θα πάρει.....όλα αυτά δεν τα σκέφτηκε η "κυρία";;;;;

Και έπειτα ακόμα και αν αγνοήσουμε τους προφανείς κινδύνους υγείας.....υπάρχει καθαρά και το ανθρώπινο κομμάτι.....έχεις ένα δώρο Θεού, φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί.....το ελάχιστο που πρέπει να κάνεις είναι λίγο κράττει, αποχή για να την προστασία του μωρού.....

Και ποιος σου λέει ότι ο τρόπος ζωής , ή το άγχος της εκείνη την περίοδο (λόγω της εργασίας της) δεν θα επηρεάσει έστω και έμμεσα  την εξέλιξη του παιδιού;

Όλα έχουν ένα όριο.....

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οριο? ποιο οριο??
οριο στην πεινα? κρατος προνειας
οι πιο πολλοι μιλατε σαν να θελε η κοπελα να σβησει τη καυλα της  και βγηκε τσαρκα
οι δικες μας οι γυναικες κατα την εγκυμοσηνη πανε 2 φορες το μηνα στο γιατρο (γιατι μπορουνε βεβαια) και ειναι κυριες, ενω το κοριτσακι γαμιεται απο εδω κι απο κει μπας και δει ασπρη (μαυρη του κερατα ειναι..)μερα

τι να πω.. συναγωνιστες μας σιχαθηκα

κι εσυ ρε babopoule αντι να της δωσεις κανα χαρτζιλικι , ηθελες να δοκιμασεις κιολας

katara

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
οριο? ποιο οριο??
οι πιο πολλοι μιλατε σαν να θελε η κοπελα να σβησει τη καυλα της  και βγηκε τσαρκα
οι δικες μας οι γυναικες κατα την εγκυμοσηνη πανε 2 φορες το μηνα στο γιατρο (γιατι μπορουνε βεβαια) και ειναι κυριες, ενω το κοριτσακι γαμιεται απο εδω κι απο κει μπας και δει ασπρη (μαυρη του κερατα ειναι..)μερα

κι εσυ ρε babopoule αντι να της δωσεις κανα χαρτζιλικι , ηθελες να δοκιμασεις κιολας
Επικροτώ και εγώ τις θέσεις σου σύντροφε.

foyfoy

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα γεννησε η κοπελα τη εκανε αγορι κοριτσι

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως είναι ιατρικά αποδεδειγμένο ότι λόγω ορμονικών αλλαγών κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τον 4ο έως και τον 8ο μήνα οι γυναίκες έχουν περισσότερες καύλες...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σημερα το πρωι στην βεραντζερου στο υψος της πατησιων με πλησιασε μωρο απο παρακειμενο ξενοδοχειο τουλαχιστων 6 μηνων εγγυος με  τιμη 30 ευρωπουλακιων.δεν προλαβαινα ομωσ για δοκιμη λογω δουλειας.οσοι πιστοι προσελθετε προς τα εκει ριξτε μια βολτα να πειτε καμια γνωμη για το τι παιζει

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος..
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
οριο? ποιο οριο??

Πες τα ρε συ! Έλεος πιά! Πολύ μάγκας το παλικάρι που της έδωσε το 50άρικο (παρακαλώ!!) και τη βοήθησε αφιλοκερδώς. Babopoule ή όπως αλλιώς σε λένε, πρέπει ν'αντιληφθείς ότι η μητρότητα (όπως και η πατρότητα άλλωστε) είναι ιερό πράγμα. Πιστεύω να άνοιξες το topic για να κόψεις κίνηση και τίποτα παραπάνω... :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom