Νέα

Έγκυος πουτανάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gourouNikos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με ολο το σεβασμο στους παραπανω φιλους, νομιζω οτι καλο ειναι να αφησετε τις ανταπαντησεις ενθεν-κακειθεν και να συγκεντρωθουμε στο γεγονος (εφοσον υπαρχει αυτη η διαθεση). Τα θεματα ισως ειναι 2 τελικα.
1. Εγκυος εκδιδεται κανονικα
2. Καποιοι σκεφτονται πολυ σοβαρα να τη γαμησουν

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
επειδη βλεπω οτι εχεις ορεξουλες, να σ ευχαριστησω που με ξυπνησες και μου ειπες να εχω το θαρος της γνωμης μου.

εσενα περιμενα να μου το πεις.. ;)

α. Δεν έχω ορεξούλες για ιντερνετικό καυγά και τέτοιες μαλακίες. Απλά μου έκανε εντύπωση που εσύ διατύπωσες τέτοια άποψη. Εις διπλούν.
β.Παρακαλώ ;)
γ.Μία καλοπροαίρετη παρατήρηση έκανα.Είναι καλύτερα πιστεύω σε τέτοια θέματα να είσαι ξεκάθαρος από την αρχή.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Με ολο το σεβασμο στους παραπανω φιλους, νομιζω οτι καλο ειναι να αφησετε τις ανταπαντησεις ενθεν-κακειθεν και να συγκεντρωθουμε στο γεγονος (εφοσον υπαρχει αυτη η διαθεση). Τα θεματα ισως ειναι 2 τελικα.

Συμφωνώ απόλυτα.
Και θα λεγα να θέσουμε την ερώτηση Νο2 στον babapoulo. Ο οποίος αν κατάλαβα καλά από το 1ο ποστ, δεν γάμησε γιατί πολύ απλά δεν προλάβαινε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
α. Δεν έχω ορεξούλες για ιντερνετικό καυγά και τέτοιες μαλακίες. Απλά μου έκανε εντύπωση που εσύ διατύπωσες τέτοια άποψη. Εις διπλούν.
β.Παρακαλώ ;)
γ.Μία καλοπροαίρετη παρατήρηση έκανα.Είναι καλύτερα πιστεύω σε τέτοια θέματα να είσαι ξεκάθαρος από την αρχή.

αρπαζω ξανα την ευκαιρια να σ ευχαριστησω για τα μαθηματα δεοντολογιας. δεν παρεξηγω, δεν ειναι απαραιτητο να με παρακολουθεις μεσα στο σαιτ, αλλα παρεπιπτοντως, ριξε μια ματια στο χιουμορ μου..(αν δεν σου κανει κοπο)  ;)

Επισκέπτης
αρπαζω ξανα την ευκαιρια να σ ευχαριστησω για τα μαθηματα δεοντολογιας. δεν παρεξηγω, δεν ειναι απαραιτητο να με παρακολουθεις μεσα στο σαιτ, αλλα παρεπιπτοντως, ριξε μια ματια στο χιουμορ μου..(αν δεν σου κανει κοπο)  ;)

Μην θίγεσαι,  πάτερ, δίκιο έχουν. Λύσσα το εκανες... ;)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16

Το 1 φίλε είναι για λύπηση
Το 2 για πολλές κλωτσομπουνιές

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Τώρα σόρρυ, αλλά το μαλακίζεις λίγο...
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις με σχετική ευκολία ότι λέω: "Απλά μου έκανε εντύπωση που εσύ διατύπωσες τέτοια άποψη...."
Αυτό μάλλον σημαίνει ότι σε παρακολουθώ και ό,τι δεν νομίζω ότι ταιριάζει αυτό το συγκεκριμένο χιούμορ σε σένα.
Επίσης σου ξαναλέω ότι πρόκειται για καλοπροαίρετη παρατήρηση και όχι για μάθημα δεοντολογίας, όπως αναφέρεις.
Από μένα τέλος εδώ.
Ελπίζω να κατάλαβες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είμαι ο μονος δηλαδή που κατάλαβε το ειρωνικό του πρώτου "ιερού" σχολίου που ξεσήκωσε αντιδράσεις;

Δόθηκαν εξηγήσεις

Αδέρφια ας μη μαλώνουμε μεταξύ μας.

Ο κοινός εχθρός είναι αλλος (δεν ξέρω ποιος. Είναι όμως μια φράση που πάντα πιάνει)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και to η αληθεια ειναι καπου εκει εξω
οπως και το εχε τη δυναμη μαζι σου.

Επισκέπτης
Είμαι ο μονος δηλαδή που κατάλαβε το ειρωνικό του πρώτου "ιερού" σχολίου που ξεσήκωσε αντιδράσεις;

Δόθηκαν εξηγήσεις

Αδέρφια ας μη μαλώνουμε μεταξύ μας.

Ο κοινός εχθρός είναι αλλος (δεν ξέρω ποιος. Είναι όμως μια φράση που πάντα πιάνει)

Οχι αυτο το εξαίρετο "χιούμορ" νομίζω ότι το έχουν πολλοί. Το τι γέλιο έκανα σκεφτόμενη αυτή την εικόνα δεν λέγεται.. Ακόμα γελάω με δάκρυα στα μάτια..
Τα συγχαρητήριά μου.Πάντα τέτοια..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
To να κάνει κάποιος σεξ με μια έγγυο γυναίκα, θα πρέπει να τιμωρείται σαν κακούργημα και ο πελάτης αλλά και η εκδιδόμενη. Και φυσικά η πουτάνα να μην πάει με τον νόμο περί πορνείας που τρως μόνο το πολύ 2 μήνες εξαγοράσιμες, αλλά 10 χρόνια, και ο πελάτης και η τάνα.Αυτά.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Οχι αυτο το εξαίρετο "χιούμορ" νομίζω ότι το έχουν πολλοί. Το τι γέλιο έκανα σκεφτόμενη αυτή την εικόνα δεν λέγεται.. Ακόμα γελάω με δάκρυα στα μάτια..
Τα συγχαρητήριά μου.Πάντα τέτοια..

Πέστα ρε κορίτσι μου.
Και προς στιγμή νόμιζα ότι είμαι ο μόνος μαλάκας με έλλειψη χιούμορ εδώ μέσα...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ναι, ξερεις η κοπελα ας πουμε οτι αρνηθηκε την παροχη ζεστασιας απο την πολιτεια προς τους αναξιοπαθουντες και βγηκε να ξεδιψασει το βιτιο της. Οποτε πρεπει να την τιμωρησουμε και να τις παρουμε το παιδι και να το παμε στα τελεια ιδρυματα μας.
Επισης οποιος παντρεμενος πηδαει την εγκυο γυναικα του, θα του κοβετε το αριστερο αρχιδι.

Ρε σεις, ασχημο, κακο αυτο που εκανε η κοπελα. Τι την οδηγησε ομως εκει και τι μπακραουντ υπαρχει σε ολη αυτη την ιστορια? Ετσι εχουμες μαθει να μοιραζουμε τιμωριες? Ολοι δικαστες και πρωθυπουργοι εχουμε γινει.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Αλλά για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, μιας και όλοι τελικά, απ'ότι καταλαβαίνω έχουμε την ίδια άποψη, που είναι ο δημιουργός της συζήτησης να μας απαντήσει?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εντάξει, ήταν μια προσπάθεια αστεϊσμού που αντιμετώπισε επικοινωνιακά προβλήματα.

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο..βαλλέτι..γκαλέττι..δε θυμάμαι ακριβώς πως πάει

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εντάξει, ήταν μια προσπάθεια αστεϊσμού που αντιμετώπισε επικοινωνιακά προβλήματα.

Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτο..βαλλέτι..γκαλέττι..δε θυμάμαι ακριβώς πως πάει

ελπιζω εσυ, το προηγουμενο βραδυ της δικης, να το εχεις περασει με τη μονικα για να πεσει στα (beau mec) μαλακα το παιδι..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
To να κάνει κάποιος σεξ με μια έγγυο γυναίκα, θα πρέπει να τιμωρείται σαν κακούργημα και ο πελάτης αλλά και η εκδιδόμενη. Και φυσικά η πουτάνα να μην πάει με τον νόμο περί πορνείας που τρως μόνο το πολύ 2 μήνες εξαγοράσιμες, αλλά 10 χρόνια, και ο πελάτης και η τάνα.Αυτά.
το οτι η τυπισα ειναι για κρεμασμα δεν θα διαφωνησω...!!!!
αλλα ας μην βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα..!!!αν δεν εχει στον ηλιο μοιρα....!!!δεν μπορουμε να ξερουμε τι ειναι αυτο που την οδηγησε να κανει κατι τετιο...
ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...!!!
οσο για αυτο που ειπες αν πας σε μια να την πηδηξεις και ειναι εγκυος 3 μηνων και δεν σου το πει και σε χωσω φυλακη..!!! θα σ αρεσει...?!!! συμφωνω μονο αν γινει εισ γνωση του πελατη...!τοτε ναι..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom