Νέα

Έγκλημα στον Ερυθρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
ο αντισθένης μου έστειλε παρατήρηση για το "αμόρφωτη βλάχα πλύνε το στόμα σου".
Εμένα.
Παρατήρηση.
Σε συγχαίρω για την ορθή και αντικειμενική σου διαχείριση στο παρόν σάιτ και σε όλα τα νήματα.
Επιτέλους ανακαλύφθηκε ο βωμολόχος που λερώνει τα νήματα του μπουρδέλα και είμαι εγώ.
ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και εις ανώτερα.
?‍♀️

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ε αυτο ειδε, αυτο ειπε ο ανθρωπος. Ειναι γυναικα αυτη που βριζεις τυπε Πουλι-Πριγκηπα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μόνο αυτά που τους έχουν σούρει οι κινέζοι, είναι τριπλάσια από αυτά έχουν γραφεί συνολικά για τους υπόλοιπους.
οι ποιοι, οι κινεζοι. η χωρα που αμφισβητει 15 διαφορετικες συνοριακες γραμμες

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Γυναίκα στη ψυχή!

Το σώμα είναι άλλη υπόθεση.
ε τοτε δικαιως πηρε παρατηρηση.

ηταν ρατσιστης με μια ευαισθητη ψυχη. καλυτερα να το κανει με ενα σκληροπετσο αλβανο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Βλέπω παίζει πολύ το "60χρονος Αλβανός" για τον δολοφόνο του Ερυθρού.
Δεν έπαιζε όμως χθες στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας το "72χρονος Έλληνας" ή προχθές στην Μακρινίτσα Μαγνησίας το "31χρονος Έλληνας".
Ρε, οι δολοφόνοι χαρακτηρίζονται από το έγκλημά τους, όχι απο την εθνικότητα!

ο κόσμος καίγεται και οι αριστερούληδες το βιολί τους. Δείτε: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθεί εθνικότητα αν είναι Έλληνας. Στην Ελλάδα είμαστε. Και δεν μπορούμε δυστυχώς να μαζέψουμε τα αυτόχθονα μπουμπούκια και να τα μεταφέρουμε αλλού. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε καμιά υποχρέωση να ανοίγουμε τις αγκάλες μας στα ξένα. Βρείτε τίποτα σοβαροτερο να ασχοληθείτε στην ζωή σας από αυτήν την γελοία παρατήρηση που τίποτα δεν προσφέρει. Σκεφτείτε το εξής απλό: Πόσες φορές έχετε ξενισει παρατηρωντας να αναφέρεται η λεξη φιλιππινεζος σε αστυνομικό δελτίο; Μάλλον απίθανο, όχι επειδή δεν αναφέρεται, αλλα επειδή έχει φυσιολογική στατιστική πιθανότητα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.735
Πόντοι
14.936
περίληψη ένας νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στον ερυθρό και χάλαγε τον ύπνο ενός από δίπλα τι πιο φυσικό ο διπλας τράβηξε την μπριζα για να κλίσει κάνα βλέφαρο οπωσ Θα κάναμε και ‘μείς με το σκουπόξυλο στο ταβάνι αΜα γαμαγε ο από Πάνω καμία χοντρή το βραδυ :cheesy::confused:τώρα τον κατηγορούνε τον ανθρωπάκο για ανθρωποκτονία γνώμες :cheesy:
τσακαλε μου καλησπερα.επειδη πριν 2 μηνες βγηκα απο νοσοκομειο μετα απο εγχειρηση στον πνευμονα.
οχι κατι κακο αλλα εφαγα πακετο εγινε φυσσαλιδα στον πνευμονα και μαζεψε υγρα anyway κωλοκατασταση.
θελω να πω οτι ειχα διπλα μου ανθρωπο με καρκινο συνδεδεμενο με μηχανημα πολυ θορυβο και ο ανθρωπος
να εχει πονους πολλους απλα πραγματικα το μονο που ευχομουν απο μεσα μου ειναι οσο αστειο και παραμυθενιο
και αν ακουγεται να βρεθει τροπος και να μην ποναει κανενας.αν μπορουσα θα βοηθουσα θελω να πω.
τωρα ο αλλος θεωρησε σωστο να τον στειλει τραβωντας καλωδια.δεν εξεταζω καταγωγη ηλικια και οτι αλλο.
θα κριθει και αυτος απο αλλου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.093
Πόντοι
3.556
ο κόσμος καίγεται και οι αριστερούληδες το βιολί τους. Δείτε: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθεί εθνικότητα αν είναι Έλληνας. Στην Ελλάδα είμαστε. Και δεν μπορούμε δυστυχώς να μαζέψουμε τα αυτόχθονα μπουμπούκια και να τα μεταφέρουμε αλλού. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε καμιά υποχρέωση να ανοίγουμε τις αγκάλες μας στα ξένα. Βρείτε τίποτα σοβαροτερο να ασχοληθείτε στην ζωή σας από αυτήν την γελοία παρατήρηση που τίποτα δεν προσφέρει.
Αν έλεγαν για όλους τους δολοφόνους την εθνικότητά τους δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Αν όμως επιλεκτικά κρύβεται η εθνικότητα όταν γίνεται από Έλληνα και υπερτονίζεται όταν ο δολοφόνος είναι αλλοδαπός, τότε ναι υπάρχει μεγάλο θέμα ρατσισμού.
Καλως ή κακώς ετσι μόνο αντιδράσεις πυροδοτεις από όλες τις πλευρές ..

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
Μου αρέσει ο τίτλος. Κάνει κάτι σαν "έγκλημα στο νείλο", "δέκα μικρά νεγράκια" κλπ. :)
Είδες γερο τι κάνει το μάρκετινγκ ; Εμένα που με βλέπεις έχω σπουδάσει Γκράβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τσακαλε μου καλησπερα.επειδη πριν 2 μηνες βγηκα απο νοσοκομειο μετα απο εγχειρηση στον πνευμονα.
οχι κατι κακο αλλα εφαγα πακετο εγινε φυσσαλιδα στον πνευμονα και μαζεψε υγρα anyway κωλοκατασταση.
θελω να πω οτι ειχα διπλα μου ανθρωπο με καρκινο συνδεδεμενο με μηχανημα πολυ θορυβο και ο ανθρωπος
να εχει πονους πολλους απλα πραγματικα το μονο που ευχομουν απο μεσα μου ειναι οσο αστειο και παραμυθενιο
και αν ακουγεται να βρεθει τροπος και να μην ποναει κανενας.αν μπορουσα θα βοηθουσα θελω να πω.
τωρα ο αλλος θεωρησε σωστο να τον στειλει τραβωντας καλωδια.δεν εξεταζω καταγωγη ηλικια και οτι αλλο.
θα κριθει και αυτος απο αλλου.
Τυπε ήσουν και σύ ένας εν δυνάμει φονιάς

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
ποιά χωριά κρήτη? άντε ένα δύο οικογένειες που κρύβανε κάνα στρέμμα εδώ και εκεί. Τα ζωνιανά γίνανε γνωστά από την τηλεόραση λόγω της επιχείρησης όχι γιατί ήταν όλο το χωριό χασισέμποροι όπως είναι κεφαλοχώρια στην γείτονα. Τι συζητάμε τώρα καμία σχέση
Σε αντίθεση με το Λαζαρατι που μόνο μέσα στις τουρκικές χεστρες δεν είχαν φυτέψει κορταρι

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.735
Πόντοι
14.936
Είδες γερο τι κάνει το μάρκετινγκ ; Εμένα που με βλέπεις έχω σπουδάσει Γκράβα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε ήσουν και σύ ένας εν δυνάμει φονιάς
οχι ρε συ.ενταξει απο τη μια γελαμε με την ωμοτητα του περιστατικου αλλα απο την αλλη πιο φρικτο δεν γινεται.
πραγματικα ανημπορος να υπερασπιστεις το δικαιωμα σου στην ζωη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom