analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εγω εγινα τερας
να σου ζησει τυπε μουΠριν λίγες μέρες Πασχαλιάτικο δώρο.Το πρώτο μου.Αγόραρος!!!!Να πηδήξει όχι μόνο οσες γυναίκες μου ξέφυγαν αλλα τις διπλες..
Να τον χαίρεσαι τον μάγκα σου νέε μουΠριν λίγες μέρες Πασχαλιάτικο δώρο.Το πρώτο μου.Αγόραρος!!!!Να πηδήξει όχι μόνο οσες γυναίκες μου ξέφυγαν αλλα τις διπλες..
Να σας ζήσει ο παίδαρος...[glow=red,2,300]λατρεύω τα αγοράκια[/glow]!
Μπραβο ρε Νικο Γαμια και Τσακαλε!Πριν λίγες μέρες Πασχαλιάτικο δώρο.Το πρώτο μου.Αγόραρος!!!!Να πηδήξει όχι μόνο οσες γυναίκες μου ξέφυγαν αλλα τις διπλες..
Μπραβο ρε Νικο Γαμια και Τσακαλε!
Τσιμπα ενα level up και ο αγοραρος να γινει πιο "μαγκας" απο σενα και να μοιραζεται τετοια σημαντικα γεγονοτα με αληθινους ανθρωπους
που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ενδιαφερονται και δε θα ξυνουν ταρχιδια τους.
H αποθεωση της μαλακιας και της αδειας ζωης ενος ανθρωπου που η αναγκη να προβαλλει την χαρα του
φτανει στο σημειο να θεωρει την αποκτηση ενος παιδιου..κατορθωμα,λογο επιβραβευσης και ευχετεριων μηνυματων απο Ανωνυμους Χρηστες
ενος σαιτ για μπουρδελα.
Δε γαμιεται ειμαι τοσο μαλακας που θα φτιαξω ενα δικο μου ποστ στο σαιτ να ανακοινωσω οτι η ζωη μου αλλαξε
και οτι ειμαι ευτυχισμενος τοσο πολυ που θα μοιραστω αυτο το μεγαλο γεγονος
με το ανωνυμο πληθος του ιντερνετ διοτι τετοια event γινονται μονο καθε 1-2 λεπτα της ωρας στον πλανητη.
Αλλο βεβαια αν ειμαι τοσο αδειος και ρηχος που θεωρω οτι το να ..φτιαξω το γαλα αποτελει "ειδηση" στο τοπικ που ανοιξα
για αυτους που μπαινουν σε σαιτ για πουτανες.
Το χειροτερο απο ολα ειναι τα προβατα που ακολουθουν να μετασχουν σε ανουσιες μπουρδες του στυλ .."να σου ζησει".
Τα ιδια προβατα που θα "θρηνησουν" στο θανατο μιας tv persona και θα μιμηθουν καποιες κινησεις αλλων ηλιθιοτερων που προαναγγελουν "αποχωρησεις" τκλ.
Wtf?
Βαλτε ενα γαμημενο φιλτρο να μπλοκαρεται η μαλακια επιτελους.
Παω να συστηθω με νεο προφιλ στο τομεα "νεα μελη πειτε ενα γεια" γιατι ξερω οτι ολο και καποιος μαλακας θα απαντησει .."καλως ηρθες στο σαιτ ΜΑΣ!"
Χα.
(αντε δινω βημα σαυτους που κανουν καριερα στο ποστινγκ να συνεχισουν να αυξανουν τον αριθμο τους,παρακαλω μονο να εισαι περισσοτερο intellectual.)
Αξίζει πολλά γαμωσταυρίδια ο συγκεκριμένος αλλά ας μην χαλάσουμε το thread του παιδιού.λυπαμε για σενα που δεν ενιωσες ποτε τοση μεγαλη χαρα, που να θες να την μοιρασεις με ολο τον κοσμο.
οχι μονο με τους γνωστους σου αλλα και με αγνωστους,να βγεις εξω να φωναξεις την ευτυχια σου οχι για επιδειξη αλλα γιατι η ευτυχια σου ειναι τεραστια και θελεις να την μοιραστεις με ολους
λυπαμε
νικο να σου ζησει ο παιδαρος