epistithios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αν βάζαμε τα βυζιά της Μαραγκού στη συμπαρουσιάστρια θα προέκυπτε ένα πολύ δυνατό τεμάχιο.Η χαμένη τον τελευταίο καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα υπερβυζαρού δημοσιογράφος Κατερίνα Μαραγκού ξεκινάει βραδυνή εκπομπή μαζί με μια άλλη κερία στο Contra Channel κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20:00. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησε καλά φορώντας ταγιέρ κλειστό μέχρι το λαιμό αλλά όλοι οι βυζοθαυμαστές της ελπίζουμε ότι όσο ζεσταίνει ο καιρός, τόσο θα κατεβαίνει το ντεκολτέ...
κρατα τη σημαια ψηλα!Με ρίγη συγκίνησης ανακοινώνω στο βυζολαό ότι μόλις ολοκλήρωσα ένα 20λεπτο chat στο facebook και ένα video chat στο msn με την Abbi Secraa (κατά κόσμον Anna Ylinski) στην οποία ρίχτηκε η ιδέα το καλοκαιράκι να κάνει καμιά βόλτα από Ελλάντα ένεκα ύπαρξης θαυμαστών. Δε νομίζω ότι γαμιέται η κερία αλλά και έστω και μια guest εμφάνιση να κάνει εν μέσω θαυμαστών, κάτι είναι κι αυτό...
Η μόνη φωτό που βρέθηκεΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤRA
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤRA
Το έχουμε ξαναπεί στα πρώτα posts αυτού του νήματος ότι το νούμερο του σουτιέν αποτελείται από 2 μεγέθη: 1ον) από την περίμετρο του στήθους (δηλαδή αν πάρεις μια μεζούρα και μετρήσεις τη γυναίκα στο ύψος του στήθους γύρω γύρω) η οποία μετριέται σε ίντσες π.χ 34, 38, 42 κλπ ίντσες και 2ον) την κούπα του στήθους δηλαδή το μέγεθος των 2 βυζοθηκών του σουτιέν που μετριέται με λατινικά γράμματα π.χ Α, Β, C, D, DD, E κλπ. Οπότε αν ένα σουτιέν είναι π.χ 38-D σημαίνει ότι η γκόμενα που το φοράει έχει περιφέρεια στήθους 38 ίντσες και μέγεθος κούπας στήθους D. Οι προικισμένες από το Θεό γκόμενες είναι αυτές που έχουν όσο το δυνατό μικρότερη περιφέρεια στήθους (άρα αδύνατες) και όσο το δυνατό μεγαλύτερη κούπα (άρα βυζαρούδες). Αντίθετα οι πιο γκαντέμισσες είναι αυτές που έχουν τεράστια περιφέρεια στήθους (άρα χαβούζες) και μικρή κούπα (άρα άβυζες). Δηλαδή ένα νούμερο σουτιέν 34-H είναι για να ξεροχύνεις και ένα μέγεθος 54-B είναι για να φτύνεις. Το D που ρωτάς είναι γεμάτο 3άρι - ελαφρύ 4άρι δηλαδή μια χαρά για το μέσο άντρα, μικρό για βυζολάγνο. Ιδού ένα σουτιέν με κούπα D για να καταλάβεις.Δεν ξέρω αν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά μου και δεν την έχω διαβάσει, αλλά ρωτάω τι σημαίνει Στήθος ΚΥΠΕΛΟ D?
Δεν είσαι ανώμαλος αγόρι μου. Φυσιολογικός βυζολάγνος είσαι. Αυτά τα έκανα πριν χρόνια με κάρτα τηλεόρασης στο PC και print screen τις βυζάρες της Ελευθερίας Γεωργάκαινας (αρχισυντάκτρια του περιοδικού MAX) της milfoβυζαρούς που έκανε μια πρωινή εκπομπή στο Tempo με το Στέφανο Χίο. Τι ωραία χρόνια... Και μην ακούς κανένα βλάκα που σου λέει ότι είσαι ανώμαλος. Εμάς τους βυζιάρηδες, δε μας κοιτάζουνε, ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝΕ...Αν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα και το θυμάμαι βάζω πάντα να δω αν φοράνε κανένα σέξι ταγιεράκι. Είμαι ανώμαλος το ξέρω και μόνος μου.
Η διάσημη Τσέχα (και διαμένουσα πλέον μόνιμα στη Δρέσδη της Αν. Γερμανίας) Milena Velba (κατά κόσμον Michaela Schlegel) είναι ως γνωστόν φανατική μηχανόβια και ιδιοκτήτρια μιας Harley Davidson.
αυτές οι συμπληγάδες πρέπει να φορολογούνται και να βγάζουν οι γκόμενες ειδική άδεια για να τις κουβαλάνε,καθ ότι γίνονται εύκολα φονικά όπλα
Τι λες τώρα τύπε; Στείλε άμεσα με PM όνομα, σχολείο, περιοχή, μάθημα και αν γνωρίζεις πού είναι σήμερα γιατί ψάχνω βυζαρού για ιδιαίτερα.Μάγκες καθίστε καλά . . . .Είχα μια καθηγήτρια εγώ στο Γυμνάσιο με κατι μπάλες τεράστιες.Φαναταστείτε ότι ο κάθε βύζος ήταν ίσος με 2 μπάλες Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου.Βέβαια από φάτσα δεν βλεπόταν αλλά για βυζολάγνους είναι ότι πρέπει. . .. . ..