You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγκυκλοπαίδεια βυζιών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 387K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
ζητω ταπεινα συγνωμη απο τον piderof... 0
WOW!!!!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πραγματικά απορώ με τους άντρες που ενθουσίαζονται έτσι κ δουν αγελαδινά μαστάρια.WOW!!!!
Σκοπός είναι να υπάρχει όλο το πακέτο,γιατί τί να τα κάνεις τα βυζιά αν θες σακούλα....
Τουλάχιστον εσυ γλίτωσες το χορό γυμνόστηθη στο φεγγαρόφως...ζητω ταπεινα συγνωμη απο τον piderof... 0
δεν ειναι δικη μου η φωτο,την εβαλα για να εξευμενισω τον οργισμενο piderof.μα γιατί είδαμε το υπόλοιπο; μην είμαστε προπετές. Μια χαρά θα είναι το Silvaki
και σαν πακέτο
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
h antigoni prepei na nai fake mages mhn treleneste...kai meta vlepeis kati tetoia kai les mana giati me genisses!!!
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
Gia party sou Piderof!!!
δεν ειναι δικη μου η φωτο,την εβαλα για να εξευμενισω τον οργισμενο piderof.
εγώ είδες παντός σε υπερασπιστικά Σίλβα
nai kai σ'ευχαριστω.εγώ είδες παντός σε υπερασπιστικά Σίλβα
(τι φλεβα! :o )
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
οι μοντς τον παιζουνε ολημερις ο αλλος βαζει φατσα καρτα φωτογραφιες της κοπελας,κανω αναφορα και δεν τις σβηνουνΓαμωτο ειχα κι εγω μια φιλη που πηγε κ τα κοψε..!
Κ δεν προλαβα να την φαω κιολας..! Ολο μου το παιζε δυσκολη επειδη ειχε γκομενο κ καλα..!
Μου 'πε οτι το κανε επειδη ειχε προβλημα με τη μεση.. Μαλακιες, ας δοκιμαζε πρωτα να κανει λιγο διαιτα κ γυμναστικη πριν φτασει στην επεμβαση..!
Εκανε εγκλημα κατα της βυζολατρικης ανθρωποτητας..! Τωρα ουτε 3αρια δεν ειναι κ καθως ειναι κ γεματουλα, ουτε καν φαινονται..
dimitris k
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βυζαρες καπως ετσι
σε σχεση με αυτα που οσταρονται εδω? ουυυυ! μικρο!Εσύ Sιλβακι τι size είσαι?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ με το πρώτο είμαι πλήρως ευχαριστημένος
αλλά όσο μεγαλώνει το βυζί και καλυτερεύει η θέα από την αγαπημένη μου στάση το cow girl τόσο πιο πολύ κρατιέμαι για να μην τελειώσω
τα μαστάρια της πέπης είναι το πάνω όριο,εκεί είναι το τέλειο, εκεί γουστάρω να γαμάω στα 4 με καθρεύτη μόνο και μόνο να τα βλέπω να χορεύουν στο ρυθμό που τους δίνω.... άσε που μετά πέφτεις ανάμεσά τους και κοιμάσαι
αλλά όσο μεγαλώνει το βυζί και καλυτερεύει η θέα από την αγαπημένη μου στάση το cow girl τόσο πιο πολύ κρατιέμαι για να μην τελειώσω
τα μαστάρια της πέπης είναι το πάνω όριο,εκεί είναι το τέλειο, εκεί γουστάρω να γαμάω στα 4 με καθρεύτη μόνο και μόνο να τα βλέπω να χορεύουν στο ρυθμό που τους δίνω.... άσε που μετά πέφτεις ανάμεσά τους και κοιμάσαι
Συνημμένα
σε σχεση με αυτα που οσταρονται εδω? ουυυυ! μικρο!
A? cup B cup?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114