Νέα

Έγκυος πουτανάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
α δεν ξερω...........!
αχαχχααχχα...!
οχι απλα τα χασκι θελουνε σε καθημερινη βαση πολυ τρεξιμο..!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Δεν ειναι η μοναδικη περιπτωση, πριν πολλα χρονια-μιλαμε για 1980/81-οταν λειτουργουσε το σπιτακι της οδου Ζωοδοχου Πηγης-τωρα το κτιριο εχει ανακαινιστει και ειναι γραφεια τεχνικης εταιριας-ετυχε η κυρια να ειναι εγκυος στον τριτο μηνα και απλα μου ζητησε να ειμαι λιγοτερος "διεισδυτικος".Σημερα, κατι παρομοιο θα με ετρεπε σε φυγη !!

OP
OP
B

babapoulos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
4
Πόντοι
0
ηρθα για την δικη μου.οταν ειπα οτι δεν το πηρα εκτος απο δουλεια κολλησε και το μυαλο μου γιατι οπως ειπα και πιο κατω δεν το εχω ξαναδει να γινεται αλλα ουτε το εχω ξανακουσει ποτε.απλα ετυχε.μεταξυ μας πολλοι που το παιζουν θεουσες το εχουν μεσα στο μυαλο τους.εδω παντως ανταλλασονται αποψεις.καθεις με τις καυλες του....

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα συμφωνήσω με την άποψη που αναφέρθηκε προηγουμένως, ότι δηλαδή αν η κοπέλα δεν έχει στον ήλιο μοίρα και δεν έχει χρήματα μπορεί να το κάνει από ανάγκη , και θα σας πω το γιατί. Όταν σε λίγο καιρό γεννήσει θα έχει μαζέψει όσα χρήματα της χρειάζονται για να μεγαλώσει το παιδί της? φυσικά και όχι. Και τι θα κάνει δηλαδή? Θα παίρνει και το παιδί μαζί της στην πιάτσα και θα λεέι στο πελάτη: "περίμενε λίγο γιατί κλαίει το μωρό. Να το θηλάσω λίγο και μετά συνεχίζουμε" ???

ποιος εξέφρασε τέτοια άποψη?
πρέπει να βλέπει πολύ μάρθα βούρτση χαχαχαχα
από mlκίες άλλο τπτ
μα είναι δυνατόν να βρίσκουν ένα κάρο δικαιολογίες για να γίνονται πουτάνες? σε ποιον τα πουλάνε αυτά? τους έριξε η μοίρα στην πορνεία? σε ένα επάγγελμα με απίστευτα εύκολο και μεγάλο κέρδος? ουστ να πλύνουν σκάλες άμα γουστάρουν

Όσον αφορά την άλλη άποχη, στο ότι ο πελάτης δεν έχει καμια ευθύνη, εγώ πιστεύω ότι έχει και παραέχει. Γίνεται συνεργός σε ένα έγκλημα . Ακόμα και αν η άλλη είναι ναρκωμανής και έχει ανάγκη τα χρήματα εγώ γιατί να της τα δώσω? να την βοηθήσω να καταστρέψει τη ζωή της και τη ζωή ενός παιδιού? Γιατί να γίνω και εγώ συνένοχος στο έγκλημα της?

αυτό που λες είναι εντελώς άκυρο και μπορεί κανείς να σε δικαιολογήσει μόνο αν δει την άποψη σου υπό συναισθηματικό/ηθικό πρίσμα (κάτι που δεν το αναφέρεις ξεκάθαρα)
ως προς τον νόμο, αυτός δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, είναι πράξη μεταξύ ενηλίκων με κοινή συναίνεση
ξέρεις πόσοι πεθαίνουν από καρδιά κτλ σε κρεβάτια μπουρδέλων κατά την πράξη? έχεις δει να έχουν κατηγορήσει καμιά πουτάνα? μήπως η πουτάνα συμμετέχει στο έγκλημα? αν έχεις τέτοια άποψη και γω μαζί σου, αλλά όχι να βλέπεις τα πράγματα μονομερώς

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
ποιος εξέφρασε τέτοια άποψη?
πρέπει να βλέπει πολύ μάρθα βούρτση χαχαχαχα
από mlκίες άλλο τπτ
μα είναι δυνατόν να βρίσκουν ένα κάρο δικαιολογίες για να γίνονται πουτάνες? σε ποιον τα πουλάνε αυτά? τους έριξε η μοίρα στην πορνεία? σε ένα επάγγελμα με απίστευτα εύκολο και μεγάλο κέρδος? ουστ να πλύνουν σκάλες άμα γουστάρουν

Δεν μπορεις να ξερεις τι καταστασεις εχει βιωσει η καθεμια κοπελα
για να γινει αυτο που εγινε...
Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι τοσο απολυτοι σε καποια θεματα,
αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι επικροτω την πραξη της κοπελιας
αντιθετως αλλα δεν μπορω να κανω και κατι...
Και οσο για το ευκολο κερδος,δεν ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζεις!!! ;)

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
άσε ρε μάρθα βούρτση (αμάρτησα για το παιδί μου), είσαι άκυρη εντελώς

όλες αυτές που πλένουν σκάλες και που ξεσκατίζουν γριές τι είναι δλδ?

μιλάς σαν να μην έχεις ζήσει μέσα στην κοινωνία...

και το κέρδος είναι πανεύκολο, φαντάσου 50 ευρώ μεροκάματο για μια ώρα "δουλειάς" με κάποιο από τα αξιολογότατα παιδιά από εδώ μέσα που υπό άλλες συνθήκες η γκόμενα θα παρακαλούσε να την γαμήσουν

και μη νομίζεις ότι είναι η χαζούλα που δεν ξέρει να αποφεύγει κακοτοπιές και μπλέκει με αλήτες... εκτός αν είναι τόσο μπάζο που μόνο πρεζόνια την πηδάνε, αυτό είναι το άκρον άωτον της κατάντιας, να μην έχεις πέραση ούτε ως πουτάνα...

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
άσε ρε μάρθα βούρτση (αμάρτησα για το παιδί μου), είσαι άκυρη εντελώς

όλες αυτές που πλένουν σκάλες και που ξεσκατίζουν γριές τι είναι δλδ?

μιλάς σαν να μην έχεις ζήσει μέσα στην κοινωνία...

ο λογος που ειμαι ακυρη?
Ο καθενας κανει αυτο που μπορει...
εχεις ρωτησει ποτε καμια κοπελα γιατι το κανει αυτο?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
nefelaki εισαι ακυρη..δεν υπάρχουν πλεον δράκοι..πέθανα..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ο καθενας κανει αυτο που μπορει...
εχεις ρωτησει ποτε καμια κοπελα γιατι το κανει αυτο?

Εχω ρωτησει αρκετες κοπελες γιατι ΔΕΝ θα το εκαναν ;)

Οπως επισης εχω δει και αλλα ατομα στο χειλος του γκρεμου, που την παλευουν αλλιως και αρκετα καλυτερα κατα την αποψη μου. Χωρις να παραπονιουνται κιολας ;)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Εχω ρωτησει αρκετες κοπελες γιατι ΔΕΝ θα το εκαναν ;)

Οπως επισης εχω δει και αλλα ατομα στο χειλος του γκρεμου, που την παλευουν αλλιως και αρκετα καλυτερα κατα την αποψη μου. Χωρις να παραπονιουνται κιολας ;)

Για να μην το εκαναν αρκετες κοπελες παει να πει πως
δεν ειναι το τοσο ευκολο κερδος οπως πολλοι νομιζουν... :sunglasses:

Ναι δεν αντιλεγω οτι μπορει να κανουν αλλα πραγματα πιο εντιμα και καθαρα,αλλα και παλι
υπαρχουν περιπτωσεις που απλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως... :-

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Για να μην το εκαναν αρκετες κοπελες παει να πει πως
δεν ειναι το τοσο ευκολο κερδος οπως πολλοι νομιζουν... :sunglasses:

Οχι απαραιτητα, δεν εχουν ολοι και ολες ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτηριο το ποσο των χρηματων και το ποσο ευκολη/δυσκολη ειναι μια δουλεια...

Ναι δεν αντιλεγω οτι μπορει να κανουν αλλα πραγματα πιο εντιμα και καθαρα,αλλα και παλι
υπαρχουν περιπτωσεις που απλα δεν μπορεις να κανεις αλλιως... :-

Εδω ειναι το "λαθος" που υπαρχει σε ολη την συλλογιστικη γυρω απο αυτο το επαγγελμα. ( και αλλα πολλα )

Οτι ο ιδιος που το κανει και απολαμβανει τους καρπους του, και ενιοτε το διατυμπανιζει και το παιζει υπερανω, βγαινει και λεει πως δεν ειναι εντιμο. Βεβαια συνεχιζει να το κανει γιατι το μπαγιοκο ρεει αφθονο.

Παντα υπαρχουν περιπτωσεις που μπορεις να κανεις αλλιως, το θεμα ειναι ποσο διατεθιμενος εισαι να τις ακολουθησεις.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Οχι απαραιτητα, δεν εχουν ολοι και ολες ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτηριο το ποσο των χρηματων και το ποσο ευκολη/δυσκολη ειναι μια δουλεια...

Εδω ειναι το "λαθος" που υπαρχει σε ολη την συλλογιστικη γυρω απο αυτο το επαγγελμα. ( και αλλα πολλα )

Οτι ο ιδιος που το κανει και απολαμβανει τους καρπους του, και ενιοτε το διατυμπανιζει και το παιζει υπερανω, βγαινει και λεει πως δεν ειναι εντιμο. Βεβαια συνεχιζει να το κανει γιατι το μπαγιοκο ρεει αφθονο.

Παντα υπαρχουν περιπτωσεις που μπορεις να κανεις αλλιως, το θεμα ειναι ποσο διατεθιμενος εισαι να τις ακολουθησεις.

Κοιτα για εμας που εξασκουμε αυτο το επαγγελμα ειναι εντιμο
και νομιζω πως απο ολες τις αποψεις εντιμο ειναι...
Δεν κανουμε κακο σε κανεναν αντιθετως καλο κανουμε.
Για πολλους αλλους δεν ειναι...μαλλον να το θεσω αλλιως για παρα πολλους δεν ειναι καν επαγγελμα...

Αnyway οπως και να εχει το ειπα και πριν πως παντα(σχεδον)υπαρχουν και εναλλακτικες λυσεις...

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για να έχει κανείς τη συνείδηση του ήσυχη λέει και φαντασιώνεται διάφορα πράγματα, ότι η κοινωνία είναι άπονη, ότι η η μοίρα άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει, ότι αν είσαι μάνα και πονείς γίνε πουτάνα για να αφήσεις στο παιδί σου πολυκατοικία, κτλ κτλ

σε αυτό το επάγγελμα οι περισσότερες είναι για τα λεφτά (σιγά μην τους ενδιαφέρει ο 'κοινωνικός ρόλος' του επαγγέλματος/λειτουργήματος)

πολύ δύσκολα θα έλεγα ότι το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους δεδομένου ότι ο χώρος αυτός έχει απίστευτο κέρδος

απλά γουστάρουν εύκολο και πολύ χρήμα (ναι, εύκολο είναι από τη στιγμή που κάποια έχει ξεπεράσει τις φοβίες και τους φραγμούς της)

για να απαλύνουν λοιπόν τις ενοχές τους, διογκώνουν στο μυαλό τους τα προβλήματα τους (που δεν λέω ότι είναι και μικρά, αλλά τουλάχιστον είναι υγιείς και μπορούν να κάνουν μια οποιαδήποτε δουλειά) και από την άλλη έχουν αμβλύνει τους όποιους φραγμούς και αναστολές για να κάνουν αυτή τη δουλειά

κοινοτυπίες του στυλ "αμάρτησα για το παιδί μου", "δεν κάνω τίποτα κακό", "δεν έβρισκα δουλειά", "ασκώ λειτούργημα στην κοινωνία" είναι εντελώς υποκριτικά και προσπαθούν να συγκαλύψουν στο μυαλό τους την αλήθεια: "τα γράφω όλα στη μούνα μου και θα γαμιέμαι (που ούτως ή άλλως γαμιόμουν και πριν, αλλά τζάμπα) για 1-2 χρονάκια μέχρι να βγάλω πολυκατοικία και να τρώω από τα έτοιμα, και άσε τους άλλους να 'γαμιούνται' στη δουλειά"

αλλά επειδή η συνείδηση του ανθρώπου είναι πολύ μεγάλο πράγμα, δεν τον αφήνει να ηρεμήσει και τον κυνηγάει παντού, πλάθουν διάφορα στο μυαλό τους για να δικαιολογούν στον εαυτό τους τα αδικαιολόγητα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
πριν 2 χρονια μου ετυχε μια παρομοια περιπτωση στη Θεσσαλονικη. μια πολυ ομορφη κοπελα η οποια δουλευε στο δρομο. την πηρα και οταν ξεντυθηκε ειδα την κοιλιτσα της. ηταν 4 μηνων. της ζητησα να ντυθει της εδωσα και τα 50 που ηταν να παρει και μιλησαμε για καμια ωρα. την ξαναειδα οταν γεννουσε στο νοσοκομειο. συμπτωση ε?
καποιοι θα με πουν μαλακα που δεν την πηδηξα η που της εδωσα τα 50 αλλα θα τους απαντησω οτι στην γυναικα μου( οταν και αν) θα το κανω ισως αλλα σε μια ξενη οχι...

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πριν 2 χρονια μου ετυχε μια παρομοια περιπτωση στη Θεσσαλονικη. μια πολυ ομορφη κοπελα η οποια δουλευε στο δρομο. την πηρα και οταν ξεντυθηκε ειδα την κοιλιτσα της. ηταν 4 μηνων. της ζητησα να ντυθει της εδωσα και τα 50 που ηταν να παρει και μιλησαμε για καμια ωρα. την ξαναειδα οταν γεννουσε στο νοσοκομειο. συμπτωση ε?
καποιοι θα με πουν μαλακα που δεν την πηδηξα η που της εδωσα τα 50 αλλα θα τους απαντησω οτι στην γυναικα μου( οταν και αν) θα το κανω ισως αλλα σε μια ξενη οχι...

μπράβο, ωραίος... μόνο που εκείνη από μέσα της θα είπε "μα τι μαλάκας! πόσο χαζοί είναι οι άντρες! απίστευτα θύματα!" χαχαχαχα

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

μπραβο σου!!! :thumbsup: :thumbsup:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Καλά έκανες φίλε, είμαστε άντρες όχι ζώα.....στα αρχίδια σου, για ένα 50€.....

Σεβάστηκες μια νέα ζωή που θα γεννιόταν, τι πιο ωραίο και ντόμπρο από αυτό;

Κάτι που δεν μπορώ να πω βέβαια για τη συγκεκριμένη "κυρία".....

Ο ορισμός του ζώου.....το καημένο το παιδάκι της λυπάμαι.....

Τόσο εθισμός στο χρήμα πια;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και κάποιοι άλλοι θα σε πούν απλά...ΚΥΡΙΟ...μπράβο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom