Νέα

Έγκλημα στον Ερυθρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 158
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
σε αντίθεση με σένα εγώ ειμαι της αποψης οτι πρεπει να βοηθηθουν οι ξενοι και να μορφωθουν γιατι όταν εχεις παρακμιακους και εξαθλιομενους είτε μέσα στο σπιτι σου ειτε στην γειτονια σου καποια στιγμη θα σκασει και η στραβη. π. χ. τον Πασαρη τον ειχαν συλλάβει για ζητιανια πριν γινει δολοφόνος. Αν τον ειχε βοηθήσει καποιος ανθρωπος τοτε ή το κρατος τοτε ειναι πολυ πιθανο να μην ειχε δολοφονησει κανενα. Γενικα δεν γίνεται να ζεις σε παλάτι και εξω απο το παλατι να υπάρχει εγκληματικοτητα και να λες οτι δεν θα μπει ποτε κανεις στο παλατι. Εκτός και αν μισεις τους ανθρωπους και πιστευεις οτι πρεπει να σκοτωσεις ολους οσους ειναι εξω απο το παλάτι. Ελπίζω να εγινα κατανοητος με τα σχήματα λογου που χρησιμοποιησα
βεβαια με τοσους ξενους στην ελλαδα ποιον θα πρωτοβοηθησουν

αν και ο συγκεκριμενος ηταν ψυχακιας μαλλον

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
βεβαια με τοσους ξενους στην ελλαδα ποιον θα πρωτοβοηθησουν

αν και ο συγκεκριμενος ηταν ψυχακιας μαλλον

Δεν παίζει το ψυχάκιας.

Όχι ένας, αλλά τέσσερεις ψυχίατροι τον εξέτασαν μετά, και δήλωσαν πως τα έχει τετρακόσια.

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.089
Πόντοι
2.606
σε αντίθεση με σένα εγώ ειμαι της αποψης οτι πρεπει να βοηθηθουν οι ξενοι και να μορφωθουν γιατι όταν εχεις παρακμιακους και εξαθλιομενους είτε μέσα στο σπιτι σου ειτε στην γειτονια σου καποια στιγμη θα σκασει και η στραβη. π. χ. τον Πασαρη τον ειχαν συλλάβει για ζητιανια πριν γινει δολοφόνος. Αν τον ειχε βοηθήσει καποιος ανθρωπος τοτε ή το κρατος τοτε ειναι πολυ πιθανο να μην ειχε δολοφονησει κανενα. Γενικα δεν γίνεται να ζεις σε παλάτι και εξω απο το παλατι να υπάρχει εγκληματικοτητα και να λες οτι δεν θα μπει ποτε κανεις στο παλατι. Εκτός και αν μισεις τους ανθρωπους και πιστευεις οτι πρεπει να σκοτωσεις ολους οσους ειναι εξω απο το παλάτι. Ελπίζω να εγινα κατανοητος με τα σχήματα λογου που χρησιμοποιησα
Φίλε κι ο πατέρας του Πάσσαρη ήταν βομβιστής μαφιόζος είναι άλλη ιστορία εκεί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε κι ο πατέρας του Πάσσαρη ήταν βομβιστής μαφιόζος είναι άλλη ιστορία εκεί μεγάλωνε με την μάνα του

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δεν παίζει το ψυχάκιας.

Όχι ένας, αλλά τέσσερεις ψυχίατροι τον εξέτασαν μετά, και δήλωσαν πως τα έχει τετρακόσια.
τοτε ειναι απλα τερας, αδυνατω να το πιστεψω αυτο, θα το κοιταξω

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
κουβαλαω τα πτωματα σαν τον κμαν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.771
Πόντοι
9.931
Παντως να μην έχετε την απαίτηση απο 60χρονο Αλβανο που εχει μεγαλώσει επι Χοντζα και με το ζορι ξερει να γραφει το ονομα του και πρόσθεση, να ξερει οτι αυτο το μηχάνημα που εκανε θόρυβο κρατούσε στη ζωη τον διπλανο του.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Παντως να μην έχετε την απαίτηση απο 60χρονο Αλβανο που εχει μεγαλώσει επι Χοντζα και με το ζορι ξερει να γραφει το ονομα του και πρόσθεση, να ξερει οτι αυτο το μηχάνημα που εκανε θόρυβο κρατούσε στη ζωη τον διπλανο του.

Στον πούτσο μας, κύριε. Δεν ήταν στο σπίτι του να κάνει ό,τι του κατέβει στην τσότρα.

Σε δημόσιο ελληνικό νοσοκομείο βρισκόταν, και βρισκεται ακόμα φρουρούμενος.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Ελληνικές βουλευτικές εκλογές 7ης Ιουλίου 2019.
Λαικός σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή 2,93% 165.620 ψήφοι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.782
Πόντοι
2.606
Τρεις φορές προσπάθησε. Έβγαλε τα καλώδια αλλά το μηχάνημα συνέχισε να δουλεύει με την εφεδρική μπαταρία, προσπάθησε να χαλάσει το μόνιτορ και αφού ούτε αυτό δούλεψε, του έβγαλε τον αναπνευστήρα από το στόμα. Από τα αποτυπώματα στο μόνιτορ τον έπιασαν.
Παλι καλα ,αν συνεχιζε ο μαλακας δηλαδη μπορει να κατεβαζε και τον γενικο στο θαλαμο ολοκληρο?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.782
Πόντοι
2.606
ο αντισθένης μου έστειλε παρατήρηση για το "αμόρφωτη βλάχα πλύνε το στόμα σου".
Εμένα.
Παρατήρηση.
Σε συγχαίρω για την ορθή και αντικειμενική σου διαχείριση στο παρόν σάιτ και σε όλα τα νήματα.
Επιτέλους ανακαλύφθηκε ο βωμολόχος που λερώνει τα νήματα του μπουρδέλα και είμαι εγώ.
ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και εις ανώτερα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα ρε χασοδικη ,μη δει ανθρωπο να προκοβει ο αντ!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα ρε χασοδικη ,μη δει ανθρωπο να προκοβει ο αντ!
γελάς? τα μπινελίκια πάνε του σκοτωμού. Η άλλη με λέει μαλάκα επειδή της είπα γειά σου.
Και ο προκομένος μου στέλνει παρατήρηση γιατί της απάντησα να πλύνει το στόμα της?
Ο άνθρωπος πίσω από το νικ αντισθένης είναι ένα γελοίο ανθρωπάκι της λύπης χωρίς ίχνος ντροπής.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Παλι καλα ,αν συνεχιζε ο μαλακας δηλαδη μπορει να κατεβαζε και τον γενικο στο θαλαμο ολοκληρο?
Το ωραίο είναι πως μόλις κτύπησε ο συναγερμός και έτρεξαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στον παππού, ο τύπος έκανε πως κοιμάται γυρισμένος στο άλλο πλευρό και τάχαμου δεν καταλάβαινε τίποτα.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.735
Πόντοι
14.936
Το ωραίο είναι πως μόλις κτύπησε ο συναγερμός και έτρεξαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στον παππού, ο τύπος έκανε πως κοιμάται γυρισμένος στο άλλο πλευρό και τάχαμου δεν καταλάβαινε τίποτα.
αν δεν θελει σκισιμο το κεφαλι αυτουνου απο μπουκετα κλωτσιδια ποιανου θελει?η πουστια προσωποποιημενη.τι να πω πραγματικα λυπαμαι
για τον παππουλη που εφυγε ετσι.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.456
Πόντοι
216
π. χ. τον Πασαρη τον ειχαν συλλάβει για ζητιανια πριν γινει δολοφόνος. Αν τον ειχε βοηθήσει καποιος ανθρωπος τοτε ή το κρατος τοτε ειναι πολυ πιθανο να μην ειχε δολοφονησει κανενα.
τετοιοι ανθρωποι πασχουν απο μια διαταραχη που ονομαζεται αντικοινωνικη διαταραχη
Δεν παίζει το ψυχάκιας.

τετοιοι ανθρωποι παντα εχουν αντικοινωνικη διαταραχη.το παρελθον του αυτο δειχνει.
οτι τα εχει 400 δεν σημαινει τιποτα για τον νομο.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
τετοιοι ανθρωποι πασχουν απο μια διαταραχη που ονομαζεται αντικοινωνικη διαταραχη

τετοιοι ανθρωποι παντα εχουν αντικοινωνικη διαταραχη.το παρελθον του αυτο δειχνει.
οτι τα εχει 400 δεν σημαινει τιποτα για τον νομο.
Παλια τους λεγαμε απλα γεννημενα καθικια
Και τους λεμε ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom