Νέα

Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
μαστοι για ελαδω μωρη παλιοκαριολα

Συνημμένα

• 00032439.jpg
    00032439.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 75

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Τα θερμά μου συγχαρητήρια πανάξιε συναγωνιστή piderof, χύστη βυζολάγνε συνάδελφε που και 10 τσουβάλια χρυσό να σκήψει για να σου δώσει η γκόμενα, εσύ πρώτα να πάρεις μάτι τα βυζιά της θα προσπαθήσεις και μετά να δεις αν όντως υπάρχει μέσα στα τσουβάλια το χρυσάφι.
Γιατί χρυσός για σένα, βαρύπουτσε μαχητή της ηδονής, είναι το βυζί και που γι αυτό αγώνες δίνεις, ιδρώτα και σπέρμα χύνεις, στα μαρμαρένια αλώνια της λαγνείας του διαφορετικού και του εωρτικά μυστήριου.
Εγινες αιτία της επαναφοράς μου...

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τα θερμά μου συγχαρητήρια πανάξιε συναγωνιστή piderof, χύστη βυζολάγνε συνάδελφε που και 10 τσουβάλια χρυσό να σκήψει για να σου δώσει η γκόμενα, εσύ πρώτα να πάρεις μάτι τα βυζιά της θα προσπαθήσεις και μετά να δεις αν όντως υπάρχει μέσα στα τσουβάλια το χρυσάφι.
Γιατί χρυσός για σένα, βαρύπουτσε μαχητή της ηδονής, είναι το βυζί και που γι αυτό αγώνες δίνεις, ιδρώτα και σπέρμα χύνεις, στα μαρμαρένια αλώνια της λαγνείας του διαφορετικού και του εωρτικά μυστήριου.
Εγινες αιτία της επαναφοράς μου...

Τρισμέγιστε ερωτοδιδάσκαλε Σπίνο,
Η ταπεινότης μου ωχριά μπροστά σε εσέ, άξιο τέκνο του Κυανoπώγωνα και υπερήφανε συνεχιστή του Μαρκησίου Ντε Σαντ.Σου προσκυνώ τη χάρη μάγιστρε φίλτρων ερωτικών, μύστη τελετουργιών οργιακών, γνώστη μυστικών σεξουαλικών.
Ευφραίνεται η καρδιά μου όταν εσύ Μέγα Σπίνο με επαινείς.Εσύ που σπέρνεις γλυκιά ηδονή, θερίζοντας τους μίσχους δροσερών νεανίδων, εσύ που τρυγάς το γλυκόπιοτο νέκταρ αχόρταγων παλλακίδων, εσύ που οργώνεις τα εύφορα κορμιά νυμφομανών γυναικών.Ω, ναι Σπίνο εσύ αγνό συγγραφικό ταλέντο, ραψωδέ ερωτικών επών, σύγχρονε Πίνδαρε, νομπελίστα του σεξ και των οργίων.
Σε καλοσωρίζω στη Βυζοκατάνυξη.Και σου αφιερώνω το παρακάτω βίντεο.Για να καταδείξω ότι πάνω και πέρα από συγγραφεύς του Κάμα Σούτρα, ο Σπίνος ήταν, είναι και θα παραμείνει ΙΔΕΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΝΟ...
[youtube=425,350]77OnDBiZ2NA[/youtube]

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
καθιστε προσοχη

Συνημμένα

• 00031797.jpg
    00031797.jpg
    48,4 KB · Εμφανίσεις: 55

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ολη η μορφωση της γης στηριζεται σαυτα τα βαρυσημαντα τροπαια της σεξουαλικης γυναικειας υποστασης

Συνημμένα

• 00028157.jpg
    00028157.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 56

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αποτελουν χρησιμο βοηθημα και υποστηριζουν ευγενη σπορ

Συνημμένα

• 00032511.jpg
    00032511.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 52
OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Η Εγκυκλοπαίδεια Βυζιών αποκαλύπτει:
Κατερρίφθη η θεωρία του Δαρβίνου.Τελικώς δεν προήρθαμε από τους πιθήκους αλλά από τις αγελάδες.Ιδού η απόδειξη --->
Υ.Γ: Λεπτομέρεια:Δώστε προσοχή στο βλέμμα των αγελάδων...

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Η Εγκυκλοπαίδεια Βυζιών έχει ξαναναφερθεί στο θέμα (βλ. προηγούμενες σελίδες) αλλά επειδή επικρατεί σύγχυση σε κάποια μέλη - βυζολάτρεις επαναφέρω το θέμα του μεγέθους του σουτιέν και κάνω repost το μήνυμά μου από το topic "Βυζοπούλες σε μπουρδέλα".Σε προηγούμενη σελίδα υπάρχει αναλυτική περιγραφή συνοδευόμενη από φωτογραφικά ντοκουμέντα...

"Επιτρέψτε μου να εξηγήσω κάτι με τα νούμερα.Τα νούμερα του σουτιέν αποτελούνται από 2 μεγέθη.Την περιφέρεια του στήθους και το μέγεθος της κούπας.Η κοπέλα του avatar μου φοράει 36J (36 περιφέρεια, J κούπα) το οποίο μεταφραζόμενο στο ιταλικό σύστημα σημαίνει 3Κ.Αυτό σημαίνει 3άρι με κούπα μεγέθους Κ.Έχει επικρατήσει ωστόσο να αναφερόμαστε μόνο στο μέγεθος της περιφέρειας όταν μιλάμε για μεγέθη (κακώς κατά τη γνώμη μου).Μιλάμε δηλαδή για 1,2,3,4 κλπ. και όχι για Α,Β,C,D κλπ.Το σημαντικό όμως είναι η κούπα και όχι η περιφέρεια.Μια γυναίκα με φαρδιές πλάτες και μεγάλους ώμους μπορεί να φοράει σουτιέν Νο6 αλλά η κούπα του στήθους να είναι μόνο Β ή C, δηλαδή μικρόβυζη.Αντίθετα μπορεί κάποια μικροκαμωμένη να φοράει σουτιέν Νο2 αλλά η κούπα του στήθους να είναι Ε ή και F, δηλαδή βυζαρού...Κακώς λοιπόν μιλάμε για 3αρια, 4αρια και 5αρια.Κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε για D,E,F κλπ.Αλλά επειδή σχεδόν κανείς δεν το ξέρει συνεννοούμαστε με τους αριθμούς.Για βοήθεια όσον αφορά στα νούμερα παραθέτω το παρακάτω site "

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εγω φταιω που δεν της στερησα τιποτα της ξεκωλιαρας. :headbang:
Ευχαριστω psolaras που με ενημερωσες :thumbsup:
Εκφυλο μουτρακι,παιζει σε τσοντες ή σε αισθησιακα σοφτ βιντεακια?
Αν την βλεπεις σαν φιλη μη τη λες ξεκωλιαρα :2funny:
5αρι θα πρεπει να ειναι οι βυζαρες της ΣΙΓΟΥΡΑ (και οχι Σεγουρα :jerking:)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εκφυλο μουτρακι,παιζει σε τσοντες ή σε αισθησιακα σοφτ βιντεακια?
Αν την βλεπεις σαν φιλη μη τη λες ξεκωλιαρα :2funny:
5αρι θα πρεπει να ειναι οι βυζαρες της ΣΙΓΟΥΡΑ (και οχι Σεγουρα :jerking:)
Φιλε ψολαρα δυστηχως μονο βυζακι δειχνει(μεγαλο ξενερωμα).  πιο γυμνες απο τοπλες φωτο δεν θα βρεις. Κανει καριερα σαν τραγουδιστρια και μοντελο. Τωρα απο πισω τετοιο μουνι δεν μπορει να μη κανει της αρπαχτες της, ( εδω το κανουν τοσες και τοσες μπουρουχες της Ελληνικης ... :jerking:show bizz)
Οσο  ια το πενταρι νομιζω οτι εισαι 100% μεσα.
Παρε και τη βιογραφια της νομιζω λεει τις διαστασεις της

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Και μετά τρέχουν τα παιδιά στους ψυχολόγους για τα οιδιπόδεια...Έλα μουνί στον τόπο σου...
[youtube=425,350]BDNbcy_yTfo[/youtube]

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η εγκυκλοπαιδεια βυζιων ειναι μια
boobpedia

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δηλαδη αυτες με το μικρο βυζι να πανε να πεθανουν;; υπαρχουν ευτυχως και τα μετρια :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom