corfugreece2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
Μέλη για καμακια του καλοκαιριού
Μέλη για καμακια του καλοκαιριού
Αν μου έλεγες να πάμε στο gay pride να σπάσουμε στο ξύλο τα πουστρακια, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα
Ούτε αυτός δεν πιστεύει τον εαυτό του ρε τυπεΔέκα Ερωτήσεις που Πάντα Ήθελες να Κάνεις σε Έναν Κράχτη
Γυναίκες, έχεις ρίξει;
Δουλεύοντας 45 χρόνια στον κλάδο αυτό, οι γυναίκες με τις οποίες έχω κάνει κάτι –πάντα γνωρίζοντάς τις στο πεζοδρόμιο– φτάνουν σε τετραψήφιο αριθμό. Είναι κοντά στις 1.500. Από την ηλικία των 20 μέχρι και σήμερα, έχω πέντε γυναίκες την ημέρα, διαλέγω με ποια θέλω να βγω έξω. Κυρίως ξένες, αλλά και Ελληνίδες. Είναι ένα επάγγελμα που, όπως αναφέραμε, σε φέρνει πολύ κοντά με τους άλλους ανθρώπους και παλιότερα ήταν ακόμη πιο ελεύθερα τα πράγματα. Οπότε, εγώ προσωπικά, έκανα πολύ εύκολα γνωριμίες.
Μαθαίνουμε μπαλίτσα από τους παλιούς παίχτες
στηρίζω φιλο Αθηναιο που ειναι το πρωτο καμακιεγω που ειμαι σοβαροτατο μελος σκεφτομαι να δηλωσω συμμετοχη να βγαλουμε ομορφα κομενακια
σεσκουλα θα ερθεις στην εκλεκτη παρεα μας να μας διδαξεις νησιωτικο καμακι;στηρίζω φιλο Αθηναιο που ειναι το πρωτο καμακι
δεν μου το επιτρέπεται ανωτερη βια ,φώναξε Βαροσεσκουλα θα ερθεις στην εκλεκτη παρεα μας να μας διδαξεις νησιωτικο καμακι;
φιλος-Μπαρος θα νυμφευθει συντομως εσυ εμεινεςδεν μου το επιτρέπεται ανωτερη βια ,φώναξε Βαρο
πριν απο μεναφιλος-Μπαρος θα νυμφευθει συντομως εσυ εμεινες