Νέα

Έγκυος πουτανάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ας καταθέσω και την άποψη μου:
1.Όταν μια γυναίκα ιερόδουλη είναι σε εγκυμονούσα κατάσταση όπως καταλαβαίνετε επειδή δεν είναι στο δημόσιο και δεν μπορεί να πάρει επαπειλούμενη , όπως πράττουν οι του δημοσίου για ψύλλου πήδημα…, αναγκάζεται να υποστεί τα δικά σας.. διότι έτσι βγαίνει το μεροκάματο, υποθέτω.
2. Η ψυχή και το σώμα αλληλοεπηρεάζονται.  Συνεπώς όσο φθείρεις το ένα φθείρεται και το άλλο … Ο νοών νοείτο.. (κατά το αναμάρτητος τον λίθο βαλλέτω). Σύμφωνα με τα προλεχθέντα όποιος σέρνει τον εαυτούλι του από εδώ και από εκεί έχει και το ανάλογο τίμημα.
3.Μην αναφέρω τα σχετικά με παθολογία θέματα επί της μητρότητας γιατί φαντάζομαι τα γνωρίζετε και οι συνέπειες μπορούν αν έχουν και επεκτάσεις.
4.Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πρεζόνι, θύμα τράφικινγκ, πεινασμένη ή απλώς σκληρόπετση. Το καθένα θέμα από αυτά έχει άλλη αντιμετώπιση.
5. το κράτος, η κοπέλα και καθένας από εσάς έχει μερίδιο ευθύνης .  Η κοπέλα γιατί φέρει ένα παιδί που οφείλει να προστατεύσει . Το κράτος γιατί δεν της παρέχει την δυνατότητα να το πράξει και εσείς χλευάζοντας, και εξευτελίζοντας το θέμα που πιστεύω ότι είναι πιο σοβαρό από το τι χρώμα ράφι θα φτιάξουμε για τις κοπέλες 25-30 κτλ… Να τολμήσω να πω ότι μετά περηφανεύονται πολλοί από εσάς για το πόσο καλοί οικογενειάρχες είναι, αλλά πριν αφού έχουμε ρίξει ένα, σε μια έγκυο ιερόδουλη και κάναμε πλακίτσα για αυτό ε; Σωστά αυτή είναι η κοινωνία μας, σκληρή και άδικη και εμείς ηθικολόγοι έτοιμοι σαν σκυλιά να κατασπαράξουμε όσους μας κάνουν να νοιώθουμε ενοχές…για τη θλιβερή ζωή μας και τον ξεφτίλα εαυτό μας.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αν εχετε γκομενα/συζυγο σε ενδιαφερουσα το ΣΕΞ  ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ. Δεν κάνω πλακα ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ μου/μας το ειπε αυτο. Για όσους εχουν δει το Nip Tuck  αυτα που λεέι ο υπαλληλος στο μαγαζι ισχυουν! βοηθα την γυναικα ορμονικα και ψυχολογικα.

Οποτε αν δεν το απαγορευσει ο γιατρος και επιτρεπεται και κανει και καλο!!

η κοπελα που εκδιδεται πιθανοτατα ΔΕΝ κανει  κακο στο εμβρυο αλλα μπορει να κολλησει καμια αρρωστια!! Οπως ειπε η erinal πως θα ζησει η κοπελα και το εμβρυο αν δεν δουλέψει και πως θα το ζησει αν δεν δουλεψει! κανονικα σε ενα κρατος προνοιας θα επρεπε να ειχε μπει για κανα χρονο σε καποιο χωρο που να τις εξασφαλιζει στεγη και τροφη αλλα που???

το ερωτημα ειναι ποιος παπαρας παει με εγγυο πουτάνα??

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
To να κάνει κάποιος σεξ με μια έγγυο γυναίκα, θα πρέπει να τιμωρείται σαν κακούργημα και ο πελάτης αλλά και η εκδιδόμενη. Και φυσικά η πουτάνα να μην πάει με τον νόμο περί πορνείας που τρως μόνο το πολύ 2 μήνες εξαγοράσιμες, αλλά 10 χρόνια, και ο πελάτης και η τάνα.Αυτά.

παιδιά πως κάνετε έτσι!!!! δεν πάτε καλά!!! μου το παίζετε πολύ πονόψυχοι, αλλά τσάμπα!
κοιτάξτε τα δεδομένα:
1) το σεξ επιτρέπεται από τους γιατρούς στην εγκυμοσύνη μέχρι κάποιο μήνα
2) το παιδί που κυοφορεί μια γυναίκα είναι μέρος του σώματος της βάσει του νόμου και μπορεί να διαθέσει το σώμα της όπως της καβλώσει
3) ο πελάτης δεν έχει καμία μια καμία ευθύνη από τη στιγμή που δεν βλάπτει την έγκυο πουτάνα και αφού αυτή η ίδια συναινεί

στο κάτω κάτω μπορεί να γαμήσεις μια πουτάνα και να μην πάρεις χαμπάρι ότι είναι έγκυος, τώρα δλδ θα κάνουμε και τεστ εγκυμοσύνης πριν γαμήσουμε? έλεος!!!

είναι απλά τα πράγματα και μην σας πιάνουν ψευτοπουριτανομυξοσυναισθηματισμοί, άντε μπράβο  :jerking: :jerking:

εδώ την ίδια την πουτάνα δεν την πειράζει, εσας σας πειράζει?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
  το ερωτημα ειναι ποιος παπαρας παει με εγγυο πουτάνα??

Πολλοί !

Άλλοι το λένε (π.χ. αυτός που άνοιξε το topic), άλλοι το ονειρεύονται, άλλοι πάλι μπορεί να αφήνουν εμάς να λέμε τις μαλακίες μας εδώ μέσα και να είναι στην Γ' Σεπτεμβρίου και να την ψάχνουν ήδη...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οπως ειπα και πριν κανεις δεν μπορει να ξερει γιατι αυτη η κοπελα εχει φτασει σε αυτο το σημειο και το τι εχει περασει στην ζωη της για να καταληξει σε αυτο το σημειο....!!!
στην περιπτωση της ο σκοπος αγιαζει τα μεσα....(αν το κανει  δηλ για να μαζεψει καποια χηματα για το παιδι της)
συμφωνω μαζι σου
erinal_w

αλλα μην ξεχναμε οτι υπαρχουνε και αυτες που ειναι καθαρα θεμα επιλογη τους....δηλ η ευκολη λυση...!!
γνωριζω και εχω ακουσει οτι υπαρχουνε κοπελιτσες  (φοιτοιτριες) που πηδιουνται επιλεκτικα και ενοειτε με $$ για να κανουνε καλη ζωη να χουνε τα κονε και πολλα φραγκα...!! + τα φρακα που στελνουνε οι γονεις για να σπουδασει το καμαρι....!!!σ αυτες οχι απλα χωραει χαβαλε και ξεφτυλα οτι βρεξει ασ κατεβαει....!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα ρε μαγκες εδω με εγγυο δεν το κανει ο σύζηγος,αυτη πως γαμιεται?μονο απο πάνω?γιατι αν κανει κ τπτ αλλο(πχ στα 4,ιεραποστολικό) τοτε ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλα ρε μαγκες εδω με εγγυο δεν το κανει ο σύζηγος,αυτη πως γαμιεται?μονο απο πάνω?γιατι αν κανει κ τπτ αλλο(πχ στα 4,ιεραποστολικό) τοτε ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ..
φιλε ο συζηγος δεν το κανει απο αγαπη....!!και για να μην κανει κακο στο σπλαχνο του...!!!
αλλα μεχρι καποιον μηνα επιτρεπεται το σεξ...ακριβως δεν ξερω δεν εχω κανει και γυναικολογος...!!(αναλογα και την εγκυμοσυνη)
τωρα οσο για την συγκεκριμενη αφου δεν νοιαζει την ιδια γιατι να νοιαξει τους υπολοιπους...!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Εδώ φίλε μου κάνεις λάθος.
Το ανέφερε και κάποιος άλλος πριν αλλά προφανώς δεν το διάβασες.

Κι εμένα αυτή την περίοδο η γυναίκα μου είναι έγκυος. Στην 18η-19η εβδομάδα για την ακρίβεια. Οι πατεράδες εδώ, θα ξέρουν ότι μετράμε με βδομάδες και όχι με μήνες...

Τεσπά, η ουσία είναι ότι η σεξουαλική μας ζωή δεν έχει επιρρεαστεί καθόλου. Και μάλιστα με τη συγκατάθεση του ιατρού.
Ίσα-ίσα η γυναίκα μου αισθάνεται και πιο σεξουαλική (έτσι λέει τουλάχιστον  :grin:  :grin: )
Και από πάνω, και από κάτω, και στα 4, και στα 5... Απλά έχουμε μειώσει την ένταση. Όχι τη συχνότητα, την ένταση.
Επικίνδυνο είναι το σεξ με έγκυο, αν έχει κάποια αποκόληση ή κάτι τέτοιο...

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
... και μάλιστα στον τελευταίο μήνα, πολλοί γιατροί παροτρύνουν το ζευγάρι να περπατάει πολύ και να κάνει και πολυ sex ώστε να κατεβεί πιο εύκολα το παιδί.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Το σεξ στην εγκυμοσύνη επιτρέπεται/επιβάλεται για κάποιο διάστημα. Και ο πατέρας του κυοφορούμενου παιδιού θα είναι 100 φορές προσεκτικός να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν θα στήσει την έγκυο στα 4 και θα αρχίσει ένα ανελέητο σφυροκόπημα!!!! Επίσης δεν θα κάνει σεξ κάθε μέρα, 10-15 φορές την ημέρα...
Στην περίπτωση της ιερόδουλης τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν θα συμφωνήσω με την άποψη που αναφέρθηκε προηγουμένως, ότι δηλαδή αν η κοπέλα δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δεν έχει χρήματα μπορεί να το κάνει από ανάγκη , και θα σας πω το γιατί. Όταν σε λίγο καιρό γεννήσει θα έχει μαζέψει όσα χρήματα της χρειάζονται για να μεγαλώσει το παιδί της? φυσικά και όχι. Και τι θα κάνει δηλαδή? Θα παίρνει και το παιδί μαζί της στην πιάτσα και θα λεέι στο πελάτη: "περίμενε λίγο γιατί κλαίει το μωρό. Να το θηλάσω λίγο και μετά συνεχίζουμε" ??? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Όσον αφορά την άλλη άποχη, στο ότι ο πελάτης δεν έχει καμια ευθύνη, εγώ πιστεύω ότι έχει και παραέχει. Γίνεται συνεργός σε ένα έγκλημα . Ακόμα και αν η άλλη είναι ναρκωμανής και έχει ανάγκη τα χρήματα εγώ γιατί να της τα δώσω? να την βοηθήσω να καταστρέψει τη ζωή της και τη ζωή ενός παιδιού? Γιατί να γίνω και εγώ συνένοχος στο έγκλημα της?
Ο καθένας μας είναι άξιος της μοίρας του αλλά κυρίως των πράξεών του.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
... και μάλιστα στον τελευταίο μήνα, πολλοί γιατροί παροτρύνουν το ζευγάρι να περπατάει πολύ και να κάνει και πολυ sex ώστε να κατεβεί πιο εύκολα το παιδί.
ωχ........!
το ξερω αυτο....!
και το μισω το περπατημα.........!
αλλα οταν θα ερθει η ωρα η καλη τι να κανουμε.....!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Το σεξ στην εγκυμοσύνη επιτρέπεται/επιβάλεται για κάποιο διάστημα. Και ο πατέρας του κυοφορούμενου παιδιού θα είναι 100 φορές προσεκτικός να μην δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν θα στήσει την έγκυο στα 4 και θα αρχίσει ένα ανελέητο σφυροκόπημα!!!! Επίσης δεν θα κάνει σεξ κάθε μέρα, 10-15 φορές την ημέρα...
Στην περίπτωση της ιερόδουλης τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Δεν θα συμφωνήσω με την άποψη που αναφέρθηκε προηγουμένως, ότι δηλαδή αν η κοπέλα δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δεν έχει χρήματα μπορεί να το κάνει από ανάγκη , και θα σας πω το γιατί. Όταν σε λίγο καιρό γεννήσει θα έχει μαζέψει όσα χρήματα της χρειάζονται για να μεγαλώσει το παιδί της? φυσικά και όχι. Και τι θα κάνει δηλαδή? Θα παίρνει και το παιδί μαζί της στην πιάτσα και θα λεέι στο πελάτη: "περίμενε λίγο γιατί κλαίει το μωρό. Να το θηλάσω λίγο και μετά συνεχίζουμε" ??? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Όσον αφορά την άλλη άποχη, στο ότι ο πελάτης δεν έχει καμια ευθύνη, εγώ πιστεύω ότι έχει και παραέχει. Γίνεται συνεργός σε ένα έγκλημα . Ακόμα και αν η άλλη είναι ναρκωμανής και έχει ανάγκη τα χρήματα εγώ γιατί να της τα δώσω? να την βοηθήσω να καταστρέψει τη ζωή της και τη ζωή ενός παιδιού? Γιατί να γίνω και εγώ συνένοχος στο έγκλημα της?
Ο καθένας μας είναι άξιος της μοίρας του αλλά κυρίως των πράξεών του.
αν το κανεις εις γνωση σου ναι γινεσαι συνενοχος σε κατι κακο....!!
αλλα για μισο λεπτο αν η ιδια δεν νοιαζεται για την ζωη της για την υγεια της για το παιδι της το σπλαχνο της...!γιατι να νοιαστω εγω....?
(θα μου πεις σε μια δυσκολη στιγμη σε καποιον που ειναι στο χειλος του γκρεμου τι θα κανεις??θα του δωσεις το χερι η μια κλωτσια??)

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τουλάχιστον είναι αισχος.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
ωχ........!
το ξερω αυτο....!
και το μισω το περπατημα.........!
αλλα οταν θα ερθει η ωρα η καλη τι να κανουμε.....!
Βαλ'την να περπατάει μόνη της και ακολούθα εσύ με το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο!!!! μπουαχαχαχα!!!! χούμορ κάνω, χούμορ!!!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
αν το κανεις εις γνωση σου ναι γινεσαι συνενοχος σε κατι κακο....!!
αλλα για μισο λεπτο αν η ιδια δεν νοιαζεται για την ζωη της για την υγεια της για το παιδι της το σπλαχνο της...!γιατι να νοιαστω εγω....?
(θα μου πεις σε μια δυσκολη στιγμη σε καποιον που ειναι στο χειλος του γκρεμου τι θα κανεις??θα του δωσεις το χερι η μια κλωτσια??)
Αυτή είναι ενήλικη (συνήθως) και είναι υπεύθυνη για τις πράξεις της.
Απλά εσύ δεν θα γίνεις συνεργός στο έγκλημα που κάνει αυτή.
Και για το άλλο, όταν κάποιος είναι στο χείλος του γκρεμού, εκτός από το να τον σμπρώξεις ή να του δώσεις χείρα βοηθείας, υπάρχει και τρίτη επιλογή. Να μην κάνεις τίποτα!(Μιλάω πάντα για κάποιον άγνωστο και όχι για δικά μας ή γνωστά μας άτομα) Έτσι και εδώ , στην περίπτωση αυτής της κοπέλας το καλύτερο είναι να μην ασχοληθείς καθόλου. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας ούτε να την συμβουλέψουμε (άσε που μπορεί να βρούμε και τον μπελά μας από κανέναν νταβά!!!) και ούτε να την ενισχύσουμε (που και πάλι μπορεί να βρούμε τον μπελά μας αν πάθει κάτι κατά τη διάρκεια που είναι μαζί μας). Οπότε αδιαφορία... Όπως προείπα, ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του και των πράξεών του...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Βαλ'την να περπατάει μόνη της και ακολούθα εσύ με το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο!!!! μπουαχαχαχα!!!! χούμορ κάνω, χούμορ!!!
+1000
χαχαχα
αυτο κανει ο γειτονας μου οταν βγαζει το χασκι για τρεξιμο...!
ο σκυλος τρεχει και αυτος με το μηαχανακι......!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Είναι έγκυος το χάσκι??????    :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: