Νέα

Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 387K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

epistithios

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
10
Πόντοι
0
τελικά η Ολυμπία Αντύπα φαίνεται προικισμένο κορίτσι!!! (αλλα κάνει κακές παρέες)
(σημ. η κυρια με το ροζ)

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
τελικά η Ολυμπία Αντύπα φαίνεται προικισμένο κορίτσι!!! (αλλα κάνει κακές παρέες)
(σημ. η κυρια με το ροζ)

Μια χαρά παρέες κάνει. Παρεπιπτόντως η παρέα της την κοιτάει όλο λαχτάρα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η χαμένη τον τελευταίο καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα υπερβυζαρού δημοσιογράφος Κατερίνα Μαραγκού ξεκινάει βραδυνή εκπομπή μαζί με μια άλλη κερία στο Contra Channel κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 20:00. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησε καλά φορώντας ταγιέρ κλειστό μέχρι το λαιμό αλλά όλοι οι βυζοθαυμαστές της ελπίζουμε ότι όσο ζεσταίνει ο καιρός, τόσο θα κατεβαίνει το ντεκολτέ...
Αν βάζαμε τα βυζιά της Μαραγκού στη συμπαρουσιάστρια θα προέκυπτε ένα πολύ δυνατό τεμάχιο.

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Με ρίγη συγκίνησης ανακοινώνω στο βυζολαό ότι μόλις ολοκλήρωσα ένα 20λεπτο chat στο facebook και ένα video chat στο msn με την Abbi Secraa (κατά κόσμον Anna Ylinski) στην οποία ρίχτηκε η ιδέα το καλοκαιράκι να κάνει καμιά βόλτα από Ελλάντα ένεκα ύπαρξης θαυμαστών. Δε νομίζω ότι γαμιέται η κερία αλλά και έστω και μια guest εμφάνιση να κάνει εν μέσω θαυμαστών, κάτι είναι κι αυτό...

Συνημμένα

• 385936_318802694808306_159541270734450_1086394_905289130_n.jpg
    385936_318802694808306_159541270734450_1086394_905289130_n.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 52

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Με ρίγη συγκίνησης ανακοινώνω στο βυζολαό ότι μόλις ολοκλήρωσα ένα 20λεπτο chat στο facebook και ένα video chat στο msn με την Abbi Secraa (κατά κόσμον Anna Ylinski) στην οποία ρίχτηκε η ιδέα το καλοκαιράκι να κάνει καμιά βόλτα από Ελλάντα ένεκα ύπαρξης θαυμαστών. Δε νομίζω ότι γαμιέται η κερία αλλά και έστω και μια guest εμφάνιση να κάνει εν μέσω θαυμαστών, κάτι είναι κι αυτό...
κρατα τη σημαια ψηλα! :rockon:

portalavriou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤRA

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
    Δεν ξέρω αν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά μου και δεν την έχω διαβάσει, αλλά ρωτάω τι σημαίνει Στήθος ΚΥΠΕΛΟ D?

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΟΝΤRA

Αν είσαι βυζοανώμαλος όπως εγώ παρακολουθείς την εκπομπή τους live μέσω Internet και το Print Screen γίνεται ο αγαπημένος σου φίλος:

Η συγκεκριμένη κυρία λέγεται Κατερίνα Μαραγκού και ίσως τη θυμάστε από την πρωινή εκπομπή του αχώνευτου Αρναούτογλου πριν 5-6 χρόνια. Εδώ είναι το link για live παρακολούθηση του Kontra Channel:

[URL unfurl="true"]http://live24.gr/webtv/kontrachannel/[/url]

Οι κυρίες κάνουν εκπομπή Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη στις 20:00 μέχρι 20:30. Αν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα και το θυμάμαι βάζω πάντα να δω αν φοράνε κανένα σέξι ταγιεράκι. Είμαι ανώμαλος το ξέρω και μόνος μου.  :2funny:

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
   Δεν ξέρω αν υπάρχει απάντηση στο ερώτημά μου και δεν την έχω διαβάσει, αλλά ρωτάω τι σημαίνει Στήθος ΚΥΠΕΛΟ D?
Το έχουμε ξαναπεί στα πρώτα posts αυτού του νήματος ότι το νούμερο του σουτιέν αποτελείται από 2 μεγέθη: 1ον) από την περίμετρο του στήθους (δηλαδή αν πάρεις μια μεζούρα και μετρήσεις τη γυναίκα στο ύψος του στήθους γύρω γύρω) η οποία μετριέται σε ίντσες π.χ 34, 38, 42 κλπ ίντσες και 2ον) την κούπα του στήθους δηλαδή το μέγεθος των 2 βυζοθηκών του σουτιέν που μετριέται με λατινικά γράμματα π.χ Α, Β, C, D, DD, E κλπ. Οπότε αν ένα σουτιέν είναι π.χ 38-D σημαίνει ότι η γκόμενα που το φοράει έχει περιφέρεια στήθους 38 ίντσες και μέγεθος κούπας στήθους D. Οι προικισμένες από το Θεό γκόμενες είναι αυτές που έχουν όσο το δυνατό μικρότερη περιφέρεια στήθους (άρα αδύνατες) και όσο το δυνατό μεγαλύτερη κούπα (άρα βυζαρούδες). Αντίθετα οι πιο γκαντέμισσες είναι αυτές που έχουν τεράστια περιφέρεια στήθους (άρα χαβούζες) και μικρή κούπα (άρα άβυζες). Δηλαδή ένα νούμερο σουτιέν 34-H είναι για να ξεροχύνεις και ένα μέγεθος 54-B είναι για να φτύνεις. Το D που ρωτάς είναι γεμάτο 3άρι - ελαφρύ 4άρι δηλαδή μια χαρά για το μέσο άντρα, μικρό για βυζολάγνο. Ιδού ένα σουτιέν με κούπα D για να καταλάβεις.

Superfit_Full_D_Cup_Bra.jpg

Αν είμαι σπίτι εκείνη την ώρα και το θυμάμαι βάζω πάντα να δω αν φοράνε κανένα σέξι ταγιεράκι. Είμαι ανώμαλος το ξέρω και μόνος μου.  :2funny:
Δεν είσαι ανώμαλος αγόρι μου. Φυσιολογικός βυζολάγνος είσαι. Αυτά τα έκανα πριν χρόνια με κάρτα τηλεόρασης στο PC και print screen τις βυζάρες της Ελευθερίας Γεωργάκαινας (αρχισυντάκτρια του περιοδικού MAX) της milfoβυζαρούς που έκανε μια πρωινή εκπομπή στο Tempo με το Στέφανο Χίο. Τι ωραία χρόνια... Και μην ακούς κανένα βλάκα που σου λέει ότι είσαι ανώμαλος. Εμάς τους βυζιάρηδες, δε μας κοιτάζουνε, ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝΕ...

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66

Συνημμένα

• Gr-182.jpg
    Gr-182.jpg
    173,5 KB · Εμφανίσεις: 109
  • Gr-110.jpg
    Gr-110.jpg
    169,7 KB · Εμφανίσεις: 46
OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Η διάσημη Τσέχα (και διαμένουσα πλέον μόνιμα στη Δρέσδη της Αν. Γερμανίας) Milena Velba (κατά κόσμον Michaela Schlegel) είναι ως γνωστόν φανατική μηχανόβια και ιδιοκτήτρια μιας Harley Davidson.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Piderof εισαι ο θεός μου!Περα απο την Velba που γουσταρω κι εγώ τρελλά θα σου ποσταρω προσεχώς και μερικά άλλα ονοματα να δουμε αν συμπιπτουμε!

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Έβλεπα σήμερα το Πρωινό μου του Mega που έβγαινε live από την παραλία του Killini beach. Όλο το πάνελ με τα μαγιώ τους πλατσουριζαν στα νερα. Δεν μπόρεσα να μην προσεξω τη Σασα Σταματη με ένα ροζ σουτιέν και κάτι ΜΕΓΑΛΟΜΑΣΤΑΡΑ να περιφέρεται, να χοροπηδαει, να πετάει νερα και να ξεχειλίζουν οι βυζοι. Όσο εκνευριστικη είναι αυτή η κοπέλα τόσο βυζοκαυλα είναι. Την εσφιγγα άνετα.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Μάγκες καθίστε καλά . . . .Είχα μια καθηγήτρια εγώ στο Γυμνάσιο με κατι μπάλες τεράστιες.Φαναταστείτε ότι ο κάθε βύζος ήταν ίσος με 2 μπάλες Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου.Βέβαια από φάτσα δεν βλεπόταν αλλά για βυζολάγνους είναι ότι πρέπει. .  ..  . ..

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Μάγκες καθίστε καλά . . . .Είχα μια καθηγήτρια εγώ στο Γυμνάσιο με κατι μπάλες τεράστιες.Φαναταστείτε ότι ο κάθε βύζος ήταν ίσος με 2 μπάλες Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου.Βέβαια από φάτσα δεν βλεπόταν αλλά για βυζολάγνους είναι ότι πρέπει. .  ..  . ..
Τι λες τώρα τύπε; Στείλε άμεσα με PM όνομα, σχολείο, περιοχή, μάθημα και αν γνωρίζεις πού είναι σήμερα γιατί ψάχνω βυζαρού για ιδιαίτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom