Νέα

Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 386K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ναι ρε αφτιαχτο,κινκυ,ξερεις εσυ  :2funny:
Πάει ρε το κάναμε μπιντέ...
URL]]

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Δυστυχως δεν καταφερα ακομα να πραγματοποιησω το session με τη Miosotis λογω ανειλημμενων καλοκαιρινων υποχρεωσεων το καλοκαιρι του '17. Χτες την πηρα τηλεφωνο στο κινητο της στη Δομινικανη Δημοκρατια και προσπαθησα με μισα αγγλικα εγω και μισα ισπανικα εκεινη να συνεννοηθουμε ενοψει νεου ραντεβου. Πολυ γελιο... Αξιζαν τα 5-10 ευρω που πληρωσα στην Cosmote γι' αυτη την κληση. Συνηθως μιλαμε μεσω viber με τη χρηση Google Translate αλλα ηθελα μια πιο "ζωντανη" επαφη οσο δυσκολο κι αν ειναι λογω γλωσσας. Πιστευω οταν γινει η συναντηση και τραβηξω μερικες φωτο, θα τις ποσταρω εδω και μετα θα αυτοδιαγραφω, θα εχω φτασει στο Everest της βυζολατρειας, δεν υπαρχει ψηλοτερη κορφη να κατακτησει κανεις...
Οχι τέτοια αδερφέ .Εχεις ακόμα Chelsea charms την οποία έχω κλείσει για Φεβρουάριο στο Αμστερνταμ...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Δυστυχως δεν καταφερα ακομα να πραγματοποιησω το session με τη Miosotis λογω ανειλημμενων καλοκαιρινων υποχρεωσεων το καλοκαιρι του '17. Χτες την πηρα τηλεφωνο στο κινητο της στη Δομινικανη Δημοκρατια και προσπαθησα με μισα αγγλικα εγω και μισα ισπανικα εκεινη να συνεννοηθουμε ενοψει νεου ραντεβου. Πολυ γελιο... Αξιζαν τα 5-10 ευρω που πληρωσα στην Cosmote γι' αυτη την κληση. Συνηθως μιλαμε μεσω viber με τη χρηση Google Translate αλλα ηθελα μια πιο "ζωντανη" επαφη οσο δυσκολο κι αν ειναι λογω γλωσσας. Πιστευω οταν γινει η συναντηση και τραβηξω μερικες φωτο, θα τις ποσταρω εδω και μετα θα αυτοδιαγραφω, θα εχω φτασει στο Everest της βυζολατρειας, δεν υπαρχει ψηλοτερη κορφη να κατακτησει κανεις...
Νομιζω φιλε Piderof οτι κορυφη θα πιασεις αν γινετε και γαμησεις την HIMI WAKO.
Η τυπισα ειναι 2 πελωρια βυζια και λιγο ανθρωπος  :2funny:
Απορω πως στεκεται ορθια???

nikolakis2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παιδια αυτη η ξανθια με τα τεραστια βυζια στη Μενεγακη πως την λενε; μεγαλο αποθημενοοοο

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195

Κι ένα link για τους φίλτατους μερακλήδες...

Μεγάλε... συγχαρητήρια μας έφτιαξες....

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Η καλυτερη βυζο-τσοντα που εχω δει ποτε στη ζωη μου (και εχω δει πααααρα πολλες).
Η γκομενα δεν ειναι τελεια (ειναι η γνωστη τζαμαϊκανη Maserati XXX) ουτε ο παρτενερ της ειναι τελειος (ειναι ο Ryan Madison, αντρας της γνωστης πορνοσταρ Kelly Madison).
Ομως μιλαμε για 1 ωρα ανελεητου βυζογαμησιου σε κρεβατι, καναπε, κουζινα, μπανιο, στα ορθια κλπ και εχει μεσα ολα τα βυζοφετιχ.
Στο τελος απο το πολυ γαμησι ματωνει η μουνα της Maserati και τρεχουν εξω ροζ χυσια.  :rockon:

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
21
Πορνοσταρ με τα πιο τεράστια βυζιά που έχω δει, φυσικά κιολας, ειναι η Maria Moore.. Μιλάμε για μεγάλο μαστάρι.. Αν και για μενα, το ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΘΟΣ, φυσικό ειναι, ψεύτκο είναι, με μπερδεύει αλλά λιγο με ενδιαφέρει, το έχει η Carmela Bing.. ΘΕΙΚΟ ΒΥΖΙ!!! ΘΕΑ!

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Πορνοσταρ με τα πιο τεράστια βυζιά που έχω δει, φυσικά κιολας, ειναι η Maria Moore.. Μιλάμε για μεγάλο μαστάρι.. Αν και για μενα, το ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΗΘΟΣ, φυσικό ειναι, ψεύτκο είναι, με μπερδεύει αλλά λιγο με ενδιαφέρει, το έχει η Carmela Bing.. ΘΕΙΚΟ ΒΥΖΙ!!! ΘΕΑ!

Maria Moore είναι γιά σπέσιαλ καταστάσεις. Πρέπει νά άντέχεις...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Maria Moore φυσικα, Carmela Bing σιλικονη. Αγαπημενες και οι δυο.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007