Νέα

Έγκλημα στον Ερυθρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
οχι σαν τους βικινγκς. μονο οι ασιατικες ορδες τους φτανανε.

οι υπολοιποι φοβοντουσαν ελαφρως την οργη του Κυριου

αν και το βικινγκ ηταν για αστειο, το νοημα ειναι οτι η πεινα και η αμορφωσια φερνει τη βια.

αλβανο-αμερικανοι εχουν γινει νομπελιστες, ηθοποιοι, αστροναυτες
οι βίκινγκς δημιούργησαν γραμμή ευγονικής γιατί η ζωή τους ήταν ληστρικές επιδρομές μάχες και βιασμοί. Γιαυτό και είναι ψηλοί μυώδεις μέχρι σήμερα.
Έχω δει σε συναυλία να κάθονται κάτω να κάνουν κουπί με ιαχές, ή σε ολυμπιακούς αγώνες εθνική σουηδίας να κάνει ιαχή όλο το στάδιο σου σηκώνεται η τρίχα.
Η ιαχή στην ταινία με τους 300 είναι νανούρισμα μπροστά τους λολ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ειχα μαθητες τσιγγανους υιοθετημενους απο πλουσιες οικογενειες σε καλες περιοχες, που εκλεβαν και ηταν βιαιοι, το αιμα νερο δεν γινεται
και εγω ξερω Αλβανο μεγαλωμενο στο εξωτερικο που ειναι δικηγορος, πιο φλωρος απο τους φλωρους και χτυπαει 100+ χιλιαρικα.
αι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι βίκινγκς δημιούργησαν γραμμή ευγονικής γιατί η ζωή τους ήταν ληστρικές επιδρομές μάχες και βιασμοί. Γιαυτό και είναι ψηλοί μυώδεις μέχρι σήμερα.
Έχω δει σε συναυλία να κάθονται κάτω να κάνουν κουπί με ιαχές, ή σε ολυμπιακούς αγώνες εθνική σουηδίας να κάνει ιαχή όλο το στάδιο σου σηκώνεται η τρίχα.
Η ιαχή στην ταινία με τους 300 είναι νανούρισμα μπροστά τους λολ
δε θα με χαλαγε να ακουγα μερικες ιαχες σουηδεζων καβλωμενων βαλκυριων αποψε

• Like
Αντιδράσεις: sodoff
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εγω ξερω Αλβανο μεγαλωμενο στο εξωτερικο που ειναι δικηγορος, πιο φλωρος απο τους φλωρους και χτυπαει 100+ χιλιαρικα.
φυσικα υπαρχουν και τετοιοι,
αλλα η ρετσινια βγαινει οταν εχεις στους 100 ,
κλεφτες 10 και επιστημονες 10
ενω οι αλλοι εχουν κλεφτες 2 και επιστημονες 18

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Αυτό που το νήμα ξεκίνησε από την εντατική και το σωλήνα μηχανικής υποστήριξης και έφτασε σε Σπαρτιάτες, Βίκινγκ, μπάφο, Μεσσηνία και Ελληνοαλβανό του 2120 με ξεπερνάει. :confused:

Είναι που ένεκα της πολυσχιδούς μόρφωσής σας, έχετε απωλέσει το ζωόδες ένστικτο του μπαχαλάκια κ<ι σας έχει μείνει μόνο το τιθασευμένο. :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σαφώς.

Αλλά παραμένει αδιαπραγμάτευτο το γεγονός, ότι είχαν κατασφαγιάσει σχεδόν όλοκληρο τον τότε γνωστό κόσμο, είτε ως άποικοι, είτε ως μισθοφόροι.
Εννοείται. Ακόμα για είλωτες μιλάμε.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτό που το νήμα ξεκίνησε από την εντατική και το σωλήνα μηχανικής υποστήριξης και έφτασε σε Σπαρτιάτες, Βίκινγκ, μπάφο, Μεσσηνία και Ελληνοαλβανό του 2120 με ξεπερνάει. :confused:
τα μελη του μπου ειναι εκλεπτυσμενα και μπορουν να καταληξουν σε καθε θεμα απο καθε θεμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.780
Πόντοι
2.606
φυσικα υπαρχουν και τετοιοι,
αλλα η ρετσινια βγαινει οταν εχεις στους 100 ,
κλεφτες 10 και επιστημονες 10
ενω οι αλλοι εχουν κλεφτες 2 και επιστημονες 18
μαλακες αυτο το ατομο με ολο του το ειναι στηριζει τα εμβολια....... :confused: :confused: :confused: :confused:.......:2funny::2funny::2funny::2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.780
Πόντοι
2.606
παλι καλα να λες που δεν εχουν εμπλεξει στην κουβεντα τον βαγγελα τυπε...ο νικιολιος εχει μπει δυναμικα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Για να επανέλθουμε στο θέμα...

Ο τύπος αυτός πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κλασσικός δολοφόνος.

Άστον μέσα να περάσει "καλά" γεράματα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Διαφωνώ στα μισά. Ο μάστορας ο αλβανός τους βάζει κάτω όλους σε εργατικότητα και τέχνη. Αλλά στατιστικά είναι σαν λευκοί ελέφαντες, υπερκαλύπτονται από τους παραβατικούς αλβανούς σε νούμερα πάντα μιλάμε. Επίσης οι αλβανοί μεταξύ τους στηρίζονται πολύ και στις δουλειές.
Συμπερασματικά ο καλός αλβανός είναι καλύτερος από τον μέσο όρο, αλλά είναι ένας στο εκατομμύριο αν όχι δισεκατομμύριο.
Συγνώμη που θα στο πω αλλά μάλλον δεν κατέχεις τα τεχνικά θέματα. Άθλιοι μάστορες είναι. Έχουν μάθει λάθος τα πάντα. Δυστυχώς. Απλά δεν πάει κανείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ για εμάς τους Έλληνες.
Δεν αντιλέγω αδερφέ. Σκατοφάρα είμαστε και εμείς.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.780
Πόντοι
2.606
Για να επανέλθουμε στο θέμα...

Ο τύπος αυτός πρέπει να αντιμετωπιστεί ως κλασσικός δολοφόνος.

Άστον μέσα να περάσει "καλά" γεράματα...
χεσε μας ρε βλαμμενε ,το θεμα ειναι βαθυ με πολιτικοκοινωνικες προεκτασεις,ιστορικες αναζητησεις,λουμπεν πρεζομπορους και γραμμες αιματος βορειων φυλων.....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Συγνώμη που θα στο πω αλλά μάλλον δεν κατέχεις τα τεχνικά θέματα. Άθλιοι μάστορες είναι. Έχουν μάθει λάθος τα πάντα. Δυστυχώς. Απλά δεν πάει κανείς.
αυθεντία δεν είμαι αλλά έχω μείνει ικανοποιημένος. Μπορεί να είναι όπως τα λες εσύ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.304
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε, σορρυ κιολας ειναι καλυτεροι οι ελληνες?

Εχουν οι Ελληνες μπεσα που ειναι πως θα μπουν στο δημοσιο και πως θα κλεψουν το κρατος και το διπλανο?

Και ποιος σου λεει οτι μεταξυ τους οι αλβανοι δεν ειναι οκ? αν ο Ελληνας τους βλεπει ρατσιστικα, γιατι να μη κοιταξουν να τους γαμησουν.

Απλα οι αλβανοι εχουν μια γυφτια, η οποια δικαιολογειται λογω χοντζα, πεινας. Ολα τα παραπανω ειναι βαλκανια χαρακτηριστικα τα οποια οι ελληνες ισως εχουν λιγοτερο, λογω του οτι "ανηκαν στη Δυση"

Ολα τα γονιδια εχουν αναμιχτει με το περασμα των αιωνων.

Το ότι δεν πάνε οι Έλληνες για μα΄στορες δε σημαίνει πως οι Αλβανοί είναι καλοι μάστορες. Άθλιοι είναι οι περισότεροι, τσαπατσούληδες και πονηροί. Στα λέω αλήθεια. Όχι, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους - αλλά "καλοι μάστορες" δεν είναι οι περισσότεροι. - Τώρα ειδικά έχουν ριχτεί στους φούρνους - εκεί να δεις πόσο καλοί μάστορες είναι...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
χεσε μας ρε βλαμμενε ,το θεμα ειναι βαθυ με πολιτικοκοινωνικες προεκτασεις,ιστορικες αναζητησεις,λουμπεν πρεζομπορους και γραμμες αιματος βορειων φυλων.....
:jerking2: :jerking: :jerking2: :jerking: :jerking2: :jerking: :jerking2: :jerking: :jerking2: :jerking:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
και για να συνεχίσουμε στο θέμα μας

τα καθίκια τους ιάπωνες γιατί δεν τους πιάνει κανείς στο στόμα τους που έχουνε κάνει φρικιαστικά εγκλήματα και εθνοκαθάρσεις

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.304
Πόντοι
2.356
αυθεντία δεν είμαι αλλά έχω μείνει ικανοποιημένος. Μπορεί να είναι όπως τα λες εσύ.
Το καταλαβαίνω πως το λες αλλά επειδή τυχαίνει να ξέρω πως δουλευουν και οι αντρες και οι γυναίκες από Αλβανία έχω να σου πω πως ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι καλοι και σαν άνθρωποι και σαν μάστορες. Έχουν το φθόνο μέσα τους - Και τόσα χρόνια έμαθαν και την ελληνική κουλτουρα που είναι τεμπελιά και παπατζηλίκι και έγιναν εξπερ.

Πάντως μεταξύ μας, καλά κάνουν και είναι κακοί μάστορες - εδώ όλοι οι πελάτες ψάχνουν το φθηνό. Φθηνό μπάνιο, φθηνά πλακάκια, φθηνές κατασκευές κλπ και δίνουν λίγα λεφτά... ε ας τρώνε στη μάπα και την ανάλογη "μάπα" αλβανική εργασία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom