You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έγκλημα στον Ερυθρό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 158
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.771
- Πόντοι
- 9.931
Ανθρωποκτονία εξ αμελείας η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως;;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Αυτό. Χωρίς τα ερωτηματικά!Ανθρωποκτονία εξ αμελείας η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως;;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
και για να συνεχίσουμε στο θέμα μας
τα καθίκια τους ιάπωνες γιατί δεν τους πιάνει κανείς στο στόμα τους που έχουνε κάνει φρικιαστικά εγκλήματα και εθνοκαθάρσεις
Γιατί πρώτα θα πρέπει να πιάσουν στο στόμα τους, τους αμερικανούς, για τους ινδιάνους, και για τα εγκλήματα πολέμου με τις ατομικές βόμβες σε Ναγκασάκι και Χιροσίμα, όως επίσης και με τις Ναπάλμ σε Βιετνάμ και Κορέα.
Υ.Γ.
Χώρια από αυτά που θα πρέπει να σύρουν πιο πρίν σε Άγγλους - Γάλλους - Βέλγους και Ολλανδούς.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.693
- Πόντοι
- 6.056
τι εξ αμελειας ρε μαν?Ανθρωποκτονία εξ αμελείας η ανθρωποκτονία εκ προθέσεως;;
αφου σηκωθηκε του εβγαλε τα καλωδια του τα αφησε και στο κρεβατι λες και ηταν κασετοφωνο και πηγε και ξαναξαπλωσε να στρωσει πετσα
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
Ειδηση που δυσκολα την πιστευεις...
Για την ησυχια και τον υπνο του, τη ζωη του αλλου...
Ακρατα εγωιστικα υποκειμενα χωρις ιχνος κοινωνικης ενσυναισθησης και ευθυνης, χωρις ανθρωπια....
Κι αν εχει και διπολικη διαταραχη, ενδεχομενως να την προταξει νομικα προς ελαφρυνση της ποινης του.
Παρα το οτι με διακρινει μια ελευθεριακη ιδεο-κοινωνικο-πολιτικη αντιληψη ωρες ωρες δεν βρισκω πιο δοκιμο απο την επιβολη τουλαχιστον 25 με 30 χρονια ακατεβατα εγκλεισμο στις ανθρωποκτονιες απο προθεση... Οταν αφαιρεις ζωη, πρεπει η επιπτωση να ειναι η βαρυτερη...
Ακρατα εγωιστικα υποκειμενα χωρις ιχνος κοινωνικης ενσυναισθησης και ευθυνης, χωρις ανθρωπια....
Κι αν εχει και διπολικη διαταραχη, ενδεχομενως να την προταξει νομικα προς ελαφρυνση της ποινης του.
Παρα το οτι με διακρινει μια ελευθεριακη ιδεο-κοινωνικο-πολιτικη αντιληψη ωρες ωρες δεν βρισκω πιο δοκιμο απο την επιβολη τουλαχιστον 25 με 30 χρονια ακατεβατα εγκλεισμο στις ανθρωποκτονιες απο προθεση... Οταν αφαιρεις ζωη, πρεπει η επιπτωση να ειναι η βαρυτερη...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Ούτε για πλάκα δεν τα λέμε αυτά, είναι τόσο κρίμα. Λίγο σεβασμό στον άνθρωπο που χάθηκε έτσι.περίληψη ένας νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη στον ερυθρό και χάλαγε τον ύπνο ενός από δίπλα τι πιο φυσικό ο διπλας τράβηξε την μπριζα για να κλίσει κάνα βλέφαρο οπωσ Θα κάναμε και ‘μείς με το σκουπόξυλο στο ταβάνι αΜα γαμαγε ο από Πάνω καμία χοντρή το βραδυτώρα τον κατηγορούνε τον ανθρωπάκο για ανθρωποκτονία γνώμες
![]()
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τα γκουλακ του πατερουλη μια χαρα ηταν σε τετοιες περιπτωσειςΕιδηση που δυσκολα την πιστευεις...
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
για όλους αυτούς έχουνε γραφτεί άπειρα. Για τους ιάπωνες όχι.Γιατί πρώτα θα πρέπει να πιάσουν στο στόμα τους, τους αμερικανούς, για τους ινδιάνους, και για τα εγκλήματα πολέμου με τις ατομικές βόμβες σε Ναγκασάκι και Χιροσίμα, όως επίσης και με τις Ναπάλμ σε Βιετνάμ και Κορέα.
Υ.Γ.
Χώρια από αυτά που θα πρέπει να σύρουν πιο πρίν σε Άγγλους - Γάλλους - Βέλγους και Ολλανδούς.![]()
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.093
- Πόντοι
- 3.556
Βλέπω παίζει πολύ το "60χρονος Αλβανός" για τον δολοφόνο του Ερυθρού.
Δεν έπαιζε όμως χθες στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας το "72χρονος Έλληνας" ή προχθές στην Μακρινίτσα Μαγνησίας το "31χρονος Έλληνας".
Ρε, οι δολοφόνοι χαρακτηρίζονται από το έγκλημά τους, όχι απο την εθνικότητα!
Δεν έπαιζε όμως χθες στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας το "72χρονος Έλληνας" ή προχθές στην Μακρινίτσα Μαγνησίας το "31χρονος Έλληνας".
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
γειά σου μωράκι είμαι ο πρίγκηψΟύτε για πλάκα δεν τα λέμε αυτά, είναι τόσο κρίμα. Λίγο σεβασμό στον άνθρωπο που χάθηκε έτσι.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τρεις φορές προσπάθησε. Έβγαλε τα καλώδια αλλά το μηχάνημα συνέχισε να δουλεύει με την εφεδρική μπαταρία, προσπάθησε να χαλάσει το μόνιτορ και αφού ούτε αυτό δούλεψε, του έβγαλε τον αναπνευστήρα από το στόμα. Από τα αποτυπώματα στο μόνιτορ τον έπιασαν.τι εξ αμελειας ρε μαν?
αφου σηκωθηκε του εβγαλε τα καλωδια του τα αφησε και στο κρεβατι λες και ηταν κασετοφωνο και πηγε και ξαναξαπλωσε να στρωσει πετσα
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
οι αναφορές πρέπει να είναι πλήρεις συμπεριλαμβανομένης και της εθνικότητας. Συνήθως η απόκρυψη γίνεται για ύποπτους λόγους.Βλέπω παίζει πολύ το "60χρονος Αλβανός" για τον δολοφόνο του Ερυθρού.
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
γτ διαφωνω φιλε? οι ρουμανοι να δειςΤο ότι δεν πάνε οι Έλληνες για μα΄στορες δε σημαίνει πως οι Αλβανοί είναι καλοι μάστορες. Άθλιοι είναι οι περισότεροι, τσαπατσούληδες και πονηροί. Στα λέω αλήθεια. Όχι, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους - αλλά "καλοι μάστορες" δεν είναι οι περισσότεροι. - Τώρα ειδικά έχουν ριχτεί στους φούρνους - εκεί να δεις πόσο καλοί μάστορες είναι...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Μαλάκα Prince, όχι σε αυτό το νήμα..γειά σου μωράκι είμαι ο πρίγκηψ
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.093
- Πόντοι
- 3.556
Συμφωνούμε, για τα προηγούμενα γεγονότα όμως δεν είδα εθνική αναφορά.οι αναφορές πρέπει να είναι πλήρεις συμπεριλαμβανομένης και της εθνικότητας. Συνήθως η απόκρυψη γίνεται για ύποπτους λόγους.
Αρα στα προηγούμενα ήταν βέβαιο ότι επρόκειτο για Έλληνες δολοφόνους.
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ειναι απλο τυπε, ειναι σε μια αλλη , τελειως διαφορετικη κοινωνια/γεωγραφικη περιοχηγια όλους αυτούς έχουνε γραφτεί άπειρα. Για τους ιάπωνες όχι.
Εδω δεν ακους για γιαπωνεζους, αλλα αν πας στην Κορεα, η Ινδονησια κλπ ειναι το μεγιστο κακο.
Επισης ο Χιτλερ (ναι ο Χιτλερ) για πολλους απο δαυτους ειναι αγνωστος, μαλιστα μεχρι το 2015 παιζαν καλτ μπλουζακια χιτλερ (ναι του χιτλερ) σε καποια απο αυτα τα μερη γιατι γελαγανε με το μουστακι.
Οι Ιαπωνες δε σφαξανε Ευρωπαιους, ο Χιτλερ ομως που εσφαξε ειναι το απολυτο κακο για εμας.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 202461
Επισκέπτης
Και συνεχίζεις.αμόρφωτη βλάχα πλύνε το στόμα σου
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
σκασμός.Και συνεχίζεις.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
ο αντισθένης μου έστειλε παρατήρηση για το "αμόρφωτη βλάχα πλύνε το στόμα σου".
Εμένα.
Παρατήρηση.
Σε συγχαίρω για την ορθή και αντικειμενική σου διαχείριση στο παρόν σάιτ και σε όλα τα νήματα.
Επιτέλους ανακαλύφθηκε ο βωμολόχος που λερώνει τα νήματα του μπουρδέλα και είμαι εγώ.
ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και εις ανώτερα.
Εμένα.
Παρατήρηση.
Σε συγχαίρω για την ορθή και αντικειμενική σου διαχείριση στο παρόν σάιτ και σε όλα τα νήματα.
Επιτέλους ανακαλύφθηκε ο βωμολόχος που λερώνει τα νήματα του μπουρδέλα και είμαι εγώ.
ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και εις ανώτερα.