You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 386K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Η 19χρονη Beth Humphreys εύχεται να είχε μικρότερο στήθος!
Συνημμένα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Καλή είναι, αλλά μόνο teasing βλέπω μέχρι στιγμής και ανησυχώ ότι θα μας αφήσει με την ψωλή ανά χείρας...Το next best thing λέγεται Agnetis Miracle (aka Duana). Τέλος. 23 ετών από Πολωνία (τι σκατά γίνεται εκεί ρε πούστη μου, κάτι έχει το νερό). Softcore βιντεάκια μόνο () αλλά ΒΥΖΑΡΕΣ.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
[xvideos]
teleio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Δε νομίζω να τη θυμάται κανείς για το πολιτικό της έργο...
Εν αντιθέσει με την Άγγελα Δωροθέα. Πώς σας ξέφυγε???
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Το next best thing λέγεται Agnetis Miracle (aka Duana). Τέλος. 23 ετών από Πολωνία (τι σκατά γίνεται εκεί ρε πούστη μου, κάτι έχει το νερό). Softcore βιντεάκια μόνο () αλλά ΒΥΖΑΡΕΣ.
Μας τα φύλαγε για τα Χριστούγεννα!!!Καλή είναι, αλλά μόνο teasing βλέπω μέχρι στιγμής και ανησυχώ ότι θα μας αφήσει με την ψωλή ανά χείρας...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Πού βυζοχάθηκες τύπε piderof;
http://[URL unfurl="true"]www.boobs-lover.fr/wp-content/gallery/agnetis-miracle-bed/10.jpg[/img[/URL]]
[img]http://nudeimagehost.com/images/69993712807684610257.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.boobs-lover.fr/wp-content/gallery/agnetis-miracle-bed/10.jpg[/img[/URL]]
[img]http://nudeimagehost.com/images/69993712807684610257.jpg
Τυχαία συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με τη γνωστή βυζαρού σε παραλία της Εύβοιας. Έχουν περάσει και 2 χρόνια από την τελευταια φορά. Τα βυζιά της έχουν μεγαλώσει ακόμα ένα νούμερο. Φορούσε ένα πράσινο μπικίνι που το σλιπάκι της ήταν και ελαφρώς μεγάλο ενώ το σουτιέν πάσχιζε ανεπιτυχώς να καλύψει το βυζοκρέας. Πιστέυω έχει ξεπεράσει σε μέγεθος την Abbi Secraa. Η μισή παραλία κοιτούσε και η άλλη μισή χαζογελούσε.
Κάτι τέτοιο αντίκρυσαν τα ματάκια μου...
[dailymotion]]
Κάτι τέτοιο αντίκρυσαν τα ματάκια μου...
[dailymotion]]
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Προχθές επισκέφθηκα για 2η φορά ένα φαρμακείο στην Βάρη για να αγοράσω ένα προϊόν που δεν το βρίσκεις εύκολα, ειδικά την αντίστοιχη μάρκα. Είχα καθυστερήσει να φθάσω και μόλις είχε κατεβάσει μπάρες. Έκανα νόημα απ' έξω να μου ανοίξουν λέγοντας στην ιδιοκτήτρια του φαρμακείου ότι έρχομαι από μακριά.
Δίπλα της ήταν κι ένας τύπος. Την πρώτη φορά που είχα πάει ήταν μόνο αυτός.
Όταν αρχικά μίλησα στην ιδιοκτήτρια για το προϊόν που θέλω δεν είχα προσέξει ότι η τύπισσα δεν ήταν μια οποιαδήποτε.
Όταν πήγε να μου φέρει το προϊόν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο έριξα μια πιο προσεκτική ματιά-σκανάρισμα. Φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι. Τα στήθη που κρυβόταν πίσω από αυτό ήταν τεράστια :o και καλοσχηματισμένα. Δεν ξέρω αν ήταν αληθινά ή σιλικονάτα, αλλά αυτό που είδαν το ματάκια μου δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί τελευταία.
Όποιος θέλει Info ή να τον οδηγήσω μια μέρα προς τον βυζοπαράδεισο της φαρμακοτρίφτενας ας στείλει μήνυμα.
Δίπλα της ήταν κι ένας τύπος. Την πρώτη φορά που είχα πάει ήταν μόνο αυτός.
Όταν αρχικά μίλησα στην ιδιοκτήτρια για το προϊόν που θέλω δεν είχα προσέξει ότι η τύπισσα δεν ήταν μια οποιαδήποτε.
Όταν πήγε να μου φέρει το προϊόν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο έριξα μια πιο προσεκτική ματιά-σκανάρισμα. Φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι. Τα στήθη που κρυβόταν πίσω από αυτό ήταν τεράστια :o και καλοσχηματισμένα. Δεν ξέρω αν ήταν αληθινά ή σιλικονάτα, αλλά αυτό που είδαν το ματάκια μου δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί τελευταία.
Όποιος θέλει Info ή να τον οδηγήσω μια μέρα προς τον βυζοπαράδεισο της φαρμακοτρίφτενας ας στείλει μήνυμα.
Δε νομίζω να τη θυμάται κανείς για το πολιτικό της έργο...
Πλάκα πρέπει να κάνεις.
Εσωσε πολύς κόσμος τα σπίτια τους από το νόμο που έβγαλε.
Αυτό είναι το 5000ό μου μήνυμα. Και για ιστορικούς λόγους έπρεπε να γίνει στο βυζοthread που άνοιξα το 2006 και άλλαξε τον τρόπο που βλέπουμε το βυζί. Το username piderof κάπου εδώ κλείνει τον κύκλο του. Τα χρόνια της νιότης στο site ασχολούμασταν αποκλειστικά με τους βύζους, αργότερα μπήκαμε και στα πολιτικά και χαλάσαμε την υγεία μας. Ευχαριστώ τον zaras27 (και αργότερα zaras33) για τις βυζοπληροφορίες, τον βυζολάγνο για τις βυζοσυζητήσεις και τον alex71 για τις πολιτικές συζητήσεις. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου και την Ακαδημία. Εννοείται ότι θα παρακολουθώ το site μπας και σκάσει κάποιο καινούργιο βυζοπουλέν (γι' αυτό μην κράξει κανείς). Μπορεί να τα ξαναπούμε, μπορεί και όχι. Πάντως αν πετύχετε κανένα βυζολάτρη αντικομμουνιστή ξερόλα θα είναι το δικό μου κλωνάρι. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΥΠΟΙ. :-*
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Βυζοτύπε piderof,
βυζοπροσκυνώ